Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη? Ποια ειναι η λυση? Βιαιη προσαγωγη σε καποιο τμημα και απο κει με πλοιο η τρενο, εκτος Ελλαδας? Και αν καποιος αντισταθει? Θα γινει χρηση βιας? Θα χρησιμοποιηθουν και τα οπλα? Ποιοι θα αναλαβουν το ''παιδομαζωμα''?? Οι αστυνομικοι, ο στρατος?? Ποιοι?

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , στην τελικη να κρατησουν τους πιο χρησιμους και τα υπολοιπα σκουπιδια να ΦΥΓΟΥΝ.

ο Chris_85 κολλησε ΠΩΣ θα φυγουν. ωραια το βρηκαμε. παμε σε μια χωρα 3.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και οι νομοι καταλυονται. δε θα μας απελασουν ΠΟΤΕ γιατι ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ και δεν ξερουν πως να μας διωξουν!

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ρε ... λογικοτατο!

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε fullon σε τι να απαντησω, τα παραμυθακια του Αισωπου με τις (υποτιθεται) διδακτικες τους ερμηνειες, τα χω κοψει απ το δημοτικο..

Δε μου απαντησες αν εχεις δει την Πολιτικη κουζινα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ----------

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , στην τελικη να κρατησουν τους πιο χρησιμους και τα υπολοιπα σκουπιδια να ΦΥΓΟΥΝ.

ο Chris_85 κολλησε ΠΩΣ θα φυγουν. ωραια το βρηκαμε. παμε σε μια χωρα 3.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και οι νομοι καταλυονται. δε θα μας απελασουν ΠΟΤΕ γιατι ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ και δεν ξερουν πως να μας διωξουν!

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ρε ... λογικοτατο!

Ναι ξερεις, για μενα, ειναι απολυτα λογικοτατο το να απαιτω απο το κρατος να μη βγαζει πιστολι σε καποιον πολιτη, χωρις λογο κ αιτια, επειδη ετσι του κ@βλωσε. Να μην ασπαζεται τακτικες του Μεσαιωνα.

Δημοσ.

chris_85 Εχω συζητησει με πακιστανους σε διαφορες ευρωπαικες πολεις.Μου ειπαν οτι οσο ηταν Ελλαδα οτι ηταν πολυ καλα γιατι οι αστυνομοι δεν τους ενοχλουσαν οσο στην Ευρωπη. Θα μου πεις ομως οτι κανουν οι αλλοι θα κανουμε;

Προφανως και δεν θα τους πανε με βια αλλα σε περιπτωση που αντιδρασουν βιαια δεν ξερω τι πρεπει να γινει.Εξαλου απο τη στιγμη που εχουν διαπράξει καποια παρανομια αν αντισταθουν θα υπαρξει βια με τη μορφη παθητικών μετρων(οχι σαπισμα στο ξυλο δλδ) Οπως εγω αν κλεψω καποιον η κανω κατι και με πιασουν και αντισταθω θα με !@###. Οπως και το να αρνηθεις ελεγχο απο μπατσονι αποτελει πλημελημα κτλ.Και γιατι αυτος που μπηκε παρανομα και ειναι παρανομος γιατι ουτε χαρτια εχει ουτε ξερεις πιος ειναι ουτε θα μπορεις να εχεις στοιχεία του για το τι εχει κανει γενικα στη ζωη του κτλ.Χωρις ταυτοτητα κτλ οπως ξερεις πολλα πραγματα δεν μπορεις να κανεις.

Δημοσ.

ουτε εσυ εχεις απαντησει σε οτι σε ρωτησα... και το κυριοτερο

εγω αν ερθω σΤο εξοχικο σου παρανομα, μπω μεσα ενα βραδυ χωρις να με δεις και στησω μια σκηνη.. τι θα κανεις? αν σου ζητησω φαι θα με ταιζες? μπορει και ναι... ΑΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΣ? δεν νομιζω...ΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ε? χλωμο το κοβω.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ.. ΠΩς ΘΑ ΜΑς ΕΔΙΩΧΝΕΣ? ..

απαντησε και εσυ εδω τωρα.. ειναι σημαντικο γιατι το σπιτι σου ειναι η μικρογραφια της κοινωνιας μας μεγαλε.. μη σου πω οτι το σπιτι σου το πονας πιο πολυ απο την κοινωνια που ζεις..

υγ.πολιτικη κουζινα οχι

Ναι ξερεις, για μενα, ειναι απολυτα λογικοτατο το να απαιτω απο το κρατος να μη βγαζει πιστολι σε καποιον πολιτη, χωρις λογο κ αιτια, επειδη ετσι του κ@βλωσε. Να μην ασπαζεται τακτικες του Μεσαιωνα.

ΤΙ ΜΩΡΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥ Κ@ΒΛΩΣΕ ? λεμε οτι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .. βρισκονταιι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ και οι ΝΟΜΟΙ λενε ΑΠΕΛΑΣΗ. σε ρωταω τι κανεις οταν καποιος ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ? τον νομιμοποιεις???το ετσι του Κ@ΒΛΩΣΕ που το ειδες!! συνελθε. οπως απαιτεις εσυ.. ετσι απαιτω και εγω να διωξει το κρατος ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ

και απαντησε σαυτο που σεχω ρωτησει 10 φορες αλλιως οτι λες ειναι για φιγουρα και μονο

Δημοσ.

Οσο γοα σενα, δεν αμφισβητω οτι αντιμετωπιζεις προβλημα καθημερινα απο εξαθλιωμενους ανθρωπους, αλλα δεν εχεις σκεφτει ποτε αν φταιει και καποιος αλλος γ αυτη την κατασταση? (π.χ. περιπολιες, αστυνομευση, κοινωνικο κρατος?)

Δημοσ.

καλα, αμα μεσω της ΕΕ μπορεσουμε να περασουμε μια πιο δικαιη κατανομη των μεταναστων την αλλη μερα θα μας εγκαταλειψουν χωρις δευτερη κουβεντα...

Δημοσ.

Γιατι να μη νομοθετησει; Για αυτο το ζητημα δεν εχω αποφασίσει Πολιτικη-Θρησκεία αλλα δεν εχουν ολοι τις ιδιες αποψεις με εμας δυστυχως ευτυχως.Οπως απο οσο ξερω εχουν αυστηρους νομους μαστιγωματα κτλ.

Πχ στη βορεια ελλαδα σε καποια μερη εχουν γινει περισσοτεροι οι μουσλιμ απο τους Ελληνες και γενανε συνεχια. Λογικο δεν ειναι οταν γινουν πλειοψηφία να κανουν οτι θέλουν; Και με το δικαιο τους! Αφου ειναι περισσοτεροι γιατι να καταπιέζονται;Σημασια εχει εμεις τι θα κανουμε για να διατηρήσουμε το πολιτισμο μας και την ελευθερια μας.

Αυτοι λοιπον γιατι να μη νομοθετησουν συμφωνα με τα πιστευω τους; Πως ειμαστε τοσο σιγουροι οτι θα αποδεχτουν τα δικα μας πολιτιστικα στοιχεία;

Δημοσ.

Γιατι ποια ειναι η αναγωγη, δεν το καταλαβα?? Οτι το σπιτι μου ειναι η Ελλαδα? Δηλαδη ειμαι ιδιοκτητης της Ελλαδας? Περιεργο νομιζα οτι ζουσαμε σε δημοκρατικο πολιτευμα το οποιο διασφαλιζει κοινωνικο κρατος με τα λεφτα μου, και καλες συνθηκες διαβιωσης για ολουςβτους πολιτες. Επισης, κυρια απαρχη του κρατους που ζω, ειναι οτι οφειλω να συμβιωνω αρμονικα με τους συμπολιτες μου. Επισης, με την ψηφο μου καθε 4 χρονια, καθοριζω ποιος θα ειναι ο ''διαχειριστης'' της Ελλαδας.

Εγω στο σπιτι μου δεν τα κανω αυτα! Τα κανεις εσυ? Καλως. Ο περισσοτερος κοσμος οχι, ειναι το απολυτο αφεντικο του σπιτιου και της περιουσιας του. Οποτε η αναγωγη σου μαλλον ειναι λαικισμος, μεγαλε..

Δες την πολιτικη κουζινα. Ειδικα στο σημειο οπου γινεται απελαση ολων των μη εχοντων την τουρκικη υπηκοοτητα..Κανε λοιπον μεγαλε την αναγωγη μεταξυ αυτου και της δικης σου προτασης περι απελασης μεταναστων. Σκεψου το και τα λεμε.

Δημοσ.

Chris_85 το οτι αποφευγεις να απαντησεις που δινει μεγαλη ευχαριστηση . ξερεις πολυ καλα τι θα εκανες.. αλλα ναι αλλο το σπιτι σου που ολα πρεπει να δουλευουν με τους νομους σου και αλλο ενα κρατος που μπορει ο καθενας να μπαινει να το ρημαζει και να μην μπορει το κρατος να τον διωξει, γιατι ακομα και τους νομους να ακολουθησει το βρισκεις λαθος εσυ και καποια ατομα σαν του λογου σου..

αντε τωρα αφου μας επεισες με τα επιχειρηματα σου και τις υπεκφυγες σου.. τι αλλο σου μενει? κατεβα κεντρο και παρε σπιτι σου 5-6 πακιστανους σομαλους οτι θες και καντους το τραπεζι.. απο μπλα μπλα αλλο τιποτα εδω μεσα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07 ----------

νομιζα οτι ζουσαμε σε δημοκρατικο πολιτευμα το οποιο διασφαλιζει κοινωνικο κρατος με τα λεφτα μου, και καλες συνθηκες διαβιωσης για ολουςβτους πολιτες.

ΛΑΘΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα εξασφαλιζει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.

ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! :-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:10 ----------

καλα, αμα μεσω της ΕΕ μπορεσουμε να περασουμε μια πιο δικαιη κατανομη των μεταναστων την αλλη μερα θα μας εγκαταλειψουν χωρις δευτερη κουβεντα...

ναι οι ακριδες που αγαπανε την ελλαδα και δεν μπορουν να σκεφτουν αλλο μερος να μεινουν οπως μας ειπε ο Chris85..

Δημοσ.
Chris_85 το οτι αποφευγεις να απαντησεις που δινει μεγαλη ευχαριστηση . ξερεις πολυ καλα τι θα εκανες.. αλλα ναι αλλο το σπιτι σου που ολα πρεπει να δουλευουν με τους νομους σου και αλλο ενα κρατος που μπορει ο καθενας να μπαινει να το ρημαζει και να μην μπορει το κρατος να τον διωξει, γιατι ακομα και τους νομους να ακολουθησει το βρισκεις λαθος εσυ και καποια ατομα σαν του λογου σου..

αντε τωρα αφου μας επεισες με τα επιχειρηματα σου και τις υπεκφυγες σου.. τι αλλο σου μενει? κατεβα κεντρο και παρε σπιτι σου 5-6 πακιστανους σομαλους οτι θες και καντους το τραπεζι.. απο μπλα μπλα αλλο τιποτα εδω μεσα.

Εγινε μεγαλε δε μου ειπες ομως τι να τους μαγειρεψω :-)

Y.Γ. To να μην εισαι σε θεση να κατανοησεις τη δικη μου σαφεστατη απαντηση, μαλλον εγκειται σε καποια δυσλειτουργια του δεκτη..

Αλλα ειπαμε..εχουμε και την χωρα και την κοινωνια και την πολιτικη ζωη, που μας αξιζει. Ουτε μια σπιθαμη παρακατω.

Δημοσ.

μπραβο, απο την βιβλο του μαρξ το διαβασες αυτο? ωραιος.

ας κανουμε την διαφορα λοιπον.. να τους κρατησουμε ολους.. και αμα ερθουν κιαλλα 3,000,000 να τα κρατησουμε και αυτα. μεσα! ωραιος! επαναστατικη ριζοσπαστικη κινηση! ταιστε ρε Ελληνες ολο τον κοσμο! ο Chris85 μας δειχνει τον δρομο!

Δημοσ.
Γιατι ποια ειναι η αναγωγη, δεν το καταλαβα?? Οτι το σπιτι μου ειναι η Ελλαδα? Δηλαδη ειμαι ιδιοκτητης της Ελλαδας? Περιεργο νομιζα οτι ζουσαμε σε δημοκρατικο πολιτευμα το οποιο διασφαλιζει κοινωνικο κρατος με τα λεφτα μου, και καλες συνθηκες διαβιωσης για ολουςβτους πολιτες. Επισης, κυρια απαρχη του κρατους που ζω, ειναι οτι οφειλω να συμβιωνω αρμονικα με τους συμπολιτες μου. Επισης, με την ψηφο μου καθε 4 χρονια, καθοριζω ποιος θα ειναι ο ''διαχειριστης'' της Ελλαδας.

Ενα παραδειγμα θα σου πω. Οτι προφανως στην Ελλαδα δεν χωράνε 100.000.000 ανθρωποι. Σκεψου οτι εγειρονται θεματα οπως το που θα μεινουν ,που θα δουλέψουν,αν υπαρχουν υποδομες να τους εξυπηρετησουν κτλ.Και δεν γινεται να μεινουν ολοι Αθηνα. Ηδη εχει πηξει η Αθηνα.Για να ισχυουν ολα αυτα που λες πρεπει να υπαρχουν προυποθέσεις.

Εγω στο σπιτι μου δεν τα κανω αυτα! Τα κανεις εσυ? Καλως. Ο περισσοτερος κοσμος οχι, ειναι το απολυτο αφεντικο του σπιτιου και της περιουσιας του. Οποτε η αναγωγη σου μαλλον ειναι λαικισμος, μεγαλε..

Οποιοδηποτε παραδειγμα με αναγωγη αν δε δουμε το νοημα του μπορουμε να το ερμηνευσουμε οπως θελουμε και να το γελοιωποιήσουμε

Δες την πολιτικη κουζινα. Ειδικα στο σημειο οπου γινεται απελαση ολων των μη εχοντων την τουρκικη υπηκοοτητα..Κανε λοιπον μεγαλε την αναγωγη μεταξυ αυτου και της δικης σου προτασης περι απελασης μεταναστων. Σκεψου το και τα λεμε.

Εχω δει μικρο κοματι της ταινιας γιατι ηταν η περισταση και δεν μπορεσα να τη δω ολοκληρη.Μπορεις να περιγραφεις τι συναίβει για να μπορεσουμε να παρουμε θεση εμεις που δεν ξερουμε;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:27 ----------

Θέμα για την Αθήνα που συζητιέται ζωντανα τωρα στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ.

http://anemologites.com/?p=2770

http://www.skai.gr/articles/news/greece/Συντονισμένεςπολιτικέςγιατουςπαράνομουςμετανάστες/

Δημοσ.

Μιλάς για εγκληματικότητα... και τα βάζεις με τους μετανάστες. Μήπως θα έπρεπε να τα βάλεις με αυτούς που υποσχέθηκαν ότι θα έχεις αφάλεια και που παρεπιπτόντος τους ψήφησες;

Καταρχήν, μήπως είσαι αλβανός? Δεν το λέω, υποτιμητικά, κάθε άλλο, απλά το νικ σου κάτι μου θυμίζει, εδώ μιλάγαμε με έναν αλβανό, για κάτι, τέσπα.

Η αστυνομία, αποτελείται από 10000 άντρες. Αυτοί, μπορεί να ελέγξουν, 100,1000 κακοποιούς. 100000, με την καμία. Και πρόσεξε, κάτι άλλο. Ολοι αυτοί, που έρχονται με τις καραβιές, έχουν πουλήσει όργανα παιδιών τους, συγγενών τους κλπ... Δεν είναι καλά κουμάσια. Επομένως, από ένα τέτοιο τύπο, τα περιμένεις όλα.Δεν είπε κανείς, να φύγουν όλοι, γιατί πολύ απλά, θα καταστραφεί η οικονομία της χώρας. Απλά, όσοι προβαίνουν σε αδικήματα ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι άνεργοι (άρα επιρρεπείς, στην εγκληματικότητα), τότε καλό θα ήταν να επαναπροωθούνται. Και μεταξύ μας, στην πολυκατοικία που διαμένω, υπάρχουν 3 οικογένειες αλβανών, οι οποίοι, δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα (αν εξαιρέσεις, ότι οι άντρες είναι της πατριαρχικής σχολής). Ομως αν μέναν σε ένα διαμέρισμα, 8 πακιστανοί που δεν πλένονται καθόλου, και δεν ξέρουν τι είναι τουαλέτα, ε τότε δημιουργούν προβλήματα, υγιεινής. Πάντως επειδή, οι αλβανοί, έχουν γίνει οι εβραίοι του μεσαίωνα, σε σύγκριση με άλλες χώρες, που είναι οι συγγενείς τους, θεωρούν την ελλάδα παράδεισο. Πχ στην ιταλία, τους βάζουνε σε χωριστά σχολεία, στη γαλλία τους γκετοποιούνε.

Οσο γοα σενα, δεν αμφισβητω οτι αντιμετωπιζεις προβλημα καθημερινα απο εξαθλιωμενους ανθρωπους, αλλα δεν εχεις σκεφτει ποτε αν φταιει και καποιος αλλος γ αυτη την κατασταση? (π.χ. περιπολιες, αστυνομευση, κοινωνικο κρατος?)

Οτι η αστυνομία, οδηγεί στην εξαθλίωση τους πακιστανούς, πρώτη φορά το ακούω. Το κράτος, παρέχει σε όλους, (έλληνες κ ξένους) δωρεάν υγειονομική περίθαλψη. Το θέμα είναι, ότι μπορεί να παράσχει τα παραπάνω, σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων. Σε 6 δις είναι αδύνατο.

Δημοσ.

και πεσμας τι προβληματα θα δημιουργηθουν αν μαζευτουν σε 30 διαμερισματα απο 8 πακιστανοι στο καθενα? .. και αν ερθουν και αλλοι 250 σομαλοι? και αλλοι 3000 κινεζοι... και..και..? στα λογια μου ερχεσαι...

Δημοσ.

Tα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Οπως υπήρξε, πρόβλημα, όταν λευκοί πήγαν σε περιοχές μαύρων (ολλανδοί, άγγλοι στη ν. αφρική), έτσι και εδώ όταν έρθουν άτομα ξένα προς τον ευρωπαικό πολιτισμό, δύσκολα θα αφομοιωθούν.

Βέβαια, είναι διαφορετικό το γεγονός, να είναι μαζεμένοι 100 πακιστανοί σε μια πλατεία, και άλλο πράμα, να είναι οικογένειες ελλήνων, πακιστανών, σομαλών και αφγανών, χωρίς να έχουν να χωρίσουν τπτ και τα παιδάκια, ελληνάκια και ξενάκια να παίζουν παρέα.

Πάντως στο εξτρα, ο αρχιπακιστανός της χωρας, είπε ξεκάθαρα, πως χρυσαυγίτες δεν μας έχουν επιτεθεί. Επίσης, chris-85, θεωρείς ότι το μείζον πρόβλημα αυτής της χώρας, το αποτελούν οι ανύπαρκτοι, ναζί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...