Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick[;2746917'']Νταξ το πιο πιθανο ειναι να πας και να μην παθεις κ τπτ, αλλα δε νομιζω οι μεταναστες εκει να θελουν να συζητησουν τα προβληματα τους. Αλλες εννοιες εχουν.

...και ποιός λέει να κάνει κανείς στέκι του τη Γερανίου;

Το θέμα είναι ότι κάποιοι παρουσιάζουν το ζήτημα λες και το κέντρο έχει γεμίσει ανθρωποφάγους που το κοριτσάκι τους το θέλουν μόνο medium rare.

Τeaser, αν εγώ έχω τον τρόπο μου......τον έχεις και συ :

Δεν είναι το θέμα να κόψετε τον καφέ με τους κολλητούς σας, και να τον πίνετε με τον κάθε λαθρομετανάστη που θα συναντήσετε από 'δω και πέρα.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε όσους δεν το έχουν κάνει ήδη θα πρότεινα να παρακολουθήσετε την εκπομπή του Χαρδαβέλα (2 Ιουνίου 09) με θέμα τη Λαθρομετανάστευση.

Όσοι έχετε υπομονή 1 ώρα και κάτι δείτε τα βίντεο πραγματικά αξίζει τον κόπο και έχετε να κερδίσετε πολλά. Είτε είστε υπέρ είτε κατά δεν έχει σημασία, απλά δείτε την εκπομπή και θα βγάλετε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Φυσικά η εκπομπή δεν είναι μονόπλευρη καθώς έχει απόψεις και από τις δύο πλευρές, παρόντες είναι ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος αλλά και ο νομάρχης Αττικής.

Την είδα προχθές και την απόλαυσα, πραγματικά από τις καλύτερες εκπομπές που έχει κάνει ο κ Χαρδαβέλας για ένα πρόβλημα που αναμφισβήτητα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα. Καθήστε όποτε έχετε διάθεση και δείτε το, αξίζει.

Μπορείτε να βρείτε το 1ο μέρος της εκπομπής

και να συνεχίσετε με αριθμητική σειρά μέχρι το 14.

Για λόγους ευκολότερης παρακολούθησης και αν σας αρέσει περισσότερο το περιβάλλον του insomnia (:-D) ακολουθούν παρακάτω όλα τα μέρη της εκπομπής.

ΜΕΡΟΣ 1

ΜΕΡΟΣ 2

ΜΕΡΟΣ 3

ΜΕΡΟΣ 4

ΜΕΡΟΣ 5

ΜΕΡΟΣ 6

ΜΕΡΟΣ 7

ΜΕΡΟΣ 8

ΜΕΡΟΣ 9

ΜΕΡΟΣ 10

ΜΕΡΟΣ 11

ΜΕΡΟΣ 12

ΜΕΡΟΣ 13

ΜΕΡΟΣ 14

Δημοσ.

μαλιστα, ειδα τα βιντεακια και νομιζω οτι το πιο λογικο που ακουστηκε ειναι ισομερης κατανομη των μεταναστων στην ΕΕ και κινητρα για να γυρισουν στις χωρες τους.

Για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος πως το εννοουσαν αλλα για το πρωτο ειναι στανταρ ο,τι καλυτερο μπορει να γινει...

Δημοσ.
ισομερης κατανομη των μεταναστων στην ΕΕ και κινητρα για να γυρισουν στις χωρες τους.
Λογικό.

Εφόσον είμαστε μέλη της ΕΕ θα πρέπει τα σύνορα μας να είναι ουσιαστικά και σύνορα της ΕΕ η οποία θα πρέπει να στείλει συνοριοφύλακες.

Η διαφορά 3% - 15% είναι τεράστια και δείχνει ανυπαρξία σκέψης και μεταναστευτικής πολιτικής.

Δημοσ.

Χαρδαβελλα εγω να με συγχωρας, δε μπορω να δω.

Οταν κανεις 45 γελοιες εκπομπες το χρονο, και ο Θεος να εισαι μετα, χανεις την αξιοπιστια σου.

Δημοσ.
Χαρδαβελλα εγω να με συγχωρας, δε μπορω να δω.

Οταν κανεις 45 γελοιες εκπομπες το χρονο, και ο Θεος να εισαι μετα, χανεις την αξιοπιστια σου.

Έλεος ρε φίλε δηλαδή...

Μα καλά βρέθηκε ένας άνθρωπος που να βγάλει στο φώς οτι η γιαγιά μου έιδε μία λάμψη που μάλλον ήταν ΑΤΙΑ και τον παίρνεις απο τα μούτρα...:lol:

Για να μην αρχίσω για φαντάσματα και σας τρομάξω όλους!:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=101214

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:38 ----------

Από τους συμπληρωματικούς κανόνες του μπλα-μπλα:

"7. Η παράθεση πηγών/links προς υποστήριξη μιας θέσης κατά την εξέλιξη μιας συζήτησης, χωρίς τον αρμόδιο σχολιασμό που θα αποτελεί ένδειξη κατανόησης και θα επιτελεί χρέη περίληψης της πηγής αυτής καθ' αυτής, θα τιμωρείται."

Δημοσ.

Ο Χαρδαβέλας μπορεί να είναι ο χειρότερος του είδους του (συμφωνώ) αλλά περιέργως η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν πολύ καλή.

Την παρακολούθησα μετά από παρότρυνση φίλου και μου άρεσε και εμένα.

Ο Χαρδαβέλας δεν συμετείχε πολύ, ευτυχώς. Την εκπομπή έκαναν οι καλεσμένοι γιαυτό μάλλον βγήκε καλή!:-D

Δημοσ.

Την είδα προχθές και την απόλαυσα, πραγματικά από τις καλύτερες εκπομπές που έχει κάνει ο κ Χαρδαβέλας για ένα πρόβλημα που αναμφισβήτητα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~=V

Ο Χαρδαβέλας μπορεί να είναι ο χειρότερος του είδους του (συμφωνώ) αλλά περιέργως η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν πολύ καλή.

Χμ.

Αυτή η σταθερότητα στις απόψεις σου με εκστασιάζει.

Δημοσ.

λιοπύρι, ήταν όντως από τις καλύτερες εκπομπές του. Αν πχ έχει κάνει 400 εκπομπές από αυτές καλές είναι οι 10.(θεωρητικά για να καταλάβεις) Ε, η συγκεκριμένη με τη λαθρομετανάστευση ήταν μέσα στις 10!

Ένα ποσοστό 10/400 δεν νομίζω ότι κάνει τον χαρδαβέλα "καλό" παρουσιαστή!

Αυτό είπα και στα 2 ποστς.

Δημοσ.
Για την εκπομπή μιλάει...και λέει ακριβώς το ίδιο και στα 2 posts.

Όταν κάποιος λέει "από τις καλύτερες εκπομπές του τάδε" αφήνει να εννοηθεί πως έχει και άλλες πολύ καλές.

Not?

Ο χειρότερος στο είδος του.

Αντίφαση.

Το λέξη-λέξη πρέπει να μπει στις υπογραφές μας πλέον.

edit:

Παρέθεσέ μου άλλες 9 πολύ καλές εκπομπές του και ανακαλώ.

Δημοσ.

Ρε λιοπύρ έστω οτι έχεις δίκιο.Αντί να πει "η καλύτερη εκπομπή" είπε "μια απ' τις καλύτερες".Μπορεί να έχει δει και άλλες που του άρεσαν, μπορεί να του άρεσε μόνο αυτή και απλά το εξέφρασε λάθος, μπορεί να εχει γκόμενα τη κόρη του Χαρδαβέλα.Your point is?

Δημοσ.
[...]μπορεί να του άρεσε μόνο αυτή[...]

Αυτό.

Εφόσον δεν έχω δει το σύνολο των εκπομπών του κυρίου δεν δικαιούμαι να πω "η καλύτερη" αλλά μόνο "η καλύτερη από αυτές που έχω δει" (ισχύει)

Αλλά για να μην τον αδικήσω (παρόλο που τον μισώ) εφόσον μπορεί να μην θυμάμαι "κάποια καλή εκπομπή από αυτές που έχω δει" προτίμησα το "από τις καλύτερες" ενοώντας ότι ενδέχεται να έχει παίξει και άλλες καλές εκπομπές για τις οποίες με απατάει η μνήμη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...