Swimmer21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Συγνωμη αλλα νομιζω οτι ειναι ανουσιο να συζητασε μιας και δεν θα βγαλετε ακρη . Δεν μπορω να διαβασω και τις 90 σελιδες για να υποστηριξω καποιον . Εδω περα εχουμε παρα πολλους Αλβανους , αλλα κυριως Αλβανους . Παρ'ολα αυτα ποτε δεν ειδα καποιον να προσπιειθει ο,τι ειναι Ελληνας . Οι ποιο πολλοι χαιρονται για τον τοπο καταγωγης τους και ειναι περηφανη για αυτον . Βεβαια να σας θεσω εγω ενα αλλο ερωτημα ? Αυτοι τι αποψη νομιζετε οτι εχουν για μας? Ισως και χειροτεροι , γιατι εμεις του συμποναμε και λιγο επειδη εκαναν το βημα να φυγουν απο την πατριδα τους και να ψαξουν δουλεια εδω . Σωστα...
BLISS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αφού έφτασε στο σημείο και Υ.Α.του Ο.Η.Ε. να είναι αντίθετη στο Π.Δ. αυτό από μόνο του δίνει την εικόνα του τι θα αντιμετωπίσουν οι μετανάστες από το κράτος . Αναφέρεσαι στις εκτιμήσεις και προτάσεις, που έκανε ο Έλληνας υπεύθυνος του γραφείου της Υ.Α. στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Τσαρμπόπουλος, εν όψη εκδήλωσης για την "Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων", που θα γίνει στις 20/6. Βλέπεις, χωρίς αυτή τη λεπτομέρεια, η είδηση έχει άλλη διάσταση... Καλό θα ήταν βέβαια, να μας έλεγε και που θα βρεθούν τα κονδύλια για την υλοποίηση αυτών των προτάσεων που κάνει, δεδομένου ότι το ταμείο του κράτους είναι μείον. Πριν ακόμα βγει ο Μάρτιος, το χρέος ξεπέρασε το προβλεπόμενο για φέτος ΑΕΠ της χώρας, για ολόκληρο το 2009. So(s)...
Daemonos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Νομίζω οτι θα αγοράσω βάρκες και προσωπικό και θα ζητάω κονδύλια απο το κράτος για να τους μεταφέρω απο κεί που 'ρθανε! Πίσω στις χώρες τους!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Νομίζω οτι θα αγοράσω βάρκες και προσωπικό και θα ζητάω κονδύλια απο το κράτος για να τους μεταφέρω απο κεί που 'ρθανε! Πίσω στις χώρες τους! Οπα οπα να και οι επιχειρηματικες προτασεις
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ναι πιστευω πως υπαρχουν !!ο ενας ειναι λογω του ρατσισμου κ φυλετισμου που εχουν οι ελληνες..κ ακομη ενας ειναι η ντροπη για την καταγωγη τους!!γτ οπως κ να το κανουμε καποιες χωρες χωρες υστερουν σε πολλα!!κ αυτο δεν το πιστευουμε μονο στην ελλαδα!! Το πιστεύουν και οι Ευρωπαίοι για μας. Αλλά εμείς είμαστε μια χώρα που υστερεί σε πολλά αλλά δεν ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας γιατί φαντασιωνόμαστε ότι είμαστε απόγονοι του Σωκράτη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 [...] αλλά δεν ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας γιατί φαντασιωνόμαστε ότι είμαστε απόγονοι του Σωκράτη Μα γιατί το λες αυτό;!;! Δεν είσαι κατ'ευθείαν (εξ αίματος!) απόγονος του Σωκράτη; Δεν είμαι κατ'ευθείαν (εξ αίματος!) απόγονος του Σόλωνος; Θες να μας πεις ότι δεν έχουμε τους αρχαίους ημών προγόνους οι οποίοι, όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια, οι δικοί μας χτίζανε την Ακρόπολη; Θες να μας πεις ότι δεν θα πάρουμε την Πόλη; Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας δεν θα'ναι; Μη μου λες ότι όλα αυτά δεν ισχύουν!!!
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 LOL,θα σε στεναχωρήσω αλλά η γραμμή σου Σωκράτης->Ιουστινιανός->Κολοκοτρώνης->Βελουχιώτης->Αρναούτογλου κάπου δεν κολλάει. Βασικά για 5 διαφορετικές γραμμές φαίνονται αλλά είπα να μη στο πω μη σου ρθει απότομο
Teaser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σωκράτης->Ιουστινιανός->Κολοκοτρώνης->Λαζόπουλος ...θα έλεγα καλύτερα...
BLISS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ...όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια, οι δικοί μας χτίζανε... Καλά θυμόμουν ότι είχα πετύχει μια ανάλογη ατάκα... Boris Johnson στο: BBC - After Rome: Holy War and Conquest (2008) ή σε AVI
griper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Θα δημιουργηθούν ειδικοί και οργανωμένοι χώροι υποδοχής μεταναστών, κατ' άλλους «στρατόπεδα συγκέντρωσης». Όσοι ξένοι δεν γίνονται δεκτοί από τις χώρες τους, θα μεταφέρονται στα στρατόπεδα αυτά και θα παραμένουν μέχρι και 12 μήνες, αντί για 3 που ισχύει σήμερα. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μετατρέψει εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα κυρίως στην επαρχία σε χώρους υποδοχής. Πηγή: imerisia ΤΑ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ: http://www.ethnos.gr/showpic.asp?pic=http%3A%2F%2Fmedia2.feed.gr%2Ffilesystem%2Fimages%2F20090616%2Flow%2Fassets_LARGE_t_420_4055368.JPG
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ουτε να φανταστω δε θελω τι συνθηκες θα επικρατουν σε αυτα τα στρατοπεδα
Teaser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ως προς τις συνθήκες, τα πάντα είναι σχετικά. Δεν είναι αντικειμενικά για όλους καλές ή κακές οι συνθήκες. Για εμάς που μένουμε στο σπιτάκι μας με ψυγείο, air condition και plasma tv φυσικά οι συνθήκες θα ήταν προβληματικές, το καταλαβαίνουμε στο στρατό. Για τον Brand Pitt εγώ μένω σε κοτέτσι στοιβαγμένος σαν ποντίκι μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά, στην πιο βρώμική πόλη της Ευρώπης. Για τον γείτονα μου το σπίτι μου είναι καθαρό, ολοκαίνουριο και ευρύχωρο. Για τους κάτοικους του παλαιού εφετείου οι συνθήκες ενός οργανωμένου, καθαριζόμενου και ελεγχόμενου χώρου θα είναι πολύ καλές. Για να μην πω ότι θα νοιώθουν ευχαριστημένοι με το νέο τους χώρο. Εγώ πάλι δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι. Αλλά εγώ (ο κάθε εγώ) δεν είμαι το επίκεντρο του κόσμου και σημείο αναφοράς. Το θέμα αυτό χωράει πολύ κουβέντα. Έθεσα απλά έναν προβληματισμό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να εκθέσετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας πλήθος συγκαλυμμένων προσβολών. Σας ζητώ να μην το κάνετε. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να με αγνοήσετε και να υποστείτε τις σχετικές συνέπειες. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.