Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αθηναίοι, προς πληροφόρησή σας δεν είναι 5 ευρώ στα χωράφια, αλλά τουλάχιστον 25. Υπογράφω. Δεν είμαι Αθηναίος και ξέρω πόσο παίρνουν. Οι γύφτοι (θα τους έλεγα αθίγγανους για να μην κατηγορηθώ για ρατσισμό, αλλά είναι άλλη φυλή) παίρνουν 40€ για να μαζέψουν τομάτα... Το θέμα είναι ότι από αυτά το κράτος παίρνει... 0. ναι οκ ενα 10% των λαθρομεταναστων ειναι "σωστοι" ανθρωποι.. Happy now? το υπολοπο 90% πεφτει και μας πλακωνει ολους Δεν ξέρω το ποσοστό τους, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα η κατάσταση θα ήταν καλύτερα ελεγχόμενη και τα έσοδα του κράτους μεγαλύτερα αν εξέλιπαν οι λαθρομετανάστες.
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Φανταζομαι εχεις να παραθεσεις καποιο στοιχειο... κατι... το οτιδηποτε οχι δεν εκτυπωνω οτι διαβαζω ουτε κραταω πρακτικα. αν πιστευεις οτι ειναι αλλο το ποσοστο πεστο μας εσυ με στοιχεια. αυτα που σου πασαρουν απο το χαζοκουτι ειναι μουφες για να κοιμασε ησυχος τα βραδυα. αλλα ξεεχασα το ολο θεμα τωρα ειναι το ακριβες ποσοστο ε? ξυπνατε ρε! οσοι γουσταρετε τους λαθρομεταναστες τραβατε παντελεημωνα και παρτε κανα 2 να τους κανετε το τραπεζι που θα πεινανε.. και αφηστε τις "θριαμβολογιες" σ'ενα φορουμ σχετικα με τι εστι λαθρομεταναστης Δεν ξέρω το ποσοστό τους, αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα η κατάσταση θα ήταν καλύτερα ελεγχόμενη και τα έσοδα του κράτους μεγαλύτερα αν εξέλιπαν οι λαθρομετανάστες. σωστος
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Erwdios χωρις παρεξηγηση, αλλα η επιχειρηματολογια αυτη ειναι επιπεδου "τα νεα του ΑΝΤ1". Το να λες επισης διωχτε τους για να μη τους εκμεταλλευονται καποιοι ειναι πραγματικα τραγικο. Ο εκμεταλλευτης δεν φταει δηλαδη, ειναι δικη τους επιλογη να τους εκμεταλλευονται επειδη ειναι βιτσιοζοι, και γι'αυτο πρεπει να τους διωξουμε? wat tha fuck dude? O fullon δε, παραθετει και στατιστικες ερευνες βγαλμενες απο την φαντασια του, ενω γνωριζει συγχρονως της εγκληματικες ειδικοτητες που εχουν σπουδασει καποιοι ανα εθνικοτητα. Με λεπτομερειες. Εχω να διασκεδασω τοσο, απο τοτε που ειδα την τελευταια επαναληψη του ρετιρε. BaLsAmoMenos Αλλο το oi αλλο το ska. Αλλα μη ψαχνεις να βρεις ακρη τωρα, skata τα εχουν κανει.
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 χαιρομαστε που σε διασκεδαζουμε liopyr. Να δεις τα αλβανακια ή ο καθε λαθρομεταναστης τι ωραια που χαιρονται οταν βρισκονται σε μια χωρα που κατοικειται απο ανθρωπους με τα δικα σου μυαλα... γιαυτο η ελλαδα γιαυτους ειναι "παραδεισος" και για εσενα "χωματερη" οσο για τα στοιχεια.. ψαξε και λιγο στο νετ.. για την κουνουπιερα δεν ειχες προβλημα να ψαξεις βλεπω
Teaser Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλά υπάρχει άνθρωπος που είναι υπερ της λαθρομετανάστευσης? Θα τρελαθώ μαυτά που διαβάζω εδώ. Φυσικά και πρέπει κάτι να γίνει. Είτε να δηλωθούν, να γίνουν νόμιμοι και να αντιμετωπίζονται όπως ο κάθε έλληνας πολίτης, με αξιοπρέπεια αλλά να πληρώνουν και τους φόρους τους είτε να φύγουν από εκεί που ήρθαν. Η λαθρομετανάστευση βλάπτει και δεν είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδας, είναι γενικότερο το πρόβλημα.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν είπα οτι γουστάρω λαθρομετανάστες, σημείωσα οτι τα ποσοστά είναι καταιγίδα του μυαλού.
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 fullon αλλαξε ''τα αλβανα'' που γραφεις, αλλιως απο μενα θα χεις report, μπορεις να χεις οτι αποψη θελεις αλλα δε γινεται να εκφραζεσαι ετσι. Ανθρωποι ειμαστε, οχι ζωα.
Mamra Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αιντε και να τελειωνουμε με τους φιλοσοφους ιδεολογους... αιντε και υπαρχει αναρχια στο κοσμο...και εν υπαρχουν εξουσιες.. και ολα ειναι ιδανικα και ο καθενας ζει αρμονικα με τον αλλον... ολοι λειτουργουν με συλλογικοτητα ειρηνη μπλα μπλα μπλα.... και σπαει ο διαολοσ το ποδαρι του και παω και σκοτωνω εναν! ποιος θα με "συλλαβει" ??? σε καθεστως αναρχιας...(αφου δε θα χουμε δημοκρατια) απαντηστε "ιδεολογοι" που δε τα σπατε και ειστε καλα παιδια
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 fullon αλλαξε ''τα αλβανα'' που γραφεις, αλλιως απο μενα θα χεις report, μπορεις να χεις οτι αποψη θελεις αλλα δε γινεται να εκφραζεσαι ετσι. Ανθρωποι ειμαστε, οχι ζωα. E όχι δα. Αν αρχίσουν τα report για τους "μπάτσους" θα κρασάρει το forum.
Teaser Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αιντε και να τελειωνουμε με τους φιλοσοφους ιδεολογους... αιντε και υπαρχει αναρχια στο κοσμο...και εν υπαρχουν εξουσιες.. και ολα ειναι ιδανικα και ο καθενας ζει αρμονικα με τον αλλον... ολοι λειτουργουν με συλλογικοτητα ειρηνη μπλα μπλα μπλα....και σπαει ο διαολοσ το ποδαρι του και παω και σκοτωνω εναν! ποιος θα με "συλλαβει" ??? σε καθεστως αναρχιας...(αφου δε θα χουμε δημοκρατια) απαντηστε "ιδεολογοι" που δε τα σπατε και ειστε καλα παιδια Χεχε κάτι τέτοια έγραψα πιο παλιά αλλά σε μεγαλύτερο όγκο και κατηγορήθηκα σε βαθμό εξορίας! Δεν στο συστήνω επομένως, εδώ μέσα πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά τους...
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 το θεμα ειναι οτι οι μεταναστες κανουν πολλα εγκληματα.. οχι μονο κανουν πολλα εγκληματα , αλλα εχουν φερει το εγκλημα σε ενα αλλο επιπεδο. Ο ελληνας σπανια σκοτωνε και κυριο δειγμα της παλιας εγκληματικοτητας ηταν οι διαρρηξεις. με τους λαθρομετανστες, ατομα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να χασουν και τπτ , εχουμε φονους εν ψυχρω, ληστειες και βιασμους ( δες στην ιταλια,Ρωμη τι γινεται εκει περα ). ΔΕΝ δισταζουν να χρησιμοποιησουν το οπλο, ΔΕΝ δισταζουν να σε σκοτωσουν κοινως γιαυτους εισαι μια σφαιρα. Μεγαλη ευθυνη εχει η καθε κυβερνηση που οφειλει να παρει μετρα κατα της λαθρομεταναστευσης. μεγαλη ευθυνη εχουμε και εμεις που αντι να καταδικαζουμε τετοιες ενεργεις , τις επικροτουμε "γιατι οι καημενοι οι ξενοι τι κανουν? να επιβιωσουν προσπαθουν" .. λες και ολοι οι υπολοιποι δεν προσπαθουμε να επιβιωσουμε.. εγω ομως δεν πηρα οπλο απο την μαυρη.. καθομαι και χτυπαω 12ωρα. αλλα ξεχασα εγω ειμαι και "φασιστας".. οποτε καλα να παθω!
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μ αυτο που διαβασα οτι ολοι οι αναρχοκουλτουριαρηδες δεν ειναι χριστιανοι, καταλαβα οτι εχεις φιλοσοφησει τοσο πολυ τη ζωη, που στεκομαι με δεος μπροστα σου. Δεν εχω να απαντησω κατι σ ενα τετοιο τερας σοφιας.
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Erwdios χωρις παρεξηγηση, αλλα η επιχειρηματολογια αυτη ειναι επιπεδου "τα νεα του ΑΝΤ1".Το να λες επισης διωχτε τους για να μη τους εκμεταλλευονται καποιοι ειναι πραγματικα τραγικο. Ο εκμεταλλευτης δεν φταει δηλαδη, ειναι δικη τους επιλογη να τους εκμεταλλευονται επειδη ειναι βιτσιοζοι, και γι'αυτο πρεπει να τους διωξουμε? wat tha fuck dude? Δεν σε παρεξηγώ εσένα, είσαι το πουλέν μου Ένας άνθρωπος που έφυγε από τη χώρα του για να βρει ένα καλύτερο μέλλον και τελικά ξαναέπεσε στα ίδια και χειρότερα, πρέπει να μείνει με την αιτιολογία ότι είναι για λύπηση...? (που όντως είναι, αλλά να γίνουμε Unicef? WTF?) Ο εκμεταλλευτής φίλε ενθαρρύνεται από το κράτος να εκμεταλλεύεται. Αν δεν είχε άτομα να εκμεταλλευτεί, δεν θα το έκανε. Αν δεν υπήρχαν φθηνά εργατικά χέρια, θα αναγκαζόταν να αγοράσει από τα ακριβά πανέρια. Και μην δω κανέναν να μου γράφει από το πανάκριβο laptop/desktop του ότι θα πήγαινε για 40€ να μαζέψει τομάτα κάτω από το liopyrι (δεν εννοώ εσένα, απλώς χρησιμοποίησα το nick sου χάριν αστεϊσμού, για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις μεταξύ μας ) Αυτό που λέω είναι ότι κάποιους τους βολεύουν οι λαθρομετανάστες γιατί ενισχύουν την παραοικονομία αυτού εδώ του @#$%ρδέλου... εχμ συγνώμη, της χώρας. Τους έχουμε στιβαγμένους στα containers, τους ταΐζουμε , τους ποτίζουμε και αμα λάχει τους βάζουμε και ψηφίζουν κιόλας, οπότε όλα καλά... Να χέσω την ανθρωπιά μας για χώρα...
anterovgaltis Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 οχι δεν εκτυπωνω οτι διαβαζω ουτε κραταω πρακτικα. αν πιστευεις οτι ειναι αλλο το ποσοστο πεστο μας εσυ με στοιχεια. αυτα που σου πασαρουν απο το χαζοκουτι ειναι μουφες για να κοιμασε ησυχος τα βραδυα. αλλα ξεεχασα το ολο θεμα τωρα ειναι το ακριβες ποσοστο ε? Για να πεις κατι τετοιο το λογικο ειναι να επικαλεστεις καποια πηγη. Οταν δεν εχεις... δεν λες τιποτε. Δεν ειναι το θεμα το ποσοστο το θεμα ειναι οτι ισχυριζεσαι πως η πλειοψηφια των μεταναστων ειναι εγκληματιες. Μπορει να ειναι σωστο, μπορει να ειναι λαθος αλλα οταν επιχειρηματολογεις με βαση ποσοστα, αριθμους κτλ αναφερεις στοιχεια. Για πες και τι πασαρει το χαζοκουτι για να κοιμαμαι...
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 χαιρομαστε που σε διασκεδαζουμε liopyr. Να δεις τα αλβανα τι ωραια που χαιρονται οταν βρισκονται σε μια χωρα που κατοικειται απο ανθρωπους με τα δικα σου μυαλα... γιαυτο η ελλαδα γιαυτους ειναι "παραδεισος" και για εσενα "χωματερη" Κατ'αρχην δεν ειναι "τα αλβανα". Ειναι οι Αλβανοι. Να λειπουν τα ρατσιστικα σχολια, εδω ειμαστε ανθρωποι που συζηταμε, οχι ζωα. Αν θελεις ενα μερος να εκτονωσεις τον κοπμλεξισμο σου, υπαρχουν καμποσα site με ρατσιστες ομοιδεατες σου, πηγαινε εκει να τα βρειτε. Αν εξ'αιτιας μου η Ελλαδα φανταζει παραδεισος για εναν ανθρωπο που δεν εχει στον ηλιο μοιρα, χαιρομαι. οσο για τα στοιχεια.. ψαξε και λιγο στο νετ.. για την κουνουπιερα δεν ειχες προβλημα να ψαξεις βλεπω Αυτο με την κουνουπιερα δεν το επιασα. Και συγνωμη κιολας, δεν εχω καμμια ορεξη να ψαχνω αν ισχυει η καθε ανακριβεια (το ειπα οσο πιο ευγενικα μπορουσα) που ποσταρει καποιος. Εχω καλυτερα πραγματα να χασω τον χρονο μου. Αν θελει να με πεισει, link απο ουδετερη πηγη. Αλλιως, σαν να μη το ειπε ενα πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.