Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα πρότεινα να αποχωρήσεις λοιπόν από το συγκεκριμένο topic.

Και αυτο ακριβως θα κανω. Δεν ανεχομαι σε καμια των περιπτωσεων να ακουω επιθετα τυπου "μπεμπη" και δεν ξερω και γω τι αλλο απο ανθρωπους που το "παιζουν" και μιλαν εκ του ασφαλους (για ποσο ομως?).

Καλη σας συνεχεια.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
-washcloud έχουμε τόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης (όχι απόψεις) που ούτε "καλημέρα" δεν μπορούμε να πούμε γιατί κινδυνεύει να παρεξηγηθεί.:lol:

...ΠΑΛΙ νομίσματα βλέπω.

Αν θυμάμαι καλά, μια χαρά ΚΑΙ καλημέρες, ΚΑΙ καλησπέρες ΚΑΙ ακόμη και τζόουκς έχουμε πει.

Το ΠΑΣ πάλι "αλλού".

Συνεπώς :

odlubor6rjlb6zehpnxlfqd.gif

-Επίσης χρησιμοποιείς πολύ, ΠΑΡΑΠΟΛΥ το δεύτερο ενικό που μετακυλύει το θέμα στον συνομιλητή σου και όχι στην ουσία.

...δεν είμαι σίγουρος αν σε keyboard.gif - αλλά αν απευθύνομαι σε συγκεκριμένο άτομο, καλά και κάνω, ε;

Αν κατά τ' άλλα εννοείς ότι αντί για 3ο ενικό χρησιμοποιώ "παραδειγματικά" το 2o, so what.

Kαι γενικά, αν "ο συνομιλητής" μου, δεν είναι η ουσία, τότε τί διάλο είναι;

...Αν παρ' ολ' αυτά, προσπαθείς ΕΤΣΙ να εκμαιεύσεις ένα "ποστ - θέσεις/προτάσεις", σου έχω πει πολλάκις ήδη πως για σπάσιμο και μόνο, δεν θα το έχεις angel_smile.gif

-Έχουμε διαφορετική αρχιτεκτονική. Δεν μπορώ να μπω σε τόσες λεπτομέρειες, συνεπώς δεν μπορώ να λογοτεχνίσω και δεν θα γινόμουν ποτέ ποιητής. Εσύ είσαι καλός σ'αυτό.

...άλλο η λεπτομέρεια....άλλο η λογοτεχνία. Αλλά τεσπα.

-Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ μαζί σου γιατί μπλέκεις όλα με τα πάντα ενώ μιλάω ξεκάθαρα και κάνω ερωτήσεις που απαιτούν μία σειρά το πολύ απάντηση. Ε τώρα μην περιμένεις να αντιπαρατεθώ ως προς τα τσουβαλιάσματα, τις σκατοφάρες, τους κορανιοφόρους κτλ για να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα. Δεν έχω το κουράγιο δεν το κάνω από κακία.

...ναι, απαξιώνεις την πραγματικότητα των τσουβαλιασμάτων, και ρίχνεις ταυτόχρονα σπόντα ότι ΕΣΥ μιλάς ξεκάθαρα.

Αυτό που κάνεις, είναι λαϊκισμός : κάνεις ΑΠΛΑ "δηλώσεις".

Σε 'μενα όμως δεν μένουν. Και το τονίζω για να μη μένουν και σ' άλλους.

-Μπορεί να είναι η 10η φορά που το λέω αλλά η θεωρία δεν λέει τίποτα. Θα ήταν πολύ καλό αν πρότεινες μια λύση συγκεκριμένη στο αναμφισβήτητα μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας που είναι η λαθρομετανάστευση. Εδώ και πολλά ποστς αποφεύγετε, οι περισσότεροι, να δώσετε απαντήσεις παρά δημιουργείτε μια "γενική ατμόσφαιρα ανθρωπισμού" που δεν βοηθάει.

...ο ίδιος προηγούμενος "λαϊκισμός δηλώσεων".

Κάποτε για τα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, υπήρχε το εξής σύνθημα : "Αν το δηλώσεις, μπορείς να το σώσεις".

Ε όχι εδώ όμως.

(...μετάφραση : ΕΧΟΥΜΕ πει οι διάφοροι τις θέσεις μας. ΚΑΠΟΙΟΙ, τις προσπερνάτε, για να ΑΚΟΥΣΤΕΙ -και καλά...- το "οι ξένοι φέρνουν πρόβληματα, είστε Εκαλιώτες, είστε ονειροβάτες". Και ΑΥΤΗ την "Ανάλυση", την έχω ξανακάνει ουουουου φορές)

-Τα παραπάνω στα λέω γιατί (τουλάχιστον σε αυτό το θέμα) δεν μπορούμε να συνενοηθούμε κινούμαστε σε τελείως διαφορετικά μήκη κύματος, χωρίς να υπονοώ ότι είμαι ο καλός και εσύ ο σκάρτος. Απλά ισχύει.

Με γειά σου με χαρά σου, αφού έτσι το αντιλαμβάνεσαι λοιπόν.

-Και δεν μιλάω κακοπροαίρετα ε, απλά είναι μια διαπίστωση. Την άποψη μου την είπα μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί να τα απλοποιώ, αλλά έτσι σκέφτομαι αυτά λέω. Δεν θέλω να προσωποποιήσω άλλο το ζήτημα.

...ναι, που 'σαι, θεωρώ ότι την ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ αυτή την "άποψη". ΧΩΡΙΣ κακία.

...Για την ακρίβεια, θεωρώντας ότι είναι πολύ κοντόφθαλμη, και χτυπάει αυγολέμονα, απλά ανέδειξα το πού.

(δεν ξέρω ΠΟΥ το "πας" με την "προσωποποίηση του ζητήματος". Αν όμως εννοείς και θες να μη χρησιμοποιώ το 2ο πληθ όταν "σου μιλάω"...οκ 3uciv6lphfbhfku87g4kdagzt7.gif )

-Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στο θέμα. Μπορεί να διαβάσει ο καθένας την όποια άποψη (σεβαστή και η δική σου) και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Φιλικά όλα.

...δεν γράφω με "άσχημα συναισθήματα", απευθυνόμενος σε 'σενα, στο υπογράφω.

(ότι ενίοτε φουντώνω πίσω απ' το πληκτρολόγιο, ισχύει 18452042.gif )

Οι δικες μου ενστασεις και φωτογραφιες ήρθαν όταν εδώ και 10 σελίδες ο ένας μας λέει ότι δεν έχει γείτονες Έλληνες (στη Γερμανία :lol:),ο άλλος λέει τους πάντες φασίστες,ο άλλος ρατσιστές και όσον αφορά το θέμα έχουν πέσει 5-10 ερωτήσεις και αντί για απάντηση κοιτάμε τ άστρα

...μια χαρά γενικεύεις βλέπω και συ ελβέν.

Ποιές ερωτήσεις; Για τον μουφτή ας πούμε; Ε ωραία προσωπικά δεν έχω ούτε πολύ γνώση επί του συγκεκριμένου, ούτε τη διάθεση, ούτε βλέπω και πολλή συνάφεια με το θέμα - το οποίο, πώς να το κάνουμε, έχει πιο "ζουμερά" ζητήματα για ν' ασχοληθεί κανείς.

Κατά τ' άλλα, ποιές είναι οι υπόλοιπες 4-9 ερωτήσεις που μόλις τις ακούμε κάποιοι, θυμόμαστε ότι έχουμε αφήσει ανοιχτές τις βρύσες και τρέχουμε να τις κλείΝουμε ;;

Εγώ γιατί δε τις βλέπω ρε παλικάρια τις ερωτήσεις από καμία πλευρά; =(

...μάλλον γιατί όπως μόλις πριν είπα, είτε ο μουφτής και η σαρία είναι και τέλος - γιατί οι "ερωτήσεις" από Tήζερ, μήτε σε γάμο ρίχνονται - μήτε σε χαροκόπι. Κατά τ' άλλα, δε νομίζω πως "η άλλη πλευρά" έχει θέσει ερωτήματα ("γενικώς" - και που να έχουν "ειδικώς" μείνει αναπάντητα)

Α, και μιας και είπα πλευρά: με αφορμή αυτό εδώ το ποστ του τήζερ, με το οποίο συμφωνώ με μια σβέλτη ανάγνωση που του έκανα, συμπεραίνω πως γενικά έχει παρεξηγηθεί το πράμα.

...συμφωνέις;

Με ΤΙ ακριβώς;

Αν ΟΧΙ με την εξίσωση ρατσιστών/εκμεταλλευτών.........με τί τότε; (μιας και ΑΥΤΟ είναι που "βγάζει μάτι" στο ποστ του...)

Με το ΔΕΔΕΜΕΝΟ μήπως ότι κανείς δεν θέλει αθρόα μεταναστευτικά ρεύματα, και συνεπώς προβλήματα κι εγκλήματα;

1) Δεν είδα κανέναν υπέρ της άκρατης μετανάστευσης ή λαθρομετανάστευσης. Προφανώς κάτι τέτοιο δε στέκει πραγματιστικά.

2) Οι "κακοί" της υπόθεσης, απ' τη δική μου σκοπιά, δεν είναι οι άνθρωποι που λένε "να μην έρθουν, δε μπορούμε να ενσωματώσουμε άλλους" είναι αυτοί που λένε "η Ελλάδα είναι για τους Έλληνες, και 3 εκατομμύρια φτωχούς Ιρακινούς να μπορούσαμε να συντηρήσουμε και να αφομοιώσουμε, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ, να ψοφήσουν στη χώρα τους ή να πάνε αλλού!".

...τώρα πάντως, μια χαρά τα λες.

Κανείς δε διαφωνεί με το ότι είναι απαραίτητο το ρεγουλάρισμα της εισροής μεταναστών, ανεξαρτήτως αν το λένε επειδή α) κοιτάνε την εγκληματικότητα ή β) το επίπεδο των μεταναστών παραμένει εξαθλιωμένο. Μια μικρή λαμπρή μειοψηφία δε, αναγνωρίζει και τη σχέση των 2 παραγόντων.

Αυτό το οποίο αποτελεί ζήτημα είναι το τι θα κάνουμε με όσους ήρθαν και είναι ήδη εδώ, ή μάλλον, για να το πω αλλιώς, τι θα κάνουμε με όσους ήδη προσφέρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο κράτος, είτε τους επιτρέψαμε να έρθουν νόμιμα είτε τους επιτρέψαμε να έρθουν παράνομα.

...έτσι.

Όπως επίσης, το ζήτημα στο οποίο "οι άλλοι", ΦΑΙΝΕΤΑΙ να βρίσκουν λύση με την πόλωση, την πρόκληση, και τη βία (την κρατική, κατά κύριο λόγο, θεωρώντας ως δεδομένο το "έξω από τη χώρα με κάθε τρόπο"), το ότι δηλαδή, Ο,ΤΙ και να γίνει...λαθραίοι θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Εκτός κι άμα δηλαδή αρχίζουμε να κρεμάμε για παραδειγματισμό και όχι μόνο.

Ναι αλλά δεν το λένε! Γιατί;

...διότι η γαλή έχει έν' αυτί

μ' έπρηξες πια :P

Λύση στο πρόβλημα ή παραίτηση κυβερνήσεων που δημιούργησαν το αδιέξοδο. Να το ζητήσουν και οι πολίτες.

...ναι, που 'σαι, και 'ΣΥ πολίτης είσαι, μη το ξεχνάς

σου 'χω τάξει παλιότερα να σκάσουμε σε διαδήλωση τουγκέδερ

Διακομματική συμφωνία για το πόσοι από τους ήδη υπάρχοντες απορροφούνται και δεν ζουν "στα παγκάκια".

Κρατάμε όσους χρειάζονται. Για τους υπόλοιπους να αποφανθεί η ΕΕ.

Από εδώ και στο εξής, διακομματικός συντονισμός (όχι πολιτική σπέκουλα) ώστε να συμφωνηθεί το "πόσοι" θα επιτραπεί να εισέλθουν στο μέλλον ανάλογα με τις ανάγκες και τη δυνατότητα απορρόφησης τους.

...άσε όμως βρε φίλε τις προτάσεις προς τα κόμματα. Όπως εσύ λες "προσωπικό θα το κάνουμε το θέμα;" - έτσι σου λέω και 'γω, "πολιτικό θα το κάνουμε;". ΠΙΟ πολύ αξία έχει κάτι να μείνει από τις σελίδες αυτές για τη στάση τη δική σου και τη δική μου απέναντι στους ΞΕΝΟΥΣ, ως σύνολο, παρά να βγούμε και ν' αρχίσουμε να λέμε τί θα κάναμε αν αύριο γινόμασταν ΥΠΕΞ.

(...και κοίτα μη μου το γυρίσεις στη γελοιογραφία του Quino καμμιά 20άρα σελ πίσω, και μου τη δεις Σουζανίτα...)

Τεσπα από εδώ φαίνεται (γι' άλλη μια φορά) ότι διαβάζοντας τον τίτλο του θρεντ, καταλαβαίνεις ΜΟΝΟ το "λαθρομετανάστευση : ένα πρόβλημά ΜΑΣ - πώς θα το αντιμετωπίσουμε;"...ΔΕΚΑΡΑ για το νευραλγικό κομμάτι του "προβλήματος" που δεν είναι ΕΣΥ,,,,αλλά αυτοί.

Αυστηρός έλεγχος των συνόρων ώστε να μην εισέρχονται άλλοι παράνομα παρά μόνο όσοι έχουν ζητηθεί. Φυσικά συνεργασία με την ΕΕ και βοήθεια αυτής για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. (οι δικοί μας εδώ δειλιάζουν να θέσουν το θέμα)

Επίλυση του προβλήματος.

...το ζήτημα είναι ότι ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ γίνεις πχ ΙΣΡΑΗΛ, λαθρομετανάστες πάντα θα έχεις.

"Επίλυση" ΔΕΝ τίθεται. Συμμάζεμα μόνο. Κι από ΚΕΙ, πάμε ΞΑΝΑ σ' αυτό που "ΕΣΕΙΣ" αποφεύγετε : ΠΟΙΑ η συμπεριφορά στους ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ;

Ρε 'συ βαλσαμωμένος γιατί δεν μπορεί η γκλάβα σου να συνειδητοποιήσει οτι δεν είναι δυνατό να συνυπάρξουμε με τόσους πολούς οικονομικούς μετανάστες; Γιατί έχεις την εντύπωση οτι όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι καλός και εμείς δεν είμαστε οι εντάξει; Έχεις πάρει πρέφα το γεγονός οτι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι αμόρφωτοι και υποδεέστεροι από εμάς όσον αφορά το τρόπο σκέψης τους;

Ένας άνθρωπος διαμορφώνει έναν α' χαρακτήρα στη κοινωνία που ζει και μεγαλώνει. Δεν είναι λογικό λοιπόν να αυθηθεί και η εγκληματικότητα στη χώρα μας όταν τη στελεχώνουν τέτοιου είδους αποβράσματα; Γιατί να αρνείσαι να παραδεχθείς πράγματα τα οποία είναι αληθινά γεγονότα;

Πιο απλά...

γιατί να μην τσακωνόμαστε για το αν το μήλο είναι ωραίο φρούτο αλλά να τσακωνόμαστε για το τι χρώμα έχει απ' τη στιγμή που ξέρουμε!; Α;

...εσύ, πάλι, εκεί, "τσουβάλιασμα".

Α...

[...] όσον αφορά τα "αναπάντητα" ερωτήματά σου.

...τόσο εύστοχα εισαγωγικά, είχα καιρό να δω.

Σαφώς και οφείλεται στην έλλειψη πολιτισμού και την μηδενική μόρφωση.Και 'γω φτωχός είμαι φίλε και αν δεν είχα ψωμί να φάω το πιο πιθανό είναι να ζητιάνευα, όχι να έκλεβα.

Μα θα μου πεις οι Έλληνες τι κάνουν; Είμαστε 10 Έλληνες.Οι 5 είναι μαλάκες και αλήτες.Ωραία συμφωνώ.Μα έτσι είναι όμως και οι Πακιστανοί πχ.Και όχι απ' τους 10 οι 5 αλλά οι 8.Γι' αυτό λέω και ΄γω...αν υπάρχουν 2 καλοί Πακιστανοί στο πλανήτη, φέρτους εδώ να στους κάνω ανθρώπους.Να φάνε ψωμάκι, να βρουν γυναίκα και να κάνουν παιδιά.

Όπως σωστά είπες είμαστε θύματα του συστήματος.Ε οκ το σύστημα δεν θα το διορθώσεις ποτέ και πάντα θα υπάρχουν 5 στους 10 που θα είναι καθίκια.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

...ζώντας στην καθημερινότητά σου την υποβάθμιση των περιοχών σου, απλά έχεις ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ρατσιστής όμως (όπως τόσοι άλλοι)............

Δεν το λέω απλά εγώ. Βγαίνει απ' το ποστ σου.

Σε απορρίπτω γιατί δεν ξέρεις να μιλάς σοβαρά και με επιχειρήματα αλλά κρεμάς ταμπέλες. Το επιχείρημα σου είναι η ταμπελοποίηση, δεν μπορώ να το αντικρούσω.

...για την ακρίβεια, απλά σου εφίστησε την προσοχή στο ότι αυτά που λες, τυγχάνει να ταυτίζονται με ακροδεξιούς λαϊκισμούς. Δεν είμαι σίγουρος αν συμφωνώ απολύτως μαζί του - την ΤΑΜΠΕΛΑ όμως...που την είδες;

...εκτός κι αν μιλάς γι' αυτή που ΤΟΥ φόρεσες μόλις λίγες γραμμές πριν :P

Οι απόψεις είναι του καθενός και εξαρτώνται από τον τρόπο που σκέφτεται. Αν αυτές τυχαίνει να ταιριάζουν με του γείτονα του δεν σημαίνει τίποτα και ντροπή σου που χρησιμοποιείς ένα τέτοιο όπλο.

Αν θέλεις να το πάμε έτσι μπορώ να σου μιλήσω αναλόγως.

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ.

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και ΚΡΙΝΕ ΑΥΤΗ όχι διάφορες άλλες μπαρούφες.

Αν διαγραφεί το ποστ μου να διαγραφεί και του λιοπύρ ως πολιτική προπαγάνδα άνευ ουσιαστικών αντεπιχειρημάτων επί της άποψης μου.

Κρίνε την άποψη και αντίκρουσε την με επιχειρήματα όχι με ταμπέλες.

Α, η λύση που προτείνεις εσύ ποια είναι μιας και η δική μου είναι "υπερβολική";

Και συγνώμη στους υπόλοιπους για τις εκφράσεις μου.Δεν τα ενοώ αλλά υιοθέτησα την απουσία λογικής.

..πάντως, "πολύ εύκολα" (προσφιλής σου συνήθεια) μιλάς για διαγραφές... Ασ' το ρε παιδί μου, τί το "χώνεις" και γίνεσαι αντιπαθητικός; Έχομε μοντς, τα βλέπουν, και πράττουν αναλόγως.........take my word for it ;)

(επαναλαμβάνω, απλά σου είπε να το...προσέξεις, γιατί ακούγεσαι "κάπως"...Τίποτα κακό δηλαδή.)

Τα αστειακια και τα σχολια περι μπεμπη να τα αφησεις στην ακρη.

Μπέημπη. Όχι μπέμπη. Έχει διαφορά. Και όπως διαφωνώ με τινά ποστ, έτσι και χιουμορίζομαι κατά βούληση.

Οπως σου ειπα ελα μαζι μου να ζησεις μια βδομαδουλα να σε παω εκει που κυκλοφορω και δουλευω καθημερινα και μετα να πηγαινεις μονος σου να σε δουμε τι ψαρια πιανεις και εσυ που απο τα λεγομενα σου φανταζομαι οτι εισαι απο τα "γενναια" παλικαρια που δεν φοβουνται να κυκλοφορησουν μεταξυ συγκεκριμενων γκρουπ που ξεσαλωνουν τις νυχτες (και οχι μονο) και ελα να ρωτησεις μονος σου τους κατοικους και μαγαζατορες πως νοιωθουν που ζουν μεσα στο ματι του κυκλωνα.

...διάβασε ΚΑι εσύ προηγούμενά μου ποστ :-)

Δεν θα κατσω να ανταλαζω κουβεντες με κανεναν μιας και οπως ειπα οτι και να λετε το ακουω βερεσε γιατι ΖΩ και κινουμαι καθε μερα αναμεσα τους. Τουμπεκι ψιλοκομενο και σιγη ιχθυος απο τους κατοικους εδω περα γιατι φοβουνται ακομα και την σκια τους (και με το δικιο τους) γιατι γινονται ΠΑΡΑ πολλα ΚΑΘΕ μερα που εσυ και ολοι οσοι δεν βρισκεστε σε ενα "επικυνδυνο" μερος δεν ακουτε και δεν προκειται να ακουσετε.

Η μερα που θα βρειτε καμενο ανθρωπο απο βεντετα των συγκεκριμενων γκρουπ κατω απο το σπιτι σας και μπροστα στην πορτα σας ισως σας "ταρακουνησει" για το μεγεθος του προβληματος το οποιο βρισκεται σε τρομακτικο επιπεδο τα τελευταια 2 χρονια.

ε αφού είναι έτσι, κανονίστε καμμιά παρέα "πραγματιστών", και κάψτε ΠΡΩΤΟΙ παραδειγματικά μερικούς από δαύτους.

Όλα απ' τα ΜΑΤ τα περιμένετε πια.

Δημοσ.

was να το κοιτάξεις,έκανες quote 3 άτομα που διαφωνούν και συμπτωματικά και οι 3 τσουβαλιάζουν,επίσης συμπτωματικά σκέφτηκες να εκθειάσες (σλουρπ) άλλους 3 που συμφωνείς; γράφοντας και λίγο ειρωνικά.

Ορισμένοι δεν ακούνε παρα μόνο γράφουνε σεντόνια που στην καλύτερη βγάζουν νόημα μετά την 3η ρετσίνα.

Σε 3057 γραμμές κατάφερες να μην γράψεις τίποτα.

Επίσης η απαξίωση ενός προβλήματος που δημιουργεί μία έστω α αυτονομία για να αραδιάσουμε τις εξυπνάδες μας μόνο διάθεση για κουβέντα δεν δείχνει.

Ξέρω γω αν θες πες ποια είναι σημαντικά γιατί δεν φαίνεται να μπορούν να κρίνουν οι υπόλοιποι.

Όρισε λοιπόν στους φασίστες/ρατσιστές τι θες να σηζητήσεις και τι απαξιώνεις(παρεπιπτόντως προοδευτική άποψη αυτή,δεν ακροδεξιίζει καθόλου)

Το συμφωνείς με ερωτηματικό γιατί απόψεις δεν άκουσα.Οι δικές μου βρίσκονται διάσπαρτες στο ινσόμνια,search

Επίσης βάλε λίγο μυαλό στους Γερμανούς,Άγγλους και λοιπούς,γίνε prime minister να τους αλλάξεις την πολιτική γιατί αυτοί οι υπανάπτυκτοι πρόβλημα το θεωρούν και εδώ και χρόοοοονια πάνω-κάτω την πολιτκή αυτών που αποκαλείς ρατσιστές/φασίστες εφαρμόζουν.

Ουγκ απο τα χωριά να μάθουμε στους ξένους ότι τόσα χρόνια κάνουν λάθος

Καλές συνέχειες,καλά ανούσια πανοσέντονα

Πάλι καλά που έχουμε τόσο προοδευτικά μυαλά γιατί μπορεί να είχαμε καταντήσει Γερμανία

Δημοσ.
μια ερωτηση

πρακτικη

στη χωρα μας ζουν 2000000 μεταναστες (λιγους λεω)

εστω οτι αποφασιζουμε πως αντεχουμε 100000

τους υπολοιπους 1.900.000 ανθρωπους πως θα τους διαολοστειλουμε εξω απ τα ιερα μας εδαφη?

Πιστευω οτι οι πιο πολλοι συμφωνουμε οτι αντεχουμε δεν αντεχουμε, καλο ειναι τους υπαρχοντες να τους θεωρησουμε οτι τους αντεχουμε.

Εστω οτι αυτους τους 2.000.000 τους νομιμοποιουμε (ειιναι μεν το μεγαλυτερο ποσοστο ηδη νομιμοποιημενο, νομιμοποιηση λεμε για τους λαθραιους).

Απο κει και περα ειναι το προβλημα. Γιατι αν εσυ παρεις την αποφαση σημερα να τους νομιμοποιησεις ολους, δε σημαινει οτι θα γινει και και μια ατυπη συμφωνια μεταξυ κρατων, και οι κατοικοι της δεν θα ξαναερθουν. Λαθρομεταναστες θα συνεχισουν να προσπαθουν να εισχωρησουν, και αυριο και μεθαυριο και παντα.

Η λυση ειναι η οσο καλυτερη φυλαξη των συνορων, και το τι θα κανεις αυτους που καταφεραν να περασουν και τελικα τους βρηκες μισοπνιγμενους στα παραλια καποιου νησιου σου.

Δημοσ.

elven πρόσεχε θα πάρεις καμιά ίδια απάντηση πάλι ... σε όγκο!:-D

Γενικά το κακό είναι ότι γράφεις κάτι και σου απαντάει μετά από 4-5 ώρες.

Ε και γαϊδούρι να είσαι, υπομονή να ξανα-λες τα ίδια δεν έχεις.

Δημοσ.

ε αφού είναι έτσι, κανονίστε καμμιά παρέα "πραγματιστών", και κάψτε ΠΡΩΤΟΙ παραδειγματικά μερικούς από δαύτους.

Όλα απ' τα ΜΑΤ τα περιμένετε πια.

Οπα σορρυ δεν ειδα οτι εγραφες "baby" αλλα ελληνιστι. Ζητω συγνωμη.

Οσο για τους καμμενους ανθρωπους δεν μιλαω να τους καψουμε εμεις. Μιλαω για γνωστα συμβαντα με συμπλοκες συγκεκριμενων γκρουπ (λαθρο)μεταναστων που καθε μερα σκοτωνονται μεταξυ τους χωρις να τους νοιαζει για τιποτα αλλο. Δεν θελω να πω ποια ειναι αυτα τα συγκεκριμενα γκρουπ γιατι εχει φοβηθει το ματι μου εδω μεσα να με πειτε και ρατσιστη. Οσοι παντως βρισκονται Θεσ/νικη ξερουν πολυ καλα για τι και για ποιους μιλαω.

Αυτοι οι συγκεκριμενοι (που εχουν αυξηθει δραματικα σε αριθμο τα τελευταια 3 χρονια) που σε καθημερινη βαση κανουν μικρα γκρουπακια των 4-6 ατομων και πανε και ξεκινανε φασαριες (οχι τσαμπουκαδες αλλα μαχαιρια, πιστολια και αλλα) και ουκ ολιγες φορες εχουν προβει σε απιστευτες βιαιοτητες (οπως το καψιμο ανθρωπου απο αντιπαλη συμορια) που ειδαμε αλλα δεν ακουσαμε πουθενα σε κανενα media εκτος ισως απο καμια τοπικη εφημεριδα και φυσικα απο τους αστυνομικους.

Σε λιγα χρονια παντως σε αυτην ακριβως την γειτονια και στις γυρω περιοχες περιμενουμε ολοι να γινει Τεξας.

Δημοσ.

ελβέν, από το ποστ σου συγκράτησα ότι u need to wash down τα σεντόνια γουίθ ρετσίνες. Και ήταν το πιο ουσιαστικό.

Τζαστ ντοντ θινκ εντ ντράιβ.

Κατά τ' άλλα το μόνο σοβαρό που σηκώνει να σχολιάσω, είναι ότι άμα κάνεις τον κόπο, θα δεις ότι σλουρπς δεν παίζουν. Αλλά δεν θα τον κάνεις, γιατί προτιμάς να μείνεις με την εντύπωση (διότι είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι το εννοείς) των σλουρπς.

Ε μείνε.

ikaruga24, όταν έγραψες "δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς με το τάδε ποστ", μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, τη στιγμή που το συγκεκριμένο ποστ, ήταν όπως έδειξα ένα μπάζο και μισό, αν απλά δεν μείνει κανείς στο "θέλω έλεγχομενη μετανάστευση", και πει "α τί ωραία που τα λέει". Διότι προσεκτική μελέτη, βγάνει ότι ΚΑΘΟΛΟΥ ωραία δεν τα έλεγε. Και συμπερασματικά σε σχολίασα όπως σε σχολίασα.

Κατά τ' άλλα, σαφώς και κατάλαβα ότι ΕΣΥ δεν έχεις τη διάθεση να κάψεις κανέναν, κι ότι η Σαλονικιώτική σου καθημερινότητα, είναι όπως την περιγράφεις.

Κατά τα άλλα, αυτό που ΕΓΩ λέω, είναι κουλάρετε, γιατί Τέξας ΔΕΝ γινόμαστε. Και γιατί να κουλάρετε; Γιατί στο ΤΕΛΟΣ θα την πληρώσουν χοντρά οι μη-Τεξανοί.

(αφού είσαι Σαλονικιός, στο ίδιο στυλ θα σου πω "κουλάρετε με τους Σκοπιανούς" - ΔΕΝ πρόκειται να "πάθουμε" κάτι από δαύτους. Προς το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ θα πηγαίνει όμως το πράγμα, χωρίς κουλ και τσιλ και ρηλάξ.

Εκτός κι αν νομίζεις ότι ΕΧΟΥΜΕ κάτι να "φοβόμαστε" από τους Σκοπιανούς, οπότε πάνε καμμιά βόλτα από ελβέν - έμαθα παίζουν ρετσίνια)

Δημοσ.
...ζώντας στην καθημερινότητά σου την υποβάθμιση των περιοχών σου' date=' απλά έχεις ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ρατσιστής όμως (όπως τόσοι άλλοι)............

Δεν το λέω απλά εγώ. Βγαίνει απ' το ποστ σου.[/quote']

Γίνομαι ρατσιστής επειδή δεν θέλω να έχω γείτονες κατακάθια; Και όσο κατακάθια είναι για 'μενα και για 'σενα άλλο τόσο είναι και για τον άλλον το γείτονα μου που μπορεί να είναι ΚΑΙ αυτός Αλβανός αλλά σίγουρα το κατακάθι είναι ΚΑΙ γι' αυτόν pain in the ass.Είναι τόσο παραλόγο που αιτούμαι να εξαλειφθούν τα γκέτο και οι συμμορίες που αποτελούνται από κάποια αποβράσματα που τυγχάνει να είναι αλλοδαποί;

Η αδερφή μου και άλλες 10.000.000 αδερφές στερούνται τη βόλτα τους γιατί μετά τις 10 το βράδυ η γειτονιά γίνεται κόλαση.Και σε ρωτάω ρε 'συ washcloud πειράζει που θέλω να είμαι ασφαλής μέσα στο ίδιο μου το σπίτι;

Δημοσ.
Εξακολουθώ να μην ακούω. Αν έχεις κάποια σοβαρή αντιπρόταση να τη δεχτώ. Όλα τα άλλα είναι..

Σε αυτό το post αναφέρομαι.Αυτή είναι ή άποψη μου με το φτωχό μυαλό που διαθέτω.Έχεις να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό;

Οι θέσεις μου είναι απλές. Τα παρακάτω δεν είναι άμεση απάντηση σε εσάς, οπότε όπου κατακρίνω οτιδήποτε, δεν σημαίνει πως το είδα γραμμένο από εσάς.

Δεν ανέχομαι κανέναν όρο τύπου "ποσόστωση-σκούπα" κλπ. όταν το θέμα μας είναι ανθρώπινες ζωές.

Δεν μου το επιτρέπουν οι στοιχειώδεις αξίες ανθρωπιάς που θέλω να έχω.

Απλά η όλη κατάσταση είναι τόσο ξεμπουρδελιασμένη, που έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για ανθρώπους λες και είναι Α'&Β' διαλογής εμπόρευμα, και να το θεωρούμε και φυσιολογικό.

Κάποιοι βάζουν τις περιουσίες τους, την αισθητική τους, τον τουρισμό (whatever) πάνω από τις ζωές και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν μπορώ να υιοθετήσω αυτή την λογική.

Συγνώμη κιόλας ε.

Προτιμώ να λέω Ελλάδα τον τόπο που έτυχε να γεννηθώ και να μεγαλώσω.

Βάση αυτού, δεν έχω δικαίωμά να πω φύγε εσύ δεν χωράς- έλα εσύ, δουλεύεις και τσάμπα και μου κάνεις.

Αυτοί που τα λένε, έχουν την απεχθή εντύπωση πως η Ελλάδα είναι μαγαζάκι και τσιφλίκι τους. Αλλά δεν θα επεκταθώ για το δικαίωμα στο παραλήρημα, αρκετή προβολή έχουν κλέψει, και δεν τους αξίζει.

Επί του θέματος.

Κάποιοι "καλοθελητές" φρόντισαν όχι μόνο την ύπαρξη τεράστιας μεταναστευτικής κίνησης, αλλά και κατάλληλες συνθήκες, ώστε αυτή να δημιουργεί προβλήματα (σοβαρά).

Η κατάσταση είναι άσχημη και προβληματική, και σέβομαι αυτόν που φοβάται να περάσει από περιοχές-γκέττο όπου τα νταλαβέρια δίνουν και παίρνουν.

Κι εγώ συχνά φοβάμαι, δεν είμαι super hero, ούτε μπορώ να αμυνθώ όταν μου την πέσουν 5.

Αλλά δεν κάνω τον φόβο μου τρομολαγνεία και μίσος.

Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας, πως οι περισσότεροι από αυτούς αναγκάστηκαν να φτάσουν να ζουν σε γκέττο και να παρανομούν.

Ποιος τους ανάγκασε?

Εμείς. Οι πολιτισμένοι.

Κάποιοι από εμάς άμεσα προσλαμβάνοντάς τους να δουλεύουν σαν ζώα ρίχνοντας με τον ρατσισμό μας τα μεροκάματα, κάποιοι από εμάς έμμεσα, αρνούμενοι να αντιδράσουμε σε τέτοιες πολιτικές είτε λόγω συμβιβασμού-σταρχιδισμού-εγκληματικής άγνοιας, είτε λόγω γλοιωδών κομματικών μικροσυμφερόντων.

Τα παραδείγματα της ενοχής μας δεν έχουν τέλος.

Στην κωλοκατάσταση λοιπόν που δημιουργήσαμε, ψάχνουμε να βρούμε την χρυσή λύση.

Συγνώμη, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει.

Έτσι όπως στρώσαμε, πρέπει να κοιμηθούμε.

Δεν θεωρώ λύση το να καταργήσουμε ή να ελέγξουμε ποσοτικά την μετανάστευση (γιατί η τεμπελιά που μάθαμε δεν μας αφήνει να πατήσουμε σε χωράφι και οικοδομή,πράξη ιδιαίτερα συμφέρουσα για τις τσέπες μας, αλλά ανήθικη και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς).

Λύση θα ήταν να προλαβαίναμε το πρόβλημα, πριν γίνει πρόβλημα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον, είναι να ξεβολευτούμε λίγο και προσαρμόσουμε τις συνθήκες, ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν αξιοπρεπώς, και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να μη ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο στο μέλλον.

Τώρα θα πει κάποιος, "πώς να προσαρμόσουμε τις συνθήκες; Η Ελλάδα δεν έχει πόρους να τους δεχθεί όλους αυτούς".

Να σταματήσουμε να τους εκμεταλλευόμαστε, και να δημιουργήσουμε πόρους αντί να παρασιτοζωούμε εις βάρος τους πουλώντας range rover μούρη στην παραλιακή.

Eίναι ασύλληπτο δε, να θες να διώξεις αυτούς που σου έχτισαν το σπίτι, και να στηρίζεις με 28δις € αυτούς που σε απειλούν να σου το πάρουν.

Τρόποι υπάρχουν, κάποιοι ευτυχώς για εμάς τους ερευνούν κατά καιρούς, και μπορούν να αναλυθούν σε άλλα 128 ποστ σεντόνια.

Η γη μας χωράει τελικά και είναι ικανή να θρέψει τον διπλάσιο πληθυσμό από αυτόν που την βαραίνει ήδη. Είναι αποδεδειγμένο.

Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε εμείς διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε να γίνουν όλα πράξη.

Αυτό που με απογοητεύει προσωπικά, είναι πως αυτοί που θα θέσουν επίσημα αυτά τα ζητήματα, αδιαφορούν προκλητικά.

Δημοσ.
ελβέν, από το ποστ σου συγκράτησα ότι u need to wash down τα σεντόνια γουίθ ρετσίνες. Και ήταν το πιο ουσιαστικό.

Τζαστ ντοντ θινκ εντ ντράιβ.

Κατά τ' άλλα το μόνο σοβαρό που σηκώνει να σχολιάσω, είναι ότι άμα κάνεις τον κόπο, θα δεις ότι σλουρπς δεν παίζουν. Αλλά δεν θα τον κάνεις, γιατί προτιμάς να μείνεις με την εντύπωση (διότι είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι το εννοείς) των σλουρπς.

Ε μείνε.

ikaruga24, όταν έγραψες "δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς με το τάδε ποστ", μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, τη στιγμή που το συγκεκριμένο ποστ, ήταν όπως έδειξα ένα μπάζο και μισό, αν απλά δεν μείνει κανείς στο "θέλω έλεγχομενη μετανάστευση", και πει "α τί ωραία που τα λέει". Διότι προσεκτική μελέτη, βγάνει ότι ΚΑΘΟΛΟΥ ωραία δεν τα έλεγε. Και συμπερασματικά σε σχολίασα όπως σε σχολίασα.

Κατά τ' άλλα, σαφώς και κατάλαβα ότι ΕΣΥ δεν έχεις τη διάθεση να κάψεις κανέναν, κι ότι η Σαλονικιώτική σου καθημερινότητα, είναι όπως την περιγράφεις.

Κατά τα άλλα, αυτό που ΕΓΩ λέω, είναι κουλάρετε, γιατί Τέξας ΔΕΝ γινόμαστε. Και γιατί να κουλάρετε; Γιατί στο ΤΕΛΟΣ θα την πληρώσουν χοντρά οι μη-Τεξανοί.

(αφού είσαι Σαλονικιός, στο ίδιο στυλ θα σου πω "κουλάρετε με τους Σκοπιανούς" - ΔΕΝ πρόκειται να "πάθουμε" κάτι από δαύτους. Προς το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ θα πηγαίνει όμως το πράγμα, χωρίς κουλ και τσιλ και ρηλάξ.

Εκτός κι αν νομίζεις ότι ΕΧΟΥΜΕ κάτι να "φοβόμαστε" από τους Σκοπιανούς, οπότε πάνε καμμιά βόλτα από ελβέν - έμαθα παίζουν ρετσίνια

)

Το σλουρπς πήγαινε στο ότι quotαρεις ποστ τρίτου για να ειρωνευτείς ποστ άλλου,στην συγκεκριμένη περίπτωση δικό μου.

Για πες σε τι αποσκοπεί δλδ.Ενισχύει την άποψη σου,θες για συμπαραστάτη στην πορεία έναν έφεδρο λοχία;τι ακριβώς;

Κατα τα άλλα έχεις ξαναγράψει πανοσέντονα που τουλάχιστον έλεγαν κάτι,τώρα έγραψες αράδες γραμμές χωρίς να λένε τίποτα.

Αυτά,απο έναν φασίστα,ρατσιστή,νάζουλα που θέλει η χώρα του να ακολουθήσει την μεταναστευτική πολιτική των προηγμένων χωρών της ΕΕ(για αυτό και φασίστας,ρατσιστής),εκτός αν έχεις ποστ μου που λέω να τους βάλουμε σε ένα πλοιο και να το βυθίσουμε

Δημοσ.

ρατσισμός ο [ratsizmós] Ο17 : η αντίληψη εκείνων που πιστεύουν ότι η δική τους φυλή είναι ανώτερη από τις άλλες που η φύση τις έχει καταδικάσει σε κληρονομική κατωτερότητα· (πρβ. φυλετικές διακρίσεις): Ο ~, παρόλο που είναι επιστημονικά αστήρικτος, αποτελεί σημαντικό παράγοντα πολιτικού ανταγωνισμού. H ιδεολογία του ρατσισμού μόνο μίσος και φανατισμό εμπνέει. || Kοινωνικός ~, για ανάλογη αντίληψη και συμπεριφορά σε βάρος κοινωνικών ομάδων που μειονεκτούν ή διαφέρουν.

Απλά υπενθυμίζω την σημασία της λέξης γιατί ...έτσι πώς πάμε θα την ξεχάσουμε .

εεε code , η "άλλη " έβαλε το εμπριμέ φοστάν και περιμένει

Δημοσ.
Οι θέσεις μου είναι απλές. Τα παρακάτω δεν είναι άμεση απάντηση σε εσάς, οπότε όπου κατακρίνω οτιδήποτε, δεν σημαίνει πως το είδα γραμμένο από εσάς.

Δεν ανέχομαι κανέναν όρο τύπου "ποσόστωση-σκούπα" κλπ. όταν το θέμα μας είναι ανθρώπινες ζωές.

Δεν μου το επιτρέπουν οι στοιχειώδεις αξίες ανθρωπιάς που θέλω να έχω.

Απλά η όλη κατάσταση είναι τόσο ξεμπουρδελιασμένη, που έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για ανθρώπους λες και είναι Α'&Β' διαλογής εμπόρευμα, και να το θεωρούμε και φυσιολογικό.

Κάποιοι βάζουν τις περιουσίες τους, την αισθητική τους, τον τουρισμό (whatever) πάνω από τις ζωές και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν μπορώ να υιοθετήσω αυτή την λογική.

Συγνώμη κιόλας ε.

Προτιμώ να λέω Ελλάδα τον τόπο που έτυχε να γεννηθώ και να μεγαλώσω.

Βάση αυτού, δεν έχω δικαίωμά να πω φύγε εσύ δεν χωράς- έλα εσύ, δουλεύεις και τσάμπα και μου κάνεις.

Αυτοί που τα λένε, έχουν την απεχθή εντύπωση πως η Ελλάδα είναι μαγαζάκι και τσιφλίκι τους. Αλλά δεν θα επεκταθώ για το δικαίωμα στο παραλήρημα, αρκετή προβολή έχουν κλέψει, και δεν τους αξίζει.

Επί του θέματος.

Κάποιοι "καλοθελητές" φρόντισαν όχι μόνο την ύπαρξη τεράστιας μεταναστευτικής κίνησης, αλλά και κατάλληλες συνθήκες, ώστε αυτή να δημιουργεί προβλήματα (σοβαρά).

Η κατάσταση είναι άσχημη και προβληματική, και σέβομαι αυτόν που φοβάται να περάσει από περιοχές-γκέττο όπου τα νταλαβέρια δίνουν και παίρνουν.

Κι εγώ συχνά φοβάμαι, δεν είμαι super hero, ούτε μπορώ να αμυνθώ όταν μου την πέσουν 5.

Αλλά δεν κάνω τον φόβο μου τρομολαγνεία και μίσος.

Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας, πως οι περισσότεροι από αυτούς αναγκάστηκαν να φτάσουν να ζουν σε γκέττο και να παρανομούν.

Ποιος τους ανάγκασε?

Εμείς. Οι πολιτισμένοι.

Κάποιοι από εμάς άμεσα προσλαμβάνοντάς τους να δουλεύουν σαν ζώα ρίχνοντας με τον ρατσισμό μας τα μεροκάματα, κάποιοι από εμάς έμμεσα, αρνούμενοι να αντιδράσουμε σε τέτοιες πολιτικές είτε λόγω συμβιβασμού-σταρχιδισμού-εγκληματικής άγνοιας, είτε λόγω γλοιωδών κομματικών μικροσυμφερόντων.

Τα παραδείγματα της ενοχής μας δεν έχουν τέλος.

Στην κωλοκατάσταση λοιπόν που δημιουργήσαμε, ψάχνουμε να βρούμε την χρυσή λύση.

Συγνώμη, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει.

Έτσι όπως στρώσαμε, πρέπει να κοιμηθούμε.

Δεν θεωρώ λύση το να καταργήσουμε ή να ελέγξουμε ποσοτικά την μετανάστευση (γιατί η τεμπελιά που μάθαμε δεν μας αφήνει να πατήσουμε σε χωράφι και οικοδομή,πράξη ιδιαίτερα συμφέρουσα για τις τσέπες μας, αλλά ανήθικη και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς).

Λύση θα ήταν να προλαβαίναμε το πρόβλημα, πριν γίνει πρόβλημα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον, είναι να ξεβολευτούμε λίγο και προσαρμόσουμε τις συνθήκες, ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν αξιοπρεπώς, και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να μη ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο στο μέλλον.

Τώρα θα πει κάποιος, "πώς να προσαρμόσουμε τις συνθήκες; Η Ελλάδα δεν έχει πόρους να τους δεχθεί όλους αυτούς".

Να σταματήσουμε να τους εκμεταλλευόμαστε, και να δημιουργήσουμε πόρους αντί να παρασιτοζωούμε εις βάρος τους πουλώντας range rover μούρη στην παραλιακή.

Eίναι ασύλληπτο δε, να θες να διώξεις αυτούς που σου έχτισαν το σπίτι, και να στηρίζεις με 28δις € αυτούς που σε απειλούν να σου το πάρουν.

Τρόποι υπάρχουν, κάποιοι ευτυχώς για εμάς τους ερευνούν κατά καιρούς, και μπορούν να αναλυθούν σε άλλα 128 ποστ σεντόνια.

Η γη μας χωράει τελικά και είναι ικανή να θρέψει τον διπλάσιο πληθυσμό από αυτόν που την βαραίνει ήδη. Είναι αποδεδειγμένο.

Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε εμείς διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε να γίνουν όλα πράξη.

Αυτό που με απογοητεύει προσωπικά, είναι πως αυτοί που θα θέσουν επίσημα αυτά τα ζητήματα, αδιαφορούν προκλητικά.

Δηλαδη οταν καταφερω να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου οτι αυτος που φταιει ειμαι εγω, θα μπορεσω να γινω super hero και να περασω απο εκει που μεχρι εχτες φοβομουν; Η μηπως θα εξαφανιστουν απο μονα τους τα οποιαδηποτε προβληματα;

Υπαρχει αναγκη λυσης η δεν υπαρχει;

Οχι δε στρωσαμε ολοι ετσι, και δεν δελουμε να κοιμηθουμε ολοι ετσι.

Οπως οταν καποιος μου λεει οτι "εγω δεν ψηφησα την ταδε πολιτικη, και απαιτω κατι αλλο, και βγαινω στους δρομους να το διεκδηκησω" ετσι ισως και καποιοι, δεν ψηφησαν αυτη την πολιτκη, δεν εστρωσαν ετσι, και δεν θελουν ετσι να κοιμηθουν. Αλλα αν βγουν ομως να διεκδηκησουν, θα πρεπει να περσασουν απο το μαγαζακι με τις επιγραφες, να παρουν απο μια ταμπελιτσα με τη λεξη "ρατσιστης" (χρυσες δουλειες θα κανει ο τυπας).

Μιλαμε για ανθρωπους και για ανθρωπια, και στην πραξη ειτε δεν βλεπουμε, ειτε εχουμε γραμμενη την ολη αυτη κατασταση που δεν ειναι τιποτε αλλο παρα εξαθλιωση του ανθρωπου, φτωχια μεχρι θανατου, κακομοιρια που δεν θα ηθελες ουτε στον εχθρο σου, καταστασεις που τις βλεπεις και βουρκωνεις, και αντι να βγουμε να φωναξουμε για το τωρα, μηπως και ξυπνησει κατι, και γινει εστω και το ελαχιστο, περιμενουμε ποτε θα αποκτησουμε παιδεια, και ποτε θα γινουμε οι υπερανθρωπιστες να ανοιξουμε τις αγκαλιες μας να αγκαλιασουμε ολους της γης τους πονεμενους.

Κλασσικα ολοι φταιμε, και μιας και ολοι φταιμε, και αφου τα εχουμε κανει σκατα, πρεπει να ζησουμε πλεον με αυτα τα σκατα, και να παψουμε να σκεφτομαστε οτι ισως πρεπει καποια στιγμη να τα καθαρισουμε.

Και επειδη (η αλλη κλασσικη λογικη), δεν γινεται να καθαρισει τιποτε με μιας, καλυτερα να τα αφησουμε οπως ειναι, να μην ξεκινησουμε, ουτε το απειροελαχιστο (αυτη την πολυφορεμενη ποσοστοση, μια καλυτερη οσο γινεται αστυνομευση των συνορων), οχι ας τα αφησουμε ετσι γιατι ειναι πιο ανθρωπινο να μην εχουμε να θρεψουμε αυτους που εχουμε αλλα να θελουμε να εχουμε αλλους τοσους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...