Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτήξω κι εγώ;

ΟΚ συμφωνούμε ότι η απέλαση δεν είναι λύση,να τους πετάξουμε στη θάλασσα ούτε,να τους κάψουμε μπααααα,να φύγουμε εμείς,χμμμμμ δεν νομίζω.

Ωραία κάποια άλλη πρόταση υπάρχει;Είπαν 2-3 περι απέλασης,πολλοί διαφώνησαν ΟΚ,αντιπρόταση anyone ή μόνο διαφωνούμε κι έτσι

Ετσι ακριβώς. Κανένας δεν πρότεινε ούτε μια λύση.

Είναι εύκολο να το παίζουμε ανθρωπιστές εκ του ασφαλούς για να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Το δύσκολο είναι να προτείνουμε λύσεις λογικές και βιώσιμες.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιμοποίηση-φακέλωμα-φορολόγηση. Έγινε κάτι να ξέρουμε ποιός είναι. Ας τους κάνουν όλους Έλληνες δε με νοιάζει. Το χυμαδιό δε μου αρέσει. Ίσα δικαιώματα σημαίνει και ίσες υποχρεώσεις έτσι.

Δημοσ.
Νομιμοποίηση-φακέλωμα-φορολόγηση. Έγινε κάτι να ξέρουμε ποιός είναι. Ας τους κάνουν όλους Έλληνες δε με νοιάζει. Το χυμαδιό δε μου αρέσει. Ίσα δικαιώματα σημαίνει και ίσες υποχρεώσεις έτσι.

Αυτό είναι λύση ή θα γυρίσει μπούμερανγκ με τη λογική μάθανε ότι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι Μήτσοι με αποτέλεσμα να έρχονται στη χώρα μιλούνια απο όλο τον πλανήτη(αφού θα νομιμοποιηθούν) καταλήγωντας να μένουν 40 εκατομύρια σε χώρα 3χ3;

Δημοσ.
Να ρωτήξω κι εγώ;

ΟΚ συμφωνούμε ότι η απέλαση δεν είναι λύση,να τους πετάξουμε στη θάλασσα ούτε,να τους κάψουμε μπααααα,να φύγουμε εμείς,χμμμμμ δεν νομίζω.

Ωραία κάποια άλλη πρόταση υπάρχει;Είπαν 2-3 περι απέλασης,πολλοί διαφώνησαν ΟΚ,αντιπρόταση anyone ή μόνο διαφωνούμε κι έτσι

Ποιό πιστεύεις elven πως είναι το πρόβλημα και θέλεις πρόταση για την λύση του ;
Δημοσ.

Τα περιστέρια στο Σύνταγμα,αν έχεις να πεις κάτι πες,εξυπνακίστηκες ερωτήσεις μπας και βγάλουμε λαβράκι στο δίπλα thread

Δημοσ.

ΟΚ τότε η λύση είναι να επέμβουμε στρατιωτικά σε οσες χώρες έχουν δικτατορία ή εμφυλίους και να τους επιβάλουμε την δημοκρατία και τον καπιταλισμό.

Ετσι θα σταματήσει μια κι'έξω η μετανάστευση.

Δημοσ.
Ετσι ακριβώς. Κανένας δεν πρότεινε ούτε μια λύση.

Είναι εύκολο να το παίζουμε ανθρωπιστές εκ του ασφαλούς για να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Το δύσκολο είναι να προτείνουμε λύσεις λογικές και βιώσιμες.

Διάβασες τις προηγούμενες 99 σελίδες;

Δημοσ.

Εγώ ναι αλλά δεν θυμάμαι τπτ. :P

Όποιος πρότεινε λύση ας κάνει ένα repeat,αφού μάθουμε το πρόβλημα πρώτα

Δημοσ.
ΟΚ τότε η λύση είναι να επέμβουμε στρατιωτικά σε οσες χώρες έχουν δικτατορία ή εμφυλίους και να τους επιβάλουμε την δημοκρατία και τον καπιταλισμό.

Ετσι θα σταματήσει μια κι'έξω η μετανάστευση.

Μα οι στρατιωτικές επεμβάσεις φέρανε την κατάσταση σε αυτό το σημείο. Οπότε καλό θα ήταν να τις σταματήσουμε.

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεστε μερικοί αλλά δε παίζει να έχετε δει αλλοδαπό ζωγραφιστό λέμε.

@elven, τότε τι ρε; Ποσόστωση; Φτού και απ' την αρχή η κουβέντα. =ρ

Ξέρω 'γω ας τους κάνουν μασούρι, δε με νοιάζει, απ' τους δικούς μας τους καραγκιόζηδες πάντως δεν έχω απογοητευτεί λιγότερο. Τουλάχιστον ας είναι νόμιμοι και φακελωμένοι. Παρά πάλι μπορντέλο και ότι να 'ναι.

Δημοσ.
Το κυρίαρχο πρόβλημα είναι ο τρόπος που ζούμε.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2741664&postcount=312

Mην ανησυχείς καθόλου , παλιννόστηση αρχικά με απώτερο στόχο την ανατροπή του διεθνοποιημένου υπάρχοντος καθεστώτος πολιτικής , κοινωνικής και οικονομικής ανισότητας που υπάρχει στην χώρα μας .

Η λύση για μένα πρέπει να είναι :

1)Η άμεση νομιμοποίηση χωρίς προυποθέσεις ή εξαιρέσεις των αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

2) H κοινή παρέμβαση αυτοχθόνων και μεταναστών για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των δεύτερων .

3)Η εκχώρηση στους μετανάστες όλων των αστικών δικαιωμάτων που απολαμβάνουν οι νομιμοποιημένοι πολίτες της χώρας .

4)Κατοχυρωμένο πλαίσιο σεβασμού της διαφορετικότητας κάθε μετανάστη (γλώσσα-εθιμοτυπικό δίκαιο -θρησκεία κ.α.)

To post που δίνεις link έτσι για να υπάρχει

1)Αυτό είναι λύση ή θα γυρίσει μπούμερανγκ με τη λογική μάθανε ότι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι Μήτσοι με αποτέλεσμα να έρχονται στη χώρα μιλούνια απο όλο τον πλανήτη(αφού θα νομιμοποιηθούν) καταλήγωντας να μένουν 40 εκατομύρια σε χώρα 3χ3;

2)Τους αυτόχθονες ποιος θα τους βοθήσει για στην βελτίωση των συνθηκών,τι λε ρε,ζούμε στον παράδεισο και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και άλλους,δεν κοιτάμε να βοηθήσουμε τους ευατούς μας λέω γω,γαμάτη λύση,σαν να λέμε ο χρωστάει 5 εκατομύρια να δανείσει λεφτά στον χρωστάει 10 εκατομύρια,και ζήσαμε όλοι ζωή χαρισάμενη.

Χρεωμένοι όλοι του κόσμου ενωθείτε,μαζί χρωστάτε περισσότερα

3)Τα ίδια με το 1,2 λες

4)Το εθιμοτυπικό δίκαιο πως το ορίζεις για να καταλάβω,δεν αναφέρω τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν,δεν γράφω εκθέσεις,αν και ψιλοσυμφωνώ αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για όλα(το γνωστότερο πρόβλημα τέτοιου είδους είναι το θέμα του Μ. Μουφτή)

Höfdingadrapa έλα ντε :P

Aυτό λέω,μόνο διαφωνία παίζει και κάτι παραδεισένιες λουλουδοκαταστάσεις που φαίνεται σαν ο συγγραφές να ζει σε άλλου πλανήτη

Φεύγω τώρα να δω μπάλα,παίζει μια ελληνική ομάδα με μετανάστες για ποδοσφαιριστές με μια ξένη ομάδα που επίσης έχει μετανάστες για ποδοσφαιριστές.

Δημοσ.

Μα είναι απλούστατη η λύση παιδιά. Θα νομιμοποιήσουμε τους λαθρομετανάστες (για φακέλωμα που λέει και ο χοέφντινγκ) και θα τους δώσουμε δουλειά!

Θα τους κάνουμε συνοριοφύλακες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...