afentiko7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 omni φιλοξενία = αποδοχή και νομιμοποίηση. όλων ανεξαιρέτως? Και άντε, πες πως τους νομιμοποιούμε όλους . Δουλειά, πως τους βρίσκουμε?
elis88 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 όλων ανεξαιρέτως? Και άντε, πες πως τους νομιμοποιούμε όλους . Δουλειά, πως τους βρίσκουμε? Άν νομιμοποιηθούνε την δουλειά θα την βρούνε μόνοι τους
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 ΚΑΜΙΑ αναφορά σε πολιτικά κόμματα ή στελέχη τους, παρακαλώ θερμά.
christos.p25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 να εκφράσω και εγώ μια απορία μου, μιας που βρήκα το κατάλληλο νήμα: κάποιος που μου βάζει την ταμπέλα του ρατσιστή δεν είναι αυτομάτως ρατσιστής απέναντί μου; just a thought.
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ι η καθημερινοτητα μου. Το ποιος, που και γιατι δεν ειναι δικη μου δουλεια η δικη μου αρμοδιοτητα να ξερω. Δεν θα κατσω να σκεφτω το "ανωτερο" οταν "πνιγομαι" απο παντου και ο μονος μου στοχος ειναι απλα να προσεχω σε καθημερινη βαση γιατι δεν μπορω ουτε λεπτο να "ηρεμησω" απο τα (ασχημα) γεγονοτα που γινονται καθε μερα. Καποιος τριβει με ικανοποιηση τα χερια του, να το ξερεις..
liopyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πες μας γιατι δεν εχουν καμια ισχυ τα επιχειρηματα του .Μην λες οτι δεν εχουν πες μας το γιατι. Οσο για την ΕΕ εφόσον ημαστε στην ΕΕ μερικά πραγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με κοινο τροπο και σε συνεργασία. Επισης που ειναι το κακο στο να δουμε τι κανει η υπολοιπη Ευρώπη και πως αντιμετοπίζει καποιο συγκεκριμενο πρόβλημα; Γιατι να μην εφαρμοσουμε παρόμοιες τακτικές εφόσον ειναι δοκιμασμένες και εφοσον συμφωνούμε; Αλλο το να κανουμε αβασανιστα οτι κανουν οι αλλοι και αλλο να κανουμε κατι που εχουν κανει οι αλλοι που εχει αποτελεσμα και πιστευουμε πως ειναι καλο.Επισης σιγουρα απο τη περιοχή που μένεις αντιμετωπίζεις και διαφορετικά προβληματα.Οποιασδηποτε φύσης. Απο εγκληματικότητα εως εαν υπάρχει δικτυο αποχετευσεων. Έχω πει. Δεν ανέχομαι κανένα όρο τύπου "ποσόστωση-σκούπα-κλπ" όταν το αντικείμενό μας είναι ανθρώπινες ζωές. Τα αποτελέσματα μιας λύσης κρίνονται σωστά όταν ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές. Η λύση της ποσόστωσης/απέλασης/whatever λύνει πρόχειρα κάποια δικά μας προβλήματα, και καταδικάζει τους μετανάστες σε υπέρ άθλιες συνθήκες πίσω στην χώρα τους αν είναι τυχεροί. Αν δεν είναι, κάποιους τους περιμένουν φυλακές-βασανιστήρια-θάνατος. Κάποιων η συνείδηση το αντέχει αυτό, στο όνομα του τουρισμού, της αισθητικής, της (ψευδαίσθησης) ασφάλειας αν θες. Η δική μου δεν το αντέχει, και απορρίπτω αδιαπραγμάτευτα τέτοιες τακτικές. Συγνώμη κιόλας ε. ps. Mας φτάνουν οι ειδήσεις του ΑΝΤ1, δε χρειάζεται να μεταφέρουμε και εδώ την τρομολαγνεία που πουλάει η τιβί ε. Δεν λέω πως οι συγκεκριμένες περιοχές είναι οι πιο ασφαλείς του κόσμου, αλλά κάποιος που δε συχνάζει θα φανταστεί βραζιλιάνικες φαβέλες διαβάζοντας το ποστ σου. Οσο αφορά τα στρατόπεδα συγκεντρωσης ,άλλη λύση έχεις να προτείνεις;Έπίσης απαγορευεται απο την Ευρωπη να νομιμοποιήσουμε ολους τους μετανάστες. Λύσεις πολλές υπάρχουν σημασία έχει να γινει κατι και οχι να χανομαστε σε αναλύσεις και το προβλημα να διαιωνίζεται. Λύσεις έχουν προταθεί. Huge posts, μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει την κουβέντα από την αρχή. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ikaruga24 Έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να αντικρούσω τα "ακράδαντα" επιχειρήματά σου, και το ρίχνω στις επιθέσεις. Παρεμπιπτόντως, μιας και φαίνεται να γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, για πες μου πού μένω, τι βλέπω καθημερινά, και με πόσους μετανάστες έχω να κάνω; Για να μάθω κι εγώ δηλαδή, με έχει φάει η περιέργεια.
elven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ναι ρε elven, [...] ps. Προσπαθώ γενικότερα να μη τσουβαλιάζω. Δεν θεωρώ πως οι απόψεις σου είναι ίδιες με των γνωστών φωστήρων εδώ μέσα. Αλλά αν θεωρείς πως προσβάλλεσαι επειδή οι απόψεις σου μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με κάποιες ακραίες, μήπως να αναιρέσεις κι εσύ την ύπαρξη των ακραίων για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις? Απεταξάμην τους ακραίους.Δηλώνω απερίφραστα ότι πρωτεύουσα του κράτους είναι η Αθήνα και όχι η Πόλη Ουδέποτε είπα να τους διώξουμε όλους,αλλά πχ δεν θα με χάλαγε τους εγκληματίες αντί για φυλακή να τους ξαποστέλνουμε πίσω στην πατρίδα τους. Πάντως τα ακροδεξιο-φσιστικο Post δεν με εκφράζουν
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 εδω οι νομιμοι μεταναστες αλβανοι και αλλοι ΕΚΡΑΖΑΝ τους λαθρομεταναστες που τα εχουν κανει ΟΛΑ μπαχαλο.. και εδω εχουμε τους προοδευτικους που προσπαθουν να μας πεισουν να κρατησουμε 1 εκατομμυριο πακιστανο-σομαλους αφρικανους και λοιπους τελειωμενους. δε πατε καλα. Στήν Γαλλία το φαινόμενο Λεπέν το ενίσχυσαν οι Μετανάστες Πρώτης Γενιάς πού είχαν πλέον ήδη ενσωματωθεί στην Γαλλική Κοινωνία. Αυτοί ήσαν και οι μεγαλύτεροι εχθροί τών καινούριων γενεών Μεταναστών. Ο Ανθρωπος,δυστυχώς,ξεχνάει εύκολα....................................
elven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Στήν Γαλλία το φαινόμενο Λεπέν το ενίσχυσαν οι Μετανάστες Πρώτης Γενιάς πού είχαν πλέον ήδη ενσωματωθεί στην Γαλλική Κοινωνία.Αυτοί ήσαν και οι μεγαλύτεροι εχθροί τών καινούριων γενεών Μεταναστών. Ο Ανθρωπος,δυστυχώς,ξεχνάει εύκολα.................................... Και όπως έγραψα και πριν,οι μετανάστες εδώ δύσκολα ενσωματώνονται στο σύνολο λόγω ΚΑΙ δικιά μας αναπηρίας. Βασικά χωρίς παιδεία δύσκολα ενσωματώνεις τον οπιονδήποτε,πολλοί είναι αυτοί που μετά απο πολλά χρόνια παραμονής δεν αισθάνονται Έλληνες,και δεν φταίνε μόνο αυτοί
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ρε Χρηστάκη μου...αλλά είπαμε υπάρχουν και καθίκια και αυτοί είναι στη πλειοψηφία τους καθίκια.Ω ναι!Είναι!Και όσο μας κοντράρετε τόσο πιο πολύ ρατσιστές θα γινόμαστε!
liopyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ρε Χρηστάκη μου...αλλά είπαμε υπάρχουν και καθίκια και αυτοί είναι στη πλειοψηφία τους καθίκια.Ω ναι!Είναι!Και όσο μας κοντράρετε τόσο πιο πολύ ρατσιστές θα γινόμαστε! Σόρρυ για την διακοπή. Γελάω. (απλά ήθελα να το μοιραστώ). Συνέχισε.
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το να εισαι ρατσιστης ειναι δικαιωμα σου. Δεν το επικροτω, αλλα δε θα προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο. Το σχολιο για τον Λεπεν, απευθυνεται ως αντεπιχειρημα στο οτι ''ακομα και οι νομιμοι μεταναστες τους κραζουν''. Υ.Γ. Ψιτ..σου ριχνω κ 2 χρονια..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ρε Χρηστάκη μου...αλλά είπαμε υπάρχουν και καθίκια και αυτοί είναι στη πλειοψηφία τους καθίκια.Ω ναι!Είναι!Και όσο μας κοντράρετε τόσο πιο πολύ ρατσιστές θα γινόμαστε! Κι'αλλο !!!!??????
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Tι είπες τώρα three in a row? Θα πάω για ψάρεμα. =ρ
labros1988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ρε Χρηστάκη μου...αλλά είπαμε υπάρχουν και καθίκια και αυτοί είναι στη πλειοψηφία τους καθίκια.Ω ναι!Είναι!Και όσο μας κοντράρετε τόσο πιο πολύ ρατσιστές θα γινόμαστε! Εχεις στοιχεία για να υποστηρίξεις ότι πράγματι η πλειοψηφία τους είναι καθίκια ή λες ότι να 'ναι αρκεί να σε βολεύει; Και υπάρχει βέβαια και το θέμα του πώς έγιναν καθίκια. Αλλά το ξέχασα, όταν ΕΜΕΙΣ χτιζαμε τον Παρθενώνα αυτοί ζούσαν σε σπηλιές. Πώς να μην είναι καθίκια εκ γενετής... Και με το να γίνεις ρατσιστής τι θα κερδίσεις; 'Η μήπως σου αρέσει η ήδη υπάρχουσα χάλια κατάσταση να γίνεται ακόμα χειρότερη εξαιτίας της στάσης σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.