Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν θα κατσω να ανταλαζω κουβεντες με κανεναν μιας και οπως ειπα οτι και να λετε το ακουω βερεσε Θα πρότεινα να αποχωρήσεις λοιπόν από το συγκεκριμένο topic.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 slygeo87 Δε ξέχασα να σου υπαγορεύσω, απλά απαξιώ να το κάνω συνειδητά. Eντάξει μαν, πρόβλημα σου, αλλά αν θεωρείς πραγματικά οτι όλοι οι (λαθρο) μετανάστες είναι θύματα εκμετάλευσης και οτι μόνο το ψωμάκι τους θέλουν να βγάζουν, αρκετά ποιητικό θα έλεγα αλλά είναι μια άποψη out of this world.
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Eντάξει μαν, πρόβλημα σου, αλλά αν θεωρείς πραγματικά οτι όλοι οι (λαθρο) μετανάστες είναι θύματα εκμετάλευσης και οτι μόνο το ψωμάκι τους θέλουν να βγάζουν, αρκετά ποιητικό θα έλεγα αλλά είναι μια άποψη out of this world. Οι περισσότεροι ανήκουν στην κατηγορία θυμάτων εκμευτάλευσης ή τελος πάντων αναζήτησης καλύτερης ζωής. Αλλά υπάρχουν και πολλοί παρανομούντες σαφώς αν υποννοείς αυτό Το οποίο έχει να κάνει με εθνικότητα. Δεν θα δείς δηλαδή εναν αφγανό ή πακιστανό να κάνει ληστείες. Θα τον δείς να πουλάει ζώνες ας πούμε.
Chris_85 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Teaser φαντάσου να μην σου ξεκαθάριζα κιόλας για ποιο λόγο το είπα. Τα παραπάνω λοιπόν, όπως δεσμεύτηκα, μου είναι αρκετά για να μην απαντήσω επί της ουσίας στα ερωτήματά σου. Επί της μη ουσίας όμως, να σου πω πως πραγματικά δεν με ανησυχεί καθόλου το γεγονός πως οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές των "προδοτών" του έθνους, των άθεων κλπ. Δεν μου απάντησες όμως, οι δικές σου σε προβληματίζει που ταυτίζονται με αυτές της ακροδεξιάς? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ slygeo87 Δε ξέχασα να σου υπαγορεύσω, απλά απαξιώ να το κάνω συνειδητά. μια ερωτηση πρακτικη στη χωρα μας ζουν 2000000 μεταναστες (λιγους λεω) εστω οτι αποφασιζουμε πως αντεχουμε 100000 τους υπολοιπους 1.900.000 ανθρωπους πως θα τους διαολοστειλουμε εξω απ τα ιερα μας εδαφη?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θα τους παμε εμεις σπιτια τους ειναι μια δικια μου λυση.
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν συμφέρει το κράτος Balsamomenos Πολλά έξοδα. Δεν θα μείνει τιποτα να φάνε μετά
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τους ποδοπατάμε μέχρι να βγάλουν φτερά και να φύγουν με τη θέληση τους. Πιο σοβαρά... μοιράζονται στα κράτη της ΕΕ. Δεν φταίει η Ελλάδα που είναι σύνορο. Άλλωστε πολλοί δεν έρχονται για την Ελλάδα. Στη χειρότερη όλων των περιπτώσεων, μένουμε με αυτούς που έχουμε.
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Και εγώ γράφω ότι να ναι αλλά βάζω και ένα "δεν στο λέω επιθετικά, ούτε βάζω ταμπέλα μπλα μπλα" και καθάρισα. Δεν με προβληματίζει τίποτα πέραν του θέματος με το οποίο ασχολούμαι. Συνεπώς, ΌΧΙ δεν με προβληματίζει ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και αυτή κρίνεται. Άλλωστε η άποψη που εκφράζω είναι η πρακτική των περισσότερων χωρών της ΕΕ. Αν είναι ακραία η ΕΕ είμαι και εγώ τότε. Δεν προνόησα απλά να σου πω για ποιο λόγο δεν γράφω το ποστ, αλλά και για ποιον το γράφω. Από εκεί και πέρα, να σου θυμίσω πάντως πως βάση των προχθεσινών μόλις ευρωεκλογών,[ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ] Και δε μιλάω μόνο για τους δικούς μας, είναι ευρωπαϊκό το φαινόμενο. Δεν έχουμε μόνο εδώ τέτοιους, όπως δεν είναι μόνο εδώ πρόβλημα το μεταναστευτικό. Eντάξει μαν, πρόβλημα σου, αλλά αν θεωρείς πραγματικά οτι όλοι οι (λαθρο) μετανάστες είναι θύματα εκμετάλευσης και οτι μόνο το ψωμάκι τους θέλουν να βγάζουν, αρκετά ποιητικό θα έλεγα αλλά είναι μια άποψη out of this world. Έχεις 2 options. Να κάνεις search και να βρεις πού ακριβώς είπα πως πιστεύω το παραπάνω, ή να σβήσεις το post σου και να μου ζητήσεις συγνώμη επειδή αντιλαμβάνεσαι λανθασμένα τα γραφόμενά μου. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` Chris_85 Σε εμένα απευθύνεται η ερώτησή σου?
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Mπορείς να σχολιάσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το post που δημοσίευσα πριν; Αν δεν λες αυτό τότε που διαφωνείς; Πόσο δύσκολο είναι για 'σενα να σταματήσεις να ειρωνεύεσαι τους πάντες και τα πάντα; Όχι τίποτα άλλο να καταλάβουμε και τι θες να μας πεις δηλαδή καμιά φορά.
Chris_85 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Οχι μονο ρε lyopir, γενικη ηταν, αν και κυριως απευθυνονταν στους υπερμαχους του συγκεκριμενου μετρου.. Δηλ φαντασιωνονται μαυρη αρβύλα να δινει κλωτσια στην πορτα λιγο πριν χαραξει και να διατασσει το μπουντρουμιασμα και τη βιαιη προσαγωγη των μεταναστων? Για να ξερουμε κιολας..
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Mπορείς να σχολιάσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το post που δημοσίευσα πριν; Αν δεν λες αυτό τότε που διαφωνείς; Πόσο δύσκολο είναι για 'σενα να σταματήσεις να ειρωνεύεσαι τους πάντες και τα πάντα; Όχι τίποτα άλλο να καταλάβουμε και τι θες να μας πεις δηλαδή καμιά φορά. Ολόκληρο το ποστ δημοσίευσα. Το γεγονός πως η αντίληψή σου είναι κάπως περιορισμένη για να με καταλάβει, δεν σου δίνει το δικαίωμα να βγάζεις συμπεράσματα που φυσικά ποτέ δεν έχω πει. Απαιτώ συγνώμη. Και σταμάτα το αυτό το παιχνίδι με την ειρωνία. Δε σε ειρωνεύομαι,κάνω το λάθος να σου μιλάω σοβαρότατα.
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν προνόησα...Εξακολουθώ να μην ακούω. Αν έχεις κάποια σοβαρή αντιπρόταση να τη δεχτώ. Όλα τα άλλα είναι..
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Σε αυτό το post αναφέρομαι.Αυτή είναι ή άποψη μου με το φτωχό μυαλό που διαθέτω.Έχεις να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό;
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Άλλωστε η άποψη που εκφράζω είναι η πρακτική των περισσότερων χωρών της ΕΕ. Αν είναι ακραία η ΕΕ είμαι και εγώ τότε. Χλωμό.Την καραμέλα με επωνυμία "ακραίος" πλέον την λέει και η κουτσή μαρία. Αλλωστε αν αυτό είναι κοινή γραμμή της Ε.Ε. ας εκφράσουν όλοι οι φορείς τις απόψεις για το θέμα να δούμε τι λέει ο καθένας
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Λοιπόν, έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα: Πολιτική κουβέντα μπορεί να γίνει, το αν είναι "ευτύχημα" ή "δυστύχημα" το ποσοστό που συγκέντρωσε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Ελληνικό πολιτικό κόμμα βρίσκεται ΕΚΤΟΣ επιτρεπτής θεματολογίας. Το γράφω τώρα ώστε να μην διαμαρτυρηθεί κανείς για τα edit που θα πέσουν λίαν συντόμως. Επίσης, απορίες εν μέσω λεκτικών διαξιφισμών για το τι "επιτρέπεται" ή όχι, στο εξής θα εκλαμβάνονται ως συγκαλυμμένη μομφή προς τους διαχειριστές και θα έχουν την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι δεν είμαστε διαρκώς online για να κάνουμε το διαιτητή. Αλλά, και να ήμασταν, πώς μπορώ να εμποδίσω κάποιον από το να παραβιάσει έναν πασίγνωστο κανόνα, αυτόν που απαγορεύει αναφορές και σπόντες σε πολιτικά κόμματα; Συνεχίστε εντός του πλαισίου που ανέφερα, παρακαλώ θερμά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.