Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paredwse δεν βγάζεις νόημα. και οι αναφορές σε ΑΜΑ και ΙΣΩΣ και ΕΑΝ είχα συγγενείς μετανάστες στην γερμανία ειναι απλά γελοίες.

εδώ μιλάμε με γεγονότα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

Το πρόβλημα δεν περιορίζεται γύρω μας, αφορά τη χώρα μας ολόκληρη: Έβρος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Αγαθονήσι, Ομόνοια, Πάτρα-Ηγουμενίτσα. Και το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουμε?

Ξέρω ότι οι «επ’ αμοιβεί ανθρωπιστές» θα αντιδράσουνε με τις γνωστές καλοδουλεμένες ατάκες «είμασταν και εμείς μετανάστες», «ανεξέλεγκτοι μπάτσοι», «δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά πρόσφυγες», «ζούνε σε άθλιες συνθήκες», «ρατσιστές και ακροδεξιά στοιχεία» κ.λπ. ..

..ναι ναι η γνωστή καραμέλα όλων αυτών που στην τελική ΔΕΝ δίνουν καποια λύση στο ολο θέμα.. δηλαδή μαγκες ο paredwse συμφωνεί με τους λαθραίους/παράνομους να δουλευουν με ίσα δικαώματα σε μια χώρα, να μην υπάρχει ελεγχος επάνω τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ.

ολα τα προβληματα που εχουν αναφερθεί πιο πάνω ΔΕΝ τον απασχολούν. τον νοιάζει μόνο μην τυχόν θιχτεί η αξιοπρέπεια των νταβατζήδων, πρεζέμπορων, ληστών, βιαστών, μαστροπών, εγκληματιών που εχουν μαζευτει στα γκέτο. ανθρωποι είναι οι καημένοι ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?

Ήρθαν εδω να βρούν λεει μια καλύτερη ζωή. που μωρέ? Στην Ελλάδα θα βρουν καλύτερη ζωή? δηλαδη εμεις εδώ εχουμε πλεόνασμα? Εχουμε δουλειές που περισσέυουν? έχουμε λεφτα να φάνε και οι κότες. ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... "ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ" μας κοροιδεύετε?

ΒΕΒΑΙΑ ο κύριος paredwse Οπως βλέπουμε μένει στην Ραφήνα στο σπιτάκι στην εξοχή. αφου τους αγαπάει τόσο πολύ ας ανταλάξουμε σπίτια για 5 μερες, ας βγάλει τα παιδια του βόλτα στο παρκο που τα βγάζω εγω και τα ξαναλέμε.

τέτοιες ψευτοφιλελεύθερες ιδέες εχουν παλιώσει πια. αναμασάτε τα ιδια και τα ίδια.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. και μεσα σε ολα αυτά εχουμε και τους "ανθρωπιστές" να μας λένε και "φασίστες" .. νασαι καλα ρε Paredwse.

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse δεν βγάζεις νόημα. και οι αναφορές σε ΑΜΑ και ΙΣΩΣ και ΕΑΝ είχα συγγενείς μετανάστες στην γερμανία ειναι απλά γελοίες.

εδώ μιλάμε με γεγονότα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

Το πρόβλημα δεν περιορίζεται γύρω μας, αφορά τη χώρα μας ολόκληρη: Έβρος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Αγαθονήσι, Ομόνοια, Πάτρα-Ηγουμενίτσα. Και το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουμε?

Ξέρω ότι οι «επ’ αμοιβεί ανθρωπιστές» θα αντιδράσουνε με τις γνωστές καλοδουλεμένες ατάκες «είμασταν και εμείς μετανάστες», «ανεξέλεγκτοι μπάτσοι», «δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά πρόσφυγες», «ζούνε σε άθλιες συνθήκες», «ρατσιστές και ακροδεξιά στοιχεία» κ.λπ. ..

..ναι ναι η γνωστή καραμέλα όλων αυτών που στην τελική ΔΕΝ δίνουν καποια λύση στο ολο θέμα.. δηλαδή μαγκες ο paredwse συμφωνεί με τους λαθραίους/παράνομους να δουλευουν με ίσα δικαώματα σε μια χώρα, να μην υπάρχει ελεγχος επάνω τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ.

ολα τα προβληματα που εχουν αναφερθεί πιο πάνω ΔΕΝ τον απασχολούν. τον νοιάζει μόνο μην τυχόν θιχτεί η αξιοπρέπεια των νταβατζήδων, πρεζέμπορων, ληστών, βιαστών, μαστροπών, εγκληματιών που εχουν μαζευτει στα γκέτο. ανθρωποι είναι οι καημένοι ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?

Ήρθαν εδω να βρούν λεει μια καλύτερη ζωή. που μωρέ? Στην Ελλάδα θα βρουν καλύτερη ζωή? δηλαδη εμεις εδώ εχουμε πλεόνασμα? Εχουμε δουλειές που περισσέυουν? έχουμε λεφτα να φάνε και οι κότες. ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... "ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ" μας κοροιδεύετε?

ΒΕΒΑΙΑ ο κύριος paredwse Οπως βλέπουμε μένει στην Ραφήνα στο σπιτάκι στην εξοχή. αφου τους αγαπάει τόσο πολύ ας ανταλάξουμε σπίτια για 5 μερες, ας βγάλει τα παιδια του βόλτα στο παρκο που τα βγάζω εγω και τα ξαναλέμε.

τέτοιες ψευτοφιλελεύθερες ιδέες εχουν παλιώσει πια. αναμασάτε τα ιδια και τα ίδια.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. και μεσα σε ολα αυτά εχουμε και τους "ανθρωπιστές" να μας λένε και "φασίστες" .. νασαι καλα ρε Paredwse.

Εντάξει, βλέπω ότι ξεφύγαμε από τα όρια της "συζήτησης" και πάμε στην προσωπική επίθεση. Οι αναφορές μου είναι "γελοίες", μένω στη Ραφήνα άρα δεν δικαιούμαι να ομιλώ (κλασσικό ad hominem επιχείρημα), ενώ εσύ μιλάς με... γεγονότα - πού τα έγραψες άραγε και δεν τα βλέπω;

Για την ιστορία και σε αντίθεση με εσένα, δεν σου απηύθηνα χαρακτηρισμούς. Ούτε φασίστας ούτε τίποτα. Εσύ, απεναντίας, τολμάς να με χαρακτηρίζεις "επ' αμοιβή" ανθρωπιστή. Αλήθεια, από πού συμπεραίνεις ότι είμαι "επ' αμοιβή" και ότι δεν είναι δικές μου οι απόψεις που αναγράφω; Το στοιχηματίζεις κι αυτό; Ή το συμπεραίνεις γιατί έχεις κληρονομικό χάρισμα; :-)

Σου ζήτησα να απαντήσεις σε πέντε πράγματα, κι εσύ, αντ' αυτού, το μόνο που έκανες είναι να γράφεις (με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί γουστάρεις να ουρλιάζεις) "να φύγουν" και παρόμοια σοβαρά "επιχειρήματα". Γράφεις για μένα πράγματα που δεν υποστήριξα ποτέ ("δηλαδή μαγκες ο paredwse συμφωνεί [...] να μην υπάρχει ελεγχος επάνω τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ."). Έγραψα πουθενά ότι επιθυμώ να μην υπάρχει έλεγχος; Μόνο με τη διαστρέβλωση των γραπτών μου νομίζεις ότι θα δημιουργήσεις εντυπώσεις;

Από όσα γράφεις αντιλαμβάνομαι ότι, κατ'εσέ, οι μόνοι που είναι πρεζέμποροι και νταβατζήδες είναι οι αλλοδαποί, πριν απ' αυτούς δεν είχαμε πρέζα και εκδιδόμενες γυναίκες στην Ελλάδα, αυτοί τα φέρανε όλα... :P

Προσωπικά προτιμώ να φύγουν μερικοί φτηνοί λαϊκιστές του καφενείου και τρομολάγνοι.

ΥΓ: Φοβάμαι να κατέλθω στο επίπεδό σου γιατί πραγματικά δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να ξαναβρώ την ισορροπία μου αργότερα...

Δημοσ.

SPSS07 ζεις με τόσο φόβο μέσα σου, που πραγματικά σε λυπάμαι...

Έχετε κάνει Νο 1 πρόβλημα τους μετανάστες, λες και αν φεύγανε όλοι, θα γινόταν η ζωή μας ρόδινη, μια ουτοπία.

Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, που αν λύνονταν θα είχαν πολύ μεγαλύτερο θετικό αντίκτιπο στην ζωή μας.

Δημοσ.

ναι, φοβος για αυτα που συμβαινουν και για αυτα που θα ακολουθησουν.. και απογνωση γιατι μας εχουν αφησει στο ελεος του θεου. και απο πανω εχουμε εσας του ψευτο"φιλελευθερους" μπροστα σας θα τα βρειτε. ο κοσμος εχει ξυπνησει

Δημοσ.
Καταρχήν, μήπως είσαι αλβανός? Δεν το λέω, υποτιμητικά, κάθε άλλο, απλά το νικ σου κάτι μου θυμίζει, εδώ μιλάγαμε με έναν αλβανό, για κάτι, τέσπα.

Η αστυνομία, αποτελείται από 10000 άντρες. Αυτοί, μπορεί να ελέγξουν, 100,1000 κακοποιούς. 100000, με την καμία. Και πρόσεξε, κάτι άλλο. Ολοι αυτοί, που έρχονται με τις καραβιές, έχουν πουλήσει όργανα παιδιών τους, συγγενών τους κλπ... Δεν είναι καλά κουμάσια. Επομένως, από ένα τέτοιο τύπο, τα περιμένεις όλα.Δεν είπε κανείς, να φύγουν όλοι, γιατί πολύ απλά, θα καταστραφεί η οικονομία της χώρας. Απλά, όσοι προβαίνουν σε αδικήματα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι άνεργοι (άρα επιρρεπείς, στην εγκληματικότητα), τότε καλό θα ήταν να επαναπροωθούνται. Και μεταξύ μας, στην πολυκατοικία που διαμένω, υπάρχουν 3 οικογένειες αλβανών, οι οποίοι, δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα (αν εξαιρέσεις, ότι οι άντρες είναι της πατριαρχικής σχολής). Ομως αν μέναν σε ένα διαμέρισμα, 8 πακιστανοί που δεν πλένονται καθόλου, και δεν ξέρουν τι είναι τουαλέτα, ε τότε δημιουργούν προβλήματα, υγιεινής. Πάντως επειδή, οι αλβανοί, έχουν γίνει οι εβραίοι του μεσαίωνα, σε σύγκριση με άλλες χώρες, που είναι οι συγγενείς τους, θεωρούν την ελλάδα παράδεισο. Πχ στην ιταλία, τους βάζουνε σε χωριστά σχολεία, στη γαλλία τους γκετοποιούνε.

-Ναι είμαι αλβανός ;)

-Δεν υπάρχιε και το θέμα της ανεργίας; ευκαιρεία για περισσότερες θέσεις αστυνομικών λοιπον...

-Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ την Ελλάδα παράδεισο. Εδώ δεν την θεωρούν οι ελληνές που έχουν και περισσότερα προνόμοια... πως γίνεται να την θεωρώ εγώ λοιποόν.. που έχω περιορισμένα προνόμοια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν λέω ότι είναι καλλύτερα στην Αλβανία, εδώ ναι μεν είναι καλλύτερα αλλά όχι παράδεισος. Και όταν λέω καλλύτερα ενοώ για τις περιπτώσεις που τα δικαιώματα μου δεν παραβιάζονται.

-Όσο για την εγκληματικότητα σε βρίσκω υπερβολικό. Σίγουρα γενικά η μετανάστευση φέρνει και εγκληματικότητα γιατι.. στατιστικά να το πάρεις δεν μπορεί όσοι έρθουν να είναι άγιοι αλλά εσυ εισαι υπερβολικός. Δεν είναι τοσο δραμματικά τα πράγματα.

Δημοσ.

Δυστηχώς, νομίζεις οτι έχεις ξυπνήσει. Είσαι πιο κοιμισμένος απο ποτέ....

Αν όντως είχες ξυπνήσει θα κοίταγες στην σωστή μεριά και όχι σε αυτή που σου έχουν υποδείξει...

Κατάπιε το χάπι σου, και ζήσε στο matrix σου τώρα...

Δημοσ.
Η συζητηση δεν βγάζει νοημα.Ο καθενας λεει αυτα που πιστευει.

:lol:

Δηλαδή τι θα έπρεπε να πει?

Αυτά που δεν πιστεύει?

Δημοσ.

Ναι, γιατί όταν ο παρεδώσε ανέφερε απλώς τις διατάξεις του νόμου (ήτοι, όχι την γνώμη του) οι ελεύθερα σκεπτόμενοι έπεσαν να τον φάνε επειδή μένει Ραφήνα.

Είναι μετά να μην εύχεσαι αντί γι' αυτούς να υπήρχαν στη θέση τους Πακιστανοί;

Δημοσ.

Εγώ το κατάλαβα αλλιώς, και κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ μόλις το διάβασα.

φάση:

H συζήτηση δεν βγάζει νόημα. Ο καθένας έχει προσωπική άποψη αντί να υιοθετήσει μια γραμμή και να παπαγαλίζει.

Δημοσ.

Ας καλωσορίσουμε τον paredwse στο "πανηγύρι των ζουρλών"...

Οδηγός επιβίωσης:

Πρέπει να πετάς μόνο ατάκες.

Τα επιχειρήματα έχουν μειωμένη αξία. Η οποία αυξάνεται με το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Η ειρωνεία είναι απάντηση που πρέπει μόνο να την παίρνεις και ποτέ να τη δίνεις.

Ο τόπος κατοικίας, το επάγγελμα, τα χόμπι σου, η αριστεροχειρία, η κόμμωση καθώς και τα υπάρχοντα σου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.

Μην προσπαθείς να κάνεις διάλογο, κάνε μονόλογο έχοντας κανα δύο άσχετα quotes στην αρχή του μηνύματος σου.

Άντε και καλή τύχη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...