Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού λοιπόν δεν μπορείς να τον αλλάξεις , όπως λές , κάνε ότι σε φωτίσει το μυαλό σου .Αλλαξε την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου ., βάλε σύμβολα , αλβανικά, ρουμάνικα , βάλε τον αγκυλωτό, βάλε την γαλανόλευκη , βάλε ότι θές να βάλεις και κάτσε και περίμενε ,

αν εμφανιστούν βαριά οπλισμένοι κακοποιοί μετανάστες , πράξε αναλόγως αν τώρα εμφανιστούν έλληνες κακοποιοί πέστους ότι...έχασες την ποσόστωση και γελάστηκες .

Οχι, δεν έχω πρόθεση να περιμένω, αλλά έχω την απαίτηση από το κράτος που πληρώνω φόρους, να μου παρέχει ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο, πληρώνω αστυνομικούς, για να κάνουν περιπολίες και όποιον ύποπτο βρίσκουν , να τον εξετάζουν. Λογικό, οι φίλοι των μεταναστών, μένουν στα βόρεια, εκεί όπου δεν υπάρχει πρόβλημα και έχουν όλοι 1-2 ιδιωτικούς να τους φυλάνε. Αν ασχολείσαι και λίγο με τα οικοδομικά, θα έχεις παρατηρήσει, πως ο κόσμος αγοράζει σπίτια στα βόρεια και οι μπουρζουάδες κατ' εσέ, μένουν ακόμα στην κυψέλη. Η πλάκα, είναι πως μέχρι και αλβανοί που ζούσαν στην κυψέλη, πάνε παγκράτι, πχ, γιατί και αυτοί δεν αντέχουν την εγκληματικότητα. Η οποία στο μεγαλύτερο βαθμό προέρχεται από τους μετανάστες. Το λένε οι στατιστικές. Αν είσαι "αναρχικιά", θα γνωρίζεις πως σε κελιά του ενός ατομου διαμένουν 4. Οχι γιατί ξαφνικά αρχίσαμε να κλέβουμε, αλλά γιατί στο εγχώριο έγκλημα, προστέθηκε το εισαγόμενο.

Aν δεν βρίσκει δουλειά ο μετανάστης , ρίχνει το μεροκάματό του και την βγάζει , δεν θα γίνει κλέφτης ,

αυτή η πρακτική είναι προνόμιο των ξεπεσμένων μπουρζουάδων .

Στον ιδεατό σου κόσμο, ίσως δεν υπάρχουν κλέφτες. Αλλά τα στατιστικά της αστυνομίας, άλλα δειχνουν. Πως υπάρχουν κλοπές. Και η πλειοψηφία των μεταναστών, δουλεύει. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι προτιμούν να το ρίξουν στην κλοπη. Αυτοί τι πρέπει να γίνουν? Να απελαθούν, να φιλοξενηθούν στη βίλλα γνωστου αριστερού πολιτικού ,μαζί με κάποιους άλλους που ήδη βρίσκονται εκεί (δεν είναι πολιτικό το σχόλιο) ή να χτίσουμε κι άλλες φυλακές?

Τώρα το αν φοβάσαι ή όχι να κυκλοφορήσεις νύχτα ;

τι να σου γράψω ; ...

Eγώ μια χαρά κυκλοφορώ και προσέχω τους έλληνες ....

Αν μένεις στην εκάλη, στο πανόραμα, (εκεί που μένουν, οι επαγγελματίες αντιρατσιστές) ναι μια χαρά κυκλοφορείς. Κάτω στην ομόνοια όμως, δεν νομίζω να το έχεις αποτολμήσει? Τώρα τους έλληνες, γιατί να τους προσέξεις?

Περισσότερο κινδυνεύουν οι μετανάστες μεροκαματιάρηδες , ακόμα και απο κλοπές στον δρόμο , παρά οι μεροκαματιάρηδες έλληνες απο τους μετανάστες

Αυτό να το έλεγες στην κοπελιά στην ηλιούπολη, που πήγαν να βιάσουν κάτι πακιστανοί και τη μαχαιρωσαν. Επίσης, από τη στιγμή που οι αφγανοί είναι άφραγκοι, γιατί να τους ληστέψουν οι συμπατριώτες τους? Τους έλληνες συνταξιούχους, θα κλέψουν που λόγω ηλικίας είναι και αργοκίνητοι

Ακόμα κανένας επαγγελματίας αντιρατσιστής, φερέφωνο του λαζόπουλου, του ευαγγελατου και του αλαφούζου, δε μας έχει πει, πως μπορεί να λυθεί με μέτρα το πρόβλημα της μετανάστευσης. Με μέτρα, όχι με ευχολόγια για παιδάκια δημοτικού, ¨αν όλα τα παιδιά του κόσμου, πιάνονταν χέρι χερι":lol::lol:

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι βεβαίως, αν δεν μπορεί το κράτος να με προστατέψει και όπλο θα έπαιρνα. Οι αμερικάνοι, γιατί το έχουν? και μη μου πεις μόνο για ρεπουμπλικάνους? Στο τεξας μέχρι και οι δημοκρατικοί έχουν. Νομίζω ότι γνωρίζεις το λόγο, είναι οι κλοπές από μεξικανούς μετανάστες. Αν θελεις στο σπίτι σου να μπαίνει ο κάθε ένας, δικαιωμα σου, δικαίωμα μου κι εμένα, όμως να προφυλαχτώ.

...μ' αρέσει όμως που το όσο πιο τραβηγμένο απ' τα μαλλιά γινόταν παράδειγμα της λεοπάρδαλης, το έβαλες πιο κάτω από το όπλο...

Πράγμα που δείχνει τη βάση του σκεπτικού σου, η οποία κατ' ουσίαν είναι η εξής :

Σοφότερη η πρόληψη απ' την αντιμετώπιση. Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, κι όχι με ασθένειες. Ανθρώπους που δε θα σκάσουν θαλασσοπνιγμένοι εδώ απ' το Αφγανιστάν, για να χτυπήσουν τα αφύλακτα ελληνικά βενζινάδικα, ή τις απροστάτευτες ελληνικές γιαγιάδες. Ανθρώπους που και στην πορεία μέχρι εδώ θα "ψωνιστούν", και θα συνεχίσουν να "ψωνίζονται" κι εδώ...

<<αφεντικό, τέλει εργατιλίκι-εργατιλίκι;>>

<<ναι ρε όμορφε...τέλει. Πόσο πάει;>>

<<ίκοτσι εμπρό το οκτό όρα και έτσιμο>>

<<τί λε ρε....ξυπνήσανε και οι Αφγάνες...Λοιπόν : επειδή είσαι όμορφος και σε πάω, δέκα, και στο χέρι.

...Δε μου λες, το εργατικό σ' αρέσει; Πιπερωρίες κάνεις; Τις καταπίνεις χωρίς σχόλια;>>

...Μια χαρά βολεύει αυτό το ψωνιστήρι λοιπόν. Και γι' αυτό βγαίνουνε στους δρόμους.

Εσένα όμως είπαμε, στα τέτοια σου.

Και το μόνο που σε νοιάζει είναι να μην μπει στο σπίτι σου ο αυτός που ψωνίζεις, γι' αυτό και η λύση μετά είναι το όπλο.

Ντάξει, κράτα όπλο, δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι όταν αρχίζεις να το μπερδεύεις παίρνοντας παράδειγμα από Αμερική.

Το να σχολιάσω το περί...ΜΕΞΙΚΑΝΩΝ μεταναστών, είναι....τί να πω. Μιας και η εγκληματικότητα εκεί δεν έχει να κάνει μόνο με τους Μεξικανούς. Μιας και το ότι επειδή ακριβώς είναι το μπορντέλλο που είναι η Αμερική, φτάσανε τα όπλα να κυκλοφοράνε στα δημοτικά τους σχολεία ακόμα. Σαν το ανέκδοτο που επειδή έχει ο άλλος ποντίκια, παίρνει γάτες, και μετά δεν έχει ποντίκια, αλλά έχει γάτες, και γι' αυτό παίρνει σκυλιά για τις γάτες, κ.ο.κ....Αλλά έτσι είναι όταν δεν μπορείς να δεις πέρα από την πάρτη της μύτης σου.

Το θέμα είναι όταν σκέφτεσαι <<ρε τί με νοιάζουν εμένα αυτά λέμε...Εμένα με νοιάζει που το 80 σκεφτόμουν αν θα με κλέψει ο Κυψελιώτης, κι όχι ο Πακιστανιώτης, που το σκέφτομαι απ' το 90. Μπορείς να με γυρίσεις στο 80; Μπορείς το 10 να μου έχεις ότι το 80; Αυτό με νοιάζει. Τί πώς πού ποιός γιατί και γιατί έτσι...δε με νοιάζει. Δεν τους φώναξα εγώ εδώ>>...

Το θέμα είναι τέλος ότι δεν σου λέει κανένας να μην προστατέψεις το σπίτι σου, δε σου λέει κανένας να αφήσεις τις πόρτες ανοιχτές. Και 'γω θα τον φάω ζωντανό τον άλλον ΜΕΣΑ στο σπίτι μου, γιατί εκεί δουλειά δεν έχει. ΕΣΥ όμως, "θα βάλεις λεοπάρδαλη" να τον φάει..........

Το κακό με τους αντιρατσιστές, είναι ότι από μπάλα δεν σκαμπάζουν. Γιατί αν ήξερες λίγα πράγματα, θα γνώριζες πως ποτε οπαδοί ομάδων, δεν βγήκαν στην αθηνα να σπάσουν βιτρίνες (το ότι πλακώνονται μόνοι τους, σε ερημικά μέρη, είναι άσχετο). Επιπλέον, ναι οι πορείες πρέπει να γίνονται στο πεζοδρόμιο. Δεν μπορείς εσύ να διαταράσεις την ομαλή ζωή, της πόλης. Γιατί εσύ μπορεί να είσαι εισοδηματίας, υπάρχουν όμως κάποιοι με καταστήματα στο κέντρο, και τρέφουν οικογένειες με αυτά. Αν του καθενός, όποτε του καπνίσει μαζεύει 10 νοματαίους, σπάνε 100 προθήκες και μετά φταίει η αστυνομία, ε δεν πάμε μπροστά. Γι' αυτό μια οποιαδήποτε κοινωνία, οφείλει να δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της να τα βγάζουν πέρα, χωρίς φόβο, μην έρθει ο μετανάστης και μου σπάσει τα τζάμια, το αυτοκίνητο κλπ...

"Το κακό με τους αντιρατσιστές, είναι ότι από μπάλα δεν σκαμπάζουν. "

Τί να πρωτοσχολιάσω ρε μπαγλά;;; Το ότι εμμέσως δηλώνεις αντι-αντιρατσιστής;;;

Το "από μπάλα δεν σκαμπάζουν";;;

Μηπώς δεν σκαμπάζω κι από ΕΙΔΗΣΕΙΣ;;;

Το "ερημικά μέρη";;;

Το "να γίνονται οι πορείες στο πεζοοδρόμιο";;;;;;;;;;;

Το ότι αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι καρφί δε μου καίγεται για τους μεροκαματιάρηδες των ψιλικατζίδικων, και το οπελάκι που δεν του περισσεύουν καν του αλλουνού να το βάζει σε γκαράζ;;;;;;;;;

Ρε, τα ΘΕΣ και τα γράφεις αυτά που γράφεις;;;;;;

Ρε μπορείς να καταλάβεις κατ' αρχάς ότι <<έτσι που τα έχουν κάνει>>, υπάρχει ΠΟΛΕΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπορείς να καταλάβεις ότι το ΠΡΩΤΟ που οφείλει ένα κράτος είναι να σου εξασφαλίζει ισονομία, ισοπολιτεία, να εγγυάται την επιβίωσή σου, εργατική, οικονομική και καθημερινή - ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΤ' ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΠΟΛΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα άλλα που γράφεις, αδυνατώ να τα κατανοήσω. Οι άραβες έχουν μάθει να ζουν αλλιως στις χώρες τους. Κατά πρώτον οι ιρακινοί, οι αφγανοί και οι παλαιστίνιοι που έρχονται εδώ, είναι δειλοί. Οι χώρες τους τελούν υπό κατοχή και αυτοί αντί να αντιμετωπίσουν τον εισβολέα, την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια. Κατά 2ον, μου αναφέρεις το ανθρωπιστικό του θέματος, το οποίο είναι άσχετο με το πολιτικό. Οταν στην ομόνοια και στην κυψέλη, φοβάσαι πλέον να κυκλοφορήσεις τα βράδια, υπάρχει πρόβλημα. Και αυτό οφείλεται στους λαθρομετανάστες. Αν εσύ, μένεις στα β. προάστια και δεν πηγαίνεις κάτω, ίσως να μην το διαπιστώνεις. Αλλά το να φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου, φυσιολογικό δεν το λες.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ! ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ" ΛΕΜΕ!!!

...κατά τ' άλλα.....κακώς σπάζομαι μαζί σου :

"Κατά πρώτον οι ιρακινοί, οι αφγανοί και οι παλαιστίνιοι που έρχονται εδώ, είναι δειλοί." / "Οταν στην ομόνοια και στην κυψέλη, φοβάσαι πλέον να κυκλοφορήσεις τα βράδια, υπάρχει πρόβλημα. Και αυτό οφείλεται στους λαθρομετανάστες."

........Το πιάνεις ;;;

...Αλλά τί να πιάσεις, όταν για 'σενα "αντί να αντιμετωπίσουν τον εισβολέα, την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια"...

(...)

Οπότε αφού η ελλάδα, δεν έχει δυνατότητα να θρέψει τους φτωχούς της γης, πρέπει να βάλουμε μια ποσόστωση σε αυτούς που μπορούμε να δεχτούμε. Για τον απλούστατο λόγο, ότι αυτός που δε θα βρει δουλειά, μετά απο λίγο καιρό, θα το ρίξει στην κλεψιά. Ανθρωπιστικό δεν είναι, αλλά κάπως πρέπει να δουλέψει η κοινωνία. Και με ευχολόγια, κανείς δεν προοδεψε.

...ξέρεις πως "προοδεύει" ; Με λαθραία εργασία. Και η "πρόοδος" αφορά με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο, ΜΟΝΟ τις τσέπες των ολίγων. Έτσι. Μόνο που εσένα δε σου καίγεται καρφί για κανένα από τα δύο.

Κι αφού δεν εννοείς να το καταλάβεις, να το πω πιο καθαρά : αν έχεις την εντύπωση ότι ΕΓΩ λέω "φέρτε τους ΟΛΟΥΣ στην Ελλάδα", είσ' αλλού. και είπαμε και πιο πριν : ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Το λαζόπουλο δεν το σχολιάζω, γιατί ο παρεδωσε, ειπε ότι είναι εκτός θέματος. Και όχι στις 10 η ώρα το βράδυ, δεν ψωνίζεται κανένας. Απλά επειδή στις χώρες που ανέφερα, υπαρχει τρελλή ζέστη και τα σπίτια δεν είναι ακριβώς σπίτια, αναγκάζονται να βγουν έξω. Ε αυτή τους τη συνήθεια, τη διατηρούνε κι εδώ.

...μόνο που είναι χειμώνα-καλοκαίρι στις πλατείες και στους δρόμους και στα πάρκα...

Αλλά έτσι είναι, αφού για 'σενα είναι γεωγραφική/κλιματολογική - που "κατάντησε" να είναι πολιτιστική...ΣΥΝΗΘΕΙΑ.....

Δημοσ.
Οχι, δεν έχω πρόθεση να περιμένω, αλλά έχω την απαίτηση από το κράτος που πληρώνω φόρους, να μου παρέχει ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο, πληρώνω αστυνομικούς, για να κάνουν περιπολίες και όποιον ύποπτο βρίσκουν , να τον εξετάζουν.
Aν δεν στην παρέχει σημαίνει ότι πρέπει τα βάλεις με τους μετανάστες ; , βάλτα με το κράτος :lol: Tώρα άν πιστεύεις ότι με το να τραμπουκίζει ο καθένας μας μετανάστες βοηθά το κράτος ... τι να πω ... αυτή είναι λογική ρεβανσισμού και μισαλλοδοξίας;)
Λογικό, οι φίλοι των μεταναστών, μένουν στα βόρεια, εκεί όπου δεν υπάρχει πρόβλημα και έχουν όλοι 1-2 ιδιωτικούς να τους φυλάνε. Αν ασχολείσαι και λίγο με τα οικοδομικά, θα έχεις παρατηρήσει, πως ο κόσμος αγοράζει σπίτια στα βόρεια και οι μπουρζουάδες κατ' εσέ, μένουν ακόμα στην κυψέλη. Η πλάκα, είναι πως μέχρι και αλβανοί που ζούσαν στην κυψέλη, πάνε παγκράτι, πχ, γιατί και αυτοί δεν αντέχουν την εγκληματικότητα. Η οποία στο μεγαλύτερο βαθμό προέρχεται από τους μετανάστες. Το λένε οι στατιστικές. Αν είσαι "αναρχικιά", θα γνωρίζεις πως σε κελιά του ενός ατομου διαμένουν 4. Οχι γιατί ξαφνικά αρχίσαμε να κλέβουμε, αλλά γιατί στο εγχώριο έγκλημα, προστέθηκε το εισαγόμενο.
Mε τα οικοδομικά δεν ασχολούμε αλλά αν έχεις στατιστικές ,και δεν σε αμφισβητώ γιατί διαβάζεσαι για εντάξει παλληκάρι , που να λένε ότι η αύξηση της παραβατικότητας οφείλεται μόνο στους μετανάστες πρέπει να αναζητήσουμε την αιτία αυτή .

Στον ιδεατό σου κόσμο, ίσως δεν υπάρχουν κλέφτες. Αλλά τα στατιστικά της αστυνομίας, άλλα δειχνουν. Πως υπάρχουν κλοπές. Και η πλειοψηφία των μεταναστών, δουλεύει. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι προτιμούν να το ρίξουν στην κλοπη. Αυτοί τι πρέπει να γίνουν? Να απελαθούν, να φιλοξενηθούν στη βίλλα γνωστου αριστερού πολιτικού ,μαζί με κάποιους άλλους που ήδη βρίσκονται εκεί (δεν είναι πολιτικό το σχόλιο) ή να χτίσουμε κι άλλες φυλακές?
Νομίζω πως το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να αποδώσουμε πρώτα δικαιοσύνη "τυφλή" και να αποσυμφορήσουμε τις φυλακές από τους συλληφθέντες με τον τρομονόμο :lol:

Αν μένεις στην εκάλη, στο πανόραμα, (εκεί που μένουν, οι επαγγελματίες αντιρατσιστές) ναι μια χαρά κυκλοφορείς. Κάτω στην ομόνοια όμως, δεν νομίζω να το έχεις αποτολμήσει? Τώρα τους έλληνες, γιατί να τους προσέξεις?

Αυτό να το έλεγες στην κοπελιά στην ηλιούπολη, που πήγαν να βιάσουν κάτι πακιστανοί και τη μαχαιρωσαν. Επίσης, από τη στιγμή που οι αφγανοί είναι άφραγκοι, γιατί να τους ληστέψουν οι συμπατριώτες τους? Τους έλληνες συνταξιούχους, θα κλέψουν που λόγω ηλικίας είναι και αργοκίνητοι

Kαι στην ομόνοια και παντού , δεν είμαι ομοφοβική για να σκιάζομαι ανθρώπους . Τώρα τα άλλα που γράφεις, ...και εσύ ο ίδιος ...δεν ξέρω αν τα πιστεύεις :rolleyes:

Ακόμα κανένας επαγγελματίας αντιρατσιστής, φερέφωνο του λαζόπουλου, του ευαγγελατου και του αλαφούζου, δε μας έχει πει, πως μπορεί να λυθεί με μέτρα το πρόβλημα της μετανάστευσης. Με μέτρα, όχι με ευχολόγια για παιδάκια δημοτικού, ¨αν όλα τα παιδιά του κόσμου, πιάνονταν χέρι χερι":lol::lol:
Aν όλα τα παιδιά του κόσμου πιάνονταν χέρι χέρι και μετά ενώναν και τις γροθιές τους δεν θα έχανα χρόνο για να σου απαντήσω την ερώτηση αλλά θα στο κάνω στο υπόσχομαι .:devil:
Δημοσ.

Πρώτα στον wash, γιατί βιάζομαι. Οι μετανάστες είναι κακώς αμειβόμενοι, εδώ αλλά πολύ καλύτερα από ότι στη χώρα τους. Αν δεν τους αρέσουν, αυτά που τους δίνουμε (τα λίγα), μπορούν να πάνε στη χώρα τους. Επίσης, τότε κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, έτσι μου λένε όλοι (δεξιοι κ αριστεροί), γιατί δεν υπήρχε εγκληματικότητα. Ισως να μην υπήρχε, γιατί δεν είχαμε ps3, mp3, ipod, ...., αλλά καθήκον του κράτους, όπως είπα είναι να προφυλάσσει την περιουσία του καθενός. Κατανοώ το γιατί ήρθαν αυτοί εδώ, αλλά πλέον το κράτος, δεν μπορεί να έχει υποδομές για 2 δις ανθρώπους. Δε γίνεται, είναι αδύνατον, πως να το κάνουμε

Μπορείς να καταλάβεις ότι το ΠΡΩΤΟ που οφείλει ένα κράτος είναι να σου εξασφαλίζει ισονομία, ισοπολιτεία, να εγγυάται την επιβίωσή σου, εργατική, οικονομική και καθημερινή - ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ

Οχι, αυτό το κάνεις μόνος σου, το κράτος δεν υπάρχει για να σε τρέφει, υπάρχει για να σου δίνει τις απαραίτητες βάσεις, να ζήσεις με τα δικές σου δυνάμεις και κυρίως να τηρεί την έννομη τάξη. Μην κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. Γιατί αν ο καθένας κάνει πορείες κάθε μέρα και κάποιοι τα σπάνε, δε θα κατεβαίνει κανένας στο κέντρο για ψώνια. Στο ξαναλέω, εσύ μπορείς να υποστηρίζεις το μπουκοτάζ στο κέντρο, αλλά ακόμα και ο ζάρας, έχει υπαλλήλους. Που έστω και ένας, να μη δουλεύει για την γκάβλα του, οφείλει το κράτος να του προστατέψει το δικαίωμα του να βγάλει το ψωμί του. Με το να επιτρέπει τις πορείες και τους βανδαλισμούς, του αφαιρεί αυτό το δικαίωμα.

φοβάσαι πλέον να κυκλοφορήσεις

ναι, φοβάσαι. Κυρίως γιατί δεν αστυνομεύεται επαρκώς. Εγώ ρε φίλε γουστάρω να κάνω τη βόλτα μου εκεί. Γιατί, δλδ δεν πρέπει να πάω? Το λέει και το σύνταγμα, οι έλληνες έχουν το δικαιωμα να συνερχονται ήσυχα, χωρίς όπλα. Ε από τη στιγμή, που δεν μπορώ να πάω κάπου, επειδή φοβάμαι (όχι για μένα, αλλά για το θηλυκό), μου καταπατούνται τα δικαιώματα.

ξέρεις πως "προοδεύει" ; Με λαθραία εργασία. Και η "πρόοδος" αφορά με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο, ΜΟΝΟ τις τσέπες των ολίγων. Έτσι. Μόνο που εσένα δε σου καίγεται καρφί για κανένα από τα δύο.

Εγώ ξέρω, πως στον καπιταλισμό, δουλεύεις σκληρά, αλλά παίρνεις και κανά ρουχαλάκι, τρως και κανά σουβλάκι. Στη σοβιετική ένωση, έπαιρνες μια κουταλιά, και στην κούβα, πρέπει να γίνει κάποια πορνη για να επιβιώσει. Στην βορειοκορέα, παίζει και να πεθάνεις από πείνα. Αν τώρα, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο, πρακτικό , όχι θεωρητικό, είμαστε όλο μάτια (να το διαβάσουμε).

ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ" ΛΕΜΕ

Η ποσόστωση και η αστυνόμευση, δεν είναι λύσεις. εσύ τι προτείνεις δλδ? Οχι θεωρητικά, ένταξη και παπαριές. Δεν είμαστε πολιτικοί (ευτυχώς)

Δημοσ.

Kαι στην ομόνοια και παντού , δεν είμαι ομοφοβική για να σκιάζομαι ανθρώπους . Τώρα τα άλλα που γράφεις, ...και εσύ ο ίδιος ...δεν ξέρω αν τα πιστεύεις :rolleyes:

Σε προκαλώ να πάμε μια βόλτα χέρι χέρι στις οδούς Μενάνδρου, Γερανίου, Ευριπίδου και περίχωρα και αν η αδρεναλίνη σου δεν ανέβει σε επικίνδυνα επίπεδα, ας κάτσουμε να πιούμε καφέ!

Ακόμη και στην Ομόνοια το πορτοφόλι στην τσέπη σίγουρο δεν το λές, για να μην μιλήσω για την σωματική σου ακεραιότητα.

Τώρα αν θέλεις να ωραιοποιείς τα σκατά, συγνώμη αλλά κάποιοι δεν είμαστε διατεθιμένοι να τα φάμε.

-----------------------------------

Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια μεταναστευτική πολιτική η οποία δεν υπάρχει. Αφήνονται όλα στην τύχη. Τα προβλήματα έτσι όμως συσσωρεύονται, να δούμε που θα πάει όμως αυτή η κατάσταση.

Κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο, αλλά πρώτα θα πρέπει να μεριμνήσει κάποιος. Όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η "τετραετία" και οι κρουαζιέρες λύση δεν μπορεί να βρεθεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλο "ομοφοβία" και άλλο "ανθρωποφοβία".

Κατά τα λοιπά, γενική παρατήρηση, προσοχή στις εκφράσεις μας παρακαλώ πάρα πολύ.

Δημοσ.
Πρώτα στον wash, γιατί βιάζομαι. Οι μετανάστες είναι κακώς αμειβόμενοι, εδώ αλλά πολύ καλύτερα από ότι στη χώρα τους. Αν δεν τους αρέσουν, αυτά που τους δίνουμε (τα λίγα), μπορούν να πάνε στη χώρα τους. Επίσης, τότε κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, έτσι μου λένε όλοι (δεξιοι κ αριστεροί), γιατί δεν υπήρχε εγκληματικότητα. Ισως να μην υπήρχε, γιατί δεν είχαμε ps3, mp3, ipod, ...., αλλά καθήκον του κράτους, όπως είπα είναι να προφυλάσσει την περιουσία του καθενός. Κατανοώ το γιατί ήρθαν αυτοί εδώ, αλλά πλέον το κράτος, δεν μπορεί να έχει υποδομές για 2 δις ανθρώπους. Δε γίνεται, είναι αδύνατον, πως να το κάνουμε

...κάποτε, προσπαθώντας να υποστηρίξω πως ναι μεν και οι μετανάστες έχουν τα δικαιώματά τους - έχουν όμως και υποχρεώσεις. Μία εκ των οποίων είναι ο σεβασμός αυτών που βρίσκουν εδώ. Δούλεψε, αγωνίσου, αλλά μη σπας κεφάλια και βιτρίνες, μην κλέβεις τις γιαγιάδες, μη μας πηδάς τις ξεαδέρφες

:P

Αν όχι, γύρνα στη χώρα σου.

Τότε άκουσα -από κάπου μάλιστα που δεν το περίμενα και μ' έτσουξε- πως είμαι φασίστας.

ΑΚΟΜΑ με τυραννάει η κουβέντα, γιατί δεν είχα γίνει καταννοητός : άλλο ήθελα να τονίσω, τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που μερικοί εξ' αυτών είτε ξεχνάνε στην πορεία, είτε δεν φέρνουν ποτέ μαζί τους.

Δύο πράγματα όμως :

α) ...εμένα, παρ' όλο που μόνο φασίστας δεν είμαι, με ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ όπως είπα.

....Εσένα..........;

β)...αν δεν αρχίσεις από το να τους δεις πρώτα ως ανθρώπους με δικαιώματα, αλλά ως φάλτσο, καταλήγεις στη λεοπάρδαλη.

Κι ακόμα δύο : εγκληματικότητα υπήρχε πάντα στα μεγάλα αστικά κέντρα, απλά χειροτέρψε η κατάσταση, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΣ, ΡΩΣΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ υπόκοσμος που αμολύθηκε μετά το 90, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από αυτόν που προϋπήρχε εδώ. Το θέμα είναι ότι ΕΣΥ, τους βάζεις Σ' ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, και τη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων που έρχονται για ένα κομμάτι ψωμί, την θέλεις μακρυά από τη χώρα, τη θέλεις να μη κάνει συγκεντρώσεις και σου κόβει την κυκλοφορία. Με λίγα λόγια, ενώ είναι το γαϊδούρι (ελληνικό "κράτος") που σου φταίει (όπως σου φταίει για τους μισθούς, τη διαφθορά κτλ που σ' ενδιαφέρουν και πιο άμεσα),,,,,σου φτάνει να βαράς το ΣΑΜΑΡΙ. Και ξέρεις, για 'μενα, είναι καλός λόγος να γίνει εξέγερση, αν σου πατάνε είτε το Κοράνι, είτε την Αγία Γραφή, είτε την ταυτότητα, είτε και το Μίκυ Μάους. Καταλαβαίνεις τί εννοώ, ή ακόμα εισ' αλλού ;;; Και όχι, δε μου φτάινε τόσο οι μπάτσοι που το κάνουνε - αλλά το ότι ΒΡΙΣΚΟΥΝ και το κάνουνε.

...Κι άμα ξαναπείς για 2 δις στην Ελλάδα, θα έρθω να σε βρω, θα σε πάρω στην Ακρόπολη, και θα μας φουντάρω και τους δυο.........

Οχι, αυτό το κάνεις μόνος σου, το κράτος δεν υπάρχει για να σε τρέφει, υπάρχει για να σου δίνει τις απαραίτητες βάσεις, να ζήσεις με τα δικές σου δυνάμεις και κυρίως να τηρεί την έννομη τάξη. Μην κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. Γιατί αν ο καθένας κάνει πορείες κάθε μέρα και κάποιοι τα σπάνε, δε θα κατεβαίνει κανένας στο κέντρο για ψώνια. Στο ξαναλέω, εσύ μπορείς να υποστηρίζεις το μπουκοτάζ στο κέντρο, αλλά ακόμα και ο ζάρας, έχει υπαλλήλους. Που έστω και ένας, να μη δουλεύει για την γκάβλα του, οφείλει το κράτος να του προστατέψει το δικαίωμα του να βγάλει το ψωμί του. Με το να επιτρέπει τις πορείες και τους βανδαλισμούς, του αφαιρεί αυτό το δικαίωμα.

...το κράτος είναι λοιπόν 1α και ΚΥΡΙΑ ο μπάτσος.

Ε από 'κει και πέρα, τέρμα, δεν υπάρχει λόγος συνέχισεις της κουβέντας.

....Και α, που 'σαι, ευκαιρία να κατέβουν στους δρόμους και οι του Ζάρρα, γιατί εφτακό είναι κλεψά.

ναι, φοβάσαι. Κυρίως γιατί δεν αστυνομεύεται επαρκώς. Εγώ ρε φίλε γουστάρω να κάνω τη βόλτα μου εκεί. Γιατί, δλδ δεν πρέπει να πάω? Το λέει και το σύνταγμα, οι έλληνες έχουν το δικαιωμα να συνερχονται ήσυχα, χωρίς όπλα. Ε από τη στιγμή, που δεν μπορώ να πάω κάπου, επειδή φοβάμαι (όχι για μένα, αλλά για το θηλυκό), μου καταπατούνται τα δικαιώματα.

...........το θηλυκό έχει τον θείο σου να την προστατεύει, δε χρειάζεται εσένα

...άμα λες αηδίες...στο ψιλό θα σε πάρω....έτσι πάει......

Εγώ ξέρω, πως στον καπιταλισμό, δουλεύεις σκληρά, αλλά παίρνεις και κανά ρουχαλάκι, τρως και κανά σουβλάκι. Στη σοβιετική ένωση, έπαιρνες μια κουταλιά, και στην κούβα, πρέπει να γίνει κάποια πορνη για να επιβιώσει. Στην βορειοκορέα, παίζει και να πεθάνεις από πείνα. Αν τώρα, έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο, πρακτικό , όχι θεωρητικό, είμαστε όλο μάτια (να το διαβάσουμε).

...άκου το καλύτερο : στην επόμενη συγκέντρωση/πορεία μεταναστών, φόρα μουστάκι, γυαλιά, μαλλί, δεν ξέρω τί, πάνε και πάρε μέρος, συζήτα μαζί τους, φώναξε μαζί τους για τα δικαιώματά τους και την επόμενη πρακτική οδηγία-προτροπή τη συζητάμε, αφού συζητήσουμε γαι την εμπειρία σου. Έτσι μόνο. Με καλή αρχή.

Η ποσόστωση και η αστυνόμευση, δεν είναι λύσεις. εσύ τι προτείνεις δλδ? Οχι θεωρητικά, ένταξη και παπαριές. Δεν είμαστε πολιτικοί (ευτυχώς)

...ν' αρχίσεις πρώτα να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος προτείνω. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος, και για τους συνέλληνές σου καλό θα είναι κατ' επέκταση, και καταληκτικά και για την οικογένειά σου, και για 'σενα.

Γιατί για την ώρα σκέφτεσαι απλά σα βολεμένο δίποδο.

Δημοσ.

Οι κακοί Λαθρομετανάστες πρέπει να γίνει σκούπα και να φύγουν! Όλοι.

Σας άρεσαν τα επεισόδια στην αθήνα με το κοράνι?

θα μας φάνε ζωντανούς και εμείς θα λέμε τι έγινε...?

Δημοσ.
Οι κακοί Λαθρομετανάστες πρέπει να γίνει σκούπα και να φύγουν! Όλοι.

Σας άρεσαν τα επεισόδια στην αθήνα με το κοράνι?

θα μας φάνε ζωντανούς και εμείς θα λέμε τι έγινε...?

Θεωρείς δηλαδή όλους αυτούς που κατέβηκαν (δικαίως για μένα - απο την στιγμή που νιώθουν προσβεβλημένοι-) οτι είναι "κακοί" "Λαθρομετανάστες"?

Το να έχουν νόμιμη άδεια παραμονής ή το να είναι Έλληνες μουσουλμάνοι δεν περνάει απο το μυαλό σου?

Και στην τελική θεωρείς οτι το να "σπας" το κέντρο της αθήνας είναι μόνο "προνόμιο" του έλληνα?

Δεν υπάρχει καλός και κακός λαθρομετανάστης, υπάρχει ο νόμιμος και παράνομος μετανάστης. Θα μπορούσες λοιπόν να ζητήσεις το "μάζεμα" των λαθρομεταναστών και όσοι δεν δικαιούνται να βρίσκονται εδώ (δεν έχουν ζητήσει άσυλο ή whatever) να απελαθούν όπως προβλέπει ο νόμος.

Εμένα περισσότερο με ενοχλούνε κάποιοι καραγκιόζηδες ομοεθνείς μου, παρά οι μετανάστες, που στο κάτω κάτω της γραφής άμα τους βρίσω την μάνα ή την θρησκεία (επειδή είμαι ένας αμόρφωτος φασιστομπάτσος που νομίζω οτι μπορώ να κάνω οτι θέλω όντας υπεράνω του νόμου) καλά θα κάνουν και θα πέσουν να με "φάνε".

Δημοσ.

Σωστά αυτά που λές αλλα στο "σπίτι" μας πρέπει να κάνουμε κουμάντο εμείς.

Άν κάνουν χριστιανοί πορεία στην τουρκία η σε μουσουλμανική χώρα ξέρεις τι θα γίνει??

Συμφωνώ να μείνουν αυτοί που ήρθαν νόμιμα για να δουλέψουν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους για ένα καλύτερο αύριο.

Αλλα οι παράνομοι να φύγουν! και καλό θα ήταν να μπορέσουμε να τους ελένχουμε!

Όχι το χάος με τα Ghetto που γίνεται...

Δημοσ.

Άν κάνουν χριστιανοί πορεία στην τουρκία η σε μουσουλμανική χώρα ξέρεις τι θα γίνει??

Δεν μπορούμε να "δουλεύουμε" φίλε μου όμως, με βάση τι κάνουν στις μουσουλμανικές χώρες, καλώς ή κακώς εδώ εμείς διαφορετικά λειτουργούμε.

Anyway, κατάλαβα τι ήθελες να πεις, απλά είχα κάποιες ενστάσεις με τον τρόπο που το διατύπωσες.

Ούτε και γω θέλω να βλέπω βλάκες να ασχολούνται με τις εκάστοτε θρησκείες (και να φανατίζονται με αυτές), αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα σκίσω κοράνια και θα ρίξω μολότωφ στις εκκλησίες. :-)

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα επεισόδια σε μεγάλο βαθμό έγιναν λόγω θρησκευτικού φανατισμού αν και βέβαια κάποιο ρόλο επάιξε και η αντιμετώπιση που έχουν γενικά οι (λαθρο)μετανάστες από την Ελληνική κοινωνία.

Δύσκολο όμως να πεις ότι ήταν δικαιολογημένα, δηλαδή κάθε φορά που νοιώθω εγώ προσβεβλημένος θα τα σπάω; Δεν δικαιλογώ το μπάτσο που το έσκισε αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...

Δημοσ.

Δύσκολο όμως να πεις ότι ήταν δικαιολογημένα, δηλαδή κάθε φορά που νοιώθω εγώ προσβεβλημένος θα τα σπάω; Δεν δικαιλογώ το μπάτσο που το έσκισε αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...

Το δικαιολογημένο, πήγαινε για το οτι κατέβηκαν στους δρόμους για διαμαρτυρία. Για τα σπασίματα δεν δικαιολογώ ΚΑΝΕΝΑΝ όσο δίκαιο και να έχει.

Δημοσ.
Σε προκαλώ να πάμε μια βόλτα χέρι χέρι στις οδούς Μενάνδρου, Γερανίου, Ευριπίδου και περίχωρα και αν η αδρεναλίνη σου δεν ανέβει σε επικίνδυνα επίπεδα, ας κάτσουμε να πιούμε καφέ!

Ακόμη και στην Ομόνοια το πορτοφόλι στην τσέπη σίγουρο δεν το λές, για να μην μιλήσω για την σωματική σου ακεραιότητα.

Τώρα αν θέλεις να ωραιοποιείς τα σκατά, συγνώμη αλλά κάποιοι δεν είμαστε διατεθιμένοι να τα φάμε.

Δεν χρειάζεται να με πάρεις χέρι χέρι για να πάω σε αυτές τις οδούς ,

εχω πάει αρκετές φορές και εξακολουθώ να πηγαίνω χωρίς φόβο .

Εκτός αν θέλεις να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τον δικό σου φόβο :P

Και αυτό συμβαίνει όχι γιατί εγώ είναι δυνατή και εσύ αδύναμος ,αλλά γιατί δεν έχει ποτιστεί με φόβο η ψυχή μου . Μπορώ άνετα να συζητήσω μαζί τους και ας με κοιτάν διερευνητικά.

Στέκομαι πλάι τους και όχι απέναντι τους .

Θα μπορούσα να πάω άνετα στην θύρα 7, το ίδιο άνετα όπως και στην θύρα 13 ή στην 4 .

Το ίδιο άνετα θα πήγαινε ένας φανατικός παναθηναικός στην 7 ;

ΟΧΙ ,γιατί θα φοβόταν μέσα του, άσχετα αν δεν του ορμούσαν , αυτός θα εξακολουθούσε να αισθάνεται άβολα .

Αν με καλούσε ο Κουφοντίνας τετ α τετ δεν θα φοβομουν να τον συναντήσω , πολύ πιθανόν και εσύ να μην φοβόσουν .

Ο Λάτσης όμως ; Θα πήγαινε ;

Δεν ωραιοποιώ τίποτα ,

ούτε καν την χώρα μου ,υπάρχει ζήτημα και πρέπει από κοινού πολιτεία και μετανάστες να το επιλύσουν ,

αλλά με ανθρώπινες πρακτικές και όχι με ξενοφοβικές κραυγές .

Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια μεταναστευτική πολιτική η οποία δεν υπάρχει. Αφήνονται όλα στην τύχη. Τα προβλήματα έτσι όμως συσσωρεύονται, να δούμε που θα πάει όμως αυτή η κατάσταση.

Κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο, αλλά πρώτα θα πρέπει να μεριμνήσει κάποιος. Όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η "τετραετία" και οι κρουαζιέρες λύση δεν μπορεί να βρεθεί.

Αααααα, γειά σου...
Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να με πάρεις χέρι χέρι για να πάω σε αυτές τις οδούς ,

εχω πάει αρκετές φορές και εξακολουθώ να πηγαίνω χωρίς φόβο .

Εκτός αν θέλεις να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις τον δικό σου φόβο :P

Και αυτό συμβαίνει όχι γιατί εγώ είναι δυνατή και εσύ αδύναμος ,αλλά γιατί δεν έχει ποτιστεί με φόβο η ψυχή μου . Μπορώ άνετα να συζητήσω μαζί τους και ας με κοιτάν διερευνητικά.

Στέκομαι πλάι τους και όχι απέναντι τους .

Θα μπορούσα να πάω άνετα στην θύρα 7, το ίδιο άνετα όπως και στην θύρα 13 ή στην 4 .

Το ίδιο άνετα θα πήγαινε ένας φανατικός παναθηναικός στην 7 ;

ΟΧΙ ,γιατί θα φοβόταν μέσα του, άσχετα αν δεν του ορμούσαν , αυτός θα εξακολουθούσε να αισθάνεται άβολα .

Αν με καλούσε ο Κουφοντίνας τετ α τετ δεν θα φοβομουν να τον συναντήσω , πολύ πιθανόν και εσύ να μην φοβόσουν .

Ο Λάτσης όμως ; Θα πήγαινε ;

Δεν ωραιοποιώ τίποτα ,

ούτε καν την χώρα μου ,υπάρχει ζήτημα και πρέπει από κοινού πολιτεία και μετανάστες να το επιλύσουν ,

αλλά με ανθρώπινες πρακτικές και όχι με ξενοφοβικές κραυγές .

Αααααα, γειά σου...

Ρε κοπελιά με συγχωρείς αλλά τι κάνεις στη Γερανίου? Βόλτα? Τι κουβέντα πιάνεις? Σε τι γλώσσα? Δεν νομίζω ένας φυσιολογικός άνθρωπος να θέλει να πάει εκεί να πιάσει φιλίες. (Πρόσεξε εγώ δεν μιλάω για επικινδυνότητα αλλά για κουβεντούλα που λες εσύ.) Εάν σκάσω και εγώ με τίποτα ξεσκισμένα βρωμόρουχα ενοείται ότι δεν θα με πειράξει κανένας. Για πήγαινε βράδυ με ένα ωραίο χρωματιστό φορεματάκι εκεί και θα σου πω εγώ τι θα πάθεις. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχεις δει την Γερανίου ποτέ στη ζωή σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...