Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
frenzy έχεις πμ τεκμηρίωσης

Γιατί με pm; Το υπόλοιπο forum δεν δικαιούται να διαβάσει την (όποια) τεκμηρίωσή σου; :-)

Δημοσ.
Γιατί με pm; Το υπόλοιπο forum δεν δικαιούται να διαβάσει την (όποια) τεκμηρίωσή σου; :-)

Μπορεί να ανέφερε ονόματα πολιτικών οπότε να του το πετσόκοβαν το ποστ =P

Δημοσ.

Θεωρεί πως η συνθήκη της Γενεύης είναι παλιά και πως μιλά μόνον για εγκληματίες. Και έχει 84 ποστ στο θρεντ

Δημοσ.

Δεν θέλω να πω ότι δεν έχουν θεσπιστεί κανόνες κράτησης. ΥΠΑΡΧΟΥΝ κανόνες και θα πρέπει να ακολουθηθούν αυτοί και μόνο.(όπως η συνθήκη της Γενεύης που ανέφερες) Κάθε παρέκκλιση είναι απαράδεκτη. Λέμε το ίδιο πράγμα, ότι θα πρέπει να γίνουν τα πάντα με βάση τους νόμους και όχι με βάση κραυγές ευαισθησίας ή ρατσισμού από την άλλη πλευρά.

Αν η νομοθεσία λέει σε ανοικτούς χώρους, μαζί της, αν έχει χαμηλά ή υψηλά στάνταρτς να εφαρμοστεί.

Που διαφωνούμε;

Ο προβληματισμός μου έγκειται ως προς την ευαισθησία ή αναισθησία πέρα από το νόμο. Δηλαδή ο νόμος λέει Α αλλά κάποιοι θεωρούν αυτό το Α ως "απάνθρωπο". Εγώ λέω ότι αυτό το απάνθρωπο είναι σχετικό. Γιαυτό θα πρέπει να ακολουθηθούν οι νόμοι και οι συνθήκες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η αντίληψη του ανθρωπισμού είναι διαφορετική για τον καθένα και έτσι θα υπάρξει μπάχαλο. Οπως είπα και πριν, ο Μπράντ Πιτ αν δει που μένω εγώ θα πει ότι είμαι εξαθλιωμένος. Ο γείτονας μου έχει διαφορετική άποψη όμως. Τέλος, ο νόμος είναι ένας. Δεν έχει διαφορετικές οπτικές και είναι αυτός που θα πρέπει να εφαρμοστεί.

Συμπληρώνω. Αν η όποια συνθήκη υπαγορεύει κάποια στάνταρτς κράτησης, οτιδήποτε λιγότερο είναι παράνομο και κατακριταίο. Οτιδήποτε περισσότερο είναι υπερβολικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
nick[;2780685'']Μπορεί να ανέφερε ονόματα πολιτικών οπότε να του το πετσόκοβαν το ποστ =P

Μα, να τεκμηριώσει τι; Ότι "Ως προς τις συνθήκες, τα πάντα είναι σχετικά"; :lol:

Το ίδιο ακριβώς θα μπορούσαν να ισχυριστούν και τα SS για τις συνθήκες κράτησης στα διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι Σοβιετικοί για τα goulag, οι Ερυθροί Χμερ για τα δικά τους στρατόπεδα συγκέντρωσης κ.ο.κ. Είναι ισχυρισμός - σαθρός και άσχετος κατά την άποψή μου, αλλά ισχυρισμός παρ' όλα αυτά. Δεν επιδέχεται "τεκμηρίωσης".

Edit: Όπως βλέπουμε, συνεχίζεται ο "προβληματισμός" της σχετικότητας: "το απάνθρωπο είναι σχετικό" (ίσως είναι και δόγμα του ομνισλασισμού, δεν το ξέρω ακόμη, περιμένω τον αυθεντικό εκφραστή για να επιβεβαιωθώ). Έτσι είναι, μπορούμε να συγκρίνουμε απάνθρωπες συμπεριφορές και όποια κερδίσει, αυτή είναι και λιγότερο απάνθρωπη... Άλλωστε κάτι παραπάνω από το νόμο (προς την καλυτέρευση των συνθηκών δηλαδή!) είναι υπερβολικό: "Οτιδήποτε περισσότερο είναι υπερβολικό." Ε βέβαια, μην καλοπερνάνε κιόλας...

Δημοσ.
Κάτι ξέχασες, θα το ποστάρεις;

Τα επι προσωπικού; Όχι, απλά σου τόνισα ότι θα πρέπει ο τόνος σου να είναι πιο ήρεμος και να μην χρησιμοποιείς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε μια κουβέντα. Εκτός και αν θέλεις να επιβληθείς.

Το λινκ δεν το διάβασα. Χάνεις το δάσος όμως. Εγώ λέω ότι όλοι οι νόμοι και οι συνθήκες πρέπει να ακολουθούνται. Διαφωνώ με το να αλλάζουν κατά βούληση του καθενός. Δεν ασχολούμαι με το τι λέει, αλλά ότι λέει (ο νόμος για τα δικαώματα των κρατουμένων) θα πρέπει να τηρείται.

paredwse έβγαλες τελείως λάθος συμπέρασμα γιατί δεν πρόλαβες να διαβάσεις (έγραφες) το ποστ 921.

Δημοσ.

Όχι τα επί προσωπικού, τα περί παλαιότητος της Συνθήκης της Γενεύης και εγκληματιών. Πόσταρέ τα να σου απαντήσω εξ'ολοκλήρου.

Δημοσ.

paredwse έβγαλες τελείως λάθος συμπέρασμα γιατί δεν πρόλαβες να διαβάσεις (έγραφες) το ποστ 921.

Ο προβληματισμός μου έγκειται ως προς την ευαισθησία ή αναισθησία πέρα από το νόμο. Δηλαδή ο νόμος λέει Α αλλά κάποιοι θεωρούν αυτό το Α ως "απάνθρωπο". Εγώ λέω ότι αυτό το απάνθρωπο είναι σχετικό.

Νομίζω το διάβασε μια χαρά και απάντησε τρεις χαρές.

Δημοσ.
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Χίτλερ,κι ένας άλλος αλλά δεν λέω

edit:Το λέει ο απο πάνως :P

Ο Στάλιν*. Πες το. Έτσι κι αλλίως, είναι προφανές ότι εγώ είμαι ο "προς εκνευρισμό" στόχος σου τις τελευταίες μέρες, ίσως επειδή δεν παίρνω στα σοβαρά τις απόψεις των γελωτοποιών του φόρουμ (χωρίς υποχρεωτικά να αναφέρομαι σε κανέναν από τους παρόντες στο thread και γι' αυτό δε βλέπω πού έχεις εσύ πρόβλημα - αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα).

(*έχουμε φτάσει να σχετίζεται και με το Linux)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια: Το διάβασα μια χαρά το post 921 και σου απαντώ κιόλας. :-)

Αντιθέρως, εσύ παραδέχεσαι ότι δεν διάβασες το link που παρέθεσε ο frenzy αλλά παρ' όλα αυτά έχεις άποψη επί της Συνθήκης της Γενεύης. Άγνωστο πώς... :-)

Δημοσ.
Ο Στάλιν*. Πες το. Έτσι κι αλλίως, είναι προφανές ότι εγώ είμαι ο "προς εκνευρισμό" στόχος σου τις τελευταίες μέρες, ίσως επειδή δεν παίρνω στα σοβαρά τις απόψεις των γελωτοποιών του φόρουμ (χωρίς υποχρεωτικά να αναφέρομαι σε κανέναν από τους παρόντες στο thread και γι' αυτό δε βλέπω πού έχεις εσύ πρόβλημα - αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα).

(*έχουμε φτάσει να σχετίζεται και με το Linux)

Βασικά είναι επειδή μου τα σβήνουν αλλά τελικά άξιζε που δε το γραψα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...