@@sos@@ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ακομα κι ετσι, πειτε μου ενα λογο που πρεπει να ενδιαφερθω ανθρωπιστικα πιο πολυ για τον λαθρομεταναστη παρα για τον φτωχο συμπατριωτη μου που δεν εχει λεφτα να ζησει. Νομιζω οτι και ανθρωπιστικα αν το δουμε, σαν Ελληνες εχουμε πολλους συμπατριωτες μας να βοηθησουμε, ΠΡΙΝ τους λαθρομεταναστες... Η απάντηση δεν βρίσκεται στο κουτάκι που γράφει την ποσότητα, η απάντηση βρίσκεται στην ίδια την ζυγαριά. ...εσύ παλαιότερα δεν είχες τοποθεσία Λαμία ; Κοινώς ΔΕΝ ελέγχεται αυτό το πράγμα. Πόσους θα εμποδίσεις να έρθουν? Πόσα καράβια θα βυθίσεις στο Αιγαίο? Πόσους θα συλλάβεις στον Έβρο? Θα προκύψουν άλλοι τόσοι... Άντε και πνίγουμε και καμιά διακοσαριά ακόμα;Άντε και κοπανάμε και καμιά τριακοσαριά ακόμα στα α.τ.;Νισάφι πια μ'αυτούς πονέσανε τα χέρια μας από το κοπάνημα...
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Οσο για μενα σταυρωστε με που αν διεθετα περισευμα φαγητου θα το εδινα σε εναν γειτονα που δεν εχει να φαει, αντι για να παω στην Ομονοια να το μοιρασω. Ειμαι πολυ παραλογος μαλλον, πολυ ρατσιστης και "λαθος ανθρωπιστης". ...το "λογικό" και ανθρώπινο θα ήταν το παράδεγμά σου να το εφαρμόσεις όχι με βάση τυχόν εθνικά κριτήρια, αλλά με βάση την κατάσταση του άλλου (αν ο Έλληνας ψοφάει στην πείνα, κι ο άλλος όλο και κάτι έχει, έχεις πρόβλημα αν επιλέξεις τον "άλλον"). ...Αλλά τετοια παραδειγματολογία απλά τονίζει κάτι που έγραψα πριν και δεν έδωσες βάση - όπως λες δεν δόθηκε βάση σε 'σενα. Εσεις μαλλον ειστε υπερ της αποψης οτι το ανθρωπιστικο και το δικαιο ειναι να παραμεινουν στην Ελλαδιτσα που παει για οικονομικο κραχ, ως λαθραιοι για παντα μεχρι να νομιμοποιηθουν. Και παραλληλα να φορτωνομαστε αλλους τοσους που ερχονται κατα ορδες απτα συνορα. Οκ, ειναι μια μοντερνα ¨open-minded" ανθρωπιστικη αποψη κι αυτη ισως...Ωστοσο ελεγχεται ως προς τη δυνατοτητα εφαρμογης της. αυτό δε είναι τόσο στενόμυαλο/λαϊκίστικο/ανούσιο, που ΚΑΙ δεν γράφω εγώ κάτι παραπάνω, αλλά ΚΑΙ σε spoiler το βάζω για να μη βγάλει (κι άλλα) μάτια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @sos Ναι ειχα Λαμια ως τοποθεσια. α. Δεν συνεπαγεται οτι ισχυε. β. Δεν συνεπαγεται οτι και να ισχυε, απαγορευεται η μετακομοιση. γ. Εντυπωση μου κανει οτι θυμασαι. δ. Για ποιο λογο ρωτας? @washcloud. Το αν εχω βοηθησει λαθρομεταναστες να επιζησουν(γραφικο μπορει να ακουγεται, αλλα δεν ειναι καθολου), -ως φανταρος ομολογω και οχι ως ακτιβιστης αν εχει σημασια για τους ουμανιστικους μου ποντους- και οχι απλα να πολυλογω με περισειο παθος στα τεχνολογικα φορουμ υπερ της ανθρωπιας και κατα του ρατσισμου, το ξερω καλυτερα απο ολους εγω. Οσο για αυτο που με ρωτας. Αν ο λαθρομεταναστης ειχε μεγαλυτερη αναγκη τη βοηθεια μου, σαφως θα βοηθουσα αυτον. Αν απλα ηθελε φαι αυτος, αλλα ηθελε και ο γειτονας μου απεναντι, για αρκετους λογους θα εδινα οτι μπορουσα στον γειτονα μου. Κι αν ειχα κι αλλη περισεια θα εδινα και στον λαθρομεταναστη. Ειμαι "λαθος ανθρωπιστης" τελικα? Η μηπως ειμαι και ρατσιστης?
pournaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μα δεν εγραψε "Ελληνα γειτονα", μπορει να εχει πακιστανο γειτονα, δεν ξερεις, απλα βαριεται να περπαταει μεχρι την ομονοια ο ανθρωπος
@@sos@@ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @sos Ναι ειχα Λαμια ως τοποθεσια. α. Δεν συνεπαγεται οτι ισχυε. β. Δεν συνεπαγεται οτι και να ισχυε, απαγορευεται η μετακομοιση. γ. Εντυπωση μου κανει οτι θυμασαι. δ. Για ποιο λογο ρωτας? α.αδιάφορο β.αδιάφορο γ.είμαι μικρή ακόμα δ....θυμήθηκα κάτι που είχες γράψει πριν περίπου 290 μέρες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 α.αδιάφορο β.αδιάφορο γ.είμαι μικρή ακόμα δ....θυμήθηκα κάτι που είχες γράψει πριν περίπου 290 μέρες. αδυνατω να θυμηθω σε τι αναφερεσαι αλλα και να κατανοησω το υφος σου, αλλα anyway. edit: Μιας και εκατσα και εψαξα τα ποστ μου γιατι απορησα αν μου διεφευγε κατι, το χρονικο διαστημα στο οποιο αναφερεσαι (συν πλην 4μηνες), δεν βλεπω να εχω ποσταρει κατι στο φορουμ αυτο. Ημουν ανενεργοσ χρηστης του φορουμ τη περιοδο στην οποια αναφερεσαι
anterovgaltis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ισως εχεις λαθος ενημερωση, αλλα απο τα εκατομμυρια που λες, ελαχιστοι ειναι αυτοι που ηρθαν με σκοπο να μεινουν στην ελλαδα. Χαζοι δεν ειναι, ζητιανοι δεν ειναι, οι ανθρωποι εφυγαν απο τη χωρα τους για να πανε καπου αλλου να δουλεψουν, και χωρες οπως Ιταλια, Γερμανια κλπ ηταν απο την αρχη στο στοχαστρο τους. Αν ρωτησεις τους ιδιους, το 90% θα σου πουνε οτι η ελλαδα ειναι απλα ενα "περασμα". Που σημαινει οτι στην ελλαδα μια χαρα τους αφησαμε και μπηκαν, και αν τα συνορα μας γενικοτερα πλεον ειναι ανοικτα, και αν ειμαστε και πρεπει να ειμαστε τοσο ανθρωπιστες, γιατι δεν τους αφηνει η Ιταλια να πανε εκει, και αμα δεν τους αρεσει μωρε παιδακι μου, ξαναγυρνανε τα παιδια, εμεις εδω ειμαστε.Τελικα ολοι αυτοι που ξημερωβραδιαζοταν (δεν ξερω αν συνεχιζεται το ιδιο βιολι), στο λιμανι της Πατρας, γιατι ηθελαν να φυγουν; Το παραδειγμα κολλαει στο πως θα συμπεριφεροσουν σε ενα τετοιο ανθρωπο εκεινη τη στιγμη. Το θέμα είναι πως τόσοι πολλοί άνθρωποι(είτε ήρθαν για να μείνουν είτε απλά να περάσουν), όταν είναι αποφασισμένοι να μεταναστεύσουν τίποτε και κανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ακόμη και όλοι μας να γίνουμε συνοριοφύλακες με ένα όπλο στο χέρι πάλι θα μπουν/περάσουν/μείνουν. Δεν είναι καινούργιο αυτό. Τόσους αιώνες συμβαίνει. Όταν κάποιος δεν περνάει καλά κάπου την κάνει και πάει κάπου αλλού.
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 και οχι απλα να πολυλογω με περισειο παθος στα τεχνολογικα φορουμ υπερ της ανθρωπιας και κατα του ρατσισμου ...έχεις την τάση να αφήνεις αναμμένα φιτίλια πάντως. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου, για να μη τσιμπάει κι ο άλλος (...ΑΝ θες). Προσπερνάω τη ντεμι-σπόντα λοιπόν, και κατά τ' άλλα και μόνο που προτάσσεις λόγους εθνικής ταυτοποίησης που θα καθορίσουν τις πράξεις σου, ΑΡΚΕΙ (μιας και η πείνα δεν έχει χρώμα και διαβατήριο - το μόνο που έχει είναι ένταση). Ξέρω, κρίνοντας από τον εαυτό μου (το πως το αντιλαμβάνομαι ως σωστό ή μη). Τεσπα όμως δουλευόμαστε, διότι αναλογικά οι τραβόντες ζόρι εν Ελλάδι, είναι οι μετανάστες και δη οι λαθραίοι (είναι θέμα ποσόστωσης δηλαδή, κι όχι καμμιά επιλεκτική προτίμηση στο πρόσωπό τους), εκτός κι αν τη βρίσκεις να παίζεις με λέξεις κι έννοιες. Δικαίωμά σου βέβαια να θες πρώτα να χορτάσεις τον κάθε άστεγο Έλληνα στα πέριξ της Ομόνοιας, και ΜΕΤΑ ν' ασχοληθείς με οποιαδήποτε άλλη ράτσα. Το πώς ονομάζεται αυτό το σκεπτικό/πρακτική (επειδή ρωτάς), δε θα το χαρακτηρίσω, καν' το μόνος σου.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως θελω να ρωτησω. Αφου σαν Ελλαδα ειμαστε χωρα της Ε.Ε γιατι να μην μπορουμε να τους "μοιρασουμε" σε αλλες χωρες της Ε.Ε? Γιατι δεν τους αφηνουν οι αλλες Ευρωπαικες χωρες να εισελθουν στα δικα τους εδαφη αφου η Ελλαδα ειναι περασμα και οχι ο στοχος? Ειναι οι αλλες χωρες που δεν τους αφηνουν να εισελθουν "ρατσιστες" η ειμαστε εμεις "ανθρωπιστες" και ειμαστε ανετα με το να υπαρχουν τοσοι πολλοι σε μια χωρα 10 μυριων πανω απο 3 μυρια (λαθρο)μεταναστες? Δεν καταλαβαινω γιατι οι αλλες χωρες δεν τους δεχονται αφου εμεις προφανως εχουμε βρει τη λυση στο προβλημα και τους εχουμε "τσουβαλιασει" ολους σε στρατοπαιδα συγκεντρωσης και καθε αλλη βλακεια που δεν εχω λογια να χαρακτηρισω. Γιατι λοιπον οι αλλες χωρες δεν τους δεχονται? Αφου καμια απο αυτες τις χωρες δεν ξεπερναει το 30% του συνολικου πληθυσμου τους (οπως στην Ελλαδα) ο αριθμος των (λαθρο)μεταναστων γιατι να μην τους δεχτουν?
Tenshi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως θελω να ρωτησω. Αφου σαν Ελλαδα ειμαστε χωρα της Ε.Ε γιατι να μην μπορουμε να τους "μοιρασουμε" σε αλλες χωρες της Ε.Ε? Γιατι δεν τους αφηνουν οι αλλες Ευρωπαικες χωρες να εισελθουν στα δικα τους εδαφη αφου η Ελλαδα ειναι περασμα και οχι ο στοχος? Ειναι οι αλλες χωρες που δεν τους αφηνουν να εισελθουν "ρατσιστες" η ειμαστε εμεις "ανθρωπιστες" και ειμαστε ανετα με το να υπαρχουν τοσοι πολλοι σε μια χωρα 10 μυριων πανω απο 3 μυρια (λαθρο)μεταναστες? Δεν καταλαβαινω γιατι οι αλλες χωρες δεν τους δεχονται αφου εμεις προφανως εχουμε βρει τη λυση στο προβλημα και τους εχουμε "τσουβαλιασει" ολους σε στρατοπαιδα συγκεντρωσης και καθε αλλη βλακεια που δεν εχω λογια να χαρακτηρισω. Γιατι λοιπον οι αλλες χωρες δεν τους δεχονται? Αφου καμια απο αυτες τις χωρες δεν ξεπερναει το 30% του συνολικου πληθυσμου τους (οπως στην Ελλαδα) ο αριθμος των (λαθρο)μεταναστων γιατι να μην τους δεχτουν? Διότι πολύ απλά δέν έχουν τα απαραίτητα έντυπα,είναι πλαστά ή τα εξαφανίζουν και οι ίδιοι.Αν δέν κάνω λάθος,οι Ευρωπαϊκές διατάξεις προβλέπουν την επαναπροώθηση αυτών των ομάδων πίσω στον τόπο απο όπου ήρθαν (στην συγκεκριμένη περίπτωση Ελλάδα).Εμείς με την σειρά μάς ΔΕΝ μπορούμε να τους στείλουμε πίσω (στην Τουρκία για παράδειγμα),αφού οι συγκεκριμένες χώρες δέν είναι μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εμείς με την σειρά μάς ΔΕΝ μπορούμε να τους στείλουμε πίσω (στην Τουρκία για παράδειγμα),αφού οι συγκεκριμένες χώρες δέν είναι μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό δεν έχει πάντοτε σημασία. Τυπικά, η Τουρκία έχει υπογράψει με την Ε.Ε. σύμφωνο επαναπροώθησης, πλην όμως αρνείται να δεχτεί πίσω περισσότερο από ένα χ αριθμό ατόμων. Το πώς και το γιατί είναι μια άλλη ιστορία. Για χώρες σε εμπόλεμη/ανώμαλη κατάσταση (Αφγανιστάν, Ιράκ κτλ) δεν συζητάμε καν. Επίσης, θα παρακαλέσω θερμά, καμία αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα, χιουμοριστική ή άλλη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ...έχεις την τάση να αφήνεις αναμμένα φιτίλια πάντως.Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου, για να μη τσιμπάει κι ο άλλος (...ΑΝ θες). Προσπερνάω τη ντεμι-σπόντα λοιπόν, και κατά τ' άλλα και μόνο που προτάσσεις λόγους εθνικής ταυτοποίησης που θα καθορίσουν τις πράξεις σου, ΑΡΚΕΙ (μιας και η πείνα δεν έχει χρώμα και διαβατήριο - το μόνο που έχει είναι ένταση). Ξέρω, κρίνοντας από τον εαυτό μου (το πως το αντιλαμβάνομαι ως σωστό ή μη). Τεσπα όμως δουλευόμαστε, διότι αναλογικά οι τραβόντες ζόρι εν Ελλάδι, είναι οι μετανάστες και δη οι λαθραίοι (είναι θέμα ποσόστωσης δηλαδή, κι όχι καμμιά επιλεκτική προτίμηση στο πρόσωπό τους), εκτός κι αν τη βρίσκεις να παίζεις με λέξεις κι έννοιες. Δικαίωμά σου βέβαια να θες πρώτα να χορτάσεις τον κάθε άστεγο Έλληνα στα πέριξ της Ομόνοιας, και ΜΕΤΑ ν' ασχοληθείς με οποιαδήποτε άλλη ράτσα. Το πώς ονομάζεται αυτό το σκεπτικό/πρακτική (επειδή ρωτάς), δε θα το χαρακτηρίσω, καν' το μόνος σου. To λαθος σου εσενα και του καθενος που παρεξηγει τα λεγομενα μου/σου/του, ειναι οτι απομονωνει μια, δυο, το πολυ τρεις προτασεις χωρις να βλεπει ολο το υπολοιπο κειμενο που γραφω. Με λιγα λογια, η θεση μου ειναι ξεκαθαρη για οποιον διαβασε τα ποστ μου προσεκτικα, αλλα αν απομονωσεις 1-2 προτασεις και τις παρουσιασεις μονες τους, ευκολα μπορει να τις παρεξηγησεις και να οδηγηθεις σε λαθος συμπερασματα, πχ οτι εκπροσωπω ακροδεξιες αποψεις επειδη αναμεσα σε ολα ειπα οτι και η απελαση αποτελει λυση. Ειναι σαν να να πω σε ενα φιλο μου "Καλημερα ρε μαλ****". Και να κρατησει απο ολη την προταση μονο το μαλ*** και να μου κανει σκηνη οτι τον εβρισα και κατοπιν μαθηματα συμπεριφορας. Ειναι τελειως λαθος να απομονωνετε φρασεις απο ενα ποστ και να απαντατε λες και δεν διαβασατε το υπολοιπο ποστ. Αυτο το λεω γενικα, γιατι συμβαινει συχνα και συμβαινει ιδιαιτερα σε συζητησεις τετοιου τυπου, οπου καποιος προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι πιο ανοιχτομυαλος και πιο ανθρωπιστης και πιο "καλος ανθρωπος" απο τον συνομιλητη του. Η θεση μου ειναι ξεκαθαρη: Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν λαθρομεταναστη, δεν μου καναν ποτε κακο, δεν με ενοχλει η παρουσια τους στη χωρα μας, αλλα νομιζω πως η Ελλαδα δεν αντεχει αυτο το φορτο λαθρομεταναστων. Ναι στους νομιμους μεταναστες, ναι στη μεταναστευση, ναι ακομα και στη λαθρομεταναστευση που δεν ειναι ικανη να δημιουργησει χαοτικες καταστασεις στη χωρα που ζω. Ωστοσο η κατασταση που επικρατει τωρα στο θεμα αυτο: Α. ειναι εις βαρος της χωρας μας και εν τελει εις βαρος μας. Β. ειναι απανθρωπη και για τους ιδιους τους λαθρομεταναστες. Αν το Α δεν σας νοιαζει, νομιζω οτι πρεπει να σας νοιαξει εστω το Β ως ανθρωπιστες και ανοιχτομυαλοι ανθρωποι που ειστε. Με λιγα λογια ή πρεπει να απαιτησετε να ζησουν στη χωρα αυτη με ισα δικαιωματα και ελευθεριες με εσας (οτι λεω κι εγω) ή πρεπει να απαιτησετε να πανε σε μια χωρα για να ζησουν με ισα δικαιωματα και ελευθεριες (οτι ειπα κι εγω). Απτη στιγμη ομως που ειναι ΠΑΡΑνομοι και κρυφοι, ειναι αυτονοητο οτι θα ζησουν με λιγοτερα δικαιωματα απο εσας για οσο ζησουν εδω. Σας ικανοποιει λοιπον η συντηρηση αυτης της καταστασης? Να τους κραταμε να στιβαζονται σε οικοδομες και γκαρσονιερες, τα παιδια τους να τα εκμεταλευονται στα φαναρια διαφοροι, να εχουν μονιμως μπλεξιματα με την αστυνομια, να μενουν χωρις φαι αρκετες φορες, να μην νιωθουν ελευθεροι κλπ κλπ κλπ, ειναι καλυτερη λυση λοιπον? Επισης ξεκαθαρο ειναι το αλλο που ειπα: Αν στη γειτονια μου εχω εναν Α που πεθαινει απτη πεινα και εναν Β που ειναι σε καλυτερη κατασταση, αλλα χρειαζεται κι αυτος μια μικρη βοηθεια τοτε θα βοηθησω τον Α ανεξαρτητως καταγωγης και αν εχω τη δυνατοτητα θα βοηθησω και τον Β. Αν παλι και οι 2 χρειαζονται απλως φαγητο ή ενα ρουχο παραπανω (εννοω αν εχουν ακριβως ιδιες αναγκες) τοτε θα βοηθησω αυτον που γνωριζω καλυτερα και θεωρω οτι με συνδεουν περισσοτερα κοινα στοιχεια -χωρις να κατσω να αναλυσω γιατι το κανω, απλα ετσι μου βγαινει βρε αδερφε, γιατι σωνει και καλα θελετε να το βαφτισετε ρατσιστικο?-. Και αν εχω τη δυνατοτητα να βοηθησω και τον αλλον ναι θα το κανω. Οσο για τη προταση που εκανες quote, δεν αναφερομουν σε εσενα, αναφερομαι σε μια γενικη κατασταση που παρατηρω οχι μονο σε αυτο το thread. Δηλαδη την αναγκη καποιων να αποδειξουν οτι ειναι πιο σωστοι ανθρωποι ενω εγω/εμεις ειμαστε γουρουνια-φασιστες-χρυσαυγιτες και οτι αλλο μπορει να κατεβασει ο νους του καθενος. Χαρακτηρισμοι και υπονοουμενα που προσωπικα εμενα δεν με αγγιζουν γιατι δεν ανηκω/ανηκα ουτε κατα διανοια σε τετοια ομαδα ανθρωπων. Αυτο που με αγγιζει ειναι η εμφανης δυσκολια καποιων να συζητησουν χωρις να περιβαλλονται απο καχυποψια για τον συνομιλητη τους.
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 midi, Η ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζεις. Λες όλοι εντελώς συμπτωματικά να έχουν την κακή συνήθεια να παρεξηγούν αυτά που γράφεις, τα οποία εντελώς τυχαία πάλι αλλάζουν ουσία και νόημα μετά την υποτιθέμενη παρεξήγηση; Κάτσε και διάβασε μόνος σου πόσο προκλητικά ήταν τα αρχικά post σου σε σύγκριση με το τελευταίο, και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 midi, Η ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζεις. Λες όλοι εντελώς συμπτωματικά να έχουν την κακή συνήθεια να παρεξηγούν αυτά που γράφεις, τα οποία εντελώς τυχαία πάλι αλλάζουν ουσία και νόημα μετά την υποτιθέμενη παρεξήγηση; Κάτσε και διάβασε μόνος σου πόσο προκλητικά ήταν τα αρχικά post σου σε σύγκριση με το τελευταίο, και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Ημουν προκλητικος? Οκ Συνεχιστε παιδια, εγω αποχωρω απο ενα thread ακομα, μιας και προκαλω και παλι την κοινη γνωμη με τις ακραιες μου αποψεις. Επισης εμαθα οτι κανω κωλοτουμπες επειδη αναλυω 2 και 3 φορες πραγματα που αντιλαμβανεστε με τον τροπο που προτιματε και μου ζητατε να τα διασαφηνισω. /out
elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήξω κι εγώ; ΟΚ συμφωνούμε ότι η απέλαση δεν είναι λύση,να τους πετάξουμε στη θάλασσα ούτε,να τους κάψουμε μπααααα,να φύγουμε εμείς,χμμμμμ δεν νομίζω. Ωραία κάποια άλλη πρόταση υπάρχει;Είπαν 2-3 περι απέλασης,πολλοί διαφώνησαν ΟΚ,αντιπρόταση anyone ή μόνο διαφωνούμε κι έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.