Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρόληψη είναι το καλύτερο μέσο, η καταστολή είναι το δύσκολο.

Όσοι είχαν ανοιχτά τα σύνορα με την Τουρκία και τους άφηναν να περνάνε μέσα με τα μπουλούκια αυτούς τραβάτε να τους βρείτε να τους καρπαζώστε, ετοιμάζονται να μπούν άλλοι τόσοι για να δούμε.

Να τους αφήναν εκεί στα ερημονήσια τουλάχιστον, στην Ομόνοια πώς βρίσκουν τον δρόμο να έρθουν τόσο εύκολα?

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε μαν άποψη έχεις?

Προσωπική? Βαρέθηκα να ακούω "η ΕΕ ξέρει", "αυτοί είναι μπροστά" κλπ.

Δεν μου φτάνει σαν επιχείρημα, ούτε θα μπω στο τρυπάκι ξανά μανά με το ποιος είναι φασίστας και ποιος όχι.

Κουράστηκα.

Θες την αποψη μου? Κρατα τους νομιμους, ΔΡΟΜΟ τους παρανομους. Αυτη ειναι η αποψη μου. Αν παλι βαρεθηκες να ακους για χωρες της ΕΕ και για το πως ξερουν καλυτερα και πως ειναι μπροστα τοτε δεν φταιω εγω σε αυτο. Ειδικα αν δε σου φτανει σαν επιχειρημα. Δεν κοιτας να φτασεις τα επιπεδα του Πακισταν σε επιπεδο ζωης φιλε Λιοπυρ. Κοιτας Σουηδια, Αγγλια και παει λεγοντας. Χωρες που πανε μπροστα και οχι πισω.

Λυπάμαι, αλλά μέχρι εκεί φτάνει η υπομονή μου και ο χρόνος μου.

Δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω αναλυτικότερα τους τρόπους σωστής εκμετάλλευσης (με την καλή έννοια) εργατικού δυναμικού σε ένα ποστ.

Suit yourself.

Use search. Δεν είναι πολλά. ;)

Ειναι αρκετα ωστε να χανω τη μπαλα για το που μιλαει για τι. Για το θεμα που λεγαμε θελω το ποστ του.

Σαν να γράφω τσάμπα τόση ώρα.

Όχι, καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν.

Αυτό δε συζητάμε τόση ώρα?

Ειναι δυνατον ειπες? Για εξηγησε μας πως ειναι δυνατον αυτο? Εκτος Αθηνας προς τα βορεια εχεις ερθει καθολου? Ετσι για να μου φυγει η απορια (την επομενη φορα που θα ερθεις ελα να με βρεις, εχω να σου δειξω πολλα ωραια πραγματα).

Σε πρώτη φάση σκέφτηκα να μην ξανά απαντήσω, και να πατήσω το μαγικό κουμπάκι "διακοπή συνδρομής".

Μετά λέω, "λες να το κάνει επίτηδες";

Αυτο για καντο ποιο λιανα.

Πραγματικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους λόγους που προκαλούν μεταναστευτικά ρεύματα από τους τρόπους που μπορείς να τα σταματήσεις αφού είναι ήδη γεγονός?

Οχι, αυτο που ενδιαφερει εμενα ειναι η καθημερινοτητα μου. Το ποιος, που και γιατι δεν ειναι δικη μου δουλεια η δικη μου αρμοδιοτητα να ξερω. Δεν θα κατσω να σκεφτω το "ανωτερο" οταν "πνιγομαι" απο παντου και ο μονος μου στοχος ειναι απλα να προσεχω σε καθημερινη βαση γιατι δεν μπορω ουτε λεπτο να "ηρεμησω" απο τα (ασχημα) γεγονοτα που γινονται καθε μερα.

Ίσως η νοητικές σου ικανότητες να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Παραδέχομαι λοιπόν πως είμαι χαζούλης και σε ρωτάω:

Αν δεν παραλληλίζεις στο παράδειγμά σου τους μετανάστες με τα σκουπίδια, τι διάολο κάνεις?

Αρχιζω και τα παιρνω τωρα. Η πραγματικα δεν καταλαβαινεις τι λεω (που αυτοματως προδιδει οτι δεν εχεις παντελως καμια σχεση με την κατασταση της Ελλαδας η απλα δεν σε αγγιζει ρε αδερφε γιατι ετσι) η εισαι βαλτος. Επειδη προφανως βαλτος δεν εισαι απλα αντιλαμβανομαι οτι απλα δεν σε αγγιζει το θεμα, δεν εχεις εμπειρια γι αυτο και δεν καταλαβαινεις τι λεω. Δεν περιμενω να καταλαβεις αλλωστε. Τις απαντησεις μου τις εχω παρει.

Αυτό άσε να το γνωρίζω εγώ.

Ούτε βραβείο "ο ανθρωπιστής του Insomnia διεκδικώ" , ούτε υπάρχει λόγος να δώσω λογαριασμό σε κανένα από την στιγμή που δεν ωφελεί σε κανένα τομέα την κουβέντα.

Τοτε μην το διατυμπανιζεις οτι "κατι κανεις". Δεν επρεπε να το ειχες πει καν αυτο γιατι σιγουρα δεν το ξερεις. Νομιζεις οτι το ξερεις.

Κάπως υποκριτικό νομίζω να ζητάς την βοήθεια των ανθρωπιστών, όταν βάση των γραφόμενών σου ο τελευταίος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να σου αποδοθεί είναι "ανθρωπιστής".

Νομιζω οτι τα προηγουμενα ποστ μου πηγαν στον βροντο. Δεν πειραζει. Συνεχισε να μου λες να ανατρεχω σε παλιοτερα ποστ σου και αλλων απο τη στιγμη που εσυ επιδεικτικα αγνωεις τα δικα μου. Για ψαξε βρες τι εχω πει στο θεμα αυτο. Τοτε ισως με πιασεις καποτε.

Εν πάση περιπτώσει, ας μη το αναλύσουμε περισσότερο αυτό, θα ξεφύγουμε εντελώς.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Μέχρι τότε, δείξε ένα επίπεδο παραπάνω από αυτούς και προσπάθησε να διορθώσεις τα λάθη τους, και όχι απλά να τα διώξεις από μπροστά σου.

over and out.

Για να δειξεις ενα επιπεδο παραπανω φιλε Λιοπυρ πρεπει να εχεις χειροπιαστες αποδειξεις και εμπειριες οτι αυτο που κανεις πραγματικα εχει καποιο αποτελεσμα πραγμα που εγω (προσωπικα μιλαω εδω) δεν βλεπω. Δεν υπαρχει φως στο τουνελ στην περιοχη μου (και οχι μονο) αν δεν λυφθουν σοβαρα μετρα αντιμετωπισης τους και πιστεψε με το να γινω καλος και δεκτικος ΔΕΝ βοηθαει. Το εκανα χρονια αυτο πριν απο σενα και δες που μας εβγαλε. Τερμα οι "χαρες" και οι "καθωσπρεπεισμοι". Ζω αναμεσα σε γκαγκστερ και συμοριες που ΕΓΩ δεχτηκα πριν καιρο γιατι "εεεεε κριμα ειναι, ανθρωποι ειναι και αυτοι".

Δεν παει αλλο. Ως εδω ηταν. Η υπομονη μου εχει φτασει στα ορια.

Δημοσ.

Προφανώς AzaZyL και το πρόβλημα είναι πολύ ποιο σύνθετο από όσο μπορούμε να το παρουσιάσουμε εδώ.

Όχι δεν μπορείς εσύ κι εγώ σε μια μέρα να αλλάξουμε τον κόσμο.

Δεν υπάρχει τέτοιο κουμπί.

Όσοι διαδηλώνουν εναντίων της παγκοσμιοποίησης ή της χώρας τους που στέλνει στρατό στην άλλη άκρη της γης πιστεύεις πως το κάνουν έτσι για "την φάση"?

Κάπου δεν αποσκοπούν αυτές οι διαμαρτυρίες?

Εκμεταλλεύσου κι εσύ ότι καλό έχει μείνει σε αυτήν την δημοκρατία που ζούμε, και συμβιβάσου με τα αρνητικά της ώσπου ο Αμερικάνος που ψηφίζει καθίκια να καταλάβει τι μαλακία κάνει.

Μέχρι τότε, δείξε ένα επίπεδο παραπάνω από αυτούς και προσπάθησε να διορθώσεις τα λάθη τους, και όχι απλά να τα διώξεις από μπροστά σου.

Με συγχωρείς Liopyr αλλά παγκόσμια ειρήνη δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ. Όλοι οι λαοί του κόσμου μαζί να φωνάξουν αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Δημοσ.

Και όμως χρειαζόμαστε και άλλους!!!

- Υπάρχουν ακόμα φανάρια που δεν έχουν Πακιστανοινδοκούρδους!!! Πως θα αγοράσεις την μπανανίτσα σου ή το hawt καλοκαιρινό gadgetάκι σου omni :P?

- Σε μερικά ΜΜΜ, δεν νιώθεις σαν Εβραίος προς εκτέλεση με "αέρια" σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μπορείς ακόμα να αναπνεύσεις!!!

- Σε μερικές γειτονιές ζούνε μόνο Έλληνες. Ανήκουστο!!! Μπορεί ο αστυνόμος της γειτονιάς να απέτυχε, όμως ο Πακιστανός της γειτονιάς πρέπει να επιτύχει :lol:

- Οι δήμοι δεν περιποιούνται τα δέντρα των πόλεων τους. Αν οι λαθρομετανάστες δεν έκαναν την ανάγκη τους στο δρόμο κάποια από αυτά θα είχαν μαραζώσει. Πράσινη Αθήνα τώρα!!

Όταν έχεις ένα παραβατικό παιδί έχεις 3 επιλογές. Να το δείρεις (ενισχύεις την παραβατικότητα), να το αγνοήσεις (αφήνεις την παραβατικότητα ως έχει), ή να του δώσεις υποχρεώσεις και αυτοεκτίμηση. Τόσο απλά.

Παιδί ο μυστακοφόρος λαθρομετανάστης :lol:? Θέλει και παμπερς το χρυσό μου μήπως? Tricky question.........το παιδί (που δεν είναι παιδί) δεν είναι δικό μου.

Δημοσ.

- Υπάρχουν ακόμα φανάρια που δεν έχουν Πακιστανοινδοκούρδους!!! Πως θα αγοράσεις την μπανανίτσα σου ή το hawt καλοκαιρινό gadgetάκι σου omni :P?

- Σε μερικά ΜΜΜ, δεν νιώθεις σαν Εβραίος προς εκτέλεση με "αέρια" σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μπορείς ακόμα να αναπνεύσεις!!!

- Σε μερικές γειτονιές ζούνε μόνο Έλληνες. Ανήκουστο!!! Μπορεί ο αστυνόμος της γειτονιάς να απέτυχε, όμως ο Πακιστανός της γειτονιάς πρέπει να επιτύχει :lol:

- Οι δήμοι δεν περιποιούνται τα δέντρα των πόλεων τους. Αν οι λαθρομετανάστες δεν έκαναν την ανάγκη τους στο δρόμο κάποια από αυτά θα είχαν μαραζώσει. Πράσινη Αθήνα τώρα!!

Παιδί ο μυστακοφόρος λαθρομετανάστης :lol:? Θέλει και παμπερς το χρυσό μου μήπως? Tricky question.........το παιδί (που δεν είναι παιδί) δεν είναι δικό μου.

Ξεχασες να πεις ποιος θα κάνει φυσαλιδες στα φανάρια. Ειναι νεα μοδα. Παίρνουν απο αυτα που τα βουτας τα φυσας και βγαζεις φυσαλίδες

Δημοσ.

B):cool:B)

:eek:

You 're missing the point dude

Δημοσ.
Ξεχασες να πεις ποιος θα κάνει φυσαλιδες στα φανάρια. Ειναι νεα μοδα. Παίρνουν απο αυτα που τα βουτας τα φυσας και βγαζεις φυσαλίδες

Δεν το ξέχασα βρε

Ο μπουρμπουλιθροσωλήνας ανήκει στην κατηγορία "gadgets" :lol:

Δημοσ.
Με συγχωρείς Liopyr αλλά παγκόσμια ειρήνη δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ. Όλοι οι λαοί του κόσμου μαζί να φωνάξουν αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Ποιος ειπε να φωναξουμε? :P

Δημοσ.
Ωραία λογική! Αφού είναι ήδη σκ@τα η χώρα τους, κανένας δεν θα ενοχληθεί αν πάμε και την καταστρέψουμε τελείως...

Δεν καταστρεφουν τπτ. Οι ταλιμπάν, επειδή θέλουν να ζουν στον αραβικό μεσαίωνα, είχαν κόψει το εμπόριο ναρκωτικών. Βέβαια, με αυτά τα λεφτά (ξέπλυμα), οι αμερικάνοι επιχειρηματίες, πλούτιζαν και προκειμένου να μην κατηγορηθούν, τα έβγαζαν στην αγορά (κατασκευές), δίνοντας δουλειές, στον κόσμο. Οπότε, οι αμερικάνοι, δεν ψάχνουν να βρουν το μπιν λάντεν εκεί, αλλά να διατηρήσουν την ομαλή ροή του χρήματος. Διαφωνείς? Πήγαινε, ζήσε ως ερημίτης, γιατί το ίδιο δολλάριο, που χρησιμοποιήθηκε, για τη δολοφονία, ενός ατόμου, χρησιμοποιήθηκε και για το netbook, ipod, που χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

ikaruga /Πάρ'το προσωπικά.

Δεν συνεχίζω να συζητάω μαζί σου.

Έχεις μνήμη ενός ποστ.

Κάθομαστε και γράφουμε σεντόνια για τους λόγους της μετανάστευσης, για ποιο λόγο οφείλουμε να φιλοξενήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Και μετά από 10 ποστ μου λες πως συμφωνώ με απόλυτη φυσικότητα πως δεν γίνεται να μείνουν?

WtF?

Τα επιχειρήματά σου δε, αναλώνονται σε "η ΕΕ ξέρει", "εσύ δεν έχεις ιδέα γιατί δεν ξέρεις τι βλέπω εγώ κάθε μέρα", "γιατί δεν τους βάζεις σπίτι σου" και άλλα τέτοια ωραία, που αποδεικνύουν πως τα γραφόμενά σου δεν έχουν καμία βάση.

Ύστερα έρχονται τα αβίαστα συμπεράσματα, αφού δεν σκεφτόμαστε σαν εσένα, δεν μας αγγίζει το θέμα, έχουμε άγνοια.

Το γεγονός πως εσύ βλέπεις επιφανειακά το θέμα, (εκφράζομαι όσο πιο ευγενικά μπορώ), δεν σημαίνει πως όλοι μας το βλέπουμε έτσι.

Ξέρουμε πολύ καλά τι κατάσταση επικρατεί, δεν κατεβήκαμε από τον Άρη.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, πετάς και ένα εντελώς ατυχές παράδειγμα με σαφή προσβλητικό για τους μετανάστες παραλληλισμό, και όταν σου ζητάμε διευκρινίσεις, "τα παίρνεις" κιόλας.

Λοιπόν, να σου δηλώσουμε πως δεν μας απασχολεί. Μπορείς να τα πάρεις όσο θες. Όταν μάθεις και να κουβεντιάζεις, εδώ είμαστε.

Μέχρι τότε, μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι μόνο με την καθημερινότητά σου όπως λες.

Καλή τύχη.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

chill Καλός ο χαβαλές, αλλά δεν χωράει σε τέτοια θέματα.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που βλέπεις εσύ στα ΜΜΜ, κάποιοι από αυτούς τα είδαν στην πραγματικότητα.

Αν μη τι άλλο, σεβάσου το.

:mad:

Δημοσ.

Κάθομαστε και γράφουμε σεντόνια για τους λόγους της μετανάστευσης, για ποιο λόγο οφείλουμε να φιλοξενήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη,

Καταλαβαίνεις, ότι το πρώτο δε μας νοιάζει ή αν σε νοιάζει, σου βρήκα τη λύση, αλλά δε σου άρεσε. Το δεύτερο, δεν ισχύει, εδώ συγγενείς για γάμο, δε φιλοξενώ, θα φιλοξενήσω ξένους (και έλληνες ακόμα, τι νομίζεις, ότι αν βγεις λίγο έξω από τα αστικά κέντρα, κάνουν μπάνιο?). Οσο γι' αυτό

και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό.

περιμένω προτάσεις.

Και κάτι άλλο. εσύ κι εγώ, είμαστε νομιμοι πολίτες. Αν κάνουμε κάποια παράβαση, δε θα που με κυρά αστυνομία, δεν είμαστε παράνομοι, αρα μη μας κάνετε κακό. Χτες λοιπόν εξέτασαν 580 άτομα, ξένους. Οι 55 είχαν στην κατοχή τους από φιξάκια, μέχρι μαχαίρια και σουγιάδες (τα όπλα είναι ακριβά, γι' αυτούς). Οι 50 ήταν νόμιμοι. Αρα, μήπως τελικά και οι νόμιμοι, δεν είναι τόσο καλά κουμάσια?

Δημοσ.

omni φιλοξενία = αποδοχή και νομιμοποίηση.

Δεν είμαι εγώ αυτός που μπερδεύει σπίτια και πατρίδες...

Κατά τ'άλλα, τι είχες omni - τι είχα πάντα.

Δημοσ.

Περασα μια βολτουλα σημερα απο το κεντρο.Περιπου τα ιδια ειναι. Λιγακι εχει καθαρισει η Ομονοια κ περιξ.Εχουν πάει πολλοι Πατησίων.Γυρισα ολα τα στενα και μεσα σε 1 ωρα ειδα να γινονται μπροστα μου 3 ληστείες! Τις δυο ηταν και αστυνομια κοντα και τρεχαν να πιάσουν το κλέφτη.Μια γιαγια κλεψαν την πρωτη φορα και τις αλλες δυο στη Σωκράτους ενα κυριο κ ενα παπου. Μπηκε σε μια στοα διπλα στη καθημερινη και τρεχαν να τον πιασουν.. Χωρια τα ξυλικια μεταξυ τους. Οταν μιλησα με αυτους που τους κλεψαν τους ρωτησα γιατι περνάτε απο εδώ;(Σοφοκλεους -Εφετειο κτλ) Και μου ειπαν μα τέτοια ώρα ;(Ηταν κοντα στις 4 η ωρα απογευμα). Και ολοι φωναζαν πως επρεπε να φυγουν τα κακοποια στοιχεια απο εκει.

Στη συνεχεια με παρακαλαγε ενας πακιστανος στο βενζιναδικο να του βαλω βενζινη στο παπι του. Μου ελεγε οτι δε θελει λεφτα μονο να δωσω στο βενζινα 50 λεπτα να του βαλει.Εγω θα του εδινα αλλα ο βενζινας που ηταν Αλβανός με εμπόδιζε να του δωσω κ δε δεχοταν!Τελικα δε του εδωσα και τον ειδα να περιτριγυριζει στην Αλεξανδρας μετα .Δεν ξερω τι εκανε.

Τα επιχειρήματά σου δε, αναλώνονται σε "η ΕΕ ξέρει", "εσύ δεν έχεις ιδέα γιατί δεν ξέρεις τι βλέπω εγώ κάθε μέρα", "γιατί δεν τους βάζεις σπίτι σου" και άλλα τέτοια ωραία, που αποδεικνύουν πως τα γραφόμενά σου δεν έχουν καμία βάση.

Πες μας γιατι δεν εχουν καμια ισχυ τα επιχειρηματα του .Μην λες οτι δεν εχουν πες μας το γιατι. Οσο για την ΕΕ εφόσον ημαστε στην ΕΕ μερικά πραγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με κοινο τροπο και σε συνεργασία. Επισης που ειναι το κακο στο να δουμε τι κανει η υπολοιπη Ευρώπη και πως αντιμετοπίζει καποιο συγκεκριμενο πρόβλημα; Γιατι να μην εφαρμοσουμε παρόμοιες τακτικές εφόσον ειναι δοκιμασμένες και εφοσον συμφωνούμε; Αλλο το να κανουμε αβασανιστα οτι κανουν οι αλλοι και αλλο να κανουμε κατι που εχουν κανει οι αλλοι που εχει αποτελεσμα και πιστευουμε πως ειναι καλο.Επισης σιγουρα απο τη περιοχή που μένεις αντιμετωπίζεις και διαφορετικά προβληματα.Οποιασδηποτε φύσης. Απο εγκληματικότητα εως εαν υπάρχει δικτυο αποχετευσεων.

Οσο αφορά τα στρατόπεδα συγκεντρωσης ,άλλη λύση έχεις να προτείνεις;Έπίσης απαγορευεται απο την Ευρωπη να νομιμοποιήσουμε ολους τους μετανάστες.

Λύσεις πολλές υπάρχουν σημασία έχει να γινει κατι και οχι να χανομαστε σε αναλύσεις και το προβλημα να διαιωνίζεται

Δημοσ.
ikaruga /Πάρ'το προσωπικά.

Δεν συνεχίζω να συζητάω μαζί σου.

Έχεις μνήμη ενός ποστ.

Ωραια, οταν δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε καποιον σωστα παμε σε προσωπικες επιθεσεις. Για να δουμε τι αλλο θα ακουσω παρακατω.

Κάθομαστε και γράφουμε σεντόνια για τους λόγους της μετανάστευσης, για ποιο λόγο οφείλουμε να φιλοξενήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Δεν μας ενδιαφερει. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι το αποτελεσμα. Το ποιος που και γιατι ας το βρουν αλλοι που δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτα αλλο ολη μερα. Εγω δεν μπορω να ασχοληθω με αυτο το πραγμα. Μου φτανει που περπαταω και πρεπει να προσεχω μην φαω καμια αδεσποτη.

Και μετά από 10 ποστ μου λες πως συμφωνώ με απόλυτη φυσικότητα πως δεν γίνεται να μείνουν?

WtF?

Να μεινουν οι νομιμοι. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ οι παρανομοι, ποσο ποιο απλο πια πρεπει να το πω?

Ύστερα έρχονται τα αβίαστα συμπεράσματα, αφού δεν σκεφτόμαστε σαν εσένα, δεν μας αγγίζει το θέμα, έχουμε άγνοια.

Δεν σκεφτεσαι σαν εμενα γιατι ΔΕΝ ζεις σαν εμενα. Επισης καλο θα ηταν να μου πεις γιατι τα επιχειρηματα μου δεν αναλωνονται. Εγω δεν ζω μεσα σε αυτην την κατασταση? Εγω δεν πρεπει να "ανεχομαι" ολη αυτην την εγκληματικοτητα μπροστα απο το σπιτι μου (και οχι μονο)? Εσυ νομιζεις πως ολα ειναι ωραια και ενταξει και οτι εχουμε ολοι μας τον δικο σας χαβα να το δουμε ποιο "σφαιρικα" το πραγμα οταν ΕΓΩ (και γενικα ολοι οσοι εχουν αυτο το προβλημα) καλουμαστε να κανουμε υπομονη και να μην μιλαμε και δεν ξερω και γω τι αλλο για να μην προσβαλουμε ορισμενες πλευρες? Ασε μας ρε Λιοπυρ.

Το γεγονός πως εσύ βλέπεις επιφανειακά το θέμα, (εκφράζομαι όσο πιο ευγενικά μπορώ), δεν σημαίνει πως όλοι μας το βλέπουμε έτσι.

Ξέρουμε πολύ καλά τι κατάσταση επικρατεί, δεν κατεβήκαμε από τον Άρη.

Επιφανειακα? Αυτο που ζω καθε μερα μαζι με τους κατοικους εδω της Θεσσαλονικης (δυτικα) και αυτα που θα σου πουν πολλοι κατοικοι αλλων περιοχων εκτος Θεσ/νικης λεγεται "επιφανειακα"? Πολυ ωραια. Φυσικα και δεν το βλεπεις οπως το βλεπω εγω και αλλοι σαν εμενα. Αφου δεν το ζεις ρε αδερφε, απεχεις πως το λενε.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, πετάς και ένα εντελώς ατυχές παράδειγμα με σαφή προσβλητικό για τους μετανάστες παραλληλισμό, και όταν σου ζητάμε διευκρινίσεις, "τα παίρνεις" κιόλας.

Τι να σου πω ρε Λιοπυρ δηλαδη? Αν μενεις σε πολυκατοικια και ολα τα διαμερισματα εκτος απο το δικο σου φιλοξενουν ανθρωπους που ειναι "βρωμιαρηδες" (και δεν μιλαω μονο ως προς την απλησια), ανθρωπους που σε καθημερινη βαση μαζευονται και μεθοκοπανε και χτυπιουνται και δεν σεβονται ουτε ωραρια ουτε τιποτα, που δεν μπορεις να κανεις παρατηρηση γιατι μονο εσυ και μια αλλη οικογενεια δεν ειστε σαν αυτους. Καταλαβαινεις οτι αυτο που λεω ειναι ενα πολυ μικρο δειγμα του τι συμβαινει εδω περα. Σταγονα στο ωκαιανο. Γι αυτο και δεν καθομαι να το διευκρινησω, γιατι θα παρει 2 σελιδες. Αλλα δεν χρειαζεται, οποιος το ΖΕΙ με καταλαβαινει πληρως χωρις να λεω πολλα.

Λοιπόν, να σου δηλώσουμε πως δεν μας απασχολεί. Μπορείς να τα πάρεις όσο θες. Όταν μάθεις και να κουβεντιάζεις, εδώ είμαστε.

Οταν μαθεις να σεβεσαι τις εμπειριες και τις ζωες των αλλων ελα να μας βρεις. Προς το παρον απο θεωρια και μπλα μπλα εχουμε πυξει.

Μέχρι τότε, μπορείς να συνεχίσεις να ασχολείσαι μόνο με την καθημερινότητά σου όπως λες.

Καλή τύχη.

Μακαρι να ηταν μονο δικη μου. Τοτε σιγουρα θα ειχα μονο εγω το προβλημα. Δεν συμβαινει ομως κατι τετιο οπως βλεπεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...