BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Teaser, το ξερεις οτι η τελευταια σου προταση ειναι καπως εριστικη? Σαφως και το σωστο ειναι να μπει ενα οριο. Το προβλημα ομως δεν ειναι μονοδιαστατο αλλα ειναι ενα αγκαθι ενος τεραστιου τριανταφυλου ( δεν μου ερχεται στο μυαλο αλλο φυτο με αγκαθια). Και ετσι θα καταντησω για αλλη μια φορα γραφικος και θα πω το εξης: Do you know the enemy? Do you know your enemy? Well, gotta know the enemy right here (δεν ακουω green day)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ζητήται εθελοντής για βιντεοσκόπηση/φωτογραφιση ομονοιας/γερανίου/σοφοκλέους και πέριξ.. Χαχα θέλω να βγάλω καποιες φωτογραφίες αλλα ειναι δυσκολο πανω στη μηχανή.Ομως απο την αλλη δεν μπορώ να σκάσω μυτη στη σοφοκλέους και να φωτογραφίζω. Περα απο τη πλάκα παρατηρώ πως εχουν μαζευτεί τώρα στην Ομονοια κυρίως. Και πανε ομαδικά σήμερα πρεπει να ηταν γυρω στα 100 ατομα που διεσχιζαν την Πειραιώς (μετανάστες) προς σοφοκλέους. Αλλαξανε 4 φανάρια και ειχαμε κολησει εκει μεχρι να περάσουν ολοι τους.Για καποιο λογο δεν υπολογίζουν φανάρια ουτε αυτοκίνητα..(πηγα να πατησω 2 στη σοφοκλέους).Κατα τις 6-7 ηταν τιγκα η σοκοφλέους πηγαίναν πέρα δώθε.
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Teaser, το ξερεις οτι η τελευταια σου προταση ειναι καπως εριστικη? Η ερώτηση μου είναι απλή και καθόλου εριστική. Δεν μου αρέσουν οι συγκεκαλυμμένες απαντήσεις και γιαυτό το ερώτημα είναι σαφές. Όποιος διαφωνεί ή συμφωνεί απαντάει αναλόγως. Σαφως και το σωστο ειναι να μπει ενα οριο. Ευχαριστώ. Ζητήται εθελοντής [...].. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω μια βόλτα κάποια στιγμή για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ότι λέμε δεν είναι θεωρία.
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Παίδες, δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα η συζήτηση πηγαίνει στο ρατσισμό και τη μη αποδοχή της "άλλης" θρησκείας. Αν κάποιος είναι μισαλόδοξος αυτός δεν είναι σίγουρα ο Χριστιανός.Ο slygeo87, εγώ, oι grimp, anarxos κτλ δεν λέμε "έξω οι βρωμιάρηδες μουσουλμάνοι". Μακριά, τουλάχιστον από μένα τέτοια διάκριση. Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό (που πάντοτε οι της αντίθετης άποψης το πηγαίνουν εκεί σκόπιμα) αλλά ποσοτικό. Είναι θέμα ορίου. Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε. Να δεχθούμε κόσμο; Μαζί σας. Αλλά να συμφωνήσουμε ΠΟΣΟΥΣ θα δεχθούμε και οι οποίοι θα ζουν νόμιμα και όχι σε τρώγλες. Επ'αυτού και μόνο αμφισβήτηση δεκτή. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν πείτε "να μην μπει κανένα όριο στην εισροή μεταναστών και να έρχονται όσοι θέλουν και νόμιμα(!)". Άσχετα αν μαζευτεί η μισή Ασία και Αφρική εγώ προσωπικά θα το δεχτώ, διαφωνώντας προφανώς, αλλά είναι μία άποψη. Δεν δέχομαι όμως (=δεν συμμερίζομαι) την παρερμηνεία του θέματος/προβλήματος από "ποσοτικό" σε "ρατσιστικό" για να ενισχύσουμε την άποψη μας. Και ζητώ από όλους τους συμμετέχοντες αν θέλουν να κάνουν μία διευκρίνυση επ'αυτού. ....Ρε θες να με σαλτάρεις βραδυάτικα (ΚΑΙ καλοκαιριάτικα);;; ...Τι θες να πεις "η συζήτηση πηγαίνει στο ρατσισμό"; Τί σκατά είναι και δεν είναι ρατσισμός, το να ξεχωρίζει κανείς κάποιον αμέσως-αμέσως, και να τον φορτώνει διάφορα, και ν' αδιαφορεί γι' αυτόν, με βάση το θρήσκευμά του, την εθνικότητά του, τις πολιτιστικές του καθημερινές συνήθειες ή και τα έθιμά του; Τί είναι ρατσισμός δηλαδή για 'σένα; Οι μαύροι της Αμερικής ; (και πολύ προσεκτικά ΔΕΝ είπα "ο διαχωρισμός με βάση το χρώμα του δέρματος. Ούτε πρόκειται καν για συντακτική παπαριά μου, όταν ρώτησα "ρατσισμός = οι μαύροι της Αμερικής;") ...Εδώ μου το γυρίζει ο άλλος στους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, και λες ότι όσοι γράφουν για ρατσισμό "την πάνε εκεί την κουβέντα" ;!; ...Παρακάτω με τρελλαίνεις ΑΚΟΜΑ περισότερο : ...λες δηλαδή, ότι η μισαλλοδοξία είναι ΜΗ-ΙΔΙΟΤΗΤΑ των χριστιανών! Ρε ! Ρε σταμάτα να κάνεις λες και όλα αρχίζουν από 'σενα - και τελειώνουν σε σένα : Το να φοβάσαι ΕΣΥ υπέρ του δέοντος να κυκλοφορήσεις, ΔΕ σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Το ότι εσύ "ό,τι ελληνικό", το βλέπει ως "καλόν", ΔΕ σημαίνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας μας (από πάρα πολλές απόψεις - δε θα φτιάξω λίστα) ΔΕΝ είναι ΜΠΟΡΝΤΕΛΛΟ. Διότι είναι. Το ότι ΕΣΥ προσωπικά δεν έχεις επιτεθεί (φορώντας στολή ή μη) σε μετανάστη, ΔΕ σημαίνει ότι ΔΕΝ γίνεται. Το ότι ΕΣΥ δεν έχεις εκμεταλλευτεί στη δουλειά σου έναν, επίσης ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν γίνεται κατά κόρον. ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις, ότι κατά βάση αυτά που κράζουμε κάποιοι, είναι τα ΚΑΚΩΣ κείμενα ; Δεν μπορείς να καταλάβεις, ότι δεν είμαστε χαΐβάνια, ψώνια (ο άλλος με νομίζει ακόμα καβλοπιτσιρικά βορείων Αθηναΐκών προαστείων), σαλταρισμένοι ή ό,τι ξέρω 'γω άλλο ; Η φάση μου θυμίζει τα ζωο-θρεντς, που άμα βγει κανείς και υποστηρίξει ότι και τα τεράποδα οφείλουν να ζουν "ανθρώπινα", αρχίζει παπαρορυμαγδός του τύπου : Ωχ καλώς τους δήθεν Α ναι να και οι με τα ψυχολογικά κενά Κοιτάχτε ρε πρώτα τους ανθρώπους γύρω σας (για ένα μυστήριο λόγο, "γύρω" υπάρχουν ΠΑΝΤΑ μόνο άνθρωποι-Έλληνες. Ας γαμηθεί το σύμπαν, ζντμπουτζαμαζ όλα τ' άλλα, ΠΡΩΤΑ να κοιτάξετε τους ανθρώπους-Έλληνες, κι άμα τους κάνετε όλους ευτυχισμένους, ίδωμεν και δια τα έτερα) και λοιπές άλλες !^$@#^$#&!@ Να δεχθούμε κόσμο; Ρε τήζερ, αφού ΔΕΝ μας διαβάζεις (αρκούντως), ΤΙ να γράψουμε ;;; Λοιπόν, η αλήθεια είναι απλά ότι κάποιοι νοιάζονται, και κάποιοι είναι απλά στους όρχεις τους, δε τους νοιάζει ρε παιδί μου, έχουν τα δικά τους προβλήματα και δε θα σώσουν αυτοί τον κόσμο, ωχού, οι ξένοι δεν έχουν δουλειά εδώ, οι μουσουλμάνοι δεν έχουν δουλειά πουθενά (άσε που πιστεύουν και σε λάθος θεό οι μαλάκες) (όπως και τα ζώα ανήκουν στα δάση), ψηφίστε ακροδεξιά να βάλει καμμιά τάξη, ληστές επί χούντας έβλεπες ;; )
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 washcloud το πηγαίνεις πάλι στον ρατσισμό. Θα το καταπιώ όμως. Αν και δεν τίθεται θέμα ράτσας, θρησκείας κτλ αλλά αριθμού. Ξεκινούμε από την αρχή. "Είσαι υπέρ του να μπει ένα όριο στην εισροή μεταναστών ή θα πρέπει να εισέρχεται όποιος θέλει, να νομιμοποιείται και να ζούμε όλοι καλά και αρμονικά?" Αυτό θέλω να μου απαντήσετε ο δύστυχος τίποτα άλλο. ....Ρε θες να με σαλτάρεις βραδυάτικα (ΚΑΙ καλοκαιριάτικα);;; Εντάξει, ακόμη δεν πήγαμε διακοπές. Θα φύγουμε και θα ψαχνόμαστε μετά!
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 washcloud το πηγαίνεις πάλι στον ρατσισμό. Θα το καταπιώ όμως. Αν και δεν τίθεται θέμα ράτσας, θρησκείας κτλ αλλά αριθμού.Ξεκινούμε από την αρχή. "Είσαι υπέρ του να μπει ένα όριο στην εισροή μεταναστών ή θα πρέπει να εισέρχεται όποιος θέλει, να νομιμοποιείται και να ζούμε όλοι καλά και αρμονικά?" Αυτό θέλω να μου απαντήσεις ο δύστυχος τίποτα άλλο. ...να κάνεις σερτς στο θρεντ με βάση τον χρήστη washcloud, σιγά μη τα ξαναγράφω. Κατά τ' άλλα, αφού αυτό που έχεις να πεις είναι ότι "το πηγαίνω στον ρατσισμό", σας αγαπάω, μα δε παντρεύομαι.
Teaser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ...να κάνεις σερτς στο θρεντ με βάση τον χρήστη washcloud, σιγά μη τα ξαναγράφω. Κατά τ' άλλα, αφού αυτό που έχεις να πεις είναι ότι "το πηγαίνω στον ρατσισμό", σας αγαπάω, μα δε παντρεύομαι. Εντάξει washcloud και γω σας αγαπάω γιαυτό και δεν θα σας πιέζω μήπως και βγάλω μια απάντηση (όποια και αν είναι αυτή) στην ουσία του ερωτήματος μου. Αφού δεν θέλετε...το σέβομαι.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δε σχολιάζω την τοποθέτηση σου αλλά, εσείς οι 4 δε λέτε τα ίδια. Είμαι και 'γω του μέχρι ενός ορίου.Τάσσομαι υπέρ της ποσόστωσης. Με τον Teaser συμφωνούμε προφανώς σε αυτό, τώρα άμα ειπώθηκε κάτι παραπάνω απ' τα άλλα παιδιά που δεν πρόσεξα, my bad. ...δηλαδή, χωρίς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, κυκλοφόραγες ό,τι να 'ναι, όποτε να 'ναι, όπου να 'ναι. Τι λε ρε. Μπράβο. Κάποτε τα χρόνια ήταν ξέγνοιαστα.Συγκεκριμένα στις πόλεις της επαρχίας ήξερες οτι όλοι και όλοι οι ''κακοί'' ήταν τρεις.Αυτός, αυτός και αυτός.Για Έλληνες μιλάω έτσι, δεν υπήρχαν αλλοδαποί τότε.Τώρα όμως το κακό έχει παραγίνει και όταν ακούω παραλογισμούς του στυλ: ...τους λαθρομετανάστες σαν ανθρωπους και οχι σαν μαζες υποαναπτυκτων εγκεφαλων ...συφιλιάζομαι ρε φίλε.Μα να μη παραδέχονται καν οτι τα παληκαράκια αυτά είναι μερικά έτη φωτός πιο πίσω απ' τον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο της Ευρώπης;Από μόρφωση μέχρι ποιότητα ζωής.Μέχρι και τη μπούργκα ανέφερε κάποιος.ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;Απλά παραδεχτείτε τουλάχιστον το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εφόσον αδυνατείτε να εκφράσετε την άποψή σας ήρεμα, ή εάν τα γραφόμενα όσων διαφωνούν μαζί με την (ολόσωστη, είμαι βέβαιος) άποψή σας, σας εξοργίζουν τόσο ώστε αισθάνεστε την ανάγκη να το ρίχνετε στις προσωπικές επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς, θα σας παρακαλούσα θερμά να μη γράψετε τίποτε άλλο. Ευχαριστώ.
elven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 wash την είπα τη γνώμη μου. Είμαι υπέρ της ποσόστοσης,υπέρ της νομιμοποίησης αυτών που τηρούν κάποιες προυποθέσεις,υπέρ της απέλασης των εγκληματιών,υπέρ του αυστηρότερου ελέγχου για το ποιος έρχεται. Το πρόβλημα με τον μουφτή είναι ότι έχει δικαστική εξουσία και έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους,το ίδιο και η σαρία. Το θέμα είναι:Αν τον/τους πας δικαστικά γιατί άσκησε την εξουσία/εφάρμοσαν τον θρησκευτικό τους "νόμο" τι θα γίνει; το ερώτημα που έκανα για το τι έκαναν οι ευρωπαικές χώρες δεν ήταν ειρωνικό,ξέρεις ή ξέρει κάποιος; Και εν τέλει τα παραπάνω αποτελούν όντως πρόβλημα ή τα χω καταλάβει λάθος;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μα να μη παραδέχονται καν οτι τα παληκαράκια αυτά είναι μερικά έτη φωτός πιο πίσω απ' τον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο της Ευρώπης;Από μόρφωση μέχρι ποιότητα ζωής.Μέχρι και τη μπούργκα ανέφερε κάποιος.ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;Απλά παραδεχτείτε τουλάχιστον το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό! Συγνωμη αλλα που κολανε αυτα? Ναι ειναι ετη φωτος πισω, τι θελεις να μου αποδειξεις? Την φωτογραφια με την μπουργκα την ποσταρε καποιος "εξυπνουλης" για μας βγαλει ολους εμας τους διεθνιστικοαριστερονεοαταξικοανθελληνοπροοδευτικους και ισλαμιστες. Λες και δεν μας εφταναν ολα τ'αλλα. Αλλα ισως εχετε δικιο, εγω ειμαι αυτος που βαζει ταμπελες. Ποσες φορες πρεπει να το καταλαβετε οτι οι μεταναστες και εμεις, με την σειρα μας, ειμαστε απλα τα θυματα σε αυτο το παιχνιδι. Ιμπερεαλιστης-αφεντικο μας, καταστρφει χωρα (ειτε με πολεμο, ειτε ξεζουμωντας τον φυσικο πλουτο της, αποικιοκρατισμος) βγαζει πολυ πολυ χρημα, παραγει μεταναστες, τους φερνει εδω, απροσανατολιζει προβληματα κοινωνιας μια και ολος ο πλανητης σε μια χωρα οχι δουλεια αρα εγκληματικοτητα, κερδιζουν με την σειρα τους οι μεσσαιοι φτηνα εργατικα χερια καθως και ανθρωπους χωρις την αναγκη να απαιτησουν, γονατιζει κοινωνια ζητωντας βοηθαει απο κυβερνησεις στοπ. Τοσο απλο και αν επεκταθουμε θα βγαλουμε και λαυρακι. Και τελος χεστηκανε ολοι τους εκει πανω αν ενας αλλοδαπος εκλεψε τον ομνι (τυχαιο παραδειγμα) η οχι. Δεν ειναι υπολογοι σε μας αυτοι. Ακομα και οι τακτικες που χρησιμοποιει τελευταια η Ε.Ε ειναι καθαρα λογω εξαναγκασμου μηπως και εχουμε τιποτα ευτραπελα και ξυπνησουν οι υπηκοοι. Αλλα και παλι, αλλο Ελλαδα αλλο Ευρωπη. Αυτοι τα περασαν αυτα πριν καιρο. Εμας μας ηρθαν τωρα, 10 χρονια αργοτερα. Το ειπα ομως και σε παλιοτερο ποστ, χανουμε το δασος. Σαφως και η λυση ειναι η ποσοστοση και ενα οριο, αλλα δεν γινεται να μην τα βλεπουμε ολα τα υπολοιπα. Που ζουμε? Στον Αρη και ξαφνικα ερχεται ενα καραβι με γηινους και σκεφτομαστε "τι θελουν ολοι αυτοι εδω?" Οι μεγαλοι τους βλεπουν σαν εμπορευματα, εσεις σαν υπανθρωπους, εγω τι πειραζει να τους βλεπω σαν ισους? Μπορει αυτοι να μην με βλεπουν ετσι, αλλα δεν πειραζει. Και αποφασιστε για τι μιλαμε, για τους λαθρομεταναστες-μεταναστες γενικα η για τους μουσουλμανους μονο? Για την ποσοστοση τους η για τον τροπο που σκεφτονται και πως δεν χωρανε στον δυτικο τροπο ζωης? Για τους εγκληματιες που δεν νομιζω να ειναι εκπροσωποι των υπολοιπων η για τους δουλευταραδες? Οταν μιλαμε για μεταναστες και τις εγκληματικες τους ενεργεις εδω, ας σκεφτουμε λιγο τους Ελληνες. Οταν τα σπαει μπαχαλος στο κεντρο δεν βγαινουμε την αλλη μερα στα καναλια και λεμε "κοιταξτε τους Ελληνες τι κανουν". Οταν κλεβουν τα λαμογια, που ειναι και εκπροσωποι μας υποτιθεται, δεν λεμε "ετσι ειναι ολοι οι Ελληνες". Ποτε θα το παρετε χαμπαρι οτι οι μεταναστες δεν ειναι φωτοτυπιες και δεν ειναι ο καθενας υπολογος για τις μαλακιες του αλλου? Και αν αυριο, αναγκαστει καποια κυβερνηση και βαλει επιτελους αυτο το πολυποθητο οριο, ολοι εσεις θα ειστε χαρουμενοι και ικανοποιημενοι. Και ρωταω εγω, γιατι? Την ασφαλεια μας να εχουμε δηλαδη, την ησυχια μας και υστερα το τι κανει ο καθενας με την ζωη μου, προβλημα του. Βλεπω τελευταια παρα πολλους "α οι μεταναστες που μας κλεβουν, α οι μεταναστες που μας παιρνουν τις δουλειες". Ολοκληρο το καπιταλιστικο συστημα εχει αυτη ακριβως την λειτουργια και κανεις δεν ειπε "για μισο λεπτο". Βεβαια ο μεταναστης φαινεται, μπορεις να τον ακουμπησεις, να τον νοιωσεις ενω το αλλο το θηριο ειναι αορατο. Αυτη ειναι η αληθεια, οσο και να θελουμε να μεινουμε στα ευκολα. Αλλους τους εχουν την τρομοκρατια, εμας μας εχουν την λαθρομεταναστευση, σε ολους μας υπαρχει και μια οικονομικη κριση. Μενουμε στα μικρα και χανουμε τα μεγαλα. Και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι επιλογη μας να μεινουμε στα μικρα. Αυτοι μας βαζουν σε αυτο το τρυπακι, ετσι ωστε στα δυσκολα να ερθουν σαν σωτηρες και εμεις απο κατω να σκιζουμε τα μπλουζακια μας. Αφου ειναι προσχεδιαμενο και μεθοδευμενο απο την αρχη. Αυτοι τους φερνουν, αυτοι τους διωχνουν. Οι μεταναστες ειναι απλα τα εμπορευματα, λαθραια και μη.
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Tήζερ, είσαι σπάστης. Είπαμε : αν πραγματικά θες τη γνώμη μου, ψάχτηνα στο θρεντ. Πόσα ποστ να έχω πια. Διότι, βαρέθηκα να γράφω, να με διαβάζεις επιλεκτικά, και μετά να μου ζητάς να επαναλαμβάνομαι. Αν πάλι ΔΕΝ τη θες, και απλά θέλεις να κάνεις σπάσιμο, με ατάκες όπως αυτή που σωστά χαρακτήρισε εριστική ο Τουτανχαμών, ε. Συλβέστερ : τα χρόνια ακόμα "ξέγνοιαστα" είναι. Δεν έχουμε γίνει Αμερική, Αγγλία, Ασία. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο λιγότερο ξέγνοιαστα από ότι ήταν το 80. Επίσης δε διαφωνώ ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί - κατά πολύ μάλιστα. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ΠΑΝΙΚΟΥ. Και το θέμα επίσης είναι να μην την πληρώνουν οι πολλοί και άσχετοι, σε βάρος των λίγων. Πες μου, με οικονομικές κρίσεις κτλ (και όχι μόνο, η αίσθησή μου είναι ότι "η εικόνα του παγκόσμιου χωριού", έχει συμβάλλει κατά πολύ επίσης σε αυτό - αλλά ας μην επεκταθώ) από τη 10ετία του 90, δεν έχει αυξηθεί ΓΕΝΙΚΩΣ η εγκληματικότητα; Αν επικεντρώνεται κανείς όμως, και φωνάζει "για την εγκληματικότητα των μεταναστών", εκτός του ότι μένουν οι ντόπιοι στην απέξω (μαλακία), καταλήγουμε στις φωνές "για τους μετανάστες". Συνυπολόγισε επίσης τη ζημιά που έχουν κάνει τα ΜΜΕ (...μ' αρέσει που κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι..."κουκουλώνουν" θέματα...), με το να ωρύονται 15+ χρόνια τώρα, για "τους μετανάστες" και κυρίως για "τους Αλβανούς". Ρε παιδιά, ΛΙΓΟ μυαλό θέλει για να καταλάβει κανείς ΠΩΣ πάνε τα πράγματα : έχουμε ξαναπεί πως ο υπόκοσμος πχ των Αλβανών, ήταν/είναι "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ" από τον δικό μας. Δεν είναι το θέμα ότι αναλογικά έχουν τόσο περισσότερους εγκληματίες. Ε, γι' αυτή τη "χειροτεροσύνη", έχει βγει σκάρτο ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ έθνος. Το φωνάζαν τα ΜΜΕ, και πέρασε στο πετσί του κόσμου. Κι όταν ζούσα Αθήνα, το είχα νιώσει μια χαρά αυτό (συν το ότι η ξενοφοβία ΕΙΝΑΙ κάτι που ενυπάρχει στον άνθρωπο, οπότε η στοχοποίηση δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο να γίνει........κακώς όμως). ΑΥΤΑ να συνυπολογίσεις, όταν "φοβάσαι" και αποδίδεις ευθύνες. Γιατί αλλιώς, πάμε στο πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι. Κι αυτό είναι ανωτάτη χασαπική, κι όχι ιατρική. Εκτός κι αν είσαι της γνώμης ότι τα προβλήματα που αφορούν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (και πάντα μιλάω για την ΓΕΝΙΚΗ αντιμετώπιση, που παίρνει μπάλλα τους ΠΟΛΛΟΥΣ, που όχι ρε πούστη μου, ΔΕΝ είναι εγκληματίες...), πρέπει να λύνονται με το μαχαίρι. Η υπερβολή φέρνει μίσος, και το μίσος φέρνει κι άλλο. Για πες μου, θα έκανες ποτέ φίλο Αλβανό; Έχω κάνει, και είναι από τους καλύτερούς μου. Αν το έβλεπα το ζήτημα όπως μια παλιά γκόμενα (...), "what. Αλβανό; ΟΥΤΕ γι' αστείο", δεν θα γινόταν ποτέ. Και το θέμα δεν είναι ότι ένας φίλος θα σώσει καμμιά κατάσταση, και μπλαμπλαμπλα. Το θέμα είναι που ΠΑΕΙ όταν το βλέπει κανείς κοντόφθαλμα και ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΑ. Φωνάζεις εσύ πχ "όξω οι μετανάστες" (βροντερά κι αδιακρίτως), και ΤΙ γίνεται στην τελική ; Οι μετανάστες όπως βλέπεις συνεχίζουν να πηγαινοέρχονται (για λόγους που είπαμε σε άλλο ποστ), και αυτό που ΜΕΝΕΙ είναι μια πόλωση μεταξύ των λαών. Ε σκέψου λίγο λογικά, ΠΟΙΟΝ εξυπηρετεί αυτό; Τους ΛΑΟΥΣ πάντως, ΟΧΙ. ...Βγες και διαμαρτυρήσου για την ανικανότητα του κράτους να έχει ελεγχόμενη διακίνηση μεταναστών, βγες και καν' το για τους υποδόριους ΛΟΓΟΥΣ που ΕΠΙΣΗΣ είναι πίσω από αυτό, βγες και διαμαρτυρήσου για την ανικανότητα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας (γενικώς), για τους "πονηρούς" λόγους που ΕΠΙΣΗΣ υποβόσκουν πίσω από αυτήν την πρακτική, βγες και διαμαρτυρήσου για τα εκάστοτε ζώα που στελεχώνουν τα σώματα ασφαλείας, και βαράνε από πιτσιρικάδες Έλληνες μέχρι μετανάστες - βγες γενικώς όμως και διαμαρτυρήσου. Εκτός κι αν ΟΝΤΩΣ απλά βολεύεσαι με το shortcut "ρε εμένα μου φτάνει να κρατήσουν 100Κ μετανάστες στη χώρα, έναν κάθε οικοδομικό τετράγωνο". Οπότε τζάμπα τα λέω.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Συγνωμη αλλα που κολανε αυτα? Ναι ειναι ετη φωτος πισω, τι θελεις να μου αποδειξεις? Την φωτογραφια με την μπουργκα την ποσταρε καποιος "εξυπνουλης" για μας βγαλει ολους εμας τους διεθνιστικοαριστερονεοαταξικοανθελληνοπροοδευτικους και ισλαμιστες. Λες και δεν μας εφταναν ολα τ'αλλα. Αλλα ισως εχετε δικιο, εγω ειμαι αυτος που βαζει ταμπελες. Ποσες φορες πρεπει να το καταλαβετε οτι οι μεταναστες και εμεις, με την σειρα μας, ειμαστε απλα τα θυματα σε αυτο το παιχνιδι. Ιμπερεαλιστης-αφεντικο μας, καταστρφει χωρα (ειτε με πολεμο, ειτε ξεζουμωντας τον φυσικο πλουτο της, αποικιοκρατισμος) βγαζει πολυ πολυ χρημα, παραγει μεταναστες, τους φερνει εδω, απροσανατολιζει προβληματα κοινωνιας μια και ολος ο πλανητης σε μια χωρα οχι δουλεια αρα εγκληματικοτητα, κερδιζουν με την σειρα τους οι μεσσαιοι φτηνα εργατικα χερια καθως και ανθρωπους χωρις την αναγκη να απαιτησουν, γονατιζει κοινωνια ζητωντας βοηθαει απο κυβερνησεις στοπ. Τοσο απλο και αν επεκταθουμε θα βγαλουμε και λαυρακι. Και τελος χεστηκανε ολοι τους εκει πανω αν ενας αλλοδαπος εκλεψε τον ομνι (τυχαιο παραδειγμα) η οχι. Δεν ειναι υπολογοι σε μας αυτοι. Ακομα και οι τακτικες που χρησιμοποιει τελευταια η Ε.Ε ειναι καθαρα λογω εξαναγκασμου μηπως και εχουμε τιποτα ευτραπελα και ξυπνησουν οι υπηκοοι. Αλλα και παλι, αλλο Ελλαδα αλλο Ευρωπη. Αυτοι τα περασαν αυτα πριν καιρο. Εμας μας ηρθαν τωρα, 10 χρονια αργοτερα. Το ειπα ομως και σε παλιοτερο ποστ, χανουμε το δασος. Σαφως και η λυση ειναι η ποσοστοση και ενα οριο, αλλα δεν γινεται να μην τα βλεπουμε ολα τα υπολοιπα. Που ζουμε? Στον Αρη και ξαφνικα ερχεται ενα καραβι με γηινους και σκεφτομαστε "τι θελουν ολοι αυτοι εδω?" Οι μεγαλοι τους βλεπουν σαν εμπορευματα, εσεις σαν υπανθρωπους, εγω τι πειραζει να τους βλεπω σαν ισους? Μπορει αυτοι να μην με βλεπουν ετσι, αλλα δεν πειραζει. Και αποφασιστε για τι μιλαμε, για τους λαθρομεταναστες-μεταναστες γενικα η για τους μουσουλμανους μονο? Για την ποσοστοση τους η για τον τροπο που σκεφτονται και πως δεν χωρανε στον δυτικο τροπο ζωης? Για τους εγκληματιες που δεν νομιζω να ειναι εκπροσωποι των υπολοιπων η για τους δουλευταραδες? Οταν μιλαμε για μεταναστες και τις εγκληματικες τους ενεργεις εδω, ας σκεφτουμε λιγο τους Ελληνες. Οταν τα σπαει μπαχαλος στο κεντρο δεν βγαινουμε την αλλη μερα στα καναλια και λεμε "κοιταξτε τους Ελληνες τι κανουν". Οταν κλεβουν τα λαμογια, που ειναι και εκπροσωποι μας υποτιθεται, δεν λεμε "ετσι ειναι ολοι οι Ελληνες". Ποτε θα το παρετε χαμπαρι οτι οι μεταναστες δεν ειναι φωτοτυπιες και δεν ειναι ο καθενας υπολογος για τις μαλακιες του αλλου? Και αν αυριο, αναγκαστει καποια κυβερνηση και βαλει επιτελους αυτο το πολυποθητο οριο, ολοι εσεις θα ειστε χαρουμενοι και ικανοποιημενοι. Και ρωταω εγω, γιατι? Την ασφαλεια μας να εχουμε δηλαδη, την ησυχια μας και υστερα το τι κανει ο καθενας με την ζωη μου, προβλημα του. Βλεπω τελευταια παρα πολλους "α οι μεταναστες που μας κλεβουν, α οι μεταναστες που μας παιρνουν τις δουλειες". Ολοκληρο το καπιταλιστικο συστημα εχει αυτη ακριβως την λειτουργια και κανεις δεν ειπε "για μισο λεπτο". Βεβαια ο μεταναστης φαινεται, μπορεις να τον ακουμπησεις, να τον νοιωσεις ενω το αλλο το θηριο ειναι αορατο. Αυτη ειναι η αληθεια, οσο και να θελουμε να μεινουμε στα ευκολα. Αλλους τους εχουν την τρομοκρατια, εμας μας εχουν την λαθρομεταναστευση, σε ολους μας υπαρχει και μια οικονομικη κριση. Μενουμε στα μικρα και χανουμε τα μεγαλα. Και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι επιλογη μας να μεινουμε στα μικρα. Αυτοι μας βαζουν σε αυτο το τρυπακι, ετσι ωστε στα δυσκολα να ερθουν σαν σωτηρες και εμεις απο κατω να σκιζουμε τα μπλουζακια μας. Αφου ειναι προσχεδιαμενο και μεθοδευμενο απο την αρχη. Αυτοι τους φερνουν, αυτοι τους διωχνουν. Οι μεταναστες ειναι απλα τα εμπορευματα, λαθραια και μη. Αυτά και αυτά. Έχουν ξαναειπωθεί όλα και θα ξαναειπωθούν πολλές φορές και κάθε φορά θα πετάγεται ένας Νομπελίστας που δεν ξέρει καλά-καλά ορθογραφία, θα παραθέτει ένα "3 ΣΤΟΥΣ 5 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ" και θα ξαναγίνεται όλο από την αρχή, λες και υπάρχει ελπίδα.
Berolinezos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Οι μεγαλοι τους βλεπουν σαν εμπορευματα' date=' εσεις σαν υπανθρωπους, εγω τι πειραζει να τους βλεπω σαν ισους? Μπορει αυτοι να μην με βλεπουν ετσι, αλλα δεν πειραζει. Και αποφασιστε για τι μιλαμε, για τους λαθρομεταναστες-μεταναστες γενικα η για τους μουσουλμανους μονο? Για την ποσοστοση τους η για τον τροπο που σκεφτονται και πως δεν χωρανε στον δυτικο τροπο ζωης? Για τους εγκληματιες που δεν νομιζω να ειναι εκπροσωποι των υπολοιπων η για τους δουλευταραδες? Οταν μιλαμε για μεταναστες και τις εγκληματικες τους ενεργεις εδω, ας σκεφτουμε λιγο τους Ελληνες. Οταν τα σπαει μπαχαλος στο κεντρο δεν βγαινουμε την αλλη μερα στα καναλια και λεμε "κοιταξτε τους Ελληνες τι κανουν". Οταν κλεβουν τα λαμογια, που ειναι και εκπροσωποι μας υποτιθεται, δεν λεμε "ετσι ειναι ολοι οι Ελληνες". Ποτε θα το παρετε χαμπαρι οτι οι μεταναστες δεν ειναι φωτοτυπιες και δεν ειναι ο καθενας υπολογος για τις μαλακιες του αλλου? [/quote'] Mπορείς ελεύθερα να τους βλέπεις σάν ίσιους και εγώ τους βλέπω σάν ίσιους αλλά δέν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται στην ελλάδα, βρίσκονται σε ξένο σπίτι στο οποίο είναι αφιλόξενοι. Οτι δημιουργούν του κόσμου τα προβλήματα είναι ένας λόγος περισσότερο να πάρουν πόδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.