insomniaK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καταρχήν μαζέψου,δεν σε πρόσβαλλα.Κατα δεύτερον,δεν κατανόησες(η βλακεία που λέγαμε),καθρεφτάκι στον εγκέφαλο σου δεν παίζει οπότε υποθέτω ότι πάσχει. Οι υπόλοιποι της "σκοτεινής πλευράς" κάνουν έναν διαχωρισμό σε μετανάστες-λαθρομετανάστες,δεν το πιασες ακόμα,δεν πειράζει σιγά σιγά. Οπότε ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί τα posts σας που έκανα quote είναι καθαρά για θέμα εντυπωσιασμού και μόνο,το λέω κομψά για να μην πω ότι μπουρδολογούν σε σημείο που νομίζεις ότι εύστοχα ειρωνεύτηκες την άλλη άποψη ενώ ο εγκέφαλος σου δεν στρόφαρε για να σου δώσει να καταλάβεις ότι για τους μισάνθρωπους που έχουν άλλη άποψη δεν είναι το ίδιο. Όταν ρωτάς για εσένα προσωπικά "εμένα με πιάνει;" που θέλεις να πάει η ερώτηση;Στον Μπάμπη; Ακόμα όταν κάνεις quote post μου να σχολιάζεις δικά μου γραφόμενα εδώ μέσα,δεν είπα ούτε να τους σκοτώσουμε,ούτε να τους δείρουμε,ούτε προσωπικές ερωτήσεις έκανα(πλην σε σένα που εσύ μας ρώτησες βλακωδώς),ούτε τίποτα απο αυτά. Λέω υπάρχει πρόβλημα,και θέλω την μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ Όσοι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις,δύσκολο για την γκλάβα; Λαθρο-μετανάστης σημαίνει ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα,θες δεν θες κάθε χωρα έχει νόμους και δέχεται κόσμο υπο κάποιες προυποθέσεις,αλλιώς αυτός ο άνθρωπος παραβιάζει τους νόμους της εκάστοτε χώρας. Η ζωή του δεν είναι λαθραία-η είσοδος στη χώρα όμως δεν έγινε σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει η χώρα,ποια η λύση για αυτό δεν ξέρω,αν ήξερα τα πάντα θα έτρωγες γαλοπούλα στα γενέθλια μου Διαβασε τα post των άλλων και 2η και 3η φορά,δεν είναι κακό αν δεν καταλαβαίνεις,είπαμε δεν λειτουργούσε τόσα χρόνια το καθρεφτάκι και έχει προχωρήσει η ασθένεια. Τέλος προοδευτικέ φιλάνθρωπε του πληκτρολογίου,ακτιβιστή της πολυθρόνας,η ευγένεια(για την κατανόηση τα παμε) φαντάζομαι δεν είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει,δεν πειράζει,ούτε εμένα Σε ευχαριστώ, δικαιώνεις τα γραπτά μου.
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καταρχήν μαζέψου,δεν σε πρόσβαλλα.Κατα δεύτερον,δεν κατανόησες(η βλακεία που λέγαμε),καθρεφτάκι στον εγκέφαλο σου δεν παίζει οπότε υποθέτω ότι πάσχει. Οι υπόλοιποι της "σκοτεινής πλευράς" κάνουν έναν διαχωρισμό σε μετανάστες-λαθρομετανάστες,δεν το πιασες ακόμα,δεν πειράζει σιγά σιγά. Οπότε ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί τα posts σας που έκανα quote είναι καθαρά για θέμα εντυπωσιασμού και μόνο,το λέω κομψά για να μην πω ότι μπουρδολογούν σε σημείο που νομίζεις ότι εύστοχα ειρωνεύτηκες την άλλη άποψη ενώ ο εγκέφαλος σου δεν στρόφαρε για να σου δώσει να καταλάβεις ότι για τους μισάνθρωπους που έχουν άλλη άποψη δεν είναι το ίδιο. Όταν ρωτάς για εσένα προσωπικά "εμένα με πιάνει;" που θέλεις να πάει η ερώτηση;Στον Μπάμπη; Ακόμα όταν κάνεις quote post μου να σχολιάζεις δικά μου γραφόμενα εδώ μέσα,δεν είπα ούτε να τους σκοτώσουμε,ούτε να τους δείρουμε,ούτε προσωπικές ερωτήσεις έκανα(πλην σε σένα που εσύ μας ρώτησες βλακωδώς),ούτε τίποτα απο αυτά. Λέω υπάρχει πρόβλημα,και θέλω την μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ Όσοι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις,δύσκολο για την γκλάβα; Λαθρο-μετανάστης σημαίνει ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα,θες δεν θες κάθε χωρα έχει νόμους και δέχεται κόσμο υπο κάποιες προυποθέσεις,αλλιώς αυτός ο άνθρωπος παραβιάζει τους νόμους της εκάστοτε χώρας. Η ζωή του δεν είναι λαθραία-η είσοδος στη χώρα όμως δεν έγινε σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει η χώρα,ποια η λύση για αυτό δεν ξέρω,αν ήξερα τα πάντα θα έτρωγες γαλοπούλα στα γενέθλια μου Διαβασε τα post των άλλων και 2η και 3η φορά,δεν είναι κακό αν δεν καταλαβαίνεις,είπαμε δεν λειτουργούσε τόσα χρόνια το καθρεφτάκι και έχει προχωρήσει η ασθένεια. Τέλος προοδευτικέ φιλάνθρωπε του πληκτρολογίου,ακτιβιστή της πολυθρόνας,η ευγένεια(για την κατανόηση τα παμε) φαντάζομαι δεν είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει,δεν πειράζει,ούτε εμένα Και τα 1000δικια να εχεις, ο τροπος που γραφεις την αποψη σου ειναι απαραδεκτος. report απο μενα
elven Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ε όχι και να τους κάνουμε σαπούνια. Ε δεν εννοώ αυτό Και τα 1000δικια να εχεις, ο τροπος που γραφεις την αποψη σου ειναι απαραδεκτος. report απο μενα Ίσως να χεις δίκιο,είναι απαράδεκτος όπως και του insomniaK,ελπίζω να κάνεις το ίδιο και με κεινο Τέλος θα παρακαλούσα τους υπολοίπους να τηρήσουν το παρακάτω και να καταλάβουν ότι ισχύει η τελευταία πρόταση Έλεος με το τσουβάλιασμα,απο το 1ο ποστ γίνεται Ακόμα όταν κάνεις quote post μου να σχολιάζεις δικά μου γραφόμενα εδώ μέσα,δεν είπα ούτε να τους σκοτώσουμε,ούτε να τους δείρουμε,ούτε προσωπικές ερωτήσεις έκανα(πλην σε σένα που εσύ μας ρώτησες βλακωδώς),ούτε τίποτα απο αυτά.Λέω υπάρχει πρόβλημα,και θέλω την μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ Όσοι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι έχουμε τις ίδιες απόψεις,δύσκολο για την γκλάβα; (ε-ε-ερχεται πάλι, damn)
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ντάξει το θέμα έχει αρχίσει να περιστρέφεται γύρω απο ένα ηλίθιο-άστοχο-ντιπ για ντιπ σχόλιο σχετικά με την μυρωδιά των ξένων.Δεν είναι ανάγκη να απαξιώνονται όλες οι απόψεις με αυτό Ναι ρε elven, πιάστηκα από ένα από τα απαράδεκτα που έχουν γραφτεί. Δεν υπάρχουν σπίτια θες? Να τους φιλοξενήσουν στο καζίνο και τα οικόπεδα που "έφτιαξαν" τριγύρω. Να τους δώσουν και free pass σε καμιά πισίνα σε κάνα Βατοπέδι. Να μη χαρίζουν χρέη στην ΑΕΚάρα μας και τους εκάστοτε αγαπούλες και να φροντίζουν με αυτά τα κοινωνικά μας χρέη. Το πρόβλημα είναι η εργασία? Ωραία, να προσαρμόσουμε (αν όχι ξεριζώσουμε) τις υπάρχουσες συνθήκες για να βρούνε εργασία. Όχι εκμετάλλευση. Δεν υπάρχουν πόροι? Δεν το δέχομαι. Και πόροι και τεράστια περιθώρια δημιουργίας περισσοτέρων υπάρχουν, αλλά τους εκμεταλλεύονται λίγοι προς όφελός τους. Δηλαδή πόσο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας? Με τα καθημερινά έξοδα ενός νεόπλουτου τρέφονται 100 μετανάστες. Και τολμάμε να μιλάμε για πόρους? Η απαράδεκτη αυτή τακτική φυσικά δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Αυτό όσον αφορά την ανεπτυγμένη ΕΕ. ps. Προσπαθώ γενικότερα να μη τσουβαλιάζω. Δεν θεωρώ πως οι απόψεις σου είναι ίδιες με των γνωστών φωστήρων εδώ μέσα. Αλλά αν θεωρείς πως προσβάλλεσαι επειδή οι απόψεις σου μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με κάποιες ακραίες, μήπως να αναιρέσεις κι εσύ την ύπαρξη των ακραίων για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις? gotta go laterz.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και να πεις ότι δεν προειδοποίησα; Λοιπόν, κύριοι, τελευταία ευκαιρία: εφόσον επιλέξετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση, θα διατυπώνετε τις απόψεις σας χωρίς ίχνος απαξιωτικού χαρακτηρισμού προς τους υπόλοιπους χρήστες. Έχουν γραφεί πάρα πολλά πράγματα τα οποία θα προτιμούσα να μην τα χαρακτηρίσω. Θα παρακαλέσω θερμά να μην αγνοήσετε την ύστατη επισήμανσή μου: εφόσον θεωρείτε ότι κάποιο μήνυμα είτε σας θίγει προσωπικά, είτε παραβιάζει τους κανόνες του insomnia και πλήττει το επίπεδο που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε, μπορείτε να κάνετε χρήση της λειτουργίας report, να απαντήσετε νηφάλια ή, απλά, να το αγνοήσετε. Σεβαστείτε τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε αυτόν το χώρο. Η ευκολότερη και, ειλικρινά, οδυνηρότερη λύση είναι να κλειδώνουμε τα θέματα στα οποία δημιουργούνται εντάσεις και ανταλάσσονται χαρακτηρισμοί. Σας παρακαλώ να μη μας εξωθήσετε σε αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ.
afentiko7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Έχει ιδιαίτερη σημασία τι είναι ο συνομιλητής σου; Εσύ, αλήθεια, τι είσαι; Μήπως είσαι μαύρος; Γιατί εδώ μιλάγαμε με έναν μαύρο που έλεγε περίπου όσα λες κι εσύ, τέσπα, δεν έχει σημασία... Nαι, μεγάλη. Αν μιλάμε για αθλητικά και συ κατακεραυνώνεις τις επιλογές του κόκκαλη, πρέπει να πεις τι ομάδα είσαι. Αν μιλάμε, όμως, για τη φετινή σοδειά, όχι δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις στην ομάδα σου. Δε συνεισφέρει σε τπτ, στη συζήτηση. Μήπως αντιφάσκεις; Από τη μία σου φαίνεται δύσκολο να αφομοιωθούν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, από την άλλη "είναι διαφορετικό" το να συμβιώνουν όλοι μαζί (Έλληνες, Πακιστανοί, Σομαλοί, Αφγανοί). Μα, πώς αλλιώς να αφομοιωθεί ένας αλλοδαπός εκτός αν συνυπάρχει ειρηνικά και αρμονικά με τους υπόλοιπους συνανθρώπους του; Mα, στον αγιο παντελεήμονα δε συμβιώνουν ειρηνικά. Πρώτον, συχνά μετανάστες επιτίθενται σε παιδιά, με στόχο να τους αρπάξουν τα κινητά. Δεύτερον, αφοδεύουν και κατουράνε όπου βρουν. Αρα, υπάρχει πρόβλημα υγιεινής. Αρα, δημιουργούνται αρρώστιες. Και στο κάτω κάτω, δεν είμαστε στην αγγλία του 5ου αιώνα μΧ, όπου σάξονες και κέλτες, είχαν να κάνουν μπάνιο από τότε που βαπτίστηκαν. 3ον, υπάρχουν και τα καλόπαιδα του σόρος. Αυτοί, πήγαν να κάνουν μια εκδήλωση και θεώρησαν σκόπιμο, να κάψουν και να καταστρέψουν. 4ον, τα παιδιά αυτά δεν είναι εμβολιασμένα. Να μου πεις, να τα εμβολιάσει το κράτος. Θα σου πω, ότι τα εμβόλια, θέλουν λεφτά, τα οποία τα πληρώνουμε, εμείς οι ασφαλισμένοι, σπουδασμένοι και μη. Γιατί, με τα δικά μου,τα δικά σου, του νόμιμου μετανάστη τις εισφορές να εμβολιαστεί κάποιος άλλος. Φαντάζομαι, συμφωνείς πως η ελλάδα, δεν μπορεί να εμβολιάσει, όλους τους κατατρεγμένους του κόσμου. 5ον, η άνοδος της ακροδεξιάς, στην ιταλία, δεν οφείλεται στο ότι μπερλουσκόνι πηδάει μικρούλες. Μιλαμε για μια χώρα, που το 60 το κκι, έπιανε 30άρια. Αλλά, μόλις άρχισαν οι μαροκινοί να βιάζουν κοπέλες εκεί άρχισαν τα ντράβαλα. Γιατί το να κλέψει κάποιος το κινητό της κόρης σου, δεν τρέχει τπτ. Να τη βιάσει, όμως πάει πολύ. Και γιατί να τη βιάσει? Γιατί όταν είσαι 24/7 με 20 μαντραχαλαίους σε ένα διαμέρισμα, κάπου στη βαράει.Επίσης, δεν μπορει η ελλάδα, να βρει δουλειές στη μισή αφρική κ ασία. Οι δουλειές, δεν είναι γραμμή παραγωγής. Επομένως, όσοι μετανάστες χρειάζονται και συνεισφέρουν, καλώς να μείνουν. Η ελλάδα, ξανατονίζω δεν μπορεί να θρέψει το 93% του πληθυσμού της γης. Δε γίνεται. Ναι, γιατί όταν ο παρεδώσε ανέφερε απλώς τις διατάξεις του νόμου (ήτοι, όχι την γνώμη του) οι ελεύθερα σκεπτόμενοι έπεσαν να τον φάνε επειδή μένει Ραφήνα. Είναι μετά να μην εύχεσαι αντί γι' αυτούς να υπήρχαν στη θέση τους Πακιστανοί; Ε, πάρε κανέναν σπίτι σου, να τα λέτε. Ο παρεδώσε, δεν μπορεί να ξέρει την κατάσταση του αγ. παντελεήμονα. Ούτε εγώ, αλλά οι κάτοικοι την ξέρουν. Εκτός και αν οι κάτοικοι, ξαφνικά έφαγαν κανά epic spell και μετατράπηκαν σε κυνηγοί μεταναστών Σε ποια περιοχή γίνονται αυτά.. ΚΑΘΕ βράδυ και δεν έχω ακούσει κάτι..Απλά ο ορισμός της υπερβολής. Στον αγ. παντελεήμονα και στην ομόνοια. Βέβαια. Εδώ ο πδ είπε ότι μένει στη Ραφήνα και του την είπανε.Από δω και κάτω θα ποστάρουν μόνο όσοι μένουν κέντρο, Νίκαια, Περιστέρι, Νέα Χαλκηδόνα, Μενίδι και ιδιαίτερο βάρος θα δίδεται σε όσους μένουν επί της Αχαρνών και της Λιοσίων. Το ποστ αυτό, είναι καθαρά ρατσιστικό και προσβλητικό, προς τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Δλδ, εσείς οι βορειοπροαστίτες με τις μερσεντάρες και τα σπίτια με πισίνες, τι παραπάνω έχετ σε σχέση με μας, την πλέμπα. Μήπως, να σου ζηταμε και την άδεια, αν περνάμε από τα μέρη σου? Μπορεί να κατάγεστε από βασιλική γενιά, ξέρω εγώ? Συγγνώμη, που η ταπεινότητα μας, σας απεθυνει, το λόγο. Ρε τι άλλο, θα ακούσουμε. Λιοπύρ, δε μου λες, πως στο καλό θα γίνει η ανακατανομή του πλούτου, να ξέρω κι εγώ, τι να ζητήσω. Η αγγελοπουλου, λέει έχει ταιβανέζες μασέρ. Στη νέα σοσιαλιστική κοινωνία, πως θα τους μοιραζόμαστε? να ξέρω, μη με ρίξουν στην αναδιανομή
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το ποστ αυτό, είναι καθαρά ρατσιστικό και προσβλητικό, προς τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Δλδ, εσείς οι βορειοπροαστίτες με τις μερσεντάρες και τα σπίτια με πισίνες, τι παραπάνω έχετ σε σχέση με μας, την πλέμπα. Μήπως, να σου ζηταμε και την άδεια, αν περνάμε από τα μέρη σου? Μπορεί να κατάγεστε από βασιλική γενιά, ξέρω εγώ? Συγγνώμη, που η ταπεινότητα μας, σας απεθυνει, το λόγο. Χμ. Εννοούσα πως εκεί το μεταναστευτικό ζήτημα είναι εντονότερο, καθώς είναι περιοχές με μικρότερες αντικειμενικές αξίες και αναλογικά φθηνότερο ενοίκιο. Κατά τα άλλα, νομίζω πως το κόμπλεξ που προβάλλεις θίγει πολύ περισσότερο τους κατοίκους των περιοχών αυτών, μιας και προδίδει τις αντιλήψεις που έχεις εσύ γι' αυτές -όντας κάτοικος ή όχι.
screenshot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Κατα τη γνωμη μου το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες, λαθρο ή σκετοι... ειναι η ανικανοτητα και η ανυπαρξια του κρατους και της αστυνομιας.
afentiko7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Χμ. Εννοούσα πως εκεί το μεταναστευτικό ζήτημα είναι εντονότερο, καθώς είναι περιοχές με μικρότερες αντικειμενικές αξίες και αναλογικά φθηνότερο ενοίκιο. Κατά τα άλλα, νομίζω πως το κόμπλεξ που προβάλλεις θίγει πολύ περισσότερο τους κατοίκους των περιοχών αυτών, μιας και προδίδει τις αντιλήψεις που έχεις εσύ γι' αυτές -όντας κάτοικος ή όχι. Eπομένως, εσείς που μενετε στα βόρεια, δεν πρέπει να εκφέρετε γνώμη, για κάτι που δεν γνωρίζετε. Οσο για τις περιοχές, αυτές, άστο τις έχω φάει με το κουτάλι και προσωπικά, οι άνθρωποι σε αυτές, είναι πολύ καλύτερης, κοπής, από τους βορειοπροαστίτες. Ναι, είναι αλήθεια, ότι πολλοί δεν έχουν πτυχία, αλλά τι να κάνουμε. Αλλοι έχουν τα λεφτά και πληρώνουν 5 νταντάδες, και άλλοι "αλητεύουν". Επίσης, πολλοί πακιστανοί, δουλεύουν στους μεγαλοκτηματίες, της περιοχής κοντά στον παρεδώσε, στη βικτώρια, γεμάτα φεύγουν τα κτελ, για ανατολική αττική και συνήθως σε αυτές τις περιοχές, οι οικογένειες καθαρίζουν μόνες τους τα σπίτια, ίσως γιατί είναι μικρά σε σχέση με τις βιλλάρες των βορείων προαστίων, ίσως γιατί δεν έχουν φράγκα να φέρουν, ίσως γιατί δεν έχουν σπουδάσει. Διάλεξε και πάρε
Teaser Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δηλαδή συμπεραίνουμε ότι ο λαθρομετανάστης ευνοεί κάποια αφεντικά με βιλλάρες και χωράφια, αλλά και "ναρκέμπορους". Γιατί ο φτωχός δεν μπορεί να έχει εργάτες. Αυτό κατάλαβα από τις μέχρι τώρα συζητήσεις για το ποιον ευνοεί η λαθρομετανάστευση. Δεν αναφέρομαι σε παρόντες (δεν γνωρίζω) αλλά γενικά.
labros1988 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και εγώ ρε afentiko7 που τώρα μένω στην Πάτρα, κοντά στο λιμάνι και έχω τελείως διαφορετικές απόψεις από εσένα τι είμαι; Για κάνε μου μία από τις ωραίες σου αναλύσεις.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγώ βάζω φτωχούς ημεδαπούς να καθαρίζουν την πισίνα με τη γλώσσα τους πριν τους στείλω πίσω στις περιοχές που αιμοσταγείς λαθρομετανάστες μασουλάνε κόκκαλα νεογέννητων μεγαλέξανδρων πριν τους φάνε τις δουλειές με τα Αφγανικά μάστερ και τα Κογκολέζικα PhD. Τρία ζήτω στη λαθρομετανάστευση από μένα και ένα αντίο στο θρεντ γιατί αν διαβάσω και άλλα για τη βιλλάρα μου και τους 8 μου μπάτλερ, θα μου σκάσει κάνα αγγείο.
afentiko7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δηλαδή συμπεραίνουμε ότι ο λαθρομετανάστης ευνοεί κάποια αφεντικά με τις βιλλάρες και τα χωράφια, αλλά και τους "ναρκέμπορους". Γιατί ο φτωχός δεν μπορεί να έχει εργάτες.Αυτό κατάλαβα από τις μέχρι τώρα συζητήσεις για το ποιον ευνοεί η λαθρομετανάστευση. Εν μέρει. Γιατί, ναι ο φτωχός δύσκολα θα πλήρώσει για να του βάψει κάποιος το σπίτι. Αλλά, αυτοί οι αλλοδαποί πληρώνονται. Αρα, θα ρίξουν χρήμα στην αγορά. Αρχικά σε είδη βασικής ανάγκης και στη συνέχεια, σε είδη ψυχαγωγίας κλπ. Να, γιατί ευνοείται και ο "φτωχός". Αυξάνεται η αγοραστική δύναμη, του προϊόντος στο οποίο δουλεύει. Αρα,δεν κλείνει η εταιρεία. Πχ πες εσύ, πως δουλεύεις σε ένα εργοτάξιο που παράγει χάλυβα. Ο χαλυβας, είναι πρώτη ύλη για την οικοδομή. Αν, δεν υπήρχε φθηνό εργατικό δυναμικό, παίζει πολλά σπίτια να μη γινόντουσαν, άρα μειωμένη ζήτηση χάλυβα, άρα εργαζόμενοι χάλυβα-> ανεργία. Απλά πράματα. καλά ρε λούσυφερ, δε σου θίξαμε το σπίτι. κοινωνιολογική ανάλυση κάναμε. δλδ, ρε λάμπρο, εσένα σου αρέσει που στοιβάζονται στο κέντρο υποδοχής και πλακώνονται μεταξύ τους? Αφού δουλείες γι' αυτούς δεν υπάρχουν. Εννοια σου, και αν υπήρχαν θα 'χαν ξαμοληθεί. Αυτό όμως, που δε δέχομαι, είναι άτομα σαν τον ευαγγελάτο, από τις εκάλες και τις κηφισιές, να το παίζουν προστάτες των μεταναστών, εκ του ασφαλούς
labros1988 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν είπα ότι μου αρέσει αυτή την κατάσταση. Αλλά δεν συμμερίζομαι και την άποψή σου ότι οι λαθρομετανάστες φταίνε για όλα και ότι εμείς είμαστε οι καλοί της υπόθεσης. Αλλά βέβαια αυτοί φταίνε που τους κατέστεψαν τη χώρα, αυτοί φταίνε που τους εκμεταλεύονται, αυτοί φταίνε για οτιδήποτε κακό γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.