ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Τίποτα, αλλά το παίζω χουβαρντάς στην νέα και έτσι... Σουτ, μην με καρφώσεις!
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ...Aπό την άλλη πάλι, είσαι γνωστός χουβαρντάς, οπότε τί ρωτάω και 'γω... οκ μαν, το 'πιασα ;-)
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ...Aπό την άλλη πάλι, είσαι γνωστός χουβαρντάς, οπότε τί ρωτάω και 'γω... οκ μαν, το 'πιασα ;-) :lol: ΤΕΛΟΣ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 καλώς σας βρήκα Μην με παρεξηγήτε ....δεν είμαι ΥΠΕΡ το να γεμίσει η χώρα με λαθρομετανάστες ....το σύστημα δεν λειτουργεί για να φιλοξενήσουμε τόσους πολλούς... Αλλά το να λέμε...φταίει ο λαθρομετανάστης για κάθε λογής κακουργήματα,φταίει ο λαθρομετανάστης που ο Ελληνας δεν έχει δουλειά,δεν είναι αρκετά παρατραβηγμένο ; Αλλά να κοιτάξουν οι αρμόδιοι ...ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ έπελεξαν να έρθουν στην Ευρώπη ...και ποιες είναι οι δυνατότητες για τον κάθε έναν ή να κάτσει ή να τον στείλουν πίσω...και όχι να τους πετάνε σε μια γωνιά λες και αυτοί δεν έχουν ψυχή,λες και η ζωή τους δεν ήταν αρκετά οδυνηρή μέχρι τώρα. Υ.Γ. Μ"αρέσει πολύ το φόρουμ σας ,γιαυτό άλλωστε γράφτηκα Δεν ειναι τοσο επιφανειακο το ζητημα, δηλαδη ποιος κανει τα πιο πολλα κακουργηματα κλπ. Η Ελλαδα δεν μπορει να υποστηριξει τοση λαθρομεταναστευση. Ενα απλο παραδειγμα: Ειναι ο Κυριος Χ Πακιστανος λαθρομεταναστης με την 4μελη οικογενεια του. Κουφια η ωρα που το ακουει, αρωσταινει ενας απτην οικογενεια του, η πιο συγκεκριμενα σπαει το χερι του ας πουμε. Που θα νοσηλευτει? Στο ελληνικο νοσοκομειο. Ποιος πληρωνει το ελληνικο νοσοκομειο? Εγω. Ο Κυριος Χ πληρωνει φορους? Οχι. Γιατι να πληρωνω εγω φορους για να νοσηλευεται δωρεαν ο Κυριος Χ λοιπον? Δεν καταλαβαινεις ποσο πολυ επιβαρυνεται η οικονομια της χωρας απο αυτους που ναι μεν χαιρουν των υπηρεσιων του κρατους, επιβαρυνοντας την οικονομια, αλλα απτην αλλη δε δινουν δεκαρα κιολας για τις υπηρεσιες αυτες? Βαζουν το κρατος σε επιπλεον εξοδα, αλλα δεν προσφερουν και καποιο εσοδο εστω να πω οκ. Και στην τελικη αφου εγω πληρωνω που πληρωνω φορους, γιατι να βρω ουρα στο νοσοκομειο, οταν οι μισοι ειναι λαθρομεταναστες που δεν εχουν πληρωσει ουτε 1 ευρω? Και γιατι τα παιδια μου να πανε σχολειο μαζι με 10 παιδια λαθρομεταναστων μεσα στη ταξη? Πληρωσαν ποτε οι γονεις τους το ελληνικο κρατος για να προσληφθουν και να πληρωθουν οι απαραιτητοι δασκαλοι/καθηγητες ή θα τους πληρωνω για μια ζωη εγω ο κακομοιρος ο Ελληνας με νεους φορους και νεες επιβαρυνσεις καθε χρονο? Και μετα ακουμε για σχολεια με ελλειψη καθηγητων. Στις φυλακες που ειναι ενα σωρο απο δαυτους, ποιος τις πληρωνει? Προσωπικο φυλακων, φαι που τους ταιζουν και ενα σωρο ακομα εγω τους τα πληρωνω. Αυτοι και οι οικογενειες τους, δεκαρα δεν εδωσαν και δεκαρα δε θα δωσουν στο κρατος. Την αστυνομευση που αναγκαστικα αυξηθηκε, λογω αυξησης εγκληματικοτητας ποιος την πληρωνει? Εγω. Και αντε οκ τα πληρωνουμε εμεις οι Ελληνες αυτα, δε βαριεσαι. Το πολυ σοβαροτερο θεμα, ειναι οτι το κρατος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ να παρεχει οτι προκυπτει απο την παραμονη των λαθρομεταναστων στη χωρα μας. Να πω οτι ειχαμε υγιη οικονομια, παει στο διαολο. Αλλα επειδη εμεις ειμαστε που παμε κατα διαολου, καλο ειναι να ανησυχουμε πολυ για το ζητημα αυτο. Αυτα ειναι τα σοβαρα ζητηματα στο θεμα λαθρομεταναστευση. Απτην αλλη το θεμα πρεπει να το δουμε ανθρωπιστικα οσο το δυνατον και με καποιο τροπο να τους νομιμοποιησουμε ωστε να πληρωνουν οτι φορους πληρωνει και το φτωχαδακι με Ελληνικη υπηκοοτητα, ή διαφορετικα με σεβασμο στην ανθρωπινη υποσταση τους να τους απελασουμε μεθοδικα και να αναζητησουν καπου αλλου καλυτερη τυχη. Δεν ειναι αναγκη να φορτωνεται ο Ελληνας πολιτης και ξενα βαρη, πλην αυτων που του εχουν φορτωσει ηδη οι μαγκες πολιτικοι τις τελευταιες 10ετιες...Δεν ειμαστε και τοσο κουβαρνταδες ως χωρα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειναι τοσο επιφανειακο το ζητημα, δηλαδη ποιος κανει τα πιο πολλα κακουργηματα κλπ. Η Ελλαδα δεν μπορει να υποστηριξει τοση λαθρομεταναστευση. Ενα απλο παραδειγμα: Ειναι ο Κυριος Χ Πακιστανος λαθρομεταναστης με την 4μελη οικογενεια του. Κουφια η ωρα που το ακουει, αρωσταινει ενας απτην οικογενεια του, η πιο συγκεκριμενα σπαει το χερι του ας πουμε. Που θα νοσηλευτει? Στο ελληνικο νοσοκομειο. Ποιος πληρωνει το ελληνικο νοσοκομειο? Εγω. Ο Κυριος Χ πληρωνει φορους? Οχι. [...] Το όλο σου σκεπτικό βασίζεται σε μία εξ αρχής λανθασμένη παραδοχή: ότι οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φόρους. Γιατί ο κ. Χ (Πακιστανός ή Ινδός ή οτιδήποτε μετανάστης) δεν πληρώνει φόρους; Μήπως θεωρείς ότι ο μόνος φόρος που πληρώνονται είναι ο φόρος εισοδήματος;
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία (ίσως να μην είναι το κατάλληλο νήμα, αν δεν είναι κάποιος από τους ιθύνοντες ας διαγράψει το post μου): Χτες που είδα ειδήσεις μετά από πολύυυυ καιρό, παρακολούθησα τα όσα γίνονται στον Άγιο Παντελεήμονα. Βγαίνει, λοιπόν, μία μεσήλικη κυριούλα και δηλώνει ότι "οι λαθρομετανάστες έδιωξαν τους Έλληνες από την πλατεία (του Αγίου Παντελεήμονα)". Και ρωτώ εγώ, σαν χαζός που είμαι: Πώς συντελέσθη αυτό το καταχθόνιο σχέδιο; Η κάθε πλατεία αποτελεί δημόσιο χώρο. Πώς μπορεί κάποιος να διώξει κάποιον άλλον από μία πλατεία; Πήγαν οι αλλοδαποί και ύψωσαν τη σημαία των Πακιστάν/Αλβανίας/Κυργυστάν στο μέσο της πλατείας και ζητούσαν ταυτότητα από τους θαμώνες της πλατείας; Και αν κάποιος έδειχνε ελληνική ταυτότητα τον έδιωχναν ή τον πλάκωναν στα μπουνίδια; Εάν δεν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο τότε μιλάμε για μεγίστη προπαγάνδα των ΜΜΕ που αφήνουν ανθρωπάκια να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις υποννοώντας το. (Δεν είμαι κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα, ούτε καν Αθηνών, αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω πώς ξεκίνησαν όλα αυτά τα επεισόδια και πώς συντελέσθηκε ο διωγμός των Ελλήνων από την πλατεία.)
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Το όλο σου σκεπτικό βασίζεται σε μία εξ αρχής λανθασμένη παραδοχή: ότι οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φόρους. Γιατί ο κ. Χ (Πακιστανός ή Ινδός ή οτιδήποτε μετανάστης) δεν πληρώνει φόρους; Μήπως θεωρείς ότι ο μόνος φόρος που πληρώνονται είναι ο φόρος εισοδήματος; ο μόνος όχι, ο βασικός ναι. Με την ομαλή ένταξη στην κοινωνία μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά και την εργασία μπλά μπλά μπλά θα τον πληρώνουν και αυτόν. Το θέμα είναι τελικά πως θα απορροφηθούν από την αγορά εργασίας και αν θα γίνουν η χαρά του εργοδότη (μαύρη εργασία κτλ), γιατί αυτό γίνεται σήμερα.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Επειδή εγω είμαι κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα. Σας λεω πως τίποτα τέτοιο δεν εχει συμβεί. Οι άνθρωποι απλώς καθόντουσαν τα απογεύματα στην πλατεία! Γιατί? γιατί οταν μένουν εφτά νομά σε ενα δωμά, εκ των πραγμάτων θέλεις να βγεις έξω να αναπνεύσεις. Απλα κάποιοι νοικοκυραίοι, έχουν ποτίσει τόσο πολύ με την τρομολαγνεία που τους σερβίρουν τα κανάλια (για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα), που κάνουν σαν υστερικοί. Από την άλλη, σίγουρα δημιουργούνται προβλήματα σε μια κορεσμένη και "υποβαθμισμένη" περιοχή οταν συμβιώνουν τόσοι άνθρωποι. Αλλα το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες! Είναι η παιδεία και η μόρφωσή μας, που πάντα βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα να ρίξουμε τις ευθύνες. Κάποτε ήταν οι Αλβανοί, οι Ρώσοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι! Τώρα είναι οι μελαχρινοί και οι μουσάτοι φίλοι μας! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:23 ---------- ο μόνος όχι, ο βασικός ναι.Με την ομαλή ένταξη στην κοινωνία μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά και την εργασία μπλά μπλά μπλά θα τον πληρώνουν και αυτόν. Το θέμα είναι τελικά πως θα απορροφηθούν από την αγορά εργασίας. Ο φόρος δεν έχει να κάνει με την ομαλή ένταξη. Μόνο και μόνο που ψωνίζει, που πληρώνει φως - νερο - τηλ κλπ, πληρώνει φόρους!
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 και εγώ τα κάνω αυτά ANHLIKOS αλλά αυτά δεν φτάνουν για να διατηρηθεί το σύστημα, πληρώνω και φόρο εισοδήματος. και ούτε αυτός φτάνει
Berolinezos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Επειδή εγω είμαι κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα. Σας λεω πως τίποτα τέτοιο δεν εχει συμβεί.Οι άνθρωποι απλώς καθόντουσαν τα απογεύματα στην πλατεία! Γιατί? γιατί οταν μένουν εφτά νομά σε ενα δωμά' date=' εκ των πραγμάτων θέλεις να βγεις έξω να αναπνεύσεις. Απλα κάποιοι νοικοκυραίοι, έχουν ποτίσει τόσο πολύ με την τρομολαγνεία που τους σερβίρουν τα κανάλια (για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα), που κάνουν σαν υστερικοί. Από την άλλη, σίγουρα δημιουργούνται προβλήματα σε μια κορεσμένη και "υποβαθμισμένη" περιοχή οταν συμβιώνουν τόσοι άνθρωποι. Αλλα το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες! Είναι η παιδεία και η μόρφωσή μας, που πάντα βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα να ρίξουμε τις ευθύνες. Κάποτε ήταν οι Αλβανοί, οι Ρώσοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι! Τώρα είναι οι μελαχρινοί και οι μουσάτοι φίλοι μας! [/quote'] Οι ίδιοι δέν φταίνε σε τίποτα την δουλειά τους κάνουν να επιβιώσουν προσπαθούν, η ενοχή πέφτει σε όσους τους έφεραν απο την δική μας την πλευρά υποβαθμίζοντας εσκεμμένα πολύ περισσότερο τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας ιδιαίτερα την αθήνα.
antonisid Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η αληθεια βρισκεται καπου στην μέση.Σιγουρα ενα κρατος σα την Ελλαδα δε μπορει ν αντεξει περισσοτερους μεταναστες και ηδη ο αριθμος θεωρειται υπέρογκος.Πρεπει να υπαρχει καποιο προγραμμα οπως πχ στην Γερμανια πριν 40-50 χρονια που ηθελαν "τάδε" αριθμο μεταναστών για συγκεκριμενες θέσεις.Αυτο εδώ δεν έγινε , εκμεταλλευτηκαμε κομμάτικα το θεμα αυτο , αδιαφορήσαμε κι εχουμε φτάσει σε σημέιο να έχουμε κοινωνικά προβλήματα (δε μπορεις να περασεις πχ απ την ομονοια και την Αθηνάς μετα τις 8) και παράλληλα οι μετανάστες δεν εχουν αυτο που ονειρεύτηκαν και πως να ειναι αλλιώς , οταν μένουν σε γκαρσονιέρες χωρις τουαλετα 7 ατομα. Για μενα αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φύγουν εκείνοι που δεν εχουν αδεια παραμονής ωστε να μαστε κι εμεις καλα αλλα κι εκεινοι , Κι απο κει και περα να γινει προσπαθεια για ενταξη των υπολοιπων στην κοινωνια.Νομιζω ειναι το αυτονόητο αυτο που λεω χωρις ρατσιστικές διαθέσεις (αλλωστε ο Ελληνας ξερει απο μεταναστευση) . Σιγουρα δε μπορεις να κόψεις στην μεση τα ονειρα καποιοων ανθρωπων για ενα καλυτερο μελλον αλλα και το ξεφραγκο αμπέλι δεν ειναι καλη ιδεα. Μη ξεχναμε και το παραδειγμα της Ισπανιας , που για ν αντιμετωπισει το προβλημα αυτο επένδυσε στις χωρες προέλευσης , σε υποδομες για εργασια , ωστε να μειώσει την αναγκη για μεταναστευση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Το όλο σου σκεπτικό βασίζεται σε μία εξ αρχής λανθασμένη παραδοχή: ότι οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φόρους. Γιατί ο κ. Χ (Πακιστανός ή Ινδός ή οτιδήποτε μετανάστης) δεν πληρώνει φόρους; Μήπως θεωρείς ότι ο μόνος φόρος που πληρώνονται είναι ο φόρος εισοδήματος; Χμμ λιγο ειναι να μην πληρωνουν φορο εισοδηματος? Επισης λιγο ειναι να μη πληρωνουν κι αυτοι καθε τυχαια αρπαχτη που κανει το κρατος? Ναι οκ θα πληρωσουν τους φορους οταν πανε να παρουν τσιγαρα η την ΕΡΤ πληρωνοντας λογαριασμο ΔΕΗ, αλλα ο Πακιστανος δεν φορολογειται ομορφα και ωραια οπως ο Ελληνας. Κατα συνεπεια ο λαθρομεταναστης δινει πολυ πολυ λιγοτερα λεφτα στο ελληνικο κρατος και απολαμβανει περιπου των ιδιων υπηρεσιων, για οσο βρισκεται παρανομα στη χωρα μας. thats the point και κανεις δεν αμφιβαλει οτι το γεγονος αυτο και μονο εκτος απο αδικο για τον Ελληνα, επιβαρυνει απιστευτα την οικονομια του κρατους (σε συνδυασμο με τις μαγκιες των πολιτικων-δικοικητικων μας επαναλαμβανω, μας φερνει στην κατασταση του σημερα, δηλαδη φοροεισπρακτικα μετρα απο παντου, αυστητη επιτηρη απο την ΕΕ και 1000μυρια ακομα). Ε δε νομιζω οτι ειναι καιροι για πριγκιπες ωστε να κανουμε και δωρο στους λαθρομεταναστες τις υπηρεσιες μας ως κρατος... Εδω κατηργησαν το μετρο αποσυρσης παλαιων ΙΧ, γιατι δεν εχουν τα 1000 ευρω για μερικες χιλιαδες αποσυρσεις και εμεις αγνοουμε το φορο εισοδηματος που δεν πληρωνουν εκατομυρια λαθρομεταναστες? Πολυ λαικιστικα (απλα γι ανα γινω πιο κατανοητος και ΟΧΙ επειδη το πιστευω οτι ετσι θα γινοταν) θα πω οτι αν ολοι αυτοι πληρωναν φορο εισοδηματος, δε θα ειχε καταργηθει αυτο το μετρο της αποσυρσης για παραδειγμα ή θα παιρνανε επιδομα θερμανσης στη Μακεδονια ή θα ειχαμε γλυτωσει αλλες επιβαρυνσεις που προηλθαν και απο την παραμονη των λαθρομεταναστων στη χωρα μας
Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η αληθεια βρισκεται καπου στην μέση.Σιγουρα ενα κρατος σα την Ελλαδα δε μπορει ν αντεξει περισσοτερους μεταναστες και ηδη ο αριθμος θεωρειται υπέρογκος.Πρεπει να υπαρχει καποιο προγραμμα οπως πχ στην Γερμανια πριν 40-50 χρονια που ηθελαν "τάδε" αριθμο μεταναστών για συγκεκριμενες θέσεις.Αυτο εδώ δεν έγινε , εκμεταλλευτηκαμε κομμάτικα το θεμα αυτο , αδιαφορήσαμε κι εχουμε φτάσει σε σημέιο να έχουμε κοινωνικά προβλήματα (δε μπορεις να περασεις πχ απ την ομονοια και την Αθηνάς μετα τις 8) και παράλληλα οι μετανάστες δεν εχουν αυτο που ονειρεύτηκαν και πως να ειναι αλλιώς , οταν μένουν σε γκαρσονιέρες χωρις τουαλετα 7 ατομα. Για μενα αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φύγουν εκείνοι που δεν εχουν αδεια παραμονής ωστε να μαστε κι εμεις καλα αλλα κι εκεινοι , Κι απο κει και περα να γινει προσπαθεια για ενταξη των υπολοιπων στην κοινωνια.Νομιζω ειναι το αυτονόητο αυτο που λεω χωρις ρατσιστικές διαθέσεις (αλλωστε ο Ελληνας ξερει απο μεταναστευση) . Σιγουρα δε μπορεις να κόψεις στην μεση τα ονειρα καποιοων ανθρωπων για ενα καλυτερο μελλον αλλα και το ξεφραγκο αμπέλι δεν ειναι καλη ιδεα. Μη ξεχναμε και το παραδειγμα της Ισπανιας , που για ν αντιμετωπισει το προβλημα αυτο επένδυσε στις χωρες προέλευσης , σε υποδομες για εργασια , ωστε να μειώσει την αναγκη για μεταναστευση. +1000 να σου δώσω, αλλά θα αρχίσουν πάλι τα ρητά, ότι δεν υπάρχει λαθραίος άνθρωπος, ότι πάσχουμε από ξενοφοβία, ότι όλοι άνθρωποι του Θεού είμαστε. Και για πες σε έναν Έλληνα που μένει Εκάλη και η λέξη λαθρομετανάστης γι' αυτόν, σημαίνει ένας μαυριδερός τύπος που καθαρίζει τζάμια στα φανάρι, να δώσει 100€ το χρόνο για την δημιουργία υποδομών στην Παλαιστίνη, να δεις τι θα σου δείξει. Εξάλλου αυτός πληρώνει τον Πακιστανό στα φανάρια να του καθαρίσει το παρμπρίζ της X5, οπότε το κάνει το καθήκον του και με το παραπάνω. Και στην τελική, εδώ δεν έχουμε υποδομές στην Ελλάδα, θα φτιάξουμε και των άλλων χωρών?
mangepsamin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @ Erwdios,επανερχεσαι στα ιδια σαν να ξεκιναει τωρα το θεμα εδω,το ξεκινησες εσυ,διαβασα ολες τις σελιδες και εμεινα αποσβολωμενος απο τις αποψεις των μελων,και θετικα και αρνητικα. εκπληκτος θετικα εμεινα με τις αποψεις των liopyr,chris85,deathlord,miltoz,sos,gf030,paredwse. νομιζω πως αξιζουν συγχαρητηρια αυτα τα μελη,ειμαι πολυ "μικρος" για να τους συμπληρωσω σε κατι.μπραβο τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.