Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι το λινκ μιλάει για minimum standards, άρα ο ισχυρισμός πως οτιδήποτε παραπάνω είναι υπερβολή, αν δε μπορεί να χαρακτηριστεί αυθαίρετος, θα έλεγα πως είναι αρκετά υποκειμενικός. Δε βλάπτει δηλαδή να υπάρχουν πιο ανθρώπινες συνθήκες από τις στοιχειώδεις που ορίζονται.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φρενζυ δεν διάβασα το λινκ και ούτε ήξερα για ποια συνθήκη μιλούσε. Δικό μου το λάθος. Πάντως δεν μίλησα για το περιεχόμενο της συνθήκης.

Παιδιά, που διαφωνείτε;

Μίλησα για τον διαφορετικό τρόπο που βλέπει κάποιος τις συνθήκες ως κάτι αρνητικό. Αν εγώ για παράδειγμα πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να μεταχειρίζονται σαν ζώα επειδή έκαναν το λάθος και μπήκαν παράνομα τότε έχω άδικο. Αν ο συνάδελφος μου πιστεύει ότι πρέπει να τους κλείσουμε σουίτα στο Μεγάλη Βρετανία είναι υπερβολικός.

Ο νόμος είναι αυτός που καθορίζει το τι πρέπει να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και είναι αυτός που θα πρέπει να τηρείται. Αλλιώς, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του ενώ υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες.

tip: λέμε τα ίδια πράγματα.

Δημοσ.

φρενζυ δεν διάβασα το λινκ και ούτε ήξερα για ποια συνθήκη μιλούσε. Δικό μου το λάθος.

Σε πμ μου κουόταρες το λινκ και το έχω ήδη στείλει σε αρκετούς οπότε καλό θα ήταν να αλλάξεις γραμμή και να παραθέσεις ολόκληρο το πμ σου που είναι καθ'όλα σχετικό με το θρεντ εκτός από την πρώτη παράγραφο που είναι επί προσωπικού

Δημοσ.
Σε πμ μου κουόταρες το λινκ και το έχω ήδη στείλει σε αρκετούς οπότε καλό θα ήταν να αλλάξεις γραμμή και να παραθέσεις ολόκληρο το πμ σου που είναι καθ'όλα σχετικό με το θρεντ εκτός από την πρώτη παράγραφο που είναι επί προσωπικού
σου επαναλαμβάνω ότι δεν πρόσεξα σε ποια συνθήκη αναφερόταν το λινκ σου ούτε καν ότι ήταν συνθήκη και όχι ένα τυχαίο κειμενάκι από το google.

Από εκεί και πέρα, ότι και να λέει (δεν θα κάτσω να το διαβάσω) πρέπει να τηρείται.

Όσα σου είπα ήταν με την μέχρι τότε γνώση μου για το λινκ. Δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται και έκανα το μεγάλο λάθος να πω το κείμενο παλιό και οτι δεν αναφερόταν σε λαθρομετανάστες. Αν θέλεις εκμεταλλεύσου το. Δημοσίευε και τα πμ που λαμβάνεις, δείχνει τον χαρακτήρα σου.

Μπήκα στο παιχνίδι σου σαν μαλάκας και πρέπει να εξηγώ δημοσίως τι σου είπα σε πμ επειδή έχεις ετοιμάσει απάντηση και δεν θέλεις να πάει χαμένη.

Εγώ απέχω, καλή συνέχεια.

Δημοσ.
φρενζυ σου επαναλαμβάνω ότι δεν πρόσεξα σε ποια συνθήκη αναφερόταν το λινκ σου ούτε καν ότι ήταν συνθήκη και όχι ένα κειμενάκι από το google.

Από εκεί και πέρα, ότι και να λέει (σιγά μην κάτσω να τα διαβάσω) πρέπει να τηρείται.

Όσα σου είπα ήταν με την μέχρι τότε γνώση μου για το λινκ. Δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται και έκανα το μεγάλο λάθος να πω το κείμενο παλιό και οτι δεν αναφερόταν σε λαθρομετανάστες. Αν θέλεις εκμεταλλεύσου το. Δημοσίευε και τα πμ που λαμβάνεις, δείχνει τον χαρακτήρα σου.

Μπήκα στο παιχνίδι σου σαν μαλάκας και πρέπει να εξηγώ δημοσίως τι σου είπα σε πμ επειδή έχεις ετοιμάσει απάντηση και δεν θέλεις να πάει χαμένη.

Εγώ απέχω, καλή συνέχεια.

Δεν δημοσίευσα πμ μην εκβιάζεις καταστάσεις. Διατείνεσαι πως δεν διάβασες το λινκ ενώ το κουόταρες. Μου ζητάς να σου απαντήσω, σου λέω πόσταρέ τα δημόσια αφού είναι σχετικά και θα σου απαντήσω και δεν το κάνεις. Δεν φταίω εγώ αν έμπλεξες, μόνος σου τα έγραψες, μόνος σου τα έκανες σαλάτα μην τα βάζεις μαζί μου. Σου ζητώ εδώ και 4 ποστ να το δημοσιεύσεις και δεν το κάνεις. Αντιθέτως πας να τα μαγειρέψεις.Γιατί;

Και για να σου αποδείξω την αξία μου σαν συνομιλητής σου, υπόσχομαι πως αν τα ποστάρεις ακέραια δεν θα σου απαντήσω καν, για να δεις πως δεν έχω έτοιμη απάντηση. Αν όμως δεν τα ποστάρεις, να απέχεις ουσιαστικά από το θρεντ όχι μόνο για σήμερα που σου ζητώ να ποστάρεις τα επιχειρήματά σου. Αντρίκια πράματα.

Δημοσ.

Ένας νόμος δεν είναι και απαραίτητα σωστός ή/και καλός. Πριν πω την άποψη μου επί του θέματος να τονίσω ότι δε θα έπρεπε με τίποτα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, δηλαδή να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Προσοχή, δε μιλάω για μετανάστες!

Σε μία πιθανή επιχείρηση "σκούπα" και η μεταφορά όλων των λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα σε ολοκληρης της Ελλάδας φανταστείτε τι συνέπειες θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί, για να ζήσουν θα αναγκάζονται να κλέβουν και οτιδήποτε άλλο αρκεί να επιβιώσουν.

Ιδιαίτερα σε μικρές πόλεις, όπως η δράμα, η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Θεσσαλονίκη, ως μεγαλύτερη πόλη, θα έχουν τρομακτικό πρόβλημα. Δεν είναι λύση αυτή και η κυβέρνηση κάνει βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Το κέντρο της Αθήνας θα αποσυμφορηθεί και τα γκέτο των λαθρομεταναστών θα μεταφερθούν σε κάθε πόλη και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Όταν μία πόλη έχει μηδαμινή εγκληματικότητα, φυσικό και επόμενο είναι όταν θα γεμίσει από λαθρομετανάστες να αυξηθεί η εγκληματικότητα κατακόρυφα, όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να επιβιώσουν και θα κάνουν οτιδήποτε γι'αυτό. Δεν υπάρχουν δουλειές πουθενά για να απορροφηθούν όπως θα γνωρίζεται όλοι, άρα αναλογιστείτε τις συνέπειες μετά από μία τέτοια κίνηση...

Δημοσ.

7. Η παράθεση πηγών/links προς υποστήριξη μιας θέσης κατά την εξέλιξη μιας συζήτησης, χωρίς τον αρμόδιο σχολιασμό που θα αποτελεί ένδειξη κατανόησης και θα επιτελεί χρέη περίληψης της πηγής αυτής καθ' αυτής, θα τιμωρείται.

Και το σχετικό link με τους κανόνες.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Είστε λίγο off-topic όλοι μαζί? Το θέμα αν δεν το καταλάβατε είναι ότι γίναμε Harlem και Bronx μαζί και όχι το αν οι κάμερες έπιασαν τον διαδηλωτή να δίνει τριαντάφυλλα στα ΜΑΤ.

Από φίλο μου έκλεψαν χθες βαλίτσα από το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του στην Ομόνοια, μέρα μεσημέρι και ενώ το είχε αφήσει για 10 λεπτά.

Η αστυνομία έχει καταλύσει τελείως. Φοβούνται (και με το δίκιο τους) να βγουν έξω για έλεγχο, μη βρεθούν με καμία σφαίρα φυτεμένη στο κεφάλι.

Αν δεν απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες κι αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις εκάστοτε μαφίες (Ιταλικές, Ρώσικες, Αλβανικές, Ουκρανικές) θα έχουμε και χειρότερα...

:-(:-( ότι νά ναι ;;

Περπατάς στην Αθήνα και εκείνοι που σε ενοχλούν είναι οι Έλληνες /και γαμώ/ τύποι και σου λενε διάφορα σεξιστικά αηδιαστικά μέσα στον κόσμο :eek:

Ακου εκεί οι λαθρομετανάστες...που τους στιβάζουν σε βρώμικους χώρους και τους έχουν σαν τα ζώα ...ποιος είναι το κτήνος φαίνεται νομίζω...

Και άμα κάποια μέρα θα έρθουν οι εξωγήινοι,οι λαθρομετανάστες θα φταίνε έτσι ; :rolleyes:

Δημοσ.
[...] Και άμα κάποια μέρα θα έρθουν οι εξωγήινοι,οι λαθρομετανάστες θα φταίνε έτσι ; :rolleyes:

Προφανώς. Εφόσον δεν πήραν άδεια να προσγειωθούν ή να εισέλθουν στο X FIR θα ναι κι οι ίδιοι λαθρομετανάστες και θα φέρουν την ακέραια ευθύνη για την πράξη τους.

Δημοσ.

Επίσης όταν αρχίζουν να κυνηγούν και να σκοτώνουν ανθρώπους για τη "γούνα" τους θα μπορούν κάλλιστα να δικαιολογηθούν και να λένε ότι είναι χόμπυ.

άσχετο

Δημοσ.

Sylvia88, καλώς ήρθες στο (όχι και τόσο) μικρό και (όχι και τόσο) χαρούμενό μας φόρουμ.

Πάρε πανοπλία κι άραξε.

Τί θα πιείς; Κα'να κοκτέηλ; Έχουμε Μολότωφ.

(τί τάιμινγκ κι αυτό, τώρα που ξεμπανιαρίστηκε κι ο αυθεντικός, βρέχει κι όλας, όλοι μέσα....πςςςςςςςςςςς)

Δημοσ.

Γενικά παρότι δε μου αρέσει ο όρος λαθρομετανάστης θα συμφωνήσω με τον έλεγχο του τι μπαίνει στη χώρα.Ναι στους μετανάστες που έχουν χαρτιά και συνεισφέρουν όχι σε αυτούς που παρασιτούν.ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.Γιατί για κάθε έναν που παρασιτεί γίνεται ο καθένας μας πιο φτωχός κάθε μέρα.Πρέπει να μπεί τέρμα. Κι αυτό ΔΕΝ γίνεται ούτε με στρατόπεδα συγκέντρωσης ούτε με σκούπες,φαράσια και με άλλα ναζιστικά αποτυχημένα πρότυπα.

Λύνεται με μαζικές συλλήψεις λαθρεμπόρων που τα στάζουν στις αρχές για να έχουν αλώβητο.Λύνεται με αυστηρότατο έλεγχο στα σύνορα.

Στην Ιταλία το έλυσαν εν μέρη βουλιάζοντας καράβια με ανθρώπους που πήγαιναν για μία καλύτερη ζωή αλλά αν' αυτού βρήκαν έναν από τους χειρότερους θανάτους,τον πνιγμό.Αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο,καλύτερα να πάμε να πνιγούμε εμείς πρώτα.

ΟΧΙ σε στρατόπεδα,ΝΑΙ σε απελάσεις σε άλλες ευρωπαικές χώρες που μας τους στέλνουν πίσω,ΟΧΙ στις απελάσεις στην "πατρίδα" τους,Ναι στον έλεγχο τον συνόρων.

Δημοσ.
Sylvia88, καλώς ήρθες στο (όχι και τόσο) μικρό και (όχι και τόσο) χαρούμενό μας φόρουμ.

Πάρε πανοπλία κι άραξε.

Τί θα πιείς; Κα'να κοκτέηλ; Έχουμε Μολότωφ.

(τί τάιμινγκ κι αυτό, τώρα που ξεμπανιαρίστηκε κι ο αυθεντικός, βρέχει κι όλας, όλοι μέσα....πςςςςςςςςςςς)

καλώς σας βρήκα :-D

Μην με παρεξηγήτε ....δεν είμαι ΥΠΕΡ το να γεμίσει η χώρα με λαθρομετανάστες ....το σύστημα δεν λειτουργεί για να φιλοξενήσουμε τόσους πολλούς...

Αλλά το να λέμε...φταίει ο λαθρομετανάστης για κάθε λογής κακουργήματα,φταίει ο λαθρομετανάστης που ο Ελληνας δεν έχει δουλειά,δεν είναι αρκετά παρατραβηγμένο ;

Αλλά να κοιτάξουν οι αρμόδιοι ...ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ έπελεξαν να έρθουν στην Ευρώπη ...και ποιες είναι οι δυνατότητες για τον κάθε έναν ή να κάτσει ή να τον στείλουν πίσω...και όχι να τους πετάνε σε μια γωνιά λες και αυτοί δεν έχουν ψυχή,λες και η ζωή τους δεν ήταν αρκετά οδυνηρή μέχρι τώρα.

Υ.Γ.

Μ"αρέσει πολύ το φόρουμ σας ,γιαυτό άλλωστε γράφτηκα :-D

Δημοσ.

:)

Καλά έκανες και μας ήρθες.

Πλακίτσα έκανα άλλωστε πριν.

(...ή ίσως όχι και τόση...πλακίτσα. Όπως βλέπεις στα δεξιά, το θέμα το έχουμε ήδη ξεσκίσει δεόντως -94 σελίδες- εδώ και καιρό...Κι αν τσεκάρεις τί προηγήθηκε, θα...καταλάβεις πολλά)

Μ"αρέσει πολύ το φόρουμ σας ,γιαυτό άλλωστε γράφτηκα

...εσύ καλά τα λες, κάτσε όμως να...τελειώσει το Champions League που έχει απόψε, να δουν "μερικοί" ότι ξανάνοιξε το "Λαθρομετανάστευση", και θα έχουμε...πανηγύρια (ειδικά αν οι "χαμένοι", είτε από ομάδα, είτε στο "Στοίχημα" είναι πολλοί....:-))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...