washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 μέχρι το 89, τους είχαμε γκετοποιημένους για εξπλέην
anarxos0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Συγνώμη που ρωτάω, αλλά αυτά που γράφετε τα πιστεύετε ή μόλις σας απαντήσω θα πετάξετε κανένα punk'd; Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι οι απάντηση σου ειναι η πανάκεια επάνω στο θέμα; Εσυ έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις οτι εσυ θεωρείς σωστό, και εγω απο την πλευρα μου παρομοίως. Ο χρόνος θα δείξει ποιος εχει την ορθότερη πίστη, ή αν θέλεις γεωπολιτική διορατικότητα. Απο εκεί και πέρα αν θέλεις να εκθέσεις την πίστη σου , ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, αλλα να ειναι η αποψη σου πως νομίζεις εσύ πως θα εξελιχθεί το γεωπολιτικό γίγνεσθαι με βαση τα παρόντα γεγονοτα και οχι να αρχισεις χαρακτηρισμους.
Teaser Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 για εξπλέην μα το ζητούμενο του ήταν να υπερηφανεφθεί ότι είχε γκόμενα εκεί και όχι να πει για τα γκέτο! Το δεύτερο ήταν η επικάλυψη του πρώτου.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 για εξπλέην Μήπως εννοεί τας μπάρας για κάποια χωριά; Υπήρχε ένα είδους γκέτο,όχι;
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 για εξπλέην είχε μπάρα, που άνοιγε και έκλεινε για να περνάνε αυτοί, στην κυρίως πόλη. Θυμάσαι με τον ηθοποιό Βογιατζή ( αν θυμάμαι καλα) και το συνεργείο του, τι έγινε εκει πάνω; Ναι, αφού είναι τούρκοι τι περιμένεις. Αλλά δεν νομίζω να είναι προς το συμφέρον μας, να τους κάνουμε πόλεμο. Δλδ, αυτή τη στιγμή υπάρχει τράπεζα, η οποία δανείζει σε τούρκους με εξευτελιστικά επιτόκια, χρήματα για να αγοράσουν σπίτια στη θράκη. Καλύτερα η εξωτερική πολιτική να στραφεί εκεί, παρά σε μακεδονίες και Μεγαλέξανδρους. Οχι με αλαλαγμούς, με πονηριά.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ΘΑ γίνει και αυτό, αργά ή γρήγορα και δεν θα παρει 50 χρονια ,τα επόμενα 15 - 20 χρόνια θα ειναι καθοριστικά. ο μουσουλμανισμός δεν αφομοιώνεται, αντίθετα ειναι στη φύση του να αφομοιώνει, είτε με ειρηνικό λόγο και αν δεν εχει αποτέλεσμα ο λόγος η βια. Παραδείγματα πολλα στη ιστορια. Αν ηταν ετσι οι μουσουλμάνοι της Θράκης θα έπρεπε να είχαν αυξομειωθεί εδω και χρόνια. ναι, για πες το ΠΩΣ. Εκτός κι αν έχεις την εντύπωση ότι όλοι τσιμπάνε υπηκοότητα. Κοίτα, εγώ μιλάω για "νορμάλ" αφομοίωση, κι όχι τον ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ που βαυκαλίζεσαι. Αλλέως πώς, μιλάω για την ενσωμάτωση στην καθημερινότητα της κοινωνίας στην οποία ανήκουν, πράγμα που αποτελεί ΓΕΓΟΝΟΣ, αργά ή γρήγορα, σε όλες τις χώρες, με όλους τους μετανάστες. Επίσης, το Κοράνι δεν είναι το επιθετικό κείμενο που διάφοροι (θέλουν να; ) νομίζουν (το πώς χρησιμοποιείται από διάφορα φονταμενταλιστικά καθεστώτα, είναι άλλο καπέλο). Οπότε, μια χαρά, έχουν την θρησκεία τους, και μην ζορίζεσαι να θες να την αλλάξουν, για να είσαι πιο χαλαρός. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ---------- είχε μπάρα, που άνοιγε και έκλεινε για να περνάνε αυτοί, στην κυρίως πόλη. Ναι, αφού είναι τούρκοι τι περιμένεις. Αλλά δεν νομίζω να είναι προς το συμφέρον μας, να τους κάνουμε πόλεμο. Δλδ, αυτή τη στιγμή υπάρχει τράπεζα, η οποία δανείζει σε τούρκους με εξευτελιστικά επιτόκια, χρήματα για να αγοράσουν σπίτια στη θράκη. Καλύτερα η εξωτερική πολιτική να στραφεί εκεί, παρά σε μακεδονίες και Μεγαλέξανδρους. Οχι με αλαλαγμούς, με πονηριά. Δεν έχεις ιδέα (γνωσιολογική) για τί μιλάς. Κατ' αρχάς μιλάς για τη μαλακία που έπαιζε στον Εχίνο (ορεινό χωριό στα 20Km), κατοικούμενο ως επί το πλείστον από ΠΟΜΑΚΟΥΣ (που καμμία σχέση δεν έχουν με τους Τουρκογενείς, το τονίζω διότι λέτε περί μουσουλμάνων και κατευθείαν το ανάγετε σε "Τούρκους"). Αν ήθελες να μιλήσεις για "ουσιαστική γκετοποίηση", ας έλεγες για το ότι δεν είχαν την δυνατότητα απασχόλησης στο δημόσιο. Κατά τ' άλλα, σταματήστε να διακινείτε μειονοτικές μπούρδες, και να τρομάζετε τους μη γνωρίζοντες (που άλλο που δεν θέλουν να ..."τρομάξουν") : Σπίτια αγοράζουν όπως όλοι. Και δεν γίνεται κανένας χαμός με ιδιοκτησίες (σπίτια, χωράφια) από μουσουλμάνους. Και μιλάμε για 200Κ κόσμο (μουσουλμάνους) στη Θράκη (και πολλούς λέω). Και που δεν έχουν καμμία διάθεση να ενσωματωθούν με την Τουρκία. Οπότε αφήστε τους "πολέμους" κατά μέρος.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι οι απάντηση σου ειναι η πανάκεια επάνω στο θέμα;Εσυ έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις οτι εσυ θεωρείς σωστό, και εγω απο την πλευρα μου παρομοίως. Ο χρόνος θα δείξει ποιος εχει την ορθότερη πίστη, ή αν θέλεις γεωπολιτική διορατικότητα. Απο εκεί και πέρα αν θέλεις να εκθέσεις την πίστη σου , ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, αλλα να ειναι η αποψη σου πως νομίζεις εσύ πως θα εξελιχθεί το γεωπολιτικό γίγνεσθαι με βαση τα παρόντα γεγονοτα και οχι να αρχισεις χαρακτηρισμους. Ναι, ωραία τα λες. Βασική μου απορία. Το κοράνι το έχεις διαβάσει; Και το tip: Θεωρώ αρρώστια τα θεοκρατικά κράτη και ευτυχώς η Ελλάδα το πολεμάει να μην είναι.
anarxos0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ναι, για πες το ΠΩΣ.Εκτός κι αν έχεις την εντύπωση ότι όλοι τσιμπάνε υπηκοότητα. Κοίτα, εγώ μιλάω για "νορμάλ" αφομοίωση, κι όχι τον ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ που βαυκαλίζεσαι. Αλλέως πώς, μιλάω για την ενσωμάτωση στην καθημερινότητα της κοινωνίας στην οποία ανήκουν, πράγμα που αποτελεί ΓΕΓΟΝΟΣ, αργά ή γρήγορα, σε όλες τις χώρες, με όλους τους μετανάστες. Επίσης, το Κοράνι δεν είναι το επιθετικό κείμενο που διάφοροι (θέλουν να; ) νομίζουν (το πώς χρησιμοποιείται από διάφορα φονταμενταλιστικά καθεστώτα, είναι άλλο καπέλο). Οπότε, μια χαρά, έχουν την θρησκεία τους, και μην ζορίζεσαι να θες να την αλλάξουν, για να είσαι πιο χαλαρός. Το φιρμανι θα ερθει απο την ΕΕ , θα αποκτησουν δικαιωμα ψηφου. Ποιος μίλησε για εκχριστιανισμο.Σου επιστητό την προσοχη σε εκείνες της περιοχές και σε εκείνες τις εποχές που μια μουσουλμανική μειοψηφία εγινε ισοψηφία. Πάντα πισω απο θρησκείες και ειρηνικά θρησκευτικά βιβλία βρίσκονται φονταμενταλιστικες ιεραρχίες. Τι σε κανει να νομιζεις οτι αποτελούμε εξαίρεση;
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 @wash Θα τους βάλουμε να δηλώσουν απεταξάμην τη Σαρία ή θα συλλαμβάνουμε όποιον την εφαρμόζει; Επίσης νομίζω ο μουφτής (δεν θυμάμαι και δεν είμαι σίγουρος για το όνομα) ο οποίος έχει και κάποιου είδους δικαστική εξουσία,τι θα γίνει μ' αυτόν; Αν την ασκεί θα τον κλείνουμε κι αυτόν μέσα; Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι άθεοι και να ζήσουμε αρμονικά;Για όνμα του Θεού
anarxos0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ναι, ωραία τα λες. Βασική μου απορία. Το κοράνι το έχεις διαβάσει; Και το tip: Θεωρώ αρρώστια τα θεοκρατικά κράτη και ευτυχώς η Ελλάδα το πολεμάει να μην είναι. Γιατι ,εσυ το εχεις διαβασει; Και που έβγαλες το συμπέρασμα οτι ειμαι υπέρ των θεοκρατικών καθεστώτων;
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 1. Ναι το έχω διαβάσει και φανερά δεν το έχεις κάνει εσύ. 2. Από την τροπή που πήρε η συζήτηση που σβήστηκε, θεωρώ πως δεν έχει νόημα η περαιτέρω τοποθέτηση μου στο θέμα. Άλλωστε στις προηγούμενες σελίδες του, παρατίθενται επιχειρήματα. Όποιος ενδιαφέρεται ας ανατρέξει.
Teaser Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Χωρίς να το έχω διαβάσει και χωρίς να θέλω να βάλω φωτιά, νομίζω ότι το κοράνι από μόνο του δεν είναι "κακό" αλλά λάθος το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι. Μπορεί να έχω λάθος. Αυτό που μας αφορά άμεσα δεν είναι οι γραμμές του κορανίου αλλά το πως το αντιλαμβάνεται ο πιστός και το αποτέλεσμα αυτής της αντίληψης δηλαδή οι πράξεις του. Η εμπειρία δείχνει ότι οι "κορανικοί" είναι σκληροπυρηνικοί πολύ φανατικοί με τη θρησκεία σε σημείο που νομίζεις ότι αυτή τους καθοδηγεί και δεν έχουν δική τους άποψη για μερικά πράγματα.
anarxos0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 1. Ναι το έχω διαβάσει και φανερά δεν το έχεις κάνει εσύ. και τι νομιζεις οτι θα κάνουμε , θεολογική συζήτηση; 2. Από την τροπή που πήρε η συζήτηση που σβήστηκε, θεωρώ πως δεν έχει νόημα η περαιτέρω τοποθέτηση μου στο θέμα. Άλλωστε στις προηγούμενες σελίδες του, παρατίθενται επιχειρήματα. Όποιος ενδιαφέρεται ας ανατρέξει. Ακριβός . Scripta manent sed verba volant. Θα δούμε ποιοι ειχαν επιχειρήματα και ποιοι οχι στα επόμενα χρόνια.
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πάντως όσο υπάρχουν ακόμα παιδάκια που θεωρούν οτι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε και οτι δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα της χώρας μας λόγω της σάρας και της μάρας που έχει μαζευτεί, νομίζω οτι ζουν ακόμα στο δικό τους ροζ συννεφάκι.Ουσιαστικός διάλογος δεν μπορεί να επιτευχθεί διότι είναι κάτι σαν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός η συζήτηση.Κλασικές κόντρες. Αν πιστεύετε κάποιοι εδω πέρα όμως πως άλλοι συνομιλητές σας είναι ρατσιστές (και 'γω στη λίστα) εμείς πιστεύουμε οτι είστε δεκα.Όπως είπε και ο Ελβεν φέρτε 10 να τους κάνετε ανθρώπους, να δώσετε την ευκαιρία σε αυτούς και τις οικογένειες τους για ένα καλύτερο αύριο, με ένα σπίτι και με μια αξιοπρεπής δουλειά.Να τους δώσετε τη χαρά να απολαύσουν αυτό που έχουν δικαίωμα, τη ζωή τους.Δεν θέλω να περιγράψω το αντίθετο θα γίνω πολύ κακός. Και επιτέλους ας μας πει κάποιος ανοιχτόμυαλος αν έχει τα αρχίδια να περπατήσει σε μέρη - γειτονιές που παίζουν συμμορίες αλλοδαπών.Εγώ πάντως όποτε γυρνάω σπίτι μου αργά τη νυχτα φοβάμαι και τον ίσκιο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.