Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το οτι παρελαυνουν εδω μεσα δυστυχως δεν μπορουμε να το αποτρεψουμε...

Γιατί, δεν είναι άνθρωποι αυτοί? Δεν έχουν δικαίωμα γνώμης? Το ότι δεν τους δίνεις δικαιωμα ψήφου, γιατί θα ψηφίσουν ως Αλβανοί (πχ θα ψηφίσουν τον Αλβανό υποψήφιο κλπ) και όχι ως Ελληνες πολίτες, δε σημαίνει, ότι θα τους φιμώσουμε.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
συμφωνω εν μερει μαζι σου!!παντως πολυ λαζοπουλο βλεπεις κ πρεπει να το ελλατωσεις!!:-)

Έχω να δώ λαζόπουλο από τους Μήτσους..Βλέπω Λαμπίρη και Δριμούση για κουτσομπολιά και τα απρόοπτα/ευτράπελα της showbiz..:-D

60191209.jpg

Δημοσ.
Εγώ τις προάλλες που την έκαιγα πάντως, κανένας δε μου ζήτησε τίτλο σπουδών. :P

Aς φορέσω το σοβαρό μου.

Έστω ότι μπορούσαμε.

Για ποιο λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο;

κατσε φιλαρακο...σε αναρχικο μιλαω;;;;οπως προειπα δεν κανουν κατι κακο τα παιδια!!δεν εχουμε λογο να αποτρεψουμε να μπαινουν μεσα!!αλλα το να παριστανουν τους ελληνες χωρις να λενε την καταγωγη τους ειναι ελεεινο!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:26 ----------

Έχω να δώ λαζόπουλο από τους Μήτσους..Βλέπω Λαμπίρη και Δριμούση για κουτσομπολιά και τα απρόοπτα/ευτράπελα της showbiz..:-D

60191209.jpg

εχετε ακριβως τις ιδιες αποψεις με τον λαζοπουλο!!!πρεπει να το κοιταξεις!!

Δημοσ.
κατσε φιλαρακο...σε αναρχικο μιλαω;;;;οπως προειπα δεν κανουν κατι κακο τα παιδια!!δεν εχουμε λογο να αποτρεψουμε να μπαινουν μεσα!!αλλα το να παριστανουν τους ελληνες χωρις να λενε την καταγωγη τους ειναι ελεεινο!!

Εγώ λέω (στο ίδιο ποστ που θα λένε "Γεια σας, είμαι καινούριος στο φόρουμ και είμαι Αλβανός") να λένε και το ζώδιό τους, γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους απατεώνες που παριστάνουν τους υδροχόους ενώ δεν είναι.

Δημοσ.

(κατ'αρχήν να ζητήσω ένα συγνώμη από τον αντρικό πληθυσμό του μπλα-μπλα αν γίνω εγώ η αφορμή και μας εγκαταλείψει).

Ας το πιάσουμε από την βάση λοιπόν:

Kάτια, πιστεύεις πως υπάρχει λόγος, κάποιος που δεν είναι Έλληνας να προσποιηθεί πως είναι;

Και αν ναι, ποιος είναι αυτός;

Δημοσ.
(κατ'αρχήν να ζητήσω ένα συγνώμη από τον αντρικό πληθυσμό του μπλα-μπλα αν γίνω εγώ η αφορμή και μας εγκαταλείψει).

Ας το πιάσουμε από την βάση λοιπόν:

Kάτια, πιστεύεις πως υπάρχει λόγος, κάποιος που δεν είναι Έλληνας να προσποιηθεί πως είναι;

Και αν ναι, ποιος είναι αυτός;

ναι πιστευω πως υπαρχουν !!ο ενας ειναι λογω του ρατσισμου κ φυλετισμου που εχουν οι ελληνες..κ ακομη ενας ειναι η ντροπη για την καταγωγη τους!!γτ οπως κ να το κανουμε καποιες χωρες χωρες υστερουν σε πολλα!!κ αυτο δεν το πιστευουμε μονο στην ελλαδα!!

Δημοσ.

Δεν την παλεύω σε συζητήσεις με εθνικιστές..Δεν βγάζεις άκρη και τσάμπα χαλάς την ώρα σου..

Keep going οι υπόλοιποι...

92202912.jpg

:-D:-D

Δημοσ.
Δεν την παλεύω σε συζητήσεις με εθνικιστές..Δεν βγάζεις άκρη και τσάμπα χαλάς την ώρα σου..

Keep going οι υπόλοιποι...

92202912.jpg

:-D:-D

ελπιζω να μην απευθυνεσαι σε μενα νικο!!:)

Δημοσ.
..κ ακομη ενας ειναι η ντροπη για την καταγωγη τους!!

Εκεί που μένω, έχουμε μετανάστες από όπου μπορείς να φανταστείς. Οι μόνοι, οι οποίοι πήραν ελληνικά ονόματα (νίκος, γιάννης κλπ) ή λέγαν πως είναι πολωνοί ή τσέχοι ήταν οι αλβανοί. Εχουμε και πολωνούς και ρουμάνους, αλλά αυτοί ρε παιδί μου, λέγαν τι εθνικότητας είναι. Με όσους αλβανούς και αλβανίδες μιλάω, μου λένε πως το κάνανε, γιατί εμείς τους θεωρούσαμε κατώτερους (αντε, να το καταλάβω), αλλά τους πολωνούς και τους ρουμάνους, γιατί να τους θεωρούμε "αρείους"?

Αυτό που θέλει να πει η κάτια, είναι πως πχ στο γήπεδο, δε με νοιάζει που κάθομαι δίπλα σε γυφτο (ισα ισα που κάνεις και χαβαλέ, ειδικά αν έχει μαύρο η άλλη ομάδα, λένε κάτι ωραία οι άτιμοι). Αλλά ρε παιδί μου, αν συζητησουμε για τα δικαιώματα των γυφτων (λέμε τώρα), ε να μην ξέρω τι πρεσβεύει ο άλλος

Δημοσ.
ναι πιστευω πως υπαρχουν !!ο ενας ειναι λογω του ρατσισμου κ φυλετισμου που εχουν οι ελληνες..κ ακομη ενας ειναι η ντροπη για την καταγωγη τους!!γτ οπως κ να το κανουμε καποιες χωρες χωρες υστερουν σε πολλα!!κ αυτο δεν το πιστευουμε μονο στην ελλαδα!!

Δηλαδή μας λες πως οι Αλβανοί που κρύβουν πως είναι Αλβανοί για μη δεχθούν ρατσιστικά πυρά από τους Έλληνες είναι ελεεινοί.

Αυτοί δηλαδή, όχι οι Έλληνες που είναι ρατσιστές.

Μάλιστα.

Μιας και με έπιασε δίψα για μάθηση νυχτιάτικο, για πες μου σε παρακαλώ:

Για ποιο λόγο κάποιος να ντρέπεται να πει πως είναι από μία χώρα-χώρα που υστερεί σε πολλά;

Επίσης ποιες χώρες-χώρες υστερούν σε πολλά;

Ποια είναι αυτά τα πολλά;

Και ποιοι άλλοι εκτός Ελλάδας το πιστεύουν αυτό;

Δημοσ.

λοιπον παιδια-παιδακια(δεν ξερω κ ηλικιες)παω για νανι γτ εχω την ατυχια να δινω μαθημα αυριο!!οποτε απαντησεις απο αυριο..χαρηκα για την γνωριμια!!!!!!καληνυχτα....

Δημοσ.

Την αντίθεση τους με το Προεδρικό Διάταγμα που προωθεί η Κυβέρνηση εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα κατά την παρουσίαση , της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Πραγματικοί Άνθρωποι-Πραγματικές Ανάγκες»

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία το ΠΔ υπονομεύει σοβαρά τη δίκαιη και αποτελεσματική εξέταση των αιτημάτων ασύλου, αναθέτοντας την αρμοδιότητα λήψης αποφάσεων σε πρώτο βαθμό στους Αστυνομικούς Διευθυντές ανά την επικράτεια και καταργώντας την Επιτροπή Προσφυγών. Η Υ.Α. προτείνει αφαίρεση των αρμοδιοτήτων ασύλου από την Αστυνομία, με σύσταση εξειδικευμένης πολιτικής αρχής για τον πρώτο βαθμό, ανεξάρτητο όργανο προσφυγών, και βασικές εγγυήσεις για το σύνολο της διαδικασίας.

Η Ύπατη Αρμοστεία εξέφρασε, ενόψει της εφαρμογής των κυβερνητικών εξαγγελιών για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, και την ανησυχία της για το πώς θα διαφυλαχθούν τα δικαιώματα των προσφύγων και με ποιές εγγυήσεις θα εξασφαλιστεί ότι άτομα που δικαιούνται διεθνούς προστασίας δεν θα βρεθούν κρατούμενοι και δεν θα απελαθούν ή επαναπροωθηθούν, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 20 Ιουνίου, Ύπατη Αρμοστεία επαίνεσε την προσπάθεια των αρχών και των κατοίκων της Λέρου καθώς και το έργο των ιερέων στον Άγιο Παντελεήμονα που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να συνδράμουν άπορους συνανθρώπους μας, μεταξύ των οποίων πρόσφυγες και μετανάστες.

πηγή : http://www.e-tipos.com/newsitem?id=95599

Αφού έφτασε στο σημείο και Υ.Α.του Ο.Η.Ε. να είναι αντίθετη στο Π.Δ. αυτό από μόνο του δίνει την εικόνα του τι θα αντιμετωπίσουν οι μετανάστες από το κράτος .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι ειναι ανουσιο να συζητασε μιας και δεν θα βγαλετε ακρη . Δεν μπορω να διαβασω και τις 90 σελιδες για να υποστηριξω καποιον . Εδω περα εχουμε παρα πολλους Αλβανους , αλλα κυριως Αλβανους . Παρ'ολα αυτα ποτε δεν ειδα καποιον να προσπιειθει ο,τι ειναι Ελληνας . Οι ποιο πολλοι χαιρονται για τον τοπο καταγωγης τους και ειναι περηφανη για αυτον .

Βεβαια να σας θεσω εγω ενα αλλο ερωτημα ?

Αυτοι τι αποψη νομιζετε οτι εχουν για μας?

Ισως και χειροτεροι , γιατι εμεις του συμποναμε και λιγο επειδη εκαναν το βημα να φυγουν απο την πατριδα τους και να ψαξουν δουλεια εδω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...