Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fullon αγορινα βγαλε την σημαιουλα απο την υπογραφη σου. Κριμα ειναι σε καθε post-βιασμό να φαινεται.

Καποιοι σαν εσενα με κανουν να ντρεπομαι που λεω οτι ειμαι Ελληνας.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωπα. Δεν υπαρχει "πρεπει". Τι ειναι το "πρεπει"? Προσωπικες αποψεις εκφραζουμε μονο . Δεν βγαζουμε κανονες. Και επειδη συμφωνησε ο fullon πρεπει να διαχωρισω λιγο την θεση μου.

Με τη σειρά μου να πάρω πίσω το "πρέπει". Έχεις δίκιο.

Δημοσ.
Αθηναίοι, προς πληροφόρησή σας δεν είναι 5 ευρώ στα χωράφια, αλλά τουλάχιστον 25. Υπογράφω.

Οφειλω να σε διαψευσω, τουλαχιστον για την περιοχη μου, που γνωριζω καλα.

http://www.neoiagones.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2543&Itemid=41

http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/03/blog-post_1394.html

Το να θελει καποιος να τελειωσει αυτη η τραγικη κατασταση, εστω και με τουλαχιστον "κλεισιμο" των συνορων σε επιδοξους επομενους δουλεμπορους, δεν νομιζω να τον καθιστα ρατσιστη. Ας ειμαστε ανθρωπιστες, και ας δεχτουμε να αφομοιωσουμε αυτους, αλλα ας μη δεχτουμε αλλους, δυστυχια υπαρχει σε τουλαχιστον μισο δισεκατομμυριο ανθρωπους, δεν νομιζω να τους αντεχει η Ελλαδα.

Το προβλημα μας οσον αφορα αυτη την παρτιδα δυστυχισμενων ανθρωπων, δεν ειναι οι ιδιοι, αλλα αυτοι που τους εταξαν, τους πηραν την αμοιβη, και τελικα τους εφεραν μεσα σε σαπιοκαϊκα και τους "πεταξαν" στην Ελλαδα.

Οπως γραφουν και τα αρθρα πιο πανω, 3000 λαθραιοι σε μια πολη με 50.000 ατομα (οχι μονο η πολη, και τα γυρω χωρια). 17% ποσοστο δεν ειναι διολου ευκαταφρονητο, ωστε να πεις απλα, "αστους μωρε τους καημενους να ζησουν", ναι να τους αφησω, αλλα πως;

Δημοσ.

Εγώ είμαι της πιο φιλελεύθερης άποψης. Ας έρθουν όσοι θέλουν, είμαστε 13000000 να γίνουμε 23, 33.

Αλλά αυτοί που έρχονται να δηλώνονται και να έχουν μητρώο. Να ξέρουμε ποιος είναι ποιος για το δικό μας καλό, αλλά και για να ζουν αυτοί οι άνθρωποι αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

Δεν γινεται να τους αποροφησουμε ολους. Απλα δεν γινεται.

Δεν μπορει ομως να εχουμε μια μονιμη πιπιλα στο στομα μας και να κατηγορουμε τους λαθρομεταναστες (και αλλοι τους μεταναστες που "μας τρωνε τις δουλειες") για ολα τα στραβα της μοιρας μας.

Και οι ντοπιοι αρνακια.

Οι περισσοτερες καφετεριες στην Ηλιουπολη ανηκουν σε γνωστους μπραβους και νονους, που τους βλεπω καθημερινα. Οι μπατσοι ομως (ναι οι μπατσοι, γιατι αστυνομικοι δεν ειναι) πινουν το καφεδακι τους διπλα-διπλα και κυνηγαν τον ερημο που πουλαει CD.

κλαπ κλαπ κλαπ

Αισθανομαι ασφαλης και ηρεμος τωρα.

Δημοσ.
Εγώ είμαι της πιο φιλελεύθερης άποψης. Ας έρθουν όσοι θέλουν, είμαστε 13000000 να γίνουμε 23, 33.

Αλλά αυτοί που έρχονται να δηλώνονται και να έχουν μητρώο. Να ξέρουμε ποιος είναι ποιος για το δικό μας καλό, αλλά και για να ζουν αυτοί οι άνθρωποι αξιοπρεπώς.

Δε διαφωνουμε, το κλεισιμο που ειπα, πηγαινε στους δουλεμπορους και στον τροπο μεταφορας τους που ολοι τον ξερουν αλλα κανουν τα στραβα ματια.

Δημοσ.
αιντε και να τελειωνουμε με τους φιλοσοφους ιδεολογους... αιντε και υπαρχει αναρχια στο κοσμο...και εν υπαρχουν εξουσιες.. και ολα ειναι ιδανικα και ο καθενας ζει αρμονικα με τον αλλον... ολοι λειτουργουν με συλλογικοτητα ειρηνη μπλα μπλα μπλα....

και σπαει ο διαολοσ το ποδαρι του και παω και σκοτωνω εναν!

ποιος θα με "συλλαβει" ??? σε καθεστως αναρχιας...(αφου δε θα χουμε δημοκρατια)

απαντηστε "ιδεολογοι" που δε τα σπατε και ειστε καλα παιδια

Εν αρχη...

ητο ο γελωτας και...

..η ειρωνεια:

Όντως πολύ προχωρημένο μήνυμα!

Βασικά ο τρόπος είναι όλα τα λεφτά.:lol::lol:

...αλλα...

η ανισορροπια...

..του μυαλου...

αποκαλυφθηκε:

Χεχε κάτι τέτοια έγραψα πιο παλιά αλλά σε μεγαλύτερο όγκο και κατηγορήθηκα σε βαθμό εξορίας!

Δεν στο συστήνω επομένως, εδώ μέσα πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά τους...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:12 ----------

Σαν τα κατοικιδια που φερνουν τα πετ σοπς ενα πραγμα. Με το τσιπακι θα μπαινει μεσα ο Αλβανος, τζιτζι κομπλε χαι τεκ..Χαρη τους κανουμε..

Ποσος ρατσισμος χωραει καμουφλαρισμενος, προκλητικα αθωα, σε 6 λεξεις...

Δημοσ.
παιζει να εισαι και ο μοναδικος που λεει οτι η λαθρομεταναστευση δεν σχετιζεται με την ανοδο της την εγκληματικοτητας.

Να σημειώσω πως για την λαθρομετανάστευση (και άλλα) συνήθως ευθύνονται (πρωτ'άπ'όλα) ορισμένοι Έλληνες και μετά (συνεργοί) νόμιμοι μετανάστες.

Αν θες να χτυπήσεις την εγκληματικότητα πρέπει πρώτα να χτυπήσεις αυτά τα κυκλώματα ;) Καλή τύχη...

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από Mamra

αιντε και να τελειωνουμε με τους φιλοσοφους ιδεολογους... αιντε και υπαρχει αναρχια στο κοσμο...και εν υπαρχουν εξουσιες.. και ολα ειναι ιδανικα και ο καθενας ζει αρμονικα με τον αλλον... ολοι λειτουργουν με συλλογικοτητα ειρηνη μπλα μπλα μπλα....

και σπαει ο διαολοσ το ποδαρι του και παω και σκοτωνω εναν!

ποιος θα με "συλλαβει" ??? σε καθεστως αναρχιας...(αφου δε θα χουμε δημοκρατια)

απαντηστε "ιδεολογοι" που δε τα σπατε και ειστε καλα παιδια

Σε τέτοια ιδανική κοινωνία , μην ανησυχείς καθόλου αν σκότωνες κάποιον μάλλον δεν θα χρειαζόταν να σε συλλάβει κανείς , θα παραδιδόσουν μόνος σου.

Αλλά να σου κάνω και εγώ ένα ερώτημα :

Πως είναι δυνατόν δεδηλωμένοι χριστιανοί ( αγάπα τον πλησίον σου ως σε εαυτόν - ο έχων δύο χιτώνας μπλα μπλα μπλα και άλλα ) να μισούν τους ανθρώπους που είναι από άλλες χώρες και να θέλουν να τους διώξουν από εδώ ;

Δημοσ.
Οι περισσοτερες καφετεριες στην Ηλιουπολη ανηκουν σε γνωστους μπραβους και νονους, που τους βλεπω καθημερινα. Οι μπατσοι ομως (ναι οι μπατσοι, γιατι αστυνομικοι δεν ειναι) πινουν το καφεδακι τους διπλα-διπλα και κυνηγαν τον ερημο που πουλαει CD.

Ο νονος στον οποιο αναφερεσαι,με τα αρχικα Γ.Τ., εχει αγορασει τη μιση ηλιουπολη. Απο καφετεριες,μεχρι μαγαζια με ρουχα,καφενεια, γυμναστηρια και περιπτερα. Το οτι πινουν καφε αστυνομικοι εκει δε σημαινει κατι. Και εσυ πιθανον εχεις αγορασει τσιγαρα απο περιπτερο ππυ ανηκει στον νονο που ανεφερα. Αυτο δεν σε κανει φιλο του.

Τελος οι μπατσοι που κυνηγαν τον ερημο που πουλαει σιντι ανηκουν στη διωξη λαθρομεταναστευσης με μοναδικο αντικειμενο αυτο. Ενω οι μπατσοι που ασχολουνται με νονους ειναι μια εντελως διαφορετικη υπηρεσια, η διωξη εκβιαστων. Μην τα μπερδευεις λοιπον τοσο στο μυαλο σου.

Σα να δουλευεις εσυ σε μια εταιρια που φτιαχνει ιστοσελιδες και επειδη σε εχουν σε ποστο που φτιαχνεις μονο γραφικα να λεω εγω "κοιτα εκει ο αχρηστος αντι να ασχολειται π.χ. με animations στο flash καθεται και ζωγραφιζει στο photoshop. Ασχετο το παραδειγμα αλλα ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό:

Η δημοσίευση οποιουδήποτε πολιτικού μηνύματος εφ'εξής, θα τιμωρείται αυστηρά. Ούτε δεξιοί, ούτε κομμουνιστές ούτε αναρχο...οτιδήποτε.

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Για τα μηνύματα 197 και 199: Δεν έχω 2 προσωπικότητες, μία για τις κοινωνικές συναναστροφές και μία για το ιντερνετ. Μία κι αυτή είναι! Τις απόψεις μου τις εκφράζω με τον ίδιο τρόπο παντού και πάντα. Και σας ευχαριστώ που υπερθεματίζετε, έχω ζήσει σε σε περισσότερες από 2 χώρες κι αυτό το θεωρώ ευλογία. Το δικαίωμα μου να επιλέξω τον τόπο διαβίωσης, μου το έδωσε κάτι που μου έτυχε, η υπηκοότητα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ απαράδεχτο ο κάθε ένας σαν κι εμένα να έχει το δικαίωμα να επιλέξει που να ζήσει και κάποιος άλλος που γεννήθηκε ας πούμε 3 χιλιόμετρα βορειότερα να το στερείται.

Οι γραμμές στο χάρτη δε μου λένε τίποτα.

Δημοσ.

Καποιος ειπε ποιο πριν οτι ο μισος πλανητης πειναει και εχει την αναγκη να μεταναστευσει σε μια αλλη χωρα αλλα δυστυχως δεν γινεται αυτο. Δεν γινεται μια χωρα σαν την Ελλαδα να συντηρησει τοσους πολλους. Αυτο για μενα λεγεται εθελοτυφλια. Απλα κοιταξτε λιγο τις ετικετες των ρουχων σας. Made in Bangladesh. Κοιταξτε τα παπουτσια σας. Made in Pakistan. Απο ερχεται το φοβερο πετρελαιο? Απο που φερνουν τα διαμαντια για να φτιαξουν ωραια κοσμηματα για να τα κανετε δωρο? Γιατι ειναι φτωχος ο μισος πλανητης? Γιατι καποιοι δεν αφηνουν στην ησυχια του τον μισο πλανητη να αναπτυχθει? Ειναι αστειο να υποκρινομαστε ετσι φανερα. Πριν εγραψα για τον ελληνικο στρατο που εχει "μεταναστευσει" στο Αφγανισταν αλλα κανεις δεν μιλησε. Αυτο που μας νοιαζει ειναι γιατι οι Αφγανοι ειναι στην Πατρα. Την παρτη μας σκεφτομαστε μονο. Συγχαρητηρια.

Δημοσ.

Νομίζω πάλι έχετε πιάσει τα άκρα. Από τη μία μεριά, είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιος μη-δηλωμένος μετανάστης, ο οποίος μη ερχόμενος από την Ελβετία αλλά από το πρώην ανατολικό Ζαΐρ και μη έχοντας τίποτα να χάσει, να καταφύγει σε εγκληματικές πράξεις. Ειδικά όταν του φέρονται σα ζώο και τον εκβιάζουν να δουλεύει για ψίχουλα αλλιώς θα τον δώσουν για απέλαση. Σε αυτή την περίπτωση ας πούμε και με το μπαρδόν, δε θεωρώ τον πεινασμένο μαυρούκο υπεύθυνο, αλλά τον απόγονο του Περικλή που τον ωθεί στο έγκλημα. Ναι; Ναι. Είναι αρκετά προφανές αυτό ακόμα και για σένα.

Από την ίδια μεριά, δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχεις αδήλωτο κόσμο στη χώρα σου. Γιατί μπορεί να ήρθε μεν ο Αμπντουλάχ με τη γυναίκα του και τα παιδιά του και εμπειρία μπετατζή που θέλει να δουλέψει τίμια αλλά δεν τον αφήνουν, αλλά μπορεί να ήρθε και ο Χασάν ο οποίος είναι καταζητούμενος σε 14 χώρες και έχει ανατινάξει 53 πολυκατοικίες. Και εντάξει, κακά τα ψέμματα και Sir Edward να τον λέγανε αντί για Χασάν, δε θα τον ήθελα.

Η έννοια της νόμιμης μετανάστευσης λοιπόν με βρίσκει σύμφωνο από την άποψη του ότι αποτελεί μια βαθμίδα ελέγχου (στη θεωρία) για το τι κουμάσι μπαίνει μέσα. Όχι τι χρώμα είναι και τι γλώσσα μιλάει και σε τι φάντασμα προσεύχεται, αλλά τι άνθρωπος είναι. Είναι σφάχτης, οικογενειάρχης, τι;

ΟΜΩΣ, αυτό δε δουλεύει πρακτικά. Γιατί το σύστημα ελέγχου της Μπανανίας που ΕΣΕΙΣ (και εγώ) φτιάξατε -και όχι ο Χασάν ή ο Αμντουλάχ- δε δουλεύει. Είναι απλώς ανίκανοι ρε παιδί μου, τέλος. Οι αιτίες της ανικανότητας είναι σε 2ο κεφάλαιο εγχώριο και οφτόπικ. Αλλά δε δουλεύει. Και μαζί με τον λαθρομετανάστη Αμπντουλάχ και την οικογένειά του, μπαίνει και ο Χασάν ο σφάχτης και αυτό γίνεται 20 φορές. Και έχεις 20 Αμπντουλάχ και 20 Χασάν. Οι 10 Αμπντουλάχ δεν την παλεύουν να τους πατάνε στο λαιμό, βρίσκουν τους 20 Χασάν και γίνονται 30. Και έχεις 10 άσπρα πρόβατα που τους βγάζεις το αίμα και 30 μαύρα που χύνουν το δικό σου. Τι κάνεις τότε αν είσαι ο φούλον, ο τήζερ και ο ερωδιός;

Λες "να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες! από τότε που ήρθαν μας έχουν ρημάξει!". Και επειδή το ΑΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ είναι ανίκανο να κρατήσει έξω τους Χασάν και ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ είσαι το ίδιο ζώο που εκμεταλλεύεται τους Αμπντουλάχ και τους κάνει εγκληματίες, αποφασίζεις να φύγουν όλοι, ακόμα και αυτοί οι κακόμοιροι που δουλεύουν όντως και ας είναι για ψίχουλα. Και λες "να μείνουν μόνο οι νόμιμοι" οι οποίοι μπορεί βέβαια να είναι Ρώσοι, Ιταλοί και Κινέζοι που μάγκα μου, δε θες να σου ζητήσουν τσιγάρο μες στη νύχτα και εσύ να μην είσαι καπνιστής.

Γίνομαι καθόλου κατανοητός; Είναι κάπως σαφές πως για κάθε Χασάν που συλλαμβάνεται, πρέπει να εκτελούνται 2 Γιάννηδες στα σύνορα; Και για κάθε Αμπντουλάχ που του πίνουν το αίμα, πρέπει να γενοκτονείται ένα χωριό που δεν κάνει τίποτα γι' αυτό;

Δημοσ.

Ξέχασες να αναφερθείς στις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να υποβάλλονται οι μετανάστες μετά από την πρόταση κάποιου αξιότιμου συμφορουμίτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...