Teaser Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μερικές παρατηρήσεις... Ε όχι και ανύπαρκτοι, ε όχι και ανύπαρκτοι. Συγκεκριμένος πολιτικός σχηματισμός που δεν κρύβει την ιδεολογική του συγγένεια με τον εθνικοσοσιαλισμό υφίσταται και μάλιστα συμμετείχε και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Μια διευκρίνυση μόνο, μιλάς για την "αυγή" η οποία όντως είναι ανύπαρκτη αριθμητικά, ιδεολογικά, πολιτικά κτλ. Το σχόλιο αυτό το έκανα για να μην υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ σχηματισμών. Στο εργασιακό επίπεδο, έχει ιδιαίτερη σημασία εάν είναι "νόμιμος" ή "παράνομος" κάποιος αλλοδαπός; Δηλαδή τον "νόμιμο" αλλοδαπό πρέπει να τον μεταχειριζόμαστε καλά και τον "μη νόμιμο" να τον βαράμε ή να τον κλέβουμε; Είναι λογικό και νόμιμο να υπάρχει διαφορετική μεταχείριση "νόμιμου" και "μη νόμιμου" αλλοδαπού στην εργασία; Όχι ως προς την εργασία, αλλά δεν θα έπρεπε εξ'αρχής να υπήρχαν παράνομα στη χώρα. Σε ρωτάω για την προστασία του νόμου. Προστατεύει ο νόμος το ίδιο τον "νόμιμο" και τον "μη νόμιμο"; Ναι ή όχι; Τον προστατεύει, αλλά με βάση το νόμο μέχρι να απελαθεί από τη χώρα όπου εισήλθε παράνομα. Άρα καταλήγουμε ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται και από τις δύο πλευρές. Διασφάλιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μετά απέλαση. Συμφωνείς; Εγώ όχι απόλυτα, αλλά είναι ο νόμος.
slygeo87 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ενώ εσύ μιλάς με... γεγονότα Πολυαγαπημένε μου moderator, slurp slurp =ρ Νομίζω οτι γράφτηκαν αρκετά επιχειρήματα βασιζόμενα σε αληθινά γεγονότα που ενδυναμώνουν την άποψη μας.Σε γενικές γραμμές εσείς που διαφωνείτε έχετε κάργα δίκιο ρε 'συ δεν αντιλέγω, είναι πολύ όμορφο να συνυπάρχουμε με όλους τους ανθρώπους αρμονικά και ευτυχισμένα, είναι ωραίο όποιος γουστάρει να ζει στη χώρα που επιθυμεί και να μη πέφτει θύμα εκμετάλευσης.Είναι πολύ όμορφο να καταργηθούν διάφορα στερεότυπα και ηλίθιες απόψεις που δεν μας βοηθάνε να πάμε μπροστά γενικά σαν ανθρωπότητα, απλά εγώ συμπεραστικά πιστεύω πως δεν γίνεται απ' τα σκατά που βρισκόμαστε ξαφνικά μια ημέρα να γίνουν όλα τέλεια.Δηλαδή να σου φέρω ένα παράδειγμα...''σταματήστε την υπερκατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας''.Ωραία ρε συμφωνώ, μη τα βάζεις με τα εργοστάσια όμως αλλά φρόντισε εσύ να κλείνεις το φως της τουαλέτας μετά από κάθε σου χέσιμο. Επί του θέματος, ας κοιτάξουμε πρώτα να φτάσουμε το επίπεδο μας σαν ''Έλληνες'' επέτρεψε μου τη ταμπελοποίηση, σε ένα ικανοποιητικό σημείο, όπου δηλαδή δεν θα καταργιόμαστε την ώρα και τη στιγμή που γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα και σιγά σιγα να προχωρήσουμε και στο θέμα των μεταναστών. Μα πως διάολο επιθυμείς να ξημερώσει η πιο γλυκιά μέρα του κόσμου όταν η εκάστοτε κυβέρνηση στη χώρα μας είναι αδύνατο να συντηρήσει 10 δικούς μας; Έτσι όπως λετε εσείς όμως απλά ονειρεύεστε...και απ' την άλλη οι ''φασίστες'' και αναφέρομαι σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ θέλουν όλους τους ξένους έξω.Για την Ελλάδα ρε γαμώτο και πας μη Έλλην βάρβαρος κλπ κλπ.Ελπίζω να πιάνεις το νόημα μου. Αυτά..τις απόψεις μου τις κατέθεσα, το θέμα κορέστηκε, οι κόντρες συνεχίζονται και γενικά δεν οδηγεί πουθενά η συζήτηση αυτή.Καλημέρα σας μόλις ξύπνησα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Προσοχή στους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το μονο που βλεπω παντως με σιγουρια ειναι οτι υπαρχει χαος διαφορετικοτητας στις αποψεις ολων μας αλλα κυριως μεταξυ αυτων που ζουν "μαζι τους και μεταξυ τους" και αυτους που δεν τους εχει "χτυπησει" ακομα καλα την πορτα το προβλημα. Οφειλω να πω οτι νομικα δεν γνωριζω τιποτα, γνωριζω ομως οτι εχω αλλαξει "μυαλα" τα τελευταια χρονια. Ειναι απλα ΠΑΡΑ πολλοι. Εδω που μενω οι Ελληνες ειμαστε μικρη μειονοτητα. Περπατας και ουτε ελληνικα ακους ουτε τιποτα, γινονται καθε βραδυ σοβαροτατες ενοπλες εμπλοκες με πολλες αδεσποτες απο δω και απο κει. Δεν μου αρεσει αυτη η κατασταση. ΞΕΡΩ οτι το προβλημα ειναι οι λαθρο και τα οι βεντετες μεταξυ τους. Ουτε Αστυνομια δεν παταει εκει περα για ευνοητους λογους μετα τις 10-11 το βραδυ.
elis88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το μονο που βλεπω παντως με σιγουρια ειναι οτι υπαρχει χαος διαφορετικοτητας στις αποψεις ολων μας αλλα κυριως μεταξυ αυτων που ζουν "μαζι τους και μεταξυ τους" και αυτους που δεν τους εχει "χτυπησει" ακομα καλα την πορτα το προβλημα. Οφειλω να πω οτι νομικα δεν γνωριζω τιποτα, γνωριζω ομως οτι εχω αλλαξει "μυαλα" τα τελευταια χρονια. Ειναι απλα ΠΑΡΑ πολλοι. Εδω που μενω οι Ελληνες ειμαστε μικρη μειονοτητα. Περπατας και ουτε ελληνικα ακους ουτε τιποτα, γινονται καθε βραδυ σοβαροτατες ενοπλες εμπλοκες με πολλες αδεσποτες απο δω και απο κει. Δεν μου αρεσει αυτη η κατασταση. ΞΕΡΩ οτι το προβλημα ειναι οι λαθρο και τα οι βεντετες μεταξυ τους. Ουτε Αστυνομια δεν παταει εκει περα για ευνοητους λογους μετα τις 10-11 το βραδυ. Σε ποια περιοχή γίνονται αυτά.. ΚΑΘΕ βράδυ και δεν έχω ακούσει κάτι.. Απλά ο ορισμός της υπερβολής.
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το μονο που βλεπω παντως με σιγουρια ειναι οτι υπαρχει χαος διαφορετικοτητας στις αποψεις ολων μας αλλα κυριως μεταξυ αυτων που ζουν "μαζι τους και μεταξυ τους" και αυτους που δεν τους εχει "χτυπησει" ακομα καλα την πορτα το προβλημα. Ξαναπάλι τα ακράδαντα επιχειρήματα. Για πες μας λοιπόν ποιοι από εδώ μέσα ζουν μεταξύ τους και ποιοι έχουν την πόρτα τους μακριά;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Λιοπυρ που βλεπεις τα επιχειρηματα; Απλα περιγραφη εκανε δεν επιχειρηματολογησε για κατι. Για πες μας λοιπόν ποιοι από εδώ μέσα ζουν μεταξύ τους και ποιοι έχουν την πόρτα τους μακριά; Μην κοροιδευεις.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σε ποια περιοχή γίνονται αυτά.. ΚΑΘΕ βράδυ και δεν έχω ακούσει κάτι..Απλά ο ορισμός της υπερβολής. Διαβασε τα προηγουμενα ποστ μου και θα μαθεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:41 ---------- Ξαναπάλι τα ακράδαντα επιχειρήματα. Για πες μας λοιπόν ποιοι από εδώ μέσα ζουν μεταξύ τους και ποιοι έχουν την πόρτα τους μακριά; Δεν δινω κανενα επειχηρημα. Παρατηρηση κανω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ellis88 δεν ειχες πει οτι εισαι Αλβανος πιο πριν ;χαχα γιατί έπρεπε?
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Βέβαια. Εδώ ο πδ είπε ότι μένει στη Ραφήνα και του την είπανε. Από δω και κάτω θα ποστάρουν μόνο όσοι μένουν κέντρο, Νίκαια, Περιστέρι, Νέα Χαλκηδόνα, Μενίδι και ιδιαίτερο βάρος θα δίδεται σε όσους μένουν επί της Αχαρνών και της Λιοσίων.
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ρε συ, κι εδώ που μένω γω είναι γεμάτο ξένους μπορώ να συμμετέχω στο θέμα;;;
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Λιοπυρ που βλεπεις τα επιχειρηματα; Απλα περιγραφη εκανε δεν επιχειρηματολογησε για κατι. Για πες μας λοιπόν ποιοι από εδώ μέσα ζουν μεταξύ τους και ποιοι έχουν την πόρτα τους μακριά; Μην κοροιδευεις. Δεν κοροϊδεύω. Αντιθέτως ζητάω διευκρινήσεις (κατά λέξη) από αυτό που μόλις ειπώθηκε ως ...παρατήρηση. Δεν δινω κανενα επειχηρημα. Παρατηρηση κανω. Εκβιάζεις εντυπώσεις γράφοντας παρατηρήσεις που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να γνωρίζεις. Άσχετα αν δεν έχει καμία σημασία το που ζει και τι αντιμετωπίζει ο καθένας στην καθημερινότητά του.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ρε συ, κι εδώ που μένω γω είναι γεμάτο ξένους μπορώ να συμμετέχω στο θέμα;;; Όχι γιατί εσύ είσαι η μειονότητα και άρα δυνητικός εγκληματίας/νταβάς και κυρίως ΑΠΛΥΤΟΣ.
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Όχι γιατί εσύ είσαι η μειονότητα και άρα δυνητικός εγκληματίας/νταβάς και κυρίως ΑΠΛΥΤΟΣ. Ουφ, γλύτωσα το αλλόθρησκος και ειδικά το ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν κοροϊδεύω.Εκβιάζεις εντυπώσεις γράφοντας παρατηρήσεις που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να γνωρίζεις. Άσχετα αν δεν έχει καμία σημασία το που ζει και τι αντιμετωπίζει ο καθένας στην καθημερινότητά του. Αν εκβιαζω εντυπωσεις δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. Λεω ομως οτι σιγουρα παρατηρω μια "αφελεια" (μιας και δεν βρισκω καλυτερη λεξη) απο πολλους εδω μεσα που δεν με ενδιαφερει και απο που ειναι αλλα βγαζω συμπερασμα απο τα λεγομενα τους οτι εμφανως απεχουν απο τετιου ειδους "δραστηριοτητες" γιατι μαλλον δεν τους αγγιζουν (ακομα). Να αναφερω οτι η Αθηνα, εκτος απο το κεντρο, ειναι παραδεισος σε σχεση με αλλες περιοχες της Ελλαδας η συγκεκριμενες περιοχες της Θεσ/νικης οπου και κατοκω. Ειναι κατι σαν αυτον που βλεπει γεγονοτα μεσα απο το τζαμι της Τν του και αυτου που βρισκεται εκεινη τη στιγμη "μεσα" στα γεγονοτα. Και οι 2 θα σου πουν πολυ διαφορετικα πραγματα. Δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα αλλα επειδη μιλαω σε καθημερινη βαση με πολυ κοσμο, λογο δουλειας, και ακουω αλλα και βλεπω οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου μα καθολου καλα. Απο εδω πανω ξεκιναει το "κακο" και θα ερθει και προς τα κατω με την παροδο του χρονου. Θα το δειτε ολοι σας οπως το ειδαμε και εμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.