Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν προσωπική εμπειρία. Η πρόταση του slygeo87 ήταν "όσοι δεν ξέρετε ... πρώτα ζήστε, δείτε, μάθετε και μετά αναπαράγετε τις θεωρίες που κάπου διαβάσατε"

Μηπως ομως αυτοι που μενουν σε τετοιες περιοχες χανουν το ολο νοημα? Μηπως εξαιτιας αυτου του προβληματος, που οντως ειναι μεγαλο, τυφλωνονται και δεν μπορουν να δουν καθαρα την εικονα? Με λιγα λογια και ενας Αμερικανος, που εχασε καποιον συγγενη στην 9/11, ειναι απολυτα δικαιολογημενος που πηγε και εσφαζε αραπηδες της ερημου στην Μεση Ανατολη, οταν ο πραγματικος υπαιτιος δεν βρισκεται καπου στην αλλη ακρη της γης αλλα μεσα στο σπιτι του και κοιμαται και στο κρεβατι του μαλιστα.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sorry ρε συ teo αλλά και ο της άλλης άποψης πρέπει να δώσει πιστοποιητικά ότι δεν είναι "ένας Νομπελίστας που δεν ξέρει καλά-καλά ορθογραφία" όπως ειπώθηκε.

Ωραία, μαζί σου σ' αυτό. Εγώ το είπα με αφορμή έναν. Συμφωνείς κι εσύ, φαντάζομαι, για τον έναν και για τους υπόλοιπους, ανεξαρτήτως πλευράς.

Αν εγώ είμαι πχ δάσκαλος δεν μπορώ να επιχειρηματολογώ και να αμφισβητώ τον πληροφορικό σε ένα ταμπού θέμα πληροφορικής, όπως δεν μπορώ να βγάζω "ρατσιστή" τον κάτοικο του Αγ. Παντελεήμονα αν ζω στην Εκάλη και δεν έχω περάσει ποτέ από εκεί.

Ναι, όπως δε μπορείς να βγάζεις όμως θολοκουλτουριάρη και "κλεισμένο στο σπίτι του" κάποιον που δεν ξέρεις ούτε πού μένει ούτε τι κάνει γενικώς. Δηλαδή καταλήγεις (όχι εσύ, επειδή χρησιμοποιώ β ενικό) να κάνεις εικασίες ουσιαστικά για κάτι το οποίο δεν ξέρεις αν στέκει ή όχι, και πάνω σε αυτές τις εικασίες να ενισχύεις τα επιχειρήματά σου εις βάρος αυτών του άλλου. Πράγμα που είναι λογική υπεκφυγή, και όχι επιχείρημα. Όπως και νομίζω ότι ο δάσκαλος θα έπρεπε να αμφισβητεί κάθε πληροφορικάριο στην (εξαιρετική ίσως) περίπτωση που έχει τα κατάλληλα επιχειρήματα.

Τέλος πάντων, νομίζω συνεννοηθήκαμε, θα προσπαθήσω να μη συνεχίσω αυτή την παρένθεση. :-)

Δημοσ.

Μα γιατί να εκφέρεις άποψη απ' τη στιγμή που δεν ξέρεις; Γενικά αναφέρομαι...

Γιατί να μιλάς για ρατσισμό απ' τη στιγμή που δεν έχεις δει Αλβανό ούτε για δείγμα;

Δημοσ.
Μηπως ομως αυτοι που μενουν σε τετοιες περιοχες χανουν το ολο νοημα? Μηπως εξαιτιας αυτου του προβληματος, που οντως ειναι μεγαλο, τυφλωνονται και δεν μπορουν να δουν καθαρα την εικονα? Με λιγα λογια και ενας Αμερικανος, που εχασε καποιον συγγενη στην 9/11, ειναι απολυτα δικαιολογημενος που πηγε και εσφαζε αραπηδες της ερημου στην Μεση Ανατολη, οταν ο πραγματικος υπαιτιος δεν βρισκεται καπου στην αλλη ακρη της γης αλλα μεσα στο σπιτι του και κοιμαται και στο κρεβατι του μαλιστα.

Η 9/11 είναι κάτι που έγινε και τελείωσε.

Το κράτος πρέπει να λάβει υπόψη του αυτόν που έχει το πρόβλημα και όχι να ψάξει να βρει ανώτερα νοήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Έτσι δεν γίνεται.

Με τη λογική αυτή που εκφράζεις όσο μεγαλύτερο πρόβλημα έχει κάποιος τόσο περισσότερο πρέπει να εγκαταλείπεται το δικαίωμα του να εκφράζεται και να τον παίρνουν στα σοβαρά γιατί όπως λες "χάνει το γενικότερο νόημα".

Αν μου λες εσύ ότι "εντάξει μωρέ δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουμε" και ακούω από τον κάτοικο της Ομόνοιας ότι δεν μπορεί να ζήσει το νόημα το χάνεις εσύ και όχι αυτός. Γιατί έχεις ελλειπή ενημέρωση και πιθανώς αδιαφορία.

Δεν μιλάω επί προσωπικού ε.

Κλείνει η παρένθεση.

Γιατί να μιλάς για ρατσισμό απ' τη στιγμή που δεν έχεις δει Αλβανό ούτε για δείγμα;

Αυτό που λέμε: Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτός είναι Αλβανός.!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ποιο νοημα ρε συ Balsa ποιο νοημα? Οι ανθρωποι ΕΚΕΙ μενουν, εκει εμεναν και μαλλον εκει θα μενουν ως να πεθανουν. Οταν βλεπεις τον τοπο σου να "μεταμορφωνεται" απο χρονο σε χρονο απο το κακο στο χειροτερο με οτι αυτο συνεπαγεται τι θα τους πεις? Οτι δεν μπορουν να δουν καθαρα την εικονα?

Εδω που μενω εγω πριν καποια χρονια δεν ηταν ετσι. Σιγα σιγα ηρθαν απο αλλες περιοχες σαν σε κλοιο. Πριν μερικα χρονια δεν ειχα το προβλημα να περασω απο διαφορα μερη αυτων των περιοχων γιατι δεν υπηρχε κινδυνος να φαω καμια αδεσποτη σφαιρα οπως υπαρχει τωρα.

Οταν θα ερθουν και στη δικη σου "γειτονια" (δεν μιλαω για σενα προσωπικα) και γινει αλλο ενα κεντρο της Αθηνας εκει θελω να δω τι θα λεει ο καθενας. Σκεφτειτε οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκετα μερη στην Ελλαδα που ΕΙΝΑΙ χειροτερα απο το κεντρο της Αθηνας το βραδυ για πολλους λογους.

Δηλαδη που πρεπει να φτασουμε για να καταλαβουμε οτι η χωρα δεν μπορει να υποστηριξει περισσοτερους (λαθρο)μεταναστες αλλο πια? Ηδη εχουμε πολους περισσοτερους απο οσο θα επρεπε βαση οικονομιας και πληθυσμου. ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργησουμε και εμεις επιτελους με τους νομους της ΕΕ πανω σε αυτο το σοβαροτατο θεμα.

Δημοσ.

Ρε τεασερ, δεν υπαρχουν ουτε ανωτερα νοηματα, ουτε φιλοσοφικες αναζητησεις. Υπαρχουν καποια γεγονοτα και μια αληθεια. Αν εσυ θελεις να μεινεις μονο στους μπραβους και οχι και σε αυτον που τους εστειλε, δικαιωμα σου. Σαφως και το ξυλο θα το φας απο τους μπραβους αλλα πρεπει να ξερεις και τι παιζει στον κοσμο που ζεις. Τωρα αν εμεις ειμαστε αδυναμοι να αντιμετωπισουμε το μεγαλο προβλημα και μενουμε στο επιφανειακο, τι να πω? Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Δημοσ.

Αποτελέσματα και λύσεις θέλουμε όχι θεωρία.

Αν κάτι που λέμε δεν καταλήγει κάπου είναι άχρηστο να το λέμε.

Γιαυτό και σας ρωτάω συγκεκριμένα αν πιστεύετε στην ποσόστωση ή στην ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών μέχρι νεωτέρας...

Δεν παίρνω απάντηση όμως ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ζητήματα. Μόνο θεωρία. Αυτό με ενοχλεί.

Εντάξει εσύ balsamomene έδωσες απάντηση, δεν αναφέρομαι σε εσένα.

Δημοσ.

Θελεις να σου πω ποια ειναι η λυση για να αντιμετωπισεις τον αρχηγο των μπραβων? Το μαυροκκοκινο αστερακι που εχω σαν υπογραφη σου λεει κατι? :P

Δημοσ.
Θελεις να σου πω ποια ειναι η λυση για να αντιμετωπισεις τον αρχηγο των μπραβων? Το μαυροκκοκινο αστερακι που εχω σαν υπογραφη σου λεει κατι? :P

Πρόσεχε μη σκίσεις το καλσόν.:lol::lol::lol:

Συμφωνώ αλλά μη χυθεί και αίμα!!! Υπάρχουν άνθρωποι που θα σπεύσουν να το πιουν και αυτό.

Δημοσ.

Α, το αν θα χυθει αιμα δεν εξαρταται απο' μενα. Αν του πω "ε εσυ φυγε, μας εχεις καταστρεψει" και φυγει, μια χαρα. Αν μου πει "αντε γαμησου ρε βλακα" και μου στειλει και τιποτα σκυλια, και αιμα θα χυθει και καλσον θα σκιστουν (τα δικα του φυσικα, εγω δεν φοραω).

Δημοσ.
Mπορείς ελεύθερα να τους βλέπεις σάν ίσιους και εγώ τους βλέπω σάν ίσιους αλλά δέν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται στην ελλάδα, βρίσκονται σε ξένο σπίτι στο οποίο είναι αφιλόξενοι. Οτι δημιουργούν του κόσμου τα προβλήματα είναι ένας λόγος περισσότερο να πάρουν πόδι.

...Άμα ξανακούσω στη ζωή μου για Ξένιο Ζευ, θα γαμηθεί ο Δίας.

washcloud καταλαβαίνω τι λες και τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά θα μου επιτρέψεις να πω ότι επιμένεις στο θέμα του ρατσισμού και της προκατάληψης πράγμα το οποίο δεν υφίσταται αλλά ακόμα και αν υπάρχει στις αντιλήψεις του Έλληνα δεν είναι αυτό το οποίο συζητάμε. Στη συνέχεια θα σου δείξω ποιοι είναι οι "ρατσιστές" Ελληνάρες.

Θα προτιμούσα βέβαια το ποστ σου να ήταν πιο σκελετώδες για να κουοτάρω και μερικά πράγματα αλλά το συμπέρασμα των λεγομένων σου είναι "δεν είναι καλό να είμαστε ρατσιστές" Εντάξει συμφωνώ και επαυξάνω.

Δεν μας λες όμως το δια ταύτα. Οκ δεν είμαστε ρατσιστές. Μετά; Επιτρέπουμε τη μισή Ασία και Αφρική να έρθει στην Ελλάδα; Βάζουμε όριο; Αν ήσουν υπουργός τι θα έκανες δηλαδή; Δεν το ξεκαθαρίζεις ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. Τι γίνεται μετά τον ρατσισμό και όχι πριν από αυτόν.

Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να μείνουμε στον ρατσισμό...εδώ είμαστε.

Ρατσιστής είναι αυτός που γουστάρει άπειρη εισροή φθηνού εργατικού δυναμικού και να μπορεί να εκμεταλλεύεται τη φτώχεια και την εξαθλίωση παράγοντας ακόμη περισσότερη για να έχει ο ίδιος οικονομικά οφέλη. Ρατσιστής δεν είναι αυτός που λέει "παιδιά θέλω να έρχεται ένας Α αριθμός ανθρώπων να δουλεύουν αξιοπρεπώς να ζουν με την οικογένεια τους και όχι σε καθεστώς φόβου απέλασης" αλλά αυτός που λέει "αποδοχή όλων των μεταναστών, ακόμη και αν ζουν σαν ζώα, χωρίς δικαιώματα (γιατί προφανώς δικαιώματα και απεριόριστη εισροή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ) υπό τον φόβο της απέλασης κτλ"

Ο δεύτερος είναι ο αυτοθεωρούμενος ως "απόγονος του Περικλή" και όχι ο πρώτος. Ο δεύτερος είναι ο εκμεταλλευτής που έχει πορτοκαλιές, "λατομεία" σε νησιά και μαγαζάκια θανάτου. Όχι ο πρώτος.

Όταν θα καταλάβετε ότι αυτό που γίνεται σήμερα δεν οφελεί κανέναν εκτός από την ανωτέρω σιχαμερή κατηγορία "Ελληνάρων" θα μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά.

Είναι απλό.

Θα ήμουν υπέρ της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης μόνο αν:

• Εκανα εμπόριο ναρκωτικών.
  • Είχα χωράφια καλλιεργήσιμα.
  • Δεν με ενδιέφερε η κατάσταση και το επίπεδο διαβίωσης ενός ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα μου.
  • Είχα πολιτικά οφέλη.
  • Είχα τραγικά ετοιμόρροπα διαμερίσματα σε υποβαθμισμένη περιοχή και ήθελα να στοιβάξω καμιά εκατοσταριά "ποντίκια" μέσα.
  • Ήθελα εργάτες/σκλάβους με 300€ μισθό.

Θέλω όριο και έλεγχο μεταναστευτικής ροής διότι:

• Δεν έχω τίποτα από τα παρά πάνω.
  • Δεν είμαι ρατσιστής αφού δεν εκμεταλλεύομαι ανθρώπους για να βγάλω κέρδος.
  • Δεν θέλω να υπάρχουν αδήλωτοι άνθρωποι που μπορεί να είναι από τον πιο καλό μέχρι τον χειρότερο εγκληματία χωρίς να το γνωρίζω.
  • Όσοι θα βρίσκονται εδώ θα πρέπει να ζουν "καλά" και αξιοπρεπώς. Οι υπόλοιποι αναζητούν την τύχη τους αλλού.

Ο ρατσισμός δεν βρίσκεται σε αυτό που λέω αλλά ψάξτε καλύτερα στις δικές σας ιδέες μήπως κρύβεται κάπου και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

...Τήζερ, το να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι καταλαβαίνεις, απέχει πολύ από το να όντως καταλαβαίνεις.

Κι αφού ΔΕΝ με καταλαβαίνεις, "και το πας στο ότι το πάω αλλού", κοίτα το πρώτο quote. Να τονίσω, ότι σχετικές "απόψεις", έχουν ουουου προϋπάρξει.

Ε άμα επιμένεις ότι ΕΓΩ "το πάω αλλού"...τί να σε πω πασαμ'.

...Στο ΙΔΙΟ τέμπο, σου έχω πει (αλλά ΔΕΝ έχεις δώσει βάση...), πως ΔΕΝ αφορούν ΕΣΕΝΑ τα πάντα :P

...Στο ίδιο ΝΤΑΛΚΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ και είναι το θέμα ο ρατσισμός. Εκτός δηλαδή ότι εκ των ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τον φέρνει η κουβέντα τον ρημάδη, είναι ένα ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ζήτημα, ΑΥΣΤΗΡΑ συνδεδεμένο με το εν λόγω ζήτημα.

Μόνο που εσένα ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως δεν σου αρέσει να το ακούς.

Θες ν' ακούς για τους "πατριώτες Έλληνες", για τους "αγωνιστές της Ζωής Έλληνες", για τους "ήρωες Έλληνες", για τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ Έλληνες....

...αλλά για το χανείο του σήμερα, του εδώ και τώρα, δε θες. Σε χαλάει ρε παιδί μου.

"Βάλλομε ενάντια σε κάθε τί ελληνικόν" :P

Ε όχι βρε φιλάρα, τα ξαναείπαμε, με το να κουκουλώνονται τα κακώς κείμενα, δε γίνεται δουλειά.

Τα "καλά" τα "ελληνικά", άνοιξε άλλο θρεντ να τα συζητήσουμε αν θες. Στο ζήτημα της λαθρό- , όμως, δε νομίζω ότι μπορούν να παρουσιαστούν αρκετά "καλά" "ελληνικά". Γι ΑΥΤΟ και μένουμε επί της ουσίας, και δεν την κάνουμε με επιχειρήματα του τύπου "δεν γίνεται να σπιλώνουμε συνεχώς το ίδιο μας το έθνος". ΑΝ υπάρχει ΕΝΑ "καλό", αυτό είναι οι όσοι βρίσκονται και υψώνουν πιο λογικές φωνές από το "ίμιγκραντς γκο χομ!". Παραδόξως κι εμφανώς, τέτοιες φωνές τις χαρακτηρίζεις από γραφικές και δήθεν, έως ύποπτες, και πως εξυπηρετούν μόνο στο τσαλάκωμα του τζατζικιού, της ρετσίνας, του Παρθενώνα και της παραλίας.

..Επίσης : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να κάνει "χαβαλέ ποστς" (μην παρεξηγηθείς, δεν εμπεριέχει ο όρος εμπάθεια, και στο 'δείχνω αμέσως) :

...Είπαμε (από σπάσιμο), αν θες να καταννοήσεις τη ΔΙΚΗ μου γενική άποψη για το ζήτημα "λαθρομετανάστευση",,,,,use the damned σερτς :P (και διάβαζέ με καλύτερα...όπως κάνω ΕΓΩ :P).

Kατά δεύτερο λόγο, έχεις ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ να ανακατέψεις ρατσιστές και εκμεταλλευτές.

Απλά να πω ότι ο εκμεταλλευτής, ξέρεις, είναι κατά βάση το...αντίθετο του ρατσιστή - όσον αφορά τις ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, έστω : ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.-

Ο δε ρατσιστής, είναι κατά βάση ο φοβικός που ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ τους πάντες φέροντες ένα Κοράνι πχ, ή έναν παραπάνω τένοντα στην ποδάρα, αποδίδοντας τους ίδια γνωρίσματα (πχ Αλβανός = σκατοφάρα και ΤΕΛΟΣ).

Ε όταν ΑΥΤΟ το τυπόνι, βγαίνει είτε στα κανάλια, είτε κάνει συγκεντρώσεις με ομοϊδεάτες, και το πρώτο και τελευταίο πράγμα που κάνει είναι να ωρύεται "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (κάνει και ενίοτε ΑΛΛΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ), ε τότε τί να λέμε για το ΠΟΙΟΣ ειναι ο ρατσιστής βρε Τήζερ;;;

...Και για να κλείνουμε :

Ο ρατσισμός δεν βρίσκεται σε αυτό που λέω αλλά ψάξτε καλύτερα στις δικές σας ιδέες μήπως κρύβεται κάπου και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

...όσο ΔΕΝ κολλάς πίσω από τα "ελεγχόμενη μετανάστευση" "για να υπάρχει ΚΑΙ ανθρώπινο βιοτικό επίπεδο", το "...ΚΑΙ ανθρώπινη μεταχείριση σε όσους ΚΑΛΩΣ-ΚΑΚΩΣ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Θ Α ΒΡΕΘΟΥΝ (σ' αρέσει/μ' αρέσει - δεν σ' αρέσει/δε μ' αρέσει) ΕΝΤΟΣ των συνόρων, ανεξαρτήτως πολιτικών και εφαρμογών μέτρων",,,,,,,,,,,,,τότε ΜΗΝ κάνει τον κόπο να ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ καν την προτροπή του προηγούμενου quote, διότι ΕΚΕΙ ακριβώς βρίσκεται και η διαφορά μας, καθώς και η απάντηση (...που δεν νομίζω ΚΑΝ ότι αξίωνε...) για το τί ακριβώς κρύβεται στις "δικές μας" ιδέες.

Γιατί αρπάζεσαι γλυκέ μου; Κάποιοι δεν έχουν δει τι σημαίνει να έχεις γείτονα αλλοδαπό.Δυσκολοχώνευτο ;

Κάποιοι. Ναι. Κάποιοι άλλοι έχουν. Και λοιπόν; Λες όσοι χτυπιούνται για τα δικαιώματα των ξένων, να τους έχουν δει μόνο στο Νάσιοναλ Τζιτζιογκράφικ; Μάλλον αυτό λες ε.

Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν προσωπική εμπειρία. Η πρόταση του slygeo87 ήταν "όσοι δεν ξέρετε ... πρώτα ζήστε, δείτε, μάθετε και μετά αναπαράγετε τις θεωρίες που κάπου διαβάσατε"

Δεν αναφερόταν αποκλειστικά στους έχοντες αντίθετη άποψη αλλά σε όποιον τυχόν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.

Και απ'ότι κατάλαβα δεν το είπε ως μπηχτή η ως ειρωνία αλλά ειλικρινά. Ακολουθεί και ένα "φιλικά" στο ποστ του.

Και ναι, το αν κάποιος έχει προσωπική άποψη για κάτι είναι ένα μεγάλο επιχείρημα. Δεν μπορεί να λέει ότι όλα βαίνουν καλώς ο κάτοικος της Εκάλης που τυγχάνει να μην έχει πατήσει ποτέ σε προβληματικά μέρη.

Με το google είμαστε όλοι παντογνώστες...

...Το έχεΤΕ παραξηλώσει με τις εικασίες, δε νομίζετε; Ο άλλος έλεγε ότι η άλλη έπρεπε να πάει Γερανίου με εμπριμέ φοστάν, να της κάνουν τον κώλο εμπριμέ φοντάν, για να μάθει, γιατί δεν ξέβρει τίποτες.

Και είχα υπεθέσει ότι ΑΥΤΟΣ το δοκίμασε, και ήξεβρε τί έλεγε.

54 σελίδες θέμα τίγκα στο παραλογισμό και την ασχετοσύνη.Παροτρύνω αυτούς που διαφωνούν με το τελευταίο post της 53ης σελίδας να απαντήσουν με επιχειρήματα στον Teaser.Άϊντα να δούμε.

Διάβασέ τα.

Ετσι ακριβως. Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα διαφωνησει με το συγκεκριμενο ποστ.

...σώπα μπέημπη.

Σιγά που θα μας πεις και τί βρακί θα βάλουμε.

Εγώ λοιπόν διαφώνησα, το ξέσκισα, και προκαλώ εσένα τώρα να δούμε τί περισσότερο μπορείς να κάνεις απ' το να παραθέσεις 3 km ποστ, για να πεις ΜΙΑ πρόταση.

Η οποία προσωπικά μου έφερε κι αναγούλα.

Δημοσ.
..Το έχεΤΕ παραξηλώσει με τις εικασίες, δε νομίζετε; Ο άλλος έλεγε ότι η άλλη έπρεπε να πάει Γερανίου με εμπριμέ φοστάν, να της κάνουν τον κώλο εμπριμέ φοντάν, για να μάθει, γιατί δεν ξέβρει τίποτες.

Και είχα υπεθέσει ότι ΑΥΤΟΣ το δοκίμασε, και ήξεβρε τί έλεγε.

Ναι ρε έπρεπε να πάει.Άλλο να είσαι υπερασπιστής των δικαιώματων των μεταναστών και άλλο να μη βλέπεις πιο πέρα από τη μύτη σου.Δεν παίζουν δηλαδή οργανωμένες συμμορίες αλλοδαπών;

Άσχετο...μη μπλέκετε χρυσαυγίτες με συγκαταβατικούς, IT'S A PRETTY BIG FUCKING DIFFERENCE!

Δημοσ.
Δηλαδη εγω που εγινα νεοταξικος πρακτορας των σιωνιστων, τι θα επρεπει να πω με κεφαλαια γραμματα?

Οι αντίπαλοι νομπελίστες φασίστες-νάζουλες και ρατσιστές τι πρέπει να γράψουν;

Ψάχνεις να βρεις ποιος έχει βάλει την πιο ηλίθια ταμπέλα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...