Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίχα γκόμενα Αλβανίδα και μπορώ να σας πω με σιγουριά οτι μου ξηγήθηκε καλύτερα απ' όλες.

Επίσης είχα κολλητό Αλβανό, γαμώ τα παιδάκια, ο οποίος την έκανε για Αλβανία.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είχαν την ίδια άποψη για τους αλλοδαπούς.Το αν είμαι ρατσιστής ή όχι νομίζω έχω ξηγηθεί σε προηγούμενα posts.

Εχεις στοιχεία για να υποστηρίξεις ότι πράγματι η πλειοψηφία τους είναι καθίκια ή λες ότι να 'ναι αρκεί να σε βολεύει;

Δεν με βολεύει τίποτα στα τέτοια μου κιόλας.Απ' αυτά που βλέπω κρίνω, αν εσείς εθελοτυφλείτε είναι δικαίωμα σας.Άσχετα με τον αν ''εμείς'' έχουμε δίκιο ή όχι με τη ποσόστωση ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ παραδεχτείτε κάποια πράγματα που συμβαίνουν ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

slygeo87 Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός με δική του προσωπικότητα, χαρακτήρα κλπ και δεν είναι σωστό να τους κρίνεις μαζικά. Παίρνεις κι άλλους στο λαιμό σου έτσι. Δεν γίνεται να λες για π.χ όλους τους λαθρομετανάστες εγκληματίες ούτε όλους άγιους. Δεν νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις χωράνε τα ποσοστά. Ο καθένας είναι ξεχωριστός.

Δημοσ.

Συμφωνούμε.

Εγώ απλά στο μόνο που διαφωνώ είναι ΌΧΙ τώρα ΌΧΙ όλοι μαζί, δεν είμαστε Αμερική.

Σιγά σιγά, να μπορέσουν και οι άνθρωποι να προσαρμοστούν στο τρόπο ζωής ενός ανθρώπου που ζει εν έτει 2009.

Δημοσ.

Συμφωνούμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους μετανάστες. Κανείς δεν εθελοτυφλεί. Εκεί όμως που διαφωνούμε κάθετα είναι στις αιτίες του προβλήματος και στους τρόπους αντιμετώπισής του. Μου φαίνεται ότι μερικοί από εμάς ξεχνάμε ότι ότι αυτά τα "καθίκια" όπως τους χαρακτήρισες slygeo δεν παύουν να είναι άνθρωποι και έτσι δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε σαν να είναι σκύλοι. Αλλά εμάς μας νοιάζει να "καθαρίσει" η χώρα μας και δεν μας καίγεται καρφί τι θα απογίνουν οι άλλοι. Αφού είναι όλοι τους "καθίκια" και να πεθάνουν από την πείνα στα @@ μας.

Δημοσ.
Συμφωνούμε.

Εγώ απλά στο μόνο που διαφωνώ είναι ΌΧΙ τώρα ΌΧΙ όλοι μαζί, δεν είμαστε Αμερική.

Σιγά σιγά, να μπορέσουν και οι άνθρωποι να προσαρμοστούν στο τρόπο ζωής ενός ανθρώπου που ζει εν έτει 2009.

Συμφωνώ μαζί σου εν μέρη, αν αναφέρεσαι στους λαθρομετανάστες, αλλά αυτό έπρεπε να είχε γίνει σταδιακά. Δεν γίνονται αυτά από την μια μέρα στην άλλη χωρίς συνέπειες τουλάχιστον σε μία από τις δύο πλευρές.

Δημοσ.

Πάντως τα ακροδεξιο-φσιστικο Post δεν με εκφράζουν

Χε χε σε λίγο, θα ζητάμε και πιστοποιητικά φρονημάτων. Μήπως να λέμε, και το ύμνο της τρίτης διεθνούς, πριν ποστάρουμε?:shock: Πάντως, διακρίνω μια ανοχή, σε σχέση με το να αποκαλείς κάποιον φασίστα ή ρατσιστή. Εμένα, πχ καρφί δεν μου καίγεται, αλλά ίσως κάποιοι να θίγονται.

στις αιτίες, κανείς δε διαφωνεί. Ολοι εσείς, λέτε πως αυτοί είναι άνθρωποι κτλ. Λύσεις, έχετε να προτείνετε, για το πως θα ενταχθούν, αυτοί και όσοι άλλοι συνεχίζουν να έρχονται? Εκτός και αν είστε τπτ δικηγόροι, αλα κούρτοβικ και γνωστού αλλου ακροδεξιών πεποιθήσεων (είναι πολιτικός, δεν λέω όνομα), που έχουν γίνει πάμπλουτοι, με τις νομιμοποιήσεις. Βέβαια και οι γιατροί (οι αριστεροί ειδικά) από τους μετανάστες, ζητάνε περισσότερα πράσινα, στο φακελάκι. Φαντάζεστε να φύγου, θα χαθεί το μεροκάματο.

Δημοσ.
Εμένα, πχ καρφί δεν μου καίγεται, αλλά ίσως κάποιοι να θίγονται.

Μπα...μαλλον χαιρονται..

Αν παντως εφαρμοστει η ''σκουπα'' που φημολογειται, πραγματικα θα ντρεπομαι που ειμαι (νεο) Ελληνας.

Δημοσ.
Μπα...μαλλον χαιρονται..

Αν παντως εφαρμοστει η ''σκουπα'' που φημολογειται, πραγματικα θα ντρεπομαι που ειμαι (νεο) Ελληνας.

πάρε, μερικούς σπίτι σου. Πάντως το μέτρο, είναι και για μένα απαράδεκτο (μην πω κάτι χειρότερο). Δεν έχεις το δικαιωμα να αφαιρείς από κανένα την ελευθερία του. Εγώ νομίζω, πως καλύτερα θα ήταν, να τους πήγαινε στη χώρα τους.

Δημοσ.

Eντάξει παληκάρι...άνοιξε τα σύνορα μια και καλή να μπει όποιος γουστάρει και να μένει σε τρώγλες παρέα με τα ποντίκια.Τους αγαπάτε περισσότερο εσείς.

Δημοσ.
πάρε, μερικούς σπίτι σου. Πάντως το μέτρο, είναι και για μένα απαράδεκτο (μην πω κάτι χειρότερο). Δεν έχεις το δικαιωμα να αφαιρείς από κανένα την ελευθερία του. Εγώ νομίζω, πως καλύτερα θα ήταν, να τους πήγαινε στη χώρα τους.

Χα χα, ο afentiko7 που δεν τον ένοιαζε αν κάποιοι εκμεταλεύονται τους ανθρώπους και τους στερούν την ελευθερία τους μέσα από τον πόλεμο κλπ, ξαφνικά, έπειτα από μερικά posts του τον πειράζει που καταπατούν την ελευθερία των μεταναστών...:-(

Δημοσ.
Eντάξει παληκάρι...άνοιξε τα σύνορα μια και καλή να μπει όποιος γουστάρει ... Τους αγαπάτε περισσότερο εσείς.

Καμια αντιρρηση. Αρκει να μπορουν να ταξιδεψουν και να μεινουν ελευθερα σε οποια χωρα της Ευρωπης επιλεξουν.

Δημοσ.
Eντάξει παληκάρι...άνοιξε τα σύνορα μια και καλή να μπει όποιος γουστάρει και να μένει σε τρώγλες παρέα με τα ποντίκια.Τους αγαπάτε περισσότερο εσείς.

Και πάλι, ποιος είπε να έχουμε ελεύθερα τα σύνορα ώστε αυτοί να ζουν σαν ζώα. Αν θες πήγαινε λίγες σελίδες πίσω και θα δεις τι θέλουμε να γίνει.

Και όσο για το άλλο, μπορεί να μην αγαπάμε τους μετανάστες, αλλά δεν τους μισούμε και δεν τους τσουβαλιάζουμε θεωρώντας τους "καθίκια" όπως εσύ. Τώρα αν νομίζεις ότι έτσι πρέπει να σκέφτεται και να δρα ένας άνθρωπος που ζει στο 2009 όπως λες τι να σου πω...

Δημοσ.

Σφυγμομέτρηση για τους μετανάστες

12-Ιουν-2009 Απο ΕΠΙΚΑΙΡΟ

questionmark-275x300.gifΣε μία πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:

«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »

- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »

:lol: (Με μια δόση χιούμορ)

Δημοσ.
Χε χε σε λίγο, θα ζητάμε και πιστοποιητικά φρονημάτων. Μήπως να λέμε, και το ύμνο της τρίτης διεθνούς, πριν ποστάρουμε?:shock: Πάντως, διακρίνω μια ανοχή, σε σχέση με το να αποκαλείς κάποιον φασίστα ή ρατσιστή. Εμένα, πχ καρφί δεν μου καίγεται, αλλά ίσως κάποιοι να θίγονται.

Αν και είσαι banned.

Το ίδιο θα αντιδρούσα αν με έλεγε κάποιος ακροαριστερό

Δημοσ.

Τοσοι banned σε ενα τετοιο θεμα...

Αυτο εγινε επειδη δεν μπορεσαν να συγκρατησουν τα νευρα τους και παρεκτραπησαν ή επειδη δεν ηταν αρεστη η θεση τους?

Οσο για το θεμα, δεν υπαρχει αμφιβολια οτι οποιοι λενε "θανατος στους μεταναστες", "ειναι ολοι κτηνοι" κλπ ειναι ακροδεξιοι, ενω οσοι λενε "ζητω οι ξενοι", "βαλτε τους ολους μεσα" κλπ. ειναι ακροαριστεροι. Με τα ακρα δεν υπαρχει λογικη.

Ευτυχως, οι περισσοτεροι ανθρωποι ειμαστε στη μεση οδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...