pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 οχι δεν βλεπω..θα πρεπε? Ανεξιθρησκεια δεν εχουμε?? Δε το λες σοβαρά, έτσι?
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Κατ' αρχας εγω δε δεχομαι το προθεμα ''λαθρο''. Μεταναστες ειναι ολοι. Και ανθρωποι. Συγκεκριμενο παραδειγμα για να μην λες οτι παω τη συζητηση αλλου. Εχω γνωστο που παιζαμε μαζι παλιοτερα σε μια ομαδα, απο Ρωσσια. Οι γονεις του ειναι εδω 20+ χρονια, αυτος γεννηθηκε εδω και δεν εχει παρει ελληνικη υπηκοοτητα. Οι γονεις του (και αυτος) διατηρουν ταβερνα, στο ονομα συγγενη τους, ο οποιος εχει αδεια παραμονης. Οι συγκεκριμενοι, ειναι σαφως υπο το πρισμα που βλεπεις τα γεγονοτα, λαθρομεταναστες. Αυτους ποιος θα τους διωξει και με ποιο δικαιωμα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:21 ---------- Δε το λες σοβαρά, έτσι? λες ε?????
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τελικα με αυτο το θεμα τι εγινε; Βασικά εαν ερχονται πακετακια 150.000 το χρόνο απο Τουρκία γιατι δεν μπορουμε να τους στειλουμε στη χωρα τους ; Εχουν γινει πολλοί παντως και δεν ξερω για πιο λογο συζητιεται αυτο το θεμα αυτο το καιρό τόσο. Μπορει και λογω Καρατζαφυρ. Γιατι τωρα το θυμηθηκαν και οχι πιο πριν;
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εγω αν ερθω σΤο εξοχικο σου παρανομα, μπω μεσα ενα βραδυ χωρις να με δεις και στησω μια σκηνη.. τι θα κανεις? αν σου ζητησω φαι θα με ταιζες? μπορει και ναι... ΑΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΣ? δεν νομιζω...ΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ε? χλωμο το κοβω.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ.. ΠΩς ΘΑ ΜΑς ΕΔΙΩΧΝΕΣ? .. Αυτο δεν σου λεω απο ποιον αρχηγο κομματος το ακουσα, γιατι θα παρεξηγηθεις και θα μου κανεις διαλεξη περι κοινης λογικης.. Περα απ την πλακα τωρα, δεν επιθυμω να σε πεισω για οτιδηποτε. Εχεις μια γνωμη και τη σεβομαι. Το μονο που πραγματικα θελω να μαθω, (αφου εχετε ανακαλυψει λεξεις οπως την ''ποσοστωση'', ξερετε τι ισχυει στις αλλες χωρες, αρα ειστε ψαγμενοι επι του θεματος) ειναι το πως θα διωξετε τα εκατομμυρια ανθρωπους. Μια απλη, πρακτικη ερωτηση.
elis88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 αφηστε τα παραμυθακια στην ακρη, αφηστε τις θεωριες και τις αναλυσεις περι παγκοσμοιοποιησης. αφηστε ολα τα ανουσια χαριτωμενα λογακια στην ακρη. Η παγκοσμιοποίηση είναι ανούσια χαριτωμένα λογάκια; φαινετε οτι δεν καταλαβενετε ακομα ποιο ειναι το θεμα.. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ το θεμα εχει τοσες προεκτασεις και τοσους κινδυνους για την χωρα μας και για την ευρωπη ολοκληρη που δεν φανταζεστε Κοινωνικες προεκτασεις , δημογραφικες προεκτασεις , θρησκευτικες προεκτασεις , οικονομικες προεκτασεις , εγκληματικοτητα ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ.. ΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και μαλιστα αλλου ειδους απο αυτη που ειχαμε συνηθησει , θεματα υγιεινης και ασφαλειας , γκετοποιηση περιοχων , αυξηση κλοπων, πορνειας, ναρκωτικων στις περιοχες γκετο , μεχρι και η πλειοψηφια των ελληνιδων ιεροδουλων ειναι ελεγμενες για αφροδισια και τσεκαρονται καθε εξαμηνο.. οι αφρικανες και ολες οι αλλοδαπες παρανομες ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ειναι φανταζομαι πολυ ωραιο να υπαρχουν περιοχες φουλ με λαθρομεταναστες στο κεντρο της αθηνας που να φοβασαι να πατησεις το ποδι σου το βραδυ...! Μιλάς για εγκληματικότητα... και τα βάζεις με τους μετανάστες. Μήπως θα έπρεπε να τα βάλεις με αυτούς που υποσχέθηκαν ότι θα έχεις αφάλεια και που παρεπιπτόντος τους ψήφησες; Αυτη την στιγμη η Ελλαδα βρισκεται κατω απο μια ιδιοτυπη κατοχη. οσοι το καταλαβενετε καλως , οσοι δε το καταλαβενετε βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει. Εμεις οι Ελληνες ειμασταν παντα φιλοξενος λαος, ποτε δεν αρνηθηκαμε να βοηθησουμε κοσμο που το ειχε αναγκη.. αλλα αυτη τη στιγμη τα πραγματα ειναι διαφορετικα.. δεν εχει να κανει με φιλιες, δεν εχει να κανει με φασισμο και τετοιες αρλουμπες! Εγώ θα έλεγα οτι αυτο είναι ορισμός του ξενοφοβικού. Κάνεις λάθος, ακόμα φιλόξενος είναι.. αρκεί να μιλάμε για τουρίστες που θα αφήσουν τα ζεστά λεφτά τους κι ας κάνουν ότι ανομαλία θέλουν σε Μύκονο κλπ. Αλλά σε αυτην την περίπτωση δεν ενοχλεί ε; Ειμαστε ενα κρατος 11.000.000 . Το ποσοστο που μας αναλογει σαν ΧΩΡΑ για να ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ λαθρομεταναστες ειναι ενα 4%- 5% .. ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ οι νομιμοι μεταναστες μενουν και συνεχιζουν την ζωη τους. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ και ΑΠΑΙΤΗΣΗ να σεβαστει η τουρκια αυτο που υπεγραψε για τον επαναπατρισμο των λαθρομεταναστων στην χωρα αποπου ξεκινησαν. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και το βασικοτερο αιτημα μας προς την ΕΕ ... ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ .. να κρατησει η Ελλαδα το 4% που αντεχει και οι υπολοιποι να πανε στις μεγαλυτερες χωρες των 80.000.000 ( που εξαρχης αυτος ειναι ο προορισμος τους ) Πρώτα από όλα λίγοι είναι οι λαθρομετανάστες πλέον. Οι περισσότεροι είναι νόμιμοι. Όπως και να έχει αυτοί που κάνουν κακό στην οικονομία της Ελλάδας είναι οι νόμιμοι, γιατι αυτοί είναι που πιάνουν τις θέσεις εργασίας. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ειναι η εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες. Πιστεύω ότι ακόμα και αν διωχτούν όλοι, η ίδια εγκληματικότητα θα υπάρχει. Υπό αυτές τις συνθήκες, τι προτίνεις λοιπόν; Να τους διώξουν όλους; Ούτε καν ο Καρατζαφέρης δεν θα έπερνε μια τέτοια απόφαση...
fullon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Chris_85 μην κρυβεσαι πσω απ το δαχτυλο σου. Τι ανοησιες ειναι αυτες... "μεταναστες ειναι ολοι οι ανθρωποι" !! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ειναι αυτος που αναγκαζεται να φυγει για καποιο λογο απο την χωρα του και εισερχαιτε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μια αλλη χωρα.. δυστηχως για εσενα υπαρχουν ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ που προπει να ακολουθει καποιος οταν αλλαζει χωρα και παει να ζησει σε μια αλλη... οποτε ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ειναι αυτος που εχει ολα του τα χαρτια, ειναι ελεγμενος και ξερουμε τι καπνο φουμαρει. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ειναι αυτος που δεν ξερεις ποιος πραγματικα ειναι.. για ποιο λογο ηρθε και τι μπορει να κανει ( σε επιπεδα τρομοκρατιας, εγκληματικοτητας και ασθενειων ) ο γνωστος σου και οι γονεις του αν δεν εχουν χαρτια ειναι παρανομοι. ετσι απλα. το πως θα φυγουν οι λαθρομεταναστες εξηγησα και πιο πανω. ΛΙΓΟΙ ΛΙΓΟΙ σε πλοια και αεροπλανα και φορτηγα και οσο χρονο παρει. δε με απασχολει. αν θες κρατα εσυ μερικους σπιτι σου. ουτε αυτο με απασχολει.
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γιατι τωρα το θυμηθηκαν και οχι πιο πριν; Η συζητηση περι εγκληματικοτητας, σε σημειο που να αγγιζει την τρομολαγνεια, ηταν βεβαιο πως θα εστρεφε ψηφοφορους συγκεκριμενων ποιοτικων χαρακτηριστικων, σε μια πιο συντηρητικη ψηφο. Βρες ποιον οφελει αυτη η μεταστροφη, και θα δεις για ποιο λογο καποιοι επενδυσαν τοσο πολυ στον τρομο.
fullon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 elis88 .. απλα εισαι παντου λαθος. που ξερεις εσυ τι ψηφισα εγω? αυτους που κυβερνουν και τα εχουν κανει μπαχαλο τους κραζω χρονια τωρα. τι σχεση εχουν οι τουριστες? ερχονται , αφηνουν λεφτα απο τα οποια ζουνε χιλιαδες οικογενειες ανθρωπων. το οτι μεθανε και κανουν βλακειες σε ενοχλει? εσυ οταν πας διακοπες η ακομα και στην 5ημερη σου δεν εκανες βλακειες? τραβα στο κεντρο εκει να δεις ακολασιες και εκτροπα απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και δε αφηνουν και δεκαρα στην οικονομια της χωρας σου . μαλλον θα σε εκλεβαν αν σε εβλεπαν κιολας. οι λαθρομεταναστες ξεπερνουν το 1,000,000 ΣΤΑΝΤΑΡ πραγμα και αυριο θα σου δωσω και νουμερα. ναι αν διωξεις 1-2.000.000 σομαλους πακιστανους ιρακινους και δε ξερω εγω τι αλλο η εγκληματικοτητα θα μεινει η ιδια.. φοβερο..! ποση ωρα σου πηρε να το σκεφτεις αυτο?
elis88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 elis88 .. απλα εισαι παντου λαθος. Αυτό είναι υποκειμενικό . Εγώ πάλι εσένα δεν σε βρίσκω τελείως λάθος, απλά κατά την γνώμη μου το προσεγγίζεις λάθος.
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 fullon το οτι εσυ εχεις μια συγκεκριμενη θεωρηση γ αυτα που βλεπεις γυρω σου, δε σημαινει οτι πρεπει ολοι μας να την ασπαστουμε. Για μενα δεν υπαρχει λαθρομεταναστης. Γιατι, πολυ απλα, οταν ενα κρατος αναλογα με τις αναγκες του (σε εκμεταλλευση ανθρωπινου δυναμικου) σου βαζει ενα προθεμα και σε ονομαζει λαθρομεταναστη, αρνουμενο να σου βγαλει χαρτια, αυτο δε σε κανει ουτε εν δυναμει τρομοκρατη, εγκληματια, συφιλιαρη, ή οτι αλλο..ή τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο τους υπολοιπους μεταναστες και Ελληνες. Τωρα σχετικα με τ' αεροπλανα τα τρενα και τα πλοια..δε σου ζητησα να μου πεις με ποιο μεταφορικο μεσο..αλλα το εαν θα γινει αυτη η απελαση υπο την απειλη (ή/και χρηση) βιας..η απαντηση σου να υποθεσω οτι ειναι ''Δε με νοιαζει??" Μια τελευταια ερωτηση..Την ταινια ''Η πολιτικη κουζινα'' την εχεις δει?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 οχι δεν βλεπω..θα πρεπε? Ανεξιθρησκεια δεν εχουμε?? Τι πρεσβευει το Ισλαμ δηλαδη (πραγματικα δεν ξερω). Φυσικα και δεν επιβαλλουμε θρησκεία κτλ. Και ουτε ειναι τοσοι οι χριστιανοί πλέον. Οι διαστάσεις ειναι οτι εαν παρουν εξουσία αυτοι θα επιβαλλουν καποια πραγματα που δεν θα τα ηθελε κανεις απο εμας. Οπως να ντυνονται οι γυναικες με συγκεκριμενο τροπο και αλλα πολλα. Εχει διαφορα πραγματα το ισλαμ που δεν ταιριάζουν με εμας ετσι ειναι η φιλοσοφια του καλως κακως. Με γεια τους με χαρά τους να κανουν οτι θελουν. Αλλα οπως λεμε οτι δεν πρεπει να επιβαλλουμε θρησκεια σε καποιους ετσι και εμεις δεν πρεπει να επιτρεψουμε το αντιθετο. Αφου δεν ειμαστε σε ταινια με λιβαδια και λουλουδακια, επαναφερω το εξης απλο ερωτημα, για το οποιο χρειαζεται κοινη λογικη, οπως λες κ συ, την οποια μαλλον εγω δεν διαθετω. Αλλα αφου εσυ την εχεις, και βρηκες πως η απελαση ειναι λυση, πες μου τοτε βασει της κοινης λογικης που διαθετεις, ΠΩΣ θα διωξεις 2.000.000 ανθρωπους που ζουν κ εργαζονται κ εχουν παιδια κ οικογενεια κ συγγενεις στη χωρα μας?? ΠΩΣ?? Εστω οτι σου λεν, πατριδα μου ειναι η ΕΛλαδα, δεν γνωριζω τη ζωη αλλου, ΠΩΣ θα τους διωξεις αν αρνηθουν? Ειναι σαφεστατα ενα ερωτημα που απευθυνεται στην κοινη λογικη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:06 ---------- Κ για να μην παρεξηγουμαι, το ερωτημα δεν απευθυνεται σε σενα μονο. Δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι εχουν βασανιστεί πολύ και οντως δεν ειναι τοσο ευκολο να τους διωξεις και ισως ειναι σκληρό. Εχουν τραβηξει απειρα πραγματα για να ερθουν και αλλα τοσα για να μεινουν και να επιβιωσουν. Αλλα απο την αλλη δεν μπορουμε να επιτρεπουμε να μπαινει οποιος θελει στη χωρα. Δεν εχουν ολοι οικογενειες κτλ επισης.Το καλυτερο θα ηταν να σταλουν ειτε στη χωρα τους ειτε καπου αλλου αλλα αυτο προυποθετει καποια συνεργασία σε ευρωπαικο επιπεδο. Εξαλου μπορουν να ζησουν και στη χωρα τους γιατι οχι; Και να δεχομαστε οσους μπορουμε. ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. Δυστυχως παντα καπου γινονταν πολεμοι παντα καποιοι ζουσαν καλυτερα απο τους αλλους. Δε σημαινει πως μπορουμε να δεχτουμε ολους γιατι δημιουργουνται επειτα προβληματα.
fullon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Chris_85 το προβλημα σου στην τελικη ειναι αν θα χρησιμοποιηθει χρηση βιας για να φυγουν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? δλδ οταν καποιος που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μια χωρα ΔΕΝ θελει να φυγει ( το οποιο ναι το βρηκες ειναι παρανομο ) τι θα κανεις? θα πεσεις στα γονατα να τον παρακαλας μεχρι να σου πεσουν τα δοντια και να γινεις λιπασμα? Φυσικα και θα χρησιμοποιηθει βια . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ στο ξαναλεω και ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τους σεβαστουν και να τους ακολουθησουν Δεν τους ζητησα εγω να ερθουν εδω στην τελικη οποτε μην παρουσιαζεις αυτους σαν καημενους και εμενα σαν τον "κακο" της υποθεσης. εγω ειμαι ο προτελευταιος τροχος στην αμαξα φιλε, ειμαι ο πολιτης ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ αλλο οποτε ασε το στυλακι του υπερασπιστη εξω απο την συζητηση. εγω αν ερθω σΤο εξοχικο σου παρανομα, μπω μεσα ενα βραδυ χωρις να με δεις και στησω μια σκηνη.. τι θα κανεις? αν σου ζητησω φαι θα με ταιζες? μπορει και ναι... ΑΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΣ? δεν νομιζω...ΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΤΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ε? χλωμο το κοβω.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ.. ΠΩς ΘΑ ΜΑς ΕΔΙΩΧΝΕΣ? .. απαντησε και εσυ εδω τωρα.. ΠάρηςΓ γιατι να μην τους δεχτουμε μωρε αδερφε? ελατε ολοι εδω στην πλουσια Ελλαδα. χωραμε ολοι ρε. εχουμε λεφτα να φανε και οι κοτες ρε! ελατε καμια 50ρια εκατομμυρια να γουσταρουμε. να μην μας πουνε κακους και φασιστες! για ολους εχει αυτη η πλουσια χωρα! Θα μας πει ο Chris_85 ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 5-10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. γιατι φιλε ΑΝ τυχον γινει καμια βλακεια και νομιμοποιηθουν ολοι.. νομιζεις δεν θα κουβαληθουν αλλοι τοσοι??
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι εχουν βασανιστεί πολύ και οντως δεν ειναι τοσο ευκολο να τους διωξεις και ισως ειναι σκληρό. Εχουν τραβηξει απειρα πραγματα για να ερθουν και αλλα τοσα για να μεινουν και να επιβιωσουν. Αλλα απο την αλλη δεν μπορουμε να επιτρεπουμε να μπαινει οποιος θελει στη χωρα. Δεν εχουν ολοι οικογενειες κτλ επισης.Το καλυτερο θα ηταν να σταλουν ειτε στη χωρα τους ειτε καπου αλλου αλλα αυτο προυποθετει καποια συνεργασία σε ευρωπαικο επιπεδο. Εξαλου μπορουν να ζησουν και στη χωρα τους γιατι οχι; Και να δεχομαστε οσους μπορουμε.ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ. Δυστυχως παντα καπου γινονταν πολεμοι παντα καποιοι ζουσαν καλυτερα απο τους αλλους. Δε σημαινει πως μπορουμε να δεχτουμε ολους γιατι δημιουργουνται επειτα προβληματα. Δηλαδη? Ποια ειναι η λυση? Βιαιη προσαγωγη σε καποιο τμημα και απο κει με πλοιο η τρενο, εκτος Ελλαδας? Και αν καποιος αντισταθει? Θα γινει χρηση βιας? Θα χρησιμοποιηθουν και τα οπλα? Ποιοι θα αναλαβουν το ''παιδομαζωμα''?? Οι αστυνομικοι, ο στρατος?? Ποιοι?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παντως οντως θα επρεπε να συζητησουμε οπως το ειπε καποιος πριν το πως πρακτικα γινεται να απελάσεις αυτους..Ειναι ενα ζητημα. Ακουσα σημερα οτι απελασαν 55 ατομα.Μαλλον το καναν για εντυπωσιασμο κτλ τα γνωστα. Chris_85 Το σκεπτικο σου ειναι πως ο μεταναστης γινεται λαθρομεταναστης επειδη δεν θελουμε να τον νομιμοποιήσουμε κτλ. Σιγουρα στεκει ως σκεψη. Αλλα εχεις ψαξει το γιατι συμβαίνει αυτο; Ποιοι ειναι οι λόγοι;
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Φυσικα και δεν επιβαλλουμε θρησκεία κτλ. Και ουτε ειναι τοσοι οι χριστιανοί πλέον. Οι διαστάσεις ειναι οτι εαν παρουν εξουσία αυτοι θα επιβαλλουν καποια πραγματα που δεν θα τα ηθελε κανεις απο εμας. Οπως να ντυνονται οι γυναικες με συγκεκριμενο τροπο και αλλα πολλα. Εχει διαφορα πραγματα το ισλαμ που δεν ταιριάζουν με εμας ετσι ειναι η φιλοσοφια του καλως κακως. Με γεια τους με χαρά τους να κανουν οτι θελουν. Αλλα οπως λεμε οτι δεν πρεπει να επιβαλλουμε θρησκεια σε καποιους ετσι και εμεις δεν πρεπει να επιτρεψουμε το αντιθετο. [/b] Μπερδευεις την πολιτικη εξουσια, με τη θρησκευτικη. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. ΤΙ θα κανει δηλαδη ο μουσουλμανος, θα νομοθετησει υπερ της μαντηλας? btw πιστευω οτι πιανεις το νοημα για ποιο λογο θα πρεπε να διαχωριστει ΚΑΙ στην Ελλαδα επιτελους η Πολιτικη απο την Θρησκευτικη εξουσια (πληρως και σε ολους τους τομεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.