Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μου δώσεις και μένα άδεια να ποστάρω δικό σου pm ;:P

Μα δεν πόσταρα κανενός το pm και δεν θα το έκανα ποτέ.:P

...μονο που δεν ειναι η ελλαδα που επιφερει τον αποκλεισμο αλλα ολη η ΕΕ, οι 9 στους 10 λαθρομεταναστες δεν ειχαν σκοπο να μεινουν στην Ελλαδα αλλα ειτε παγιδευτηκαν στην Πατρα ή στα συνορα ειτε τους επιασαν σε καποια αλλη ευρ. χωρα και τους εστειλαν εδω.

Εμείς είμαστε το μπου%$. Σε εμάς μπαίνουν εύκολα, πως θα μπουνε στις πιο πάνω χώρες είναι το δύσκολο...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα μου δώσεις και μένα άδεια να ποστάρω δικό σου pm ;:P

@elven Eνας λόγος παραπάνω στο να είμαστε φερόμαστε πιο ανθρώπινα .

Και το ότι η χώρα τους φιλοξενεί είναι ένας λόγος παραπάνω να φέρονται πιο ανθρώπινα

Βγάλτε τα pm στη φόρα :lol:

Δημοσ.
washcloud, απ'ό,τι κατάλαβα, ό,τι είπες δεν το πες κακοπροαίρετα.

Είχες όρεξη φαίνεται!:-D

Εντάξει με ρώτησες σου απάντησα. Μην κάτσουμε μέχρι αύριο να σχολιάζουμε άτομα τώρα.

...νόμιζα το ξεκαθάρισα : δεν κάνω διακρίσεις συμπάθειας/αντιπάθειας. Η ουσία των λόγων είναι που με νοιάζει - και στη συγκεκριμένη περίπτωση δήλωσα και ΓΙΑΤΙ το "προσωποποίησα". Συν το ότι κλείνοντας είπα πως το όλον είναι προς γενική χρήση.

Σας δίνω την άδεια να τα πείτε μεταξύ σας με πμ μετά την αλληλοσυμπαράσταση, αφού συμπαθιέστε τόσο...;)

...αυτό να το εκλάβω ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ χιούμορ...ε;

Αν και νομίζω ότι είτε πετυχημένο - είτε αποτυχημένο.......κάπου υπάρχουν κι όρια.

ΚΑΤΙ σου είχα πει "κατ' ιδίαν" τις προάλλες.......περί καλής προαίρεσης κτλ.

ΑΝ με κατάλαβες τότε, σου "έδωσα την άδεια" να κάνεις όσο χαβαλέ θες....αρκεί να προϋπάρχει η καλή προαίρεση.

Anyway, το προσπερνάω το αποπάνω quote,,,,αν και.

Έχω ράμματα για τη γούνα σου! Συνέχισε..

:lol:

.........;

Μια εξήγηση για τους Οθωμανούς σας. Ξέρω ότι είναι νόμιμοι και μόνιμοι αλλά νομίζω ότι έρχονται και νέοι.

Αν κάνω λάθος διόρθωσε με

...σε διορθώνω, λοιπόν.......

(συν το ότι μιλάμε για Έλληνες πολίτες...και ούτε καν "χθεσινούς", μάλιστα...

Χμμμμμμμμμμμμμμμ Τηζέρ...Χμμμμμμμμ.............)

Δημοσ.

1. Οκ

2. ήταν μεταξύ χιούμορος και σοβαρού

3. ήταν χιούμορ, θα περίμενα να το καταλάβαινες

4. Ok, δεν είμαι απόλυτος στο θέμα αυτό γιατί δεν το γνωρίζω

φεύγω, τα λέμε.

Δημοσ.

...χιούμορ ναι φίλε μου, ΑΛΛΑ σε κάποια πράμματα ΠΡΕΠΕΙ να κρατάμε κι ένα ίσο, ε....

Περιμένω ΝΑ καταλάβεις...

Δημοσ.
...μονο που δεν ειναι η ελλαδα που επιφερει τον αποκλεισμο αλλα ολη η ΕΕ, οι 9 στους 10 λαθρομεταναστες δεν ειχαν σκοπο να μεινουν στην Ελλαδα αλλα ειτε παγιδευτηκαν στην Πατρα ή στα συνορα ειτε τους επιασαν σε καποια αλλη ευρ. χωρα και τους εστειλαν εδω.

Και ιδου μια ακομα ερωτηση. Γιατι τοσους πολλους εδω στην Ελλαδα? Αλλες Ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχουν? Γιατι η Γερμανια κλεινει τα συνορα της?

Προς γενικη ενημερωση θα πω πως μερικα χρονια πριν η Θεσσαλονικη ηταν στο περιπου 1.2 μυριο κοσμος. Πριν 2 μηνες διαβασα μια εφημεριδα που γραφει οτι η Θεσσαλονικη πλεον μετραει περισσοτερο απο 2 μυρια κατοικους. Δηλαδη η Θεσσαλονικη σχεδον διπλασιασε τον κοσμο της μεσα σε λιγα χρονια. Πως εγινε αυτο δηλαδη? Δεν χρειαζεται να εισαι και τσακαλι για να το καταλαβεις.

Οπως ειπε και καποιος παραπανω καλυτερα να εχεις 10 ανθρωπους που να ζουνε αξιοπρεπεστατα και ανθρωπινα παρα 100 και να ειναι χειροτερα και απο παρασιτα. Στην περιπτωση της Ελλαδας βρισκομαστε στα επιπεδα παρασιτισμου και απο τις 2 πλευερες και φτασαμε σε σημειο να κατηγορει ο ενας την αλλη πλευρα. Να ειστε σιγουροι οτι σε πολυ λιγα χρονια απο τωρα θα γινουμε μαρτυρες μιας φρικτης καταστασης.

Δημοσ.
Και ιδου μια ακομα ερωτηση. Γιατι τοσους πολλους εδω στην Ελλαδα? Αλλες Ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχουν? Γιατι η Γερμανια κλεινει τα συνορα της?

η Ελλαδα ειναι περασμα για να πανε σε αλλες χωρες, αλλα συμφωνα με την συνθηκη του Δουβλινου αν καποιος λαθρομεταναστης πιαστει σε μια χωρα της ΕΕ δεν τον επιστρεφουν στη χωρα του αλλα στη χωρα απο οπου μπηκε στην ΕΕ.

Στη Γερμανια συγκεκριμενα υπαρχει ενα μικρο ποσοστο που δινουν πολιτικο ασυλο, αλλα δεν ειναι το ιδιο πολιτικο ασυλο και αδεια εργασιας, ειχα γνωρισει εκει εναν αλβανο που περιμενε 5 χρονια να του βγαλουν την πρασινη καρτα να μπορεσει να δουλεψει νομιμα...

Δημοσ.
Ρε κοπελιά με συγχωρείς αλλά τι κάνεις στη Γερανίου? Βόλτα? Τι κουβέντα πιάνεις? Σε τι γλώσσα? Δεν νομίζω ένας φυσιολογικός άνθρωπος να θέλει να πάει εκεί να πιάσει φιλίες. (Πρόσεξε εγώ δεν μιλάω για επικινδυνότητα αλλά για κουβεντούλα που λες εσύ.) Εάν σκάσω και εγώ με τίποτα ξεσκισμένα βρωμόρουχα ενοείται ότι δεν θα με πειράξει κανένας. Για πήγαινε βράδυ με ένα ωραίο χρωματιστό φορεματάκι εκεί και θα σου πω εγώ τι θα πάθεις. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχεις δει την Γερανίου ποτέ στη ζωή σου..

Ακόμα απάντηση δεν πήρα απο την @@sos@@. Σιγά μην έχεις βγει ποτέ απο την οθόνη σου.. Άντε να πας σε καμιά πορεία..

Δημοσ.
Ακόμα απάντηση δεν πήρα απο την @@sos@@. Σιγά μην έχεις βγει ποτέ απο την οθόνη σου.. Άντε να πας σε καμιά πορεία..

....που πρέπει ντε και καλά να σου απαντήσω σε μια ερώτηση που η απάντηση δεν σε αφορά !!!

Δημοσ.
Στην περιπτωση της Ελλαδας βρισκομαστε στα επιπεδα παρασιτισμου και απο τις 2 πλευερες και φτασαμε σε σημειο να κατηγορει ο ενας την αλλη πλευρα.

Ελλάδα είναι Αθήνα, το πολύ Θεσσαλονίκη

Όταν ακούω να λένε "επαρχία" τo λένε με τον ίδιο τρόπο όπως οι Αμερικάνοι λένε ευρώπη: ένα μακρίνο εξωτικό μέρος που ο κόσμος πηγένει για διακοπές,

υπάρχουν φίμες πως μερικοί ζουν εκεί όλο το χρόνο, περίεργοι κυρίως άνθρωποι

Δημοσ.
Ρε κοπελιά με συγχωρείς αλλά τι κάνεις στη Γερανίου? Βόλτα? Τι κουβέντα πιάνεις? Σε τι γλώσσα? Δεν νομίζω ένας φυσιολογικός άνθρωπος να θέλει να πάει εκεί να πιάσει φιλίες. (Πρόσεξε εγώ δεν μιλάω για επικινδυνότητα αλλά για κουβεντούλα που λες εσύ.) Εάν σκάσω και εγώ με τίποτα ξεσκισμένα βρωμόρουχα ενοείται ότι δεν θα με πειράξει κανένας. Για πήγαινε βράδυ με ένα ωραίο χρωματιστό φορεματάκι εκεί και θα σου πω εγώ τι θα πάθεις. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχεις δει την Γερανίου ποτέ στη ζωή σου..

...βλέπω ότι ο El Guapo ζει και βασιλεύει και γενικώς έχει κατά καιρούς βρει κατάλληλη χρήση :-D

...αλλά παρ' ολ' αυτά πάλι φτηνά την έβγαλες....Καλά που δε σου απάντησε στο στυλ :

"...για να το λες, μάλλον θα ΕΧΕΙΣ πάει στη Γερανίου με χρωματιστό φορεματάκι και έχεις εμπειρία από πρώτο χέρι....Για πες μας λοιπόν τί έπαθες;"

Συμπέρασμα : ο καθ' ένας μπορεί να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει. Πχ γιατί εγώ να μην θεωρήσω ότι είσαι ένας παραπληγικός από ατύχημα με τη μηχανή του άβαταρ σου, κι έχεις να βγεις στο φως απ' το 1999; Είναι πολύ βολικό, όταν θέλουμε να τρασάρουμε.

Κατά τ' άλλα, δε μένετε λέω 'γω, στην ουσία των λόγων του καθ' ένα ;

Δημοσ.

Νταξ το πιο πιθανο ειναι να πας και να μην παθεις κ τπτ, αλλα δε νομιζω οι μεταναστες εκει να θελουν να συζητησουν τα προβληματα τους. Αλλες εννοιες εχουν.

Δημοσ.

Έχεις έναν τρόπο ρε wash να τα παρουσιάζεις...

Κατά τ' άλλα, δε μένετε λέω 'γω, στην ουσία των λόγων του καθ' ένα ;

Ότι τι? Μπορούμε να κάνουμε συζήτηση στα γεράνια και άμα λάχει κερνάμε και κανένα καφεδάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω?

Στην ουσία μένουμε, αλλά μας φαίνεται παράλογο το περιεχόμενο.

Γενικά δεν έχει νόημα η συζήτηση, συνεπώς ας το αφήσουμε στην άποψη του καθενός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...