Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαθρομετανάστες. Υπάρχουν. Είναι γύρω μας. :fear:

Λαθρομεταναστες υπηρχαν ανεκαθεν στα χρονια του ελληνισμου. Ξεχνας ολους τους Ελληνες που παιρναν ενα καραβι για Αμερικη, ή πιο προσφατα για Γερμανιες, Ολλανδιες κτλ...Ολοι αυτοι λαθρομεταναστες δεν ηταν? Ολοι αυτοι ηταν νομοταγεις, ή υπηρχαν και εγκληματιες μεταξυ τους? Γιατι τα ξεχναμε ολα αυτα? Γιατι βλεπουμε συνεχεια τα πραγματα απο μια καθαρα εγωιστικη πλευρα, χωρις ιχνος ανθρωπισμου? Γιατι μας φταιει παντα ο αδυναμος, ο φτωχος, ο αρρωστος, αυτος που εχει την αναγκη μας??

Γιατι υπαρχει ιχνος πολιτισμου και παιδειας στη χωρα που ζουμε, πλεον?? Θα με ρωτησεις. Και εκει δεν θα ειχα κατι να σου απαντησω..

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπερασπίσου τις γραμμούλες στο χάρτη που σου χάραξαν οι Churhill, Stalin και Roosvelt.

Φίλε μου μένεις μόνιμα Αμβούργο? Αν ναι, καταλαβαίνεις τι μας λες τόση ώρα?

Είσαι μετανάστης με χαρτιά και πιθανώς και με διπλή υπηκοότητα και κάνεις κήρυγμα για τους λαθρομετανάστες?

Δέχτηκες ουσιαστικά τους όρους μετανάστευσης ενός νέου κράτους και μας λες για γραμμούλες και για Τσώρτσιλ...?

Δημοσ.

Δεν το έσωσες καθόλου φιλαράκι. To έκανες χειρότερο. Σκέψου το όμως.

Δεν χρειαζεται να σωσω τιποτα, ξερω πολυ καλα τι γραφω.

Τωρα αν εσυ με την ανεπτυγμενη σου αντιληψη και το αλανθαστο συντακτικο εχεις καταλαβει κατι αλλο, ειμαι αρκετα περιεργος να μαθω.

Δημοσ.

Είσαι μετανάστης με χαρτιά και πιθανώς και με διπλή υπηκοότητα και κάνεις κήρυγμα για τους λαθρομετανάστες?

Δέχτηκες ουσιαστικά τους όρους μετανάστευσης ενός νέου κράτους και μας λες για γραμμούλες και για Τσώρτσιλ...?

απο το στομα μου το πηρες... ΕΓΡΑΨΕΣ

Δημοσ.
ασε μας ρε φιλε που προσβληθηκες κιολας.. και οι αστυνομικοι ΔΕΝ ειναι "μπατσοι" , αυτοι που αγαπανε το ελληνικο στοιχειο ΔΕΝ ειναι "φασιστες" αλλα εκει δεν σε ειδα να μιλας ε?

το διορθωσα παντως, αμα δε σου αρεσει η νεα version δεν εχει αλλη.. αλβανα, αλβανοι, για εμενα τα ιδια ειναι.

Reported.

Neeext.

Δημοσ.
Γιατι τα ξεχναμε ολα αυτα? Γιατι βλεπουμε συνεχεια τα πραγματα απο μια καθαρα εγωιστικη πλευρα, χωρις ιχνος ανθρωπισμου? Γιατι μας φταιει παντα ο αδυναμος, ο φτωχος, ο αρρωστος, αυτος που εχει την αναγκη μας??

Ολα αυτα χωρανε σε μια λεξη. Ξενοφοβια. Ας την δουν στο λεξικο η ας ρωτησουν κανεναν διπλανο τους. Δεν φταιμε ουτε εμεις, ουτε η τηλεοραση, ουτε οι μεταναστες. Η ξενοφοβια και ο ρατσισμος ειναι το προβλημο.

Υ.Γ Και η φτωχεια που οδηγησε καποιους ανθρωπους να "λαθρο"-μεταναστευσουν

Δημοσ.

Θα σου απαντήσει ότι το κάνω αναγκαστικά, χωρίς να το θέλω, γιατί έτσι μου επιβάλουν.

Αλλά εγώ θα πάω πιο πέρα και θα πω ότι χάρη στις σημερινές δομές της κοινωνίας είματε αυτοί που είμαστε και δεν έχουμε ακόμα τη Σπάρτη να κάνει εκστρατείες εναντίον της Αθήνας για να αποκτήσει την κυριαρχία της Ελλάδας.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, ώστε να υπάχει και μια δεδομένη σταθερότητα, αλλιώς ο καθένας μας θα έκανε ότι ήθελε.

Τι λέμε τώρα? Καταλαβαίνουμε τι συζητάμε? Να γυρίσουμε πάλι στην προϊστορική εποχή για να δοκιμάσουμε από την αρχή τι μας βολεύει για να το υιοθετήσουμε. Μετά από τόσους αιώνες εξέλιξης...

Δημοσ.

Erwdios seriously, το γεγονος πως εχεις επισημο υποστηρικτη των γραφομενων σου το fullon, δε σε ανησυχει καθολου?

:whistle:

Δημοσ.
Erwdios seriously, το γεγονος πως εχεις επισημο υποστηρικτη των γραφομενων σου το fullon, δε σε ανησυχει καθολου?

:whistle:

Θα με ανησυχούσε αν ήμουν εγώ επίσημος υποστηρικτής των γραφομένων του fullon. :P

Και στην τελική μπορεί να συμφωνεί ο καθένας μαζί μου ή να διαφωνεί ο καθένας, δεν θα τον κρίνω σαν άνθρωπο γι' αυτά που γράφει, αλλά για τη γνώμη του.

Αυτό που έγραψα εγώ και κοντεύει να ξεσπάσει πόλεμος εδώ μέσα είναι ξεκάθαρο. Να νομιμοποιηθούν όσους μπορεί να αντέξει το κράτος και να απελαθούν όσους δεν γίνεται να φιλοξενήσουμε. Δηλαδή εγώ πάσχω από ξενοφοβία και είμαι ρατσιστής επειδή δεν μπορώ να βλέπω άλλο την Ελλάδα να γίνεται Bronx? Τέτοια κοινωνική υποβάθμιση πόλης δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Οι λαθρομετανάστες θα είχαν μια καλή ευκαιρία αν μπορούσαν να απασχοληθούν στην επαρχία και να της δώσουν ζωή, αυτό όμως δε γίνεται. Εγώ πρότεινα εμμέσως να παραμείνουν όσους αντέχει το σύστημα και οι άλλοι να πάνε στη ευχή της Παναγίας. Δεν γίνεται να τραφούν όλοι από μία χώρα τόσο φτωχή κι αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι γίνεται φτωχότερη όταν επιβαρύνεται τόσο. Με την όλη κατάσταση που επικρατεί, αν δεν το έχετε αντιληφθεί, έχουμε αρχίσει να μεταναστεύουμε εμείς και δεν βλέπω αυτό ν' αλλάζει άμεσα. Τέλος ο αλλοδαπός (είτε με χαρτιά, είτε χωρίς) που συλλαμβάνεται να διαπράττει έγκλημα θα πρέπει να τιμωρείται στη χώρα του και όχι στη Ελλάδα.

Θα σου απαντήσει ότι το κάνω αναγκαστικά, χωρίς να το θέλω, γιατί έτσι μου επιβάλουν.

Αλλά εγώ θα πάω πιο πέρα και θα πω ότι χάρη στις σημερινές δομές της κοινωνίας είματε αυτοί που είμαστε και δεν έχουμε ακόμα τη Σπάρτη να κάνει εκστρατείες εναντίον της Αθήνας για να αποκτήσει την κυριαρχία της Ελλάδας.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, ώστε να υπάχει και μια δεδομένη σταθερότητα, αλλιώς ο καθένας μας θα έκανε ότι ήθελε.

Τι λέμε τώρα? Καταλαβαίνουμε τι συζητάμε? Να γυρίσουμε πάλι στην προϊστορική εποχή για να δοκιμάσουμε από την αρχή τι μας βολεύει για να το υιοθετήσουμε. Μετά από τόσους αιώνες εξέλιξης...

Ακριβώς αυτό. Κι εγώ δεν θέλω να δουλεύω 12 ώρες και να πληρώνομαι για 2, αλλά το κάνω επειδή έτσι μου επιβάλλουν. Ωραία τα posts σε ένα tεχνολογικό forum περί ίσων δικαιωμάτων μεταξύ των ανθρώπων και άλλων τέτοιων αιθεροβασιών, αλλά η αλήθεια ποια είναι?

Εγώ δεν διαφωνώ με κανέναν απ' όσους μίλησαν, αλλά FFS aς είμαστε ρεαλιστές.

Δημοσ.

Erwdios, μολις βρηκες και εναν Ανθρωπο να συμφωνει μαζι σου.

Εντιτ: Μαλλον δεν θα το ειδατε πριν αλλα δεν γινεται να παει χαμενο ενα τετοιο ποστ.

αιντε και να τελειωνουμε με τους φιλοσοφους ιδεολογους... αιντε και υπαρχει αναρχια στο κοσμο...και εν υπαρχουν εξουσιες.. και ολα ειναι ιδανικα και ο καθενας ζει αρμονικα με τον αλλον... ολοι λειτουργουν με συλλογικοτητα ειρηνη μπλα μπλα μπλα....

και σπαει ο διαολοσ το ποδαρι του και παω και σκοτωνω εναν!

ποιος θα με "συλλαβει" ??? σε καθεστως αναρχιας...(αφου δε θα χουμε δημοκρατια)

απαντηστε "ιδεολογοι" που δε τα σπατε και ειστε καλα παιδια

Δημοσ.

Βασικά και εγώ συμφωνώ, δεν λέει κάτι παράλογο ο φίλος μας. Και θα έπρεπε όλοι να συμφωνούμε.

Ωραία τα είπες, μπράβο.

Δημοσ.

Εντιτ: Μαλλον δεν θα το ειδατε πριν αλλα δεν γινεται να παει χαμενο ενα τετοιο ποστ.

αιντε και να τελειωνουμε με τους φιλοσοφους ιδεολογους... αιντε και υπαρχει αναρχια στο κοσμο...και εν υπαρχουν εξουσιες.. και ολα ειναι ιδανικα και ο καθενας ζει αρμονικα με τον αλλον... ολοι λειτουργουν με συλλογικοτητα ειρηνη μπλα μπλα μπλα....

και σπαει ο διαολοσ το ποδαρι του και παω και σκοτωνω εναν!

ποιος θα με "συλλαβει" ??? σε καθεστως αναρχιας...(αφου δε θα χουμε δημοκρατια)

απαντηστε "ιδεολογοι" που δε τα σπατε και ειστε καλα παιδια

Όντως πολύ προχωρημένο μήνυμα!

Βασικά ο τρόπος είναι όλα τα λεφτά.:lol::lol:

Δημοσ.
Και θα έπρεπε όλοι να συμφωνούμε.

Ωπα. Δεν υπαρχει "πρεπει". Τι ειναι το "πρεπει"? Προσωπικες αποψεις εκφραζουμε μονο . Δεν βγαζουμε κανονες. Και επειδη συμφωνησε και ο fullon (οσο και να το κανουμε ο Teaser ειναι συζητισιμος αν και σκαει γαιδαρο καποιες φορες) πρεπει να διαχωρισω λιγο την θεση μου.

Ουτε εγω αντιλαμβανομαι την ενοια λαθρομεταναστης. Σιγουρα για εμας που βρισκομαστε στο σπιτακι μας, στην χωρουλα μας, χωριζουμε τους μεταναστες σε κατηγοριες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει. Οποιοσδηποτε εχει δικαιωμα στην ζωη. Και μιας και μιλησαμε για Αφγανους νομιζω οτι η Ελλαδαρα μας εχει στρατο στην χωρα τους. Και δεν εχουν τον ρολο οχι μονο του λαθρομεταναστη αλλα ουτε καν του μεταναστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...