liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Σαφώς και οφείλεται στην έλλειψη πολιτισμού και την μηδενική μόρφωση.Και 'γω φτωχός είμαι φίλε και αν δεν είχα ψωμί να φάω το πιο πιθανό είναι να ζητιάνευα, όχι να έκλεβα. Να χαρώ πολιτισμό/. Ευτυχώς που υπάρχουν και μορφωμένοι δηλαδή γιατί θα είχαμε ξεμείνει από ζητιάνους.
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Όλοι οι φτωχοί κλέβουν δηλαδή, οκ. Οι φτωχοί διεκδικούν. Λέξη άγνωστη απ'οτι φαίνεται για εσένα.
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 @elven Μα δεν είναι εξίσωση, συνεπαγωγή είναι. Η φτώχεια τους (για την οποία είμαστε υπεύθυνοι ως εκμεταλλευτές τους), τους εξωθεί στη μετανάστευση. Αφού μεταναστεύσουν, τους εκμεταλλευόμαστε για δεύτερη φορά και αυτοί προσπαθούν να επιβιώσουν (ο πολιτισμός του πεινασμένου). Ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσει η μετανάστευση είναι να σταματήσει η πρώτη εκμετάλλευση. και αυτό γίνεται με 2 τρόπους ή με το να συνειδητοποιήσουμε εμείς ότι δεν είμαστε μόνοι στη γη ή στο να διεκδικήσουν οι πεινασμένοι και να το πάρουν αυτό που έπρεπε εξαρχής να έχουν, τουλάχιστον φαγητό. Οι εταιρείες στο (αποτυχημένο) παράδειγμα που εξορύσσουν το πετρέλαιο της Νιγηρίας, το κάνουν για το κέρδος. Για αυτό το πουλάνε στην Ευρώπη κι όχι στη Ναμίμπια για παράδειγμα.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ναι υπάρχουν και αυτοί αλλά υπαρχουν και οι άλλοι.Εθελοτυφλείς.
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ναι υπάρχουν και αυτοί αλλά οι υπαρχουν και οι άλλοι.Εθελοτυφλείς. Καθόλου. Υπάρχουν και φτωχοί-σχιζοφρενείς δολοφόνοι με το κουτάλι. Εσύ πρόσεξες βάση της μόρφωσής σου και του πολιτισμού σου ποια οδό διάλεξες ή τσάμπα μιλάμε?
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Επανέλαβε σε ρυθμό υπαγορεύσεως δεν σε κατάλαβα. Για ποιά οδό μιλάς; =ρ
elven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 @elven Μα δεν είναι εξίσωση, συνεπαγωγή είναι. Η φτώχεια τους (για την οποία είμαστε υπεύθυνοι ως εκμεταλλευτές τους), τους εξωθεί στη μετανάστευση. Αφού μεταναστεύσουν, τους εκμεταλλευόμαστε για δεύτερη φορά και αυτοί προσπαθούν να επιβιώσουν (ο πολιτισμός του πεινασμένου). Ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσει η μετανάστευση είναι να σταματήσει η πρώτη εκμετάλλευση. και αυτό γίνεται με 2 τρόπους ή με το να συνειδητοποιήσουμε εμείς ότι δεν είμαστε μόνοι στη γη ή στο να διεκδικήσουν οι πεινασμένοι και να το πάρουν αυτό που έπρεπε εξαρχής να έχουν, τουλάχιστον φαγητό. Οι εταιρείες στο (αποτυχημένο) παράδειγμα που εξορύσσουν το πετρέλαιο της Νιγηρίας, το κάνουν για το κέρδος. Για αυτό το πουλάνε στην Ευρώπη κι όχι στη Ναμίμπια για παράδειγμα. Για παράδειγμα έρχονται πολλοί μετανάστες απο Πακιστάν. Τι είδους παιχνίδι τους έπαιξε η ελίτ των χωρών;Ότι θα παιξε-θα παιξε,εδώ παίζεται στην ανεπτυγμένες χώρες,αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι φτάνει στα τραγικά όρια της εκμετάλευσης άλλων χωρών . Ως και πυρηνική δύναμη είναι,δεν μιλάμε μόνο για χώρες της Αφρικής.. Δηλαδή εμάς(Γκρις) δεν μας εκμεταλεύονται ακόμα και σήμερα; Αυτοί που φυγαν παλαιότερα είχαν την ίδια συμπεριφορά με τους λαθρομετανάστες για τους οποίους συζητάμε; Πήγαν δλδ Αγγλία φτιάξαν 10 περιοχές γκέτο όπου δεν περνούσε ανενόχλητο ούτε κουνούπι και γενικά ήταν ο φόβος κι ο τρόμος; Και μην μου πεις ότι δεν ήμασταν στον πάτο εκείνες τις εποχές ή ότι δεν είχαμε χορτάσει απο την εκμετάλευση,να φάνε δεν είχαν
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Teaser δε στο λέω επιθετικά, ούτε για να σου κρεμάσω ταμπέλα, ούτε για να σε "τσουβαλιάσω" αλλά για να σε προβληματίσω (ελπίζω). Γνωρίζεις πως οι απόψεις που υιοθετείς στα τελευταία ποστ είναι αυτές οι οποίες στηρίζεται και βρίσκει πατήματα να λαϊκίζει και η σημερινή ακροδεξιά; Αν ναι, δεν νιώθεις ότι κάπου το χάνεις το πράγμα; Σε απορρίπτω γιατί δεν ξέρεις να μιλάς σοβαρά και με επιχειρήματα αλλά κρεμάς ταμπέλες. Το επιχείρημα σου είναι η ταμπελοποίηση, δεν μπορώ να το αντικρούσω. Οι απόψεις είναι του καθενός και εξαρτώνται από τον τρόπο που σκέφτεται. Αν αυτές τυχαίνει να ταιριάζουν με του γείτονα του δεν σημαίνει τίποτα και ντροπή σου που χρησιμοποιείς ένα τέτοιο όπλο. Αν θέλεις να το πάμε έτσι μπορώ να σου μιλήσω αναλόγως. "Ρίξε καμία μολότωφ από το MolotØvChémistryLáb που σου δίνει το άσυλο και άσε εμάς να σε θεωρούμε εγκληματία και εσύ εμάς ακραίους επειδή λέμε την αλήθεια που δεν σου αρέσει" ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και ΚΡΙΝΕ ΑΥΤΗ όχι διάφορες άλλες μπαρούφες. Αν διαγραφεί το ποστ μου (που θα γίνει) να διαγραφεί και του λιοπύρ ως πολιτική προπαγάνδα άνευ ουσιαστικών αντεπιχειρημάτων επί της άποψης μου. Κρίνε την άποψη και αντίκρουσε την με επιχειρήματα όχι με ταμπέλες. Α, η λύση που προτείνεις εσύ ποια είναι μιας και η δική μου είναι "υπερβολική"; Ζητώ ειλικρινα συγνώμη από τους υπόλοιπους για τις εκφράσεις μου.Δεν τα ενοώ αλλά υιοθέτησα την απουσία λογικής.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ...σώπα μπέημπη. Σιγά που θα μας πεις και τί βρακί θα βάλουμε. Εγώ λοιπόν διαφώνησα, το ξέσκισα, και προκαλώ εσένα τώρα να δούμε τί περισσότερο μπορείς να κάνεις απ' το να παραθέσεις 3 km ποστ, για να πεις ΜΙΑ πρόταση. Η οποία προσωπικά μου έφερε κι αναγούλα. Τα αστειακια και τα σχολια περι μπεμπη να τα αφησεις στην ακρη. Οπως σου ειπα ελα μαζι μου να ζησεις μια βδομαδουλα να σε παω εκει που κυκλοφορω και δουλευω καθημερινα και μετα να πηγαινεις μονος σου να σε δουμε τι ψαρια πιανεις και εσυ που απο τα λεγομενα σου φανταζομαι οτι εισαι απο τα "γενναια" παλικαρια που δεν φοβουνται να κυκλοφορησουν μεταξυ συγκεκριμενων γκρουπ που ξεσαλωνουν τις νυχτες (και οχι μονο) και ελα να ρωτησεις μονος σου τους κατοικους και μαγαζατορες πως νοιωθουν που ζουν μεσα στο ματι του κυκλωνα. Δεν θα κατσω να ανταλαζω κουβεντες με κανεναν μιας και οπως ειπα οτι και να λετε το ακουω βερεσε γιατι ΖΩ και κινουμαι καθε μερα αναμεσα τους. Τουμπεκι ψιλοκομενο και σιγη ιχθυος απο τους κατοικους εδω περα γιατι φοβουνται ακομα και την σκια τους (και με το δικιο τους) γιατι γινονται ΠΑΡΑ πολλα ΚΑΘΕ μερα που εσυ και ολοι οσοι δεν βρισκεστε σε ενα "επικυνδυνο" μερος δεν ακουτε και δεν προκειται να ακουσετε. Η μερα που θα βρειτε καμενο ανθρωπο απο βεντετα των συγκεκριμενων γκρουπ κατω απο το σπιτι σας και μπροστα στην πορτα σας ισως σας "ταρακουνησει" για το μεγεθος του προβληματος το οποιο βρισκεται σε τρομακτικο επιπεδο τα τελευταια 2 χρονια.
frenzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μπορεί και να γινόμουν ακροδεξιός αλλά είναι τόσο φοβισμένοι από τον κόσμο γύρω τους που δεν θα άντεχα τόσο καθημερινό στρες...
liopyr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Teaser φαντάσου να μην σου ξεκαθάριζα κιόλας για ποιο λόγο το είπα. Τα παραπάνω λοιπόν, όπως δεσμεύτηκα, μου είναι αρκετά για να μην απαντήσω επί της ουσίας στα ερωτήματά σου. Επί της μη ουσίας όμως, να σου πω πως πραγματικά δεν με ανησυχεί καθόλου το γεγονός πως οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές των "προδοτών" του έθνους, των άθεων κλπ. Δεν μου απάντησες όμως, οι δικές σου σε προβληματίζει που ταυτίζονται με αυτές της ακροδεξιάς? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ slygeo87 Δε ξέχασα να σου υπαγορεύσω, απλά απαξιώ να το κάνω συνειδητά.
o_magazatoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το βίντεο του χαρδαβδέλα ολόκληρο,πού μπορούμε να το βρούμε;
kosmasgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά δεν το λένε! Γιατί;Λύση στο πρόβλημα ή παραίτηση κυβερνήσεων που δημιούργησαν το αδιέξοδο. Να το ζητήσουν και οι πολίτες. Διακομματική συμφωνία για το πόσοι από τους ήδη υπάρχοντες απορροφούνται και δεν ζουν "στα παγκάκια". Κρατάμε όσους χρειάζονται. Για τους υπόλοιπους να αποφανθεί η ΕΕ. Από εδώ και στο εξής, διακομματικός συντονισμός (όχι πολιτική σπέκουλα) ώστε να συμφωνηθεί το "πόσοι" θα επιτραπεί να εισέλθουν στο μέλλον ανάλογα με τις ανάγκες και τη δυνατότητα απορρόφησης τους. Αυστηρός έλεγχος των συνόρων ώστε να μην εισέρχονται άλλοι παράνομα παρά μόνο όσοι έχουν ζητηθεί. Φυσικά συνεργασία με την ΕΕ και βοήθεια αυτής για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. (οι δικοί μας εδώ δειλιάζουν να θέσουν το θέμα) Επίλυση του προβλήματος. Μην ξεχνάς οτι η γεωγραφική θέση που βρισκόμαστε με τόσο θάλλασα είναι αδύνατο να ελεγθούν τα πάντα και γώ πιστεύω η λύση είναι καθαρά στην πρόληψη του προβλήματος με έλεγχο συνόρων. οσον αφορά τα θαλλάσια σύνορα μην ξεχνάς ότι βρίσκοντας λαθρομετανάστες στη θάλλασα στο έδαφος μας είναι δίκοπο μαχαίρι. Εξαθλιωμένοι οι πιο πολλοί και είσαι αναγκασμένος να τους δεχτείς. Απο εκεί και πέρα ειναι αλλο θέμα που θα καταλήξουν. Επίσης πρόβλημα ειναι και οι φίλοι μας απέναντι που είναι μπάχαλο και μπαινοβγαίνει όποιος θέλει καταλήγοντας Ελλάδα. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ ως προς τα μέτρα πρόληψης αλλά απο την στιγμή που μπεί κάποιος αλλάζει το θέμα
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Teaser φαντάσου να μην σου ξεκαθάριζα κιόλας για ποιο λόγο το είπα. Τα παραπάνω λοιπόν, όπως δεσμεύτηκα, μου είναι αρκετά για να μην απαντήσω επί της ουσίας στα ερωτήματά σου. Επί της μη ουσίας όμως, να σου πω πως πραγματικά δεν με ανησυχεί καθόλου το γεγονός πως οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές των "προδοτών" του έθνους, των άθεων κλπ. Δεν μου απάντησες όμως, οι δικές σου σε προβληματίζει που ταυτίζονται με αυτές της ακροδεξιάς? Και εγώ γράφω ότι να ναι αλλά βάζω και ένα "δεν στο λέω επιθετικά, ούτε βάζω ταμπέλα μπλα μπλα" και καθάρισα. Δεν με προβληματίζει τίποτα πέραν του θέματος με το οποίο ασχολούμαι. Συνεπώς, ΌΧΙ δεν με προβληματίζει ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και αυτή κρίνεται. Άλλωστε η άποψη που εκφράζω είναι η πρακτική των περισσότερων χωρών της ΕΕ. Αν είναι ακραία η ΕΕ είμαι και εγώ τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.