insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 και τι νομιζεις οτι θα κάνουμε , θεολογική συζήτηση;Scripta manent sed verba volant. Θα δούμε ποιοι ειχαν επιχειρήματα και ποιοι οχι στα επόμενα χρόνια. Έχεις χιούμορ, έτσι..; Οι γραπτές κραυγές σου εναντίον μη χριστιανών ελλήνων δεν είναι επιχειρήματα. Έχεις σκεφτεί, για παράδειγμα, γιατί δεν ειρωνεύομαι το slygeo89 ή τον teaser; Διαφωνώ με αυτό που λένε, αλλά προσπαθούν να αρθρώσουν επιχειρήματα, σαθρά κατά την άποψη μου, αλλά επιχειρήματα στα μάτια τους. Εσύ και οι άλλοι δύο ποιητές, τσουβαλιάσετε θρησκείες, ιδεολογίες, εθνικότητες, νούμερα (με ή χωρίς εισαγωγικά), κουλτούρες και καταλήξατε στην κραυγή: έξω οι ξένοι από την ελλάδα... Και στην απορία μου, αν έχετε διαβάσει για το 1/5 αυτών που τσουβαλιάζετε, ορθά κοφτά μου είπατε να σκάσω διότι έχω συμφέροντα τα οποία αντιτείθενται σε οτιδήποτε ελληνικό. Πιφ! Όπα ρε υπερασπιστές του ελληνικού έθνους. Την ελληνική μου ιθαγένεια την τιμώ, όπως και διαφημίζω τη χώρα που απέκτησα τη βασική μου παιδεία και κριτική σκέψη(*), σε αντίθεση με όσους διατάζουν το σκασμό στην αντίθετη άποψη με τη δική τους και βλέπουν εχθρούς του έθνους παντού και πάντα. Αυτούς τους τελευταίους, που δρουν κατασταλτικά τους θεωρώ μιάσματα σε όποια ομάδα κι αν ανήκουν, ότι κι αν υποστηρίζουν. (*)Και η ελάχιστη λογική, θα σε είχε οδηγήσει σε προηγούμενα μηνύματα μου, που αναφέρουν ότι τα κράτη θεωρώ μόνο γραμμούλες και εμβαδά στο χάρτη.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Η γνώμη μου για τις θρησκείες πιστεύω είναι γνωστή,αλλά τα ερωτήματα που έθεσα χιουμοριστικά(sic) στον wash μπορεί κάποιος να τα απαντήσει με επιχειρήματα; Τι γίνεται με τη σαρία και με τον μεγάλο μουφτή; Τι έχουν κάνει οι ευρωπαικές χώρες με περισσότερους μουσουλμάνους; Λύθηκαν τα όποια προβλήματα,διογκώθηκαν; Μήπως φταίμε κι εμείς σαν χώρα που δεν είμαστε ικανοί να τους αφομοιώσουμε,σε αντίθεση με κάποιες άλλες ευρωπαικές χώρες; Πρόβλημα υπάρχει,αναμένεται λύση.Διαφωνεί κανείς σε αυτό και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα;
anarxos0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Έχεις χιούμορ, έτσι..; Οι γραπτές κραυγές σου εναντίον μη χριστιανών ελλήνων δεν είναι επιχειρήματα. Έχεις σκεφτεί, για παράδειγμα, γιατί δεν ειρωνεύομαι το slygeo89 ή τον teaser; Διαφωνώ με αυτό που λένε, αλλά προσπαθούν να αρθρώσουν επιχειρήματα, σαθρά κατά την άποψη μου, αλλά επιχειρήματα στα μάτια τους. Εσύ και οι άλλοι δύο ποιητές, τσουβαλιάσετε θρησκείες, ιδεολογίες, εθνικότητες, νούμερα (με ή χωρίς εισαγωγικά), κουλτούρες και καταλήξατε στην κραυγή: έξω οι ξένοι από την ελλάδα... Και στην απορία μου, αν έχετε διαβάσει για το 1/5 αυτών που τσουβαλιάζετε, ορθά κοφτά μου είπατε να σκάσω διότι έχω συμφέροντα τα οποία αντιτείθενται σε οτιδήποτε ελληνικό. Πιφ! Όπα ρε υπερασπιστές του ελληνικού έθνους. Την ελληνική μου ιθαγένεια την τιμώ, όπως και διαφημίζω τη χώρα που απέκτησα τη βασική μου παιδεία και κριτική σκέψη(*), σε αντίθεση με όσους διατάζουν το σκασμό στην αντίθετη άποψη με τη δική τους και βλέπουν εχθρούς του έθνους παντού και πάντα. Αυτούς τους τελευταίους, που δρουν κατασταλτικά τους θεωρώ μιάσματα σε όποια ομάδα κι αν ανήκουν, ότι κι αν υποστηρίζουν. (*)Και η ελάχιστη λογική, θα σε είχε οδηγήσει σε προηγούμενα μηνύματα μου, που αναφέρουν ότι τα κράτη θεωρώ μόνο γραμμούλες και εμβαδά στο χάρτη. Γιατι εσυ μιλάς με το θεό και σου εδωσε το ακαταλόγιστο για την αποψη σου; Στα τελευταία μηνύματά μονο κριτική και χαρακτηρισμους είσαι. Νομιζεις οτι χαρακτηρισμοι δεν μπορουν να αποδοθούν και σε σένα; Και για να τελειώνουμε, οι αποψεις μας ειναι η ανατολη με τη δυση και ουτε προκειται να καταληξουμε πουθενα. Το αν εχω χιουμορ ή οχι ειναι δικη μου υποθεση , να κοιτας τι εχεις εσυ.
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δεν έχεις ιδέα (γνωσιολογική) για τί μιλάς. Κατ' αρχάς μιλάς για τη μαλακία που έπαιζε στον Εχίνο (ορεινό χωριό στα 20Km), κατοικούμενο ως επί το πλείστον από ΠΟΜΑΚΟΥΣ (που καμμία σχέση δεν έχουν με τους Τουρκογενείς, το τονίζω διότι λέτε περί μουσουλμάνων και κατευθείαν το ανάγετε σε "Τούρκους"). Αν ήθελες να μιλήσεις για "ουσιαστική γκετοποίηση", ας έλεγες για το ότι δεν είχαν την δυνατότητα απασχόλησης στο δημόσιο. Οταν πήγε ο ερντογάνης στο χωρίο, γεμάτο τουρκικές σημαίες, ήταν πάντως. Συνήθως, αυτός που κρατάει τη σημαία μιας χώρας, υποδηλώνει πως είναι της ιδίας εθνικότητας. Κατά τ' άλλα, σταματήστε να διακινείτε μειονοτικές μπούρδες, και να τρομάζετε τους μη γνωρίζοντες (που άλλο που δεν θέλουν να ..."τρομάξουν") : Σπίτια αγοράζουν όπως όλοι. Και δεν γίνεται κανένας χαμός με ιδιοκτησίες (σπίτια, χωράφια) από μουσουλμάνους. Και μιλάμε για 200Κ κόσμο (μουσουλμάνους) στη Θράκη (και πολλούς λέω). Και που δεν έχουν καμμία διάθεση να ενσωματωθούν με την Τουρκία. Οπότε αφήστε τους "πολέμους" κατά μέρος. Σου ξαναλέω, η τράπεζα δίνει δάνεια με 2% επιτόκιο, για στεγαστικό, σε όσους αγοράσουν σπίτια, στη θράκη. Επίσης, όλοι εκεί πέρα έχουν δορυφορική, για να βλέπουν τουρκία. Τουρκοι είναι άνθρωποι, και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα, και για μας και γι' αυτούς.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το φιρμανι θα ερθει απο την ΕΕ , θα αποκτησουν δικαιωμα ψηφου.Ποιος μίλησε για εκχριστιανισμο.Σου επιστητό την προσοχη σε εκείνες της περιοχές και σε εκείνες τις εποχές που μια μουσουλμανική μειοψηφία εγινε ισοψηφία. Πάντα πισω απο θρησκείες και ειρηνικά θρησκευτικά βιβλία βρίσκονται φονταμενταλιστικες ιεραρχίες. Τι σε κανει να νομιζεις οτι αποτελούμε εξαίρεση; ...Είσαι απλά γραφικός, όταν για να πείσεις εαυτόν ΚΑΙ υπολοίπους, φαντάζεσαι/σκέφτεσαι/συμπερασματολογείς πως η ΕΕ θα επιβάλλει ο,τιδήποτε αφορά τα κυβερνητικά του όποιου κράτους - μέλους, πόσο μάλλον για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα όπως η παράνομη διακίνηση πληθυσμών. Και για να τελειώνει αυτό το χαβαλέ (όπως το κάνατε μερικοί) ζήτημα, δύο είναι τα θέματα με τη λαθρομετανάστευση : Υπάρχει (οπουδήποτε) για λόγους προφανών οικονομικών συμφερόντων κυρίως - και γι' αυτό και ΔΕΝ θα σταματήσει να υπάρχει, όπως και λόγω (πρακτικής) αδυναμίας ελέγχου. Είναι λοιπόν ένα γεγονός καθόλου τυχαίο. Ε σ' αυτό μπαίνει κι ο παράγοντας "ανθρώπινα δικαιώματα", για τα οποία κάποιοι ασχολιούνται (από τη θέση του απλού πολίτη, μέχρι και κυβερνητικού οργάνου, παγκοσμίως) και που ούτε είναι "βαλτοί" όπως μερικοί φτιάχνεστε να νομίζετε και να διατείνεστε, και ούτε προκειται ποτέ εσείς να χωνέψετε (πώς, που το σκεπτικό σας όταν ο μπάτσος τσαλαπατάει τον άλλον επειδή είναι λαθραίος, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι "δεν είχε καμμιά δουλειά στη χώρα εξ' αρχής"). Και τεσπα όταν κάποιος μου λέει "σου επιστητό", μάλλον το μυαλό του στο βυζί το έχει, οπότε πάπαλα η κουβέντα. Και μη βγει κανείς να πει ότι κι ο Μακρυγιάννης δεν πήρε Νόμπελ λογοτεχνίας, γιατί στην παρούσα αυτό που είπα έχει πολύ νόημα. @washΘα τους βάλουμε να δηλώσουν απεταξάμην τη Σαρία ή θα συλλαμβάνουμε όποιον την εφαρμόζει; Επίσης νομίζω ο μουφτής (δεν θυμάμαι και δεν είμαι σίγουρος για το όνομα) ο οποίος έχει και κάποιου είδους δικαστική εξουσία,τι θα γίνει μ' αυτόν; Αν την ασκεί θα τον κλείνουμε κι αυτόν μέσα; Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι άθεοι και να ζήσουμε αρμονικά;Για όνμα του Θεού ...δεν καταλαβαίνω που το πας ελβέν, αλλά σε γενικές γραμμές το (λογικό) σκεπτικό είναι να τσουβαλιάζεις τους ταραχοποιούς (ανεξαρτήτως αφορμής), και όχι να στοχοποιείς αλλόθρησκους. Τουλάχιστον γι' ΑΥΤΟ λέγαμε πριν. ...ΟΥΤΕ με τους μουφτήδες δεν κατάλαβα τί ακριβώς ζόρι έχεις........; (...όσο για την προτροπή προς γενική "αθεΐα", μέσα με τα 1000.....Πώς όμως; ...Οκ, "αστείο" ήταν -όσο κι αν θα ήταν ευχής έργο- το κατάλαβα....) Χωρίς να το έχω διαβάσει και χωρίς να θέλω να βάλω φωτιά, νομίζω ότι το κοράνι από μόνο του δεν είναι "κακό" αλλά λάθος το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι. Μπορεί να έχω λάθος.Αυτό που μας αφορά άμεσα δεν είναι οι γραμμές του κορανίου αλλά το πως το αντιλαμβάνεται ο πιστός και το αποτέλεσμα αυτής της αντίληψης δηλαδή οι πράξεις του. Η εμπειρία δείχνει ότι οι "κορανικοί" είναι σκληροπυρηνικοί πολύ φανατικοί με τη θρησκεία σε σημείο που νομίζεις ότι αυτή τους καθοδηγεί και δεν έχουν δική τους άποψη για μερικά πράγματα. ...δεν το "αντιλαμβάνονται λάθος". ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. Και αναλόγως χρησιμοποιούν τα απανταχού πρόβατα, οι απανταχού φονταμενταλιστές, εξουσιαστές, κτλ... Οι "απλοί καθημερινοί πιστοί", "νορμάλ" είναι. Υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι,ξέρεις. Κατά τ' άλλα, συνεχίζεις (και εσύ) να είσαι μισαλλόδοξος. Βλέπεις εσύ δλδ στον Έλληνα μεσήλικα, καμμία διαφορά, όσον αφορά την "ίδια άποψη" ; Και μιλάμε ας πούμε με βάση τη θρησκεία, και τα όσα ήθη κι έθιμα σχετίζονται με αυτήν. Άρα το φαινόμενο είναι γενικό, και κακώς βλέπεις τους άλλους ως "περίεργους". και τι νομιζεις οτι θα κάνουμε , θεολογική συζήτηση;Ακριβός . Scripta manent sed verba volant. Θα δούμε ποιοι ειχαν επιχειρήματα και ποιοι οχι στα επόμενα χρόνια. ...ναι, που 'σαι, σημείωσέ το μην το ξεχάσεις. Δηλαδή ούτε από παιδιά δεν το ακούς αυτό : "θα σας ΠΩ εγώ ποιός θα το πάρει το πρωτάθλημα.......Αμέ!" (...) Και επιτέλους ας μας πει κάποιος ανοιχτόμυαλος αν έχει τα αρχίδια να περπατήσει σε μέρη - γειτονιές που παίζουν συμμορίες αλλοδαπών.Εγώ πάντως όποτε γυρνάω σπίτι μου αργά τη νυχτα φοβάμαι και τον ίσκιο μου. ...δηλαδή, χωρίς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, κυκλοφόραγες ό,τι να 'ναι, όποτε να 'ναι, όπου να 'ναι. Τι λε ρε. Μπράβο. (...το άλλο, το ότι ΟΣΕΣ φορές και να το 'χουμε πει, δεν έπιασε τόπο, τί να πω : Δε λέει κανείς ότι με τους παράνομους αλλοδαπούς δεν έχει χειροτερέψει, και μάλιστα πάρα πολύ η κατάσταση, γιατί πολλοί από αυτούς, ΝΑΙ, τυχοδιώκτες είναι. Γεγονός. Το να το τραβά κανείς σε ύψος δυσθεώρητο, το να "επιτίθεται" ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ στους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, και γενικώς να μην υπάρχει σεβασμός από το κράτος στα ανθρώπινά τους δικαιώματα, είναι το πρόβλημα. Πόσες φορές θα το πούμε πια.) Έχεις χιούμορ, έτσι..; Οι γραπτές κραυγές σου εναντίον μη χριστιανών ελλήνων δεν είναι επιχειρήματα. Έχεις σκεφτεί, για παράδειγμα, γιατί δεν ειρωνεύομαι το slygeo89 ή τον teaser; Διαφωνώ με αυτό που λένε, αλλά προσπαθούν να αρθρώσουν επιχειρήματα, σαθρά κατά την άποψη μου, αλλά επιχειρήματα στα μάτια τους. Εσύ και οι άλλοι δύο ποιητές, τσουβαλιάσετε θρησκείες, ιδεολογίες, εθνικότητες, νούμερα (με ή χωρίς εισαγωγικά), κουλτούρες και καταλήξατε στην κραυγή: έξω οι ξένοι από την ελλάδα... Και στην απορία μου, αν έχετε διαβάσει για το 1/5 αυτών που τσουβαλιάζετε, ορθά κοφτά μου είπατε να σκάσω διότι έχω συμφέροντα τα οποία αντιτείθενται σε οτιδήποτε ελληνικό. Πιφ! Όπα ρε υπερασπιστές του ελληνικού έθνους. Την ελληνική μου ιθαγένεια την τιμώ, όπως και διαφημίζω τη χώρα που απέκτησα τη βασική μου παιδεία και κριτική σκέψη(*), σε αντίθεση με όσους διατάζουν το σκασμό στην αντίθετη άποψη με τη δική τους και βλέπουν εχθρούς του έθνους παντού και πάντα. Αυτούς τους τελευταίους, που δρουν κατασταλτικά τους θεωρώ μιάσματα σε όποια ομάδα κι αν ανήκουν, ότι κι αν υποστηρίζουν. (*)Και η ελάχιστη λογική, θα σε είχε οδηγήσει σε προηγούμενα μηνύματα μου, που αναφέρουν ότι τα κράτη θεωρώ μόνο γραμμούλες και εμβαδά στο χάρτη. ...Έτσι. Η γνώμη μου για τις θρησκείες πιστεύω είναι γνωστή,αλλά τα ερωτήματα που έθεσα χιουμοριστικά(sic) στον wash μπορεί κάποιος να τα απαντήσει με επιχειρήματα;Τι γίνεται με τη σαρία και με τον μεγάλο μουφτή; Τι έχουν κάνει οι ευρωπαικές χώρες με περισσότερους μουσουλμάνους; Λύθηκαν τα όποια προβλήματα,διογκώθηκαν; Μήπως φταίμε κι εμείς σαν χώρα που δεν είμαστε ικανοί να τους αφομοιώσουμε,σε αντίθεση με κάποιες άλλες ευρωπαικές χώρες; Πρόβλημα υπάρχει,αναμένεται λύση.Διαφωνεί κανείς σε αυτό και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα; ...προσωπικά ελβέν, έχω γαμηθεί να λέω πως ναι, πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι όμως η λύση του το ξέσπασμα στους μετανάστες, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, η θρησκευτική στοχοποίηση. Διαφωνείς ; Ή είναι αυτή για 'σενα η λύση ; Γιατι εσυ μιλάς με το θεό και σου εδωσε το ακαταλόγιστο για την αποψη σου;Στα τελευταία μηνύματά μονο κριτική και χαρακτηρισμους είσαι. Νομιζεις οτι χαρακτηρισμοι δεν μπορουν να αποδοθούν και σε σένα; Και για να τελειώνουμε, οι αποψεις μας ειναι η ανατολη με τη δυση και ουτε προκειται να καταληξουμε πουθενα. Το αν εχω χιουμορ ή οχι ειναι δικη μου υποθεση , να κοιτας τι εχεις εσυ. ...ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. Έλεος. Και οι απόψεις σου είναι όντως ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ. Κι ούτε καν χιούμορ όντως δεν έχεις. Πώς να έχεις. Οταν πήγε ο ερντογάνης στο χωρίο, γεμάτο τουρκικές σημαίες, ήταν πάντως. Συνήθως, αυτός που κρατάει τη σημαία μιας χώρας, υποδηλώνει πως είναι της ιδίας εθνικότητας. Σου ξαναλέω, η τράπεζα δίνει δάνεια με 2% επιτόκιο, για στεγαστικό, σε όσους αγοράσουν σπίτια, στη θράκη. Επίσης, όλοι εκεί πέρα έχουν δορυφορική, για να βλέπουν τουρκία. Τουρκοι είναι άνθρωποι, και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα, και για μας και γι' αυτούς. ...εσένα πάλι, τί να σου πω... Σου λένε μια κουβέντα (μιας και ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ κάτοικος Θράκης) για να το μαζέψεις, και βρίσκεις ευκαιρία να πεις για την επίσκεψη Ερντογάν. Από την πόλη δηλαδή έρχομαι - και στην κορφή Εχίνος. Και μαλακία μου που μπαίνω στο τριπ σου - αλλά πάει στο δια : Ναι, όπως οι ελληνογείς στην Τουρκία νιώθουν "την ράτσα τους ελληνική", ΕΤΣΙ και οι εδώ τουρκογενείς νιώθουν την ράτσα τους τουρκική. Και λοιπόν ; Τί θες να πεις μ' αυτό ; (να η ουσιαστική μαλακία : σε ΡΩΤΑΩ κι όλας...) ...Αν πάντως θες να προλάβεις να πεις ότι αποτελούν κίνδυνο για εμάς, να σε προλάβω εγώ, και την μαλακία που θα πεις και θα είναι μεγαλύτερη απ' τη δική μου που σε ρώτησα : δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ διάθεση να "ενωθούν" με ένα κράτος το οποίο είναι γάμησέ τα πίσω σε σχέση με 'μας, όσον αφορά κάθε είδους ελευθερίες και μέσο όρο βιοτικού επιπέδου. ΑΝ ήταν ποτέ να "θελήσουν" κάτι...θα ήταν αυτονομία. Η οποία επίσης δεν υφίσταται ούτε γι' αστείο σαν σκέψη. Είναι απλά τουρκογενείς, Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος, και αυτό θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να είναι. Οποιαδήποτε άλλη θεώρηση είναι απλά φοβικής κι επικίνδυνης βλακείας ορμώμενη, μιας και ζούμε ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΑ εδώ. Και ΑΣΕ τις φαντασιώσεις σου με τα σπίτια. Ούτως ή άλλως ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μέρος του πληθυσμού τους, ζει μεταναστευτικά ΚΑΙ αυτό τη ζωή του, με "μόνιμες" εξόδους προς Γερμανία (κυρίως), και τα λεφτά που κάνουν, και τα σπίτια που παίρνουν, κατά βάση από τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους τα παίρνουν (μιας και τυγχάνουν σε γενικές γραμμές και πολύ εργατικοί), και δεν "βασίζονται" στα δάνεια που "λες"... Τουρκοι είναι άνθρωποι, και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα, και για μας και γι' αυτούς. Τούρκοι στη ράτσα, που δεν εξυπηρετούν κανένα συμφέρον όμως. Κατά τ' άλλα, ΤΙ σκ... θες ΕΣΥ να καταλάβουμε ΚΑΙ εμείς, ΚΑΙ αυτοί........ΔΕΝ το καταλαβαίνω. Διότι με ΤΕΤΟΙΑ μυαλά είναι που δημιουργούνται τα προβλήματα εκεί που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το αν σε εκφράζουν η όχι, δεν δίνω δεκάρα και δεν με ενδιαφέρει. Παράθεσα μια αντιπροσωπευτικη φώτο για την κοσμοθεωρία και ιδεολογία του μεγαλυτερου ποσοστού λαθρομεταναστών που ηλίθια υποστηρίζεις. Όταν βγάλεις την τσιμπλα απο το μάτι, τον πολτό απο το μυαλό και πάψεις να να ορίζεις και να βλέπεις τα πάντα σαν άσπρο/μαύρο,αριστερό/δεξιό η και οποιονδήποτε άλλον συνδυασμό σου αρέσει προσωπικά, τότες θα συνειδητοποιήσεις πόσο στρατιωτάκι και playmobil είσαι στα χέρια επιτήδειων που εκμεταλλεύονται αφελείς, ιδρύοντας ιδεολογικές αυτοκρατορίες πάνω στην Bίβλο,τον Μωυσή, τον Εσταυρωμένο, τον Marx και τον Guevara. Παρεμπιπτόντως, ρίξε και μια βόλτα από ενα τοπικό τζαμί στον Α.Παντελεήμονα, άνοιξε μια κουβέντα πάνω στα θέματα θρησκείας, τα δικαιώματα και την θεση της γυναίκας, περί Αθεϊσμού και κομμουνισμού, Τεχνης, Κουλτουρας,Πολιτισμου, και μετά έλα να μας πεις τα συμπεράσματα σου. Κατηγορεις εμενα οτι τα βλεπω ολα ασπρομαυρα και εισαι ΕΣΥ αυτος που χαρακτηρισε οποιον βλεπει τους λαθρομεταναστες σαν ανθρωπους και οχι σαν μαζες υποαναπτυκτων εγκεφαλων, μελος της νεοταξιξης διεθνιστικης αριστερας (αληθεια ξερεις τι σημαινουν αυτες οι εννοιες, η τις ειδες μαζι στα γνωστα μερη και μας τις εφερες και σε μας?). Καλυτερα να κοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη. Πιστεψε με και τσιμπλα θα βρεις και πολτο επισης. Τελος, δεν χρειαζεται να παω σε ενα τζαμι για να μιλησω για αθεισμο και κουμουνισμο, ετσι ωστε να δω την αντιδραση τους. Δοξα τον Θεο υπαρχουν παρα πολλοι Ελληνες που θα εχουν τις ιδιες και χειροτερες αντιδρασεις. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να τους συμπαρασταθω αν εχουν δικιο. Εκτος και αν εννοιες οπως πατριδα, εθνος, επανασταση και οτι αλλο θες εχει μεγαλυτερη αξια και κυρος απο την δικαιοσυνη και την αληθεια. Υ.Γ Δεν εχω καμια ορεξη να μου απαντησεις. Ασε με εμενα να ειμαι ρομποτακι του οποιου επιτηδειου νομιζεις οτι ειμαι θυμα. Αφου το λες εσυ κατι θα ξερεις. Yeah right..
Teaser Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Παίδες, δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα η συζήτηση πηγαίνει στο ρατσισμό και τη μη αποδοχή της "άλλης" θρησκείας. Αν κάποιος είναι μισαλόδοξος αυτός δεν είναι σίγουρα ο Χριστιανός. Ο slygeo87, εγώ, oι grimp, anarxos κτλ δεν λέμε "έξω οι βρωμιάρηδες μουσουλμάνοι". Μακριά, τουλάχιστον από μένα τέτοια διάκριση. Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό (που πάντοτε οι της αντίθετης άποψης το πηγαίνουν εκεί σκόπιμα) αλλά ποσοτικό. Είναι θέμα ορίου. Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε. Να δεχθούμε κόσμο; Μαζί σας. Αλλά να συμφωνήσουμε ΠΟΣΟΥΣ θα δεχθούμε και οι οποίοι θα ζουν νόμιμα και όχι σε τρώγλες. Επ'αυτού και μόνο αμφισβήτηση δεκτή. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν πείτε "να μην μπει κανένα όριο στην εισροή μεταναστών και να έρχονται όσοι θέλουν και νόμιμα(!)". Άσχετα αν μαζευτεί η μισή Ασία και Αφρική εγώ προσωπικά θα το δεχτώ, διαφωνώντας προφανώς, αλλά είναι μία άποψη. Δεν δέχομαι όμως (=δεν συμμερίζομαι) την παρερμηνεία του θέματος/προβλήματος από "ποσοτικό" σε "ρατσιστικό" για να ενισχύσουμε την άποψη μας. Και ζητώ από όλους τους συμμετέχοντες αν θέλουν να κάνουν μία διευκρίνυση επ'αυτού.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν κάποιος είναι μισαλόδοξος αυτός δεν είναι σίγουρα ο Χριστιανός. Βλέπω τις φλόγινες τροχιές να σιμώνουν.
Teaser Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Βλέπω τις φλόγινες τροχιές να σιμώνουν. Όχι με την κακή έννοια. Αυτό που εννοώ είναι ότι η χριστιανική θρησκεία είναι πιο χαλαρή ως προς τους "κανόνες" της και άρα λαμβάνεται λιγότερο τοις μετρητοίς από τους πιστούς τίποτα άλλο, αλλά ας μην επεκταθούμε σ'αυτό.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 [...]Ο slygeo87, εγώ, oι grimp, anarxos [...] Δε σχολιάζω την τοποθέτηση σου αλλά, εσείς οι 4 δε λέτε τα ίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Όχι με την κακή έννοια. Αυτό που εννοώ είναι ότι η χριστιανική θρησκεία είναι πιο χαλαρή ως προς τους "κανόνες" της και άρα λαμβάνεται λιγότερο τοις μετρητοίς από τους πιστούς τίποτα άλλο, αλλά ας μην επεκταθούμε σ'αυτό. δες μια και αυτούς τους "Χριστιανούς" και ξαναπέστο αυτό... http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=19458
teo64x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το Landover Baptist Church είναι site-παρωδία. Είναι η δεύτερη φορά που το λέω τις τελευταίες μέρες.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δηλαδη οταν ο αλλος με αποκαλει (και οχι μονο εμενα) διεθνιστη νεοταξικο αριστερο και οτι εχω τσιμπλες και πολτους στα ματια μου, τι θα ηθελες να του απαντησω? Σοβαρα, τωρα.
Teaser Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δε σχολιάζω την τοποθέτηση σου αλλά, εσείς οι 4 δε λέτε τα ίδια. έχεις δίκιο, αυθαιρέτησα. Ποια η άποψη σου για το όριο εισροής μεταναστών; Προτιμάς όριο ή απεριόριστη προσέλευση; Φυσικά και η πολιτική της χώρας δεν εξαρτάται από τα όσα λέμε αλλά καλό είναι να είμαστε συγκεκριμένοι. Ισχύει για όλους. Όσοι δεν θέλετε να απαντήσετε το σέβομαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το Landover Baptist Church είναι site-παρωδία. Είναι η δεύτερη φορά που το λέω τις τελευταίες μέρες. god damn it man...u ruined it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.