afentiko7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 και να στηρίζεις με 28δις € αυτούς που σε απειλούν να σου το πάρουν Αυτοί όμως σου δώσουν και τα χρήματα, για να το χτίσεις. Και δε δόθηκαν 28δις στις τράπεζες. Απλά δόθηκαν εγγυήσεις. Και αυτοί, οι τραπεζίτες, με δάνεια στηρίζουν την επιχείρηση που δουλεύεις. @wash, βόρεια προάστια και βορειπροαστικές νοοτροπίες υπάρχουν παντού. Οχι μόνο στην αθήνα. Κάποιοι "καλοθελητές" φρόντισαν όχι μόνο την ύπαρξη τεράστιας μεταναστευτικής κίνησης, αλλά και κατάλληλες συνθήκες, ώστε αυτή να δημιουργεί προβλήματα (σοβαρά). Για ποιο λόγο? Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον, είναι να ξεβολευτούμε λίγο και προσαρμόσουμε τις συνθήκες, ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν αξιοπρεπώς, και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να μη ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο στο μέλλον. Ε, κάνε την αρχή εσύ και οι λοιποί αριστεροί. οργανώστε ένα ταμείο βοήθειας, των μεταναστών. Αφού το κράτος είναι φασιστικό, δίνετε εσείς 10 ευρώ από την τσέπη σας το μήνα και βοηθήστε τους.
Teaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και το αστείο pournaras νομίζουν ότι έτσι γίνονται ανθρωπιστές και δίνουν ένα χεράκι βοηθείας στους φτωχούς. Οι φτωχοί είναι δισεκατομμύριοι αν επιχειρήσουμε έστω να σκεφτούμε κάτι τέτοιο το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να μετατρέψουμε την Ελλαδίτσα σε μια χώρα "απροσπέλαστη" από άνθρωπο. Στη ουσία οι χιλιοειπωμένοι ανθρωπισμοι θα πέσουν στο κενό γιατί η φτώχεια θα παραμείνει ακέραια, η μόνη διαφορα θα είναι ότι θα φορτωθεί ΟΛΗ σε ένα κράτος-κουκίδα του χάρτη. Είναι όπως το tip. Αν αφήνεις σε όλους (περίπτερα, εστιατόρια βενζινάδικα, βιβλιοπωλεία) από δύο ευρώ, στο τέλος εσύ θα πτωχεύσεις δεν θα σωθεί η κοινωνία. Κάτι ανάλογο είναι και με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Η παγκόσμια δυστυχία και η φτώχεια θα παραμείνει, εμείς όμως θα καταστραφούμε. Δεν είμαστε ικανοί να ανατρέψουμε τις παγκόσμιες ισορροπίες. Κάποιοι το πιστεύουν. Άλλοι όμως δεν ονειροβατούν Αυτοί όμως σου δώσουν και τα χρήματα, για να το χτίσεις. Και δε δόθηκαν 28δις στις τράπεζες. Απλά δόθηκαν εγγυήσεις. Και αυτοί, οι τραπεζίτες, με δάνεια στηρίζουν την επιχείρηση που δουλεύεις. Ξέχασες το σημαντικότερο. Ότι η τράπεζα είναι δανειστής. Είναι η δουλειά της να βγάζει κέρδος. Όπως εγώ αν εργαστώ και δεν πληρωθώ θα καταφύγω στη δικαιοσύνη έτσι και η τράπεζα "εργάζεται" και δεν παίρνει τα χρήματα που της ανήκουν. Τι θα κάνει θα γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα; Αυτή η παπαριά με τις τράπεζες έχει καταντήσει αηδία.
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Απλά υπενθυμίζω την σημασία της λέξης γιατί ...έτσι πώς πάμε θα την ξεχάσουμε . εεε code , η "άλλη " έβαλε το εμπριμέ φοστάν και περιμένει Ένας Χ και ένας Ψ έχει τα ίδια δικαιώματα με 'σενα.Έχει όμως και τις ίδιες ευκαιρίες να αποκτήσει τα δικαιώματα που του αναλογούν; Στο πλανήτη γη όχι.Ποιό είναι το αποτέλεσμα λοιπόν; Το αφρικανάκι σε σχέση με ένα Αγγλάκι ( μη πω Ελληνάκι έτσι; ) λόγω έλλειψης στοιχειώδους μορφώσεως και χαμηλού βιοτικού επιπέδου είναι λογικό και επόμενο να είναι ΌΧΙ κακό αλλά υπανάπτυκτο.Αυτομάτως γίνεται και υποδεέστερο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ.Ευχαριστούμε που μας υπενθύμισες τον ορισμό του ρατσισμού αλλά κάπου έχεις μπερδέψει το παραμυθάκι που αναμασάτε εσύ και τα συντρόφια σου με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο κόσμο.
elven Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρατσισμός ο [ratsizmós] Ο17 : η αντίληψη εκείνων που πιστεύουν ότι η δική τους φυλή είναι ανώτερη από τις άλλες που η φύση τις έχει καταδικάσει σε κληρονομική κατωτερότητα· (πρβ. φυλετικές διακρίσεις): Ο ~, παρόλο που είναι επιστημονικά αστήρικτος, αποτελεί σημαντικό παράγοντα πολιτικού ανταγωνισμού. H ιδεολογία του ρατσισμού μόνο μίσος και φανατισμό εμπνέει. || Kοινωνικός ~, για ανάλογη αντίληψη και συμπεριφορά σε βάρος κοινωνικών ομάδων που μειονεκτούν ή διαφέρουν. Απλά υπενθυμίζω την σημασία της λέξης γιατί ...έτσι πώς πάμε θα την ξεχάσουμε . εεε code , η "άλλη " έβαλε το εμπριμέ φοστάν και περιμένει Ωραία γιατί η λέξη έχει χρησιμοποιηθεί κατα κόρον,κανένας ή τουλάχιστον οι δυο τρεις που έχουν ποστάρει στο θέμα και είναι υπέρ της αλλαγής της μεταναστευτικής πολιτικής και της ανάγκης για εξεύρεση λύσης δεν υποστηρίζουν τίποτα απο αυτά. Υπάρχει μια άποψη στο τόπικ που ζητάει το αυτονόητο,απο τη στιγμή που είμαστε στην ΕΕ θέλει και την εφαρμογή της ίδιας μεταναστευτικής πολιτικής που εφαρμόζουν οι προηγμένες χώρες της ΕΕ. Ρατσιστές λοιπόν ΔΕΝ είναι,φασίστες ΔΕΝ είναι,να το γράψουν με κόκκινα κεφαλαία γράμματα για να γίνει κατανοητό; *Ακροδεξιές απόψεις εκφράστηκαν,δεν συμφωνώ/ουνε αλλά το φασιστικό τσουβάλιασμα έγινε για όλους της αντίθετης άποψης
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Α, και χτες κάποιοι ιρακινοί μαχαίρωσαν μια μαθήτρια, ενώ εκλεψαν και βενζινάδικο. Παλι αλλοδαποί. Αυτούς τι τους κάνουμε? Τους παρασημοφορούμε, τους δίνουμε μια δωροεπιταγή ή τους στέλνουμε στο ιράκ, μπας και φανούν χρήσιμοι στη χώρα τους, που τελείται υπο κατοχή. Πως λεγεται κάποιος, που η χώρα του έχει στρατό κατοχής και δεν πολεμάει α)ήρωας β)μάγκας γ)έξυπνος δ)υποψήφιος πρωθυπουργός?
elven Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Α, και χτες κάποιοι ιρακινοί μαχαίρωσαν μια μαθήτρια, ενώ εκλεψαν και βενζινάδικο. Παλι αλλοδαποί. Αυτούς τι τους κάνουμε? Τους παρασημοφορούμε, τους δίνουμε μια δωροεπιταγή ή τους στέλνουμε στο ιράκ, μπας και φανούν χρήσιμοι στη χώρα τους, που τελείται υπο κατοχή. Πως λεγεται κάποιος, που η χώρα του έχει στρατό κατοχής και δεν πολεμάεια)ήρωας β)μάγκας γ)έξυπνος δ)υποψήφιος πρωθυπουργός?
Teaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μα ρε συ elven έχουμε από την εποχή του Νώε που λέμε ότι το θέμα δεν είναι ρατσιστικό αλλά ποσοτικό και ρεαλιστικό. Υιοθετούμε λίγο την ορολογία τους μόνο και μόνο για να συνενοούμαστε. Κάποιοι θέλουν να το αντιλαμβάνονται όπως το αντιλαμβάνονται. Ε, δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε... afentiko, πρόσφυγας. Αλλά δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Αν μαχαίρωσε φυλακίζεται! Θα τρώει και τσάμπα
liopyr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 pournaras σόρρυ, αλλά ανάθεμα κι αν κατάλαβες λέξη απ'όσα έγραψα. αφεντικέ την αρχή εγώ την έχω κάνει. Wanna join? Teaser το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι πως ο ρυθμός που ακολουθεί η σκέψη σου είναι χαοτικός. Δεν ξέρω αν το καταφέρνεις επίτηδες, αλλά πίσω από ένα σοβαροφανή τρόπο γραφής, ανακατευθύνεις μια κουβέντα σε 300 σκόρπιες, και χρειαζόμαστε πάλι 85 ποστ να συννενοηθούμε. Εμένα δε με βολεύει αυτό, έχω και ένα GTA που πρέπει να τερματίσω. Να με συγχωράτε. Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα με περισσότερη επιθετικότητα και ειρωνία.
nikos21aek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τι έχετε φτιάξει εδώ ρε;;; Συζητάτε η γράφετε έκθεση σε κάθε πόστ;;;:-D @Τeaser Φίλε μήπως είσαι ο Ζουράρης fanboy;ή μάλλον Πρέκας fanboy;O Zουράρης έχει συνοχή στο λόγο του Και το βραβείο για το μεγαλύτερο πόστ του ινσόμνια στον washcloud Από περιέργεια και μόνο ρε φίλε πόση ώρα σου πήρε να το γράψεις όλο αυτό;Χαρά στο κουράγιο σου! Και για να μην είμαι τελείως offtopic συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του Liopyr σε αυτό το πόστ.Και προτείνω να κλείσει το θέμα γιατί όλες οι πολιτικο-κοινωνικές συζητήσεις δεν βγάζουν άκρη..Ήδη έχει ξεφύγει πολύ αν κρίνω από το μέγεθος των πόστ και το περίσσιο πάθος μερικών που έχει φουντώσει για τα καλά.
pournaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Liopyr το quote μου σε εσενα πηγαινε μονο σε αυτο που σημειωσα με bold, το υπολοιπο μηνυμα μου δεν απευθυνοταν συγκεκριμενα στο μηνυμα σου.
Berolinezos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Υπάρχει μια άποψη στο τόπικ που ζητάει το αυτονόητο' date='απο τη στιγμή που είμαστε στην ΕΕ θέλει και την εφαρμογή της ίδιας μεταναστευτικής πολιτικής που εφαρμόζουν οι προηγμένες χώρες της ΕΕ.Ρατσιστές λοιπόν ΔΕΝ είναι,φασίστες ΔΕΝ είναι,να το γράψουν με κόκκινα κεφαλαία γράμματα για να γίνει κατανοητό;[/quote'] Εγώ δέν ανήκω στον πολιτικό χώρο που πολλοί τον λένε δεξιά αλλά στο συγκεκριμένο θέμα των λαθρομεταναστών είμαι έτοιμος να συναγωνιστώ ακόμα και με την ακροδεξιά. Οι λαθρομετανάστες δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε αυτό που λέμε ασφάλεια, ποιότητα ζωής είναι κάτι που δέν μου αρέσει καθόλου πρέπει να δοθεί μιά λύση, άν δέν τους χωράνε οι φυλακές όπως ακούγεται να τους βάλουν σε κανένα καράβι και να τους στείλουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εγώ δέν ανήκω στον πολιτικό χώρο που πολλοί τον λένε δεξιά αλλά στο συγκεκριμένο θέμα των λαθρομεταναστών είμαι έτοιμος να συναγωνιστώ ακόμα και με την ακροδεξιά.Οι λαθρομετανάστες δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε αυτό που λέμε ασφάλεια, ποιότητα ζωής είναι κάτι που δέν μου αρέσει καθόλου πρέπει να δοθεί μιά λύση, άν δέν τους χωράνε οι φυλακές όπως ακούγεται να τους βάλουν σε κανένα καράβι και να τους στείλουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ενταξει οχι και στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Απλα απο εκει που "μπηκανε" μεσα σε εμας οπως κανουν ολες οι Ευρωπαικες χωρες. Οσοι ειναι νομιμοι με χαρτια ας κατσουν με το καλο εδω. Ολλοι οι αλλοι ομως θα πρεπει να φυγουν καθως το "και καλα" καλυτερο μελλον για το οποιο ηρθαν εδω εμφανως και δεν θα το βρουν και οπως δεν το βρησκουν και οπως παραπονιουνται και αναλαμβανουν και δραση με τα αποτελεσματα που βλεπουμε σε καθημερινη βαση. Το εχουμε πει και θα το ξαναπουμε. Κρατα 10 που μπορουν να ζουνε αναμεσα μας με αξιοπρεπεια και οχι 50 που θα ζουν σαν τα ποντικια (η και χειροτερα) και να μην ειναι ευχαριστημενοι ουτε αυτοι αλλα ουτε και εμεις που ζουμε εδω ολα μας τα χρονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ΗΑ! δεν άντεξες και ξαναήρθες! :p
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ΗΑ! δεν άντεξες και ξαναήρθες! :p Ναι γιατι αποπηρα τον ανθρωπο που ειπε μια λεξη που λαθος διαβασα. Συνεπως δεν παιζει παρεξηγηση αρα συνεχιζουμε.
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Eν τω μεταξύ μπέημπη και μπέμπης είναι το ίδιο και το αυτό. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.