Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την πιθανότητα να μην έχουν περιθώριο επιλογής χώρας να μεταναστεύσουν την λαμβάνουμε υπ'όψη ή μπα?

Έχουν έχουν.Με ψωμί και ελιές θα τη βγάζουν όπου και να πάνε ρε.Έτσι είναι και δεν το σχολιάζω αρνητικά.Πιθανόν και 'σενα ένας γνωστός σου στη Γερμανία να έτρωγε ψωμάκι και να έπλενε στη λάτζα.

Επίσης εξήγησέ μου τι εννοείς με τον όρο "μετανάστες του υποκόσμου"?

Άνθρωποι που έχουν χαμηλότερο βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο καθώς και πολύ ξεπερασμένο και λιτό τρόπο ζωής.Ο Αλβανός έρχεται Ελλάδα ο Έλληνας πήγε στο Αμέρικα.

Ξανά λέω δεν σχολιάζω ρατσιστικά τη μετανάστευση απλά καταθέτω την άποψη μου και τονίζω για ακόμη μια φορά πως είτε είσαι Αλβανός είτε Βούλγαρος είτε είσαι Κούρδος ψωμί, ελιές και πορτοκάλια θα τρως!Στο Αμέρικα κάνανε λεφτά ρε.Σπιταρόνες, πισίνες και αμάξια, αλυσίδες εστιατορίων κ.ο.κ.Έχω παράδειγμα δηλαδή. :-)

Δημοσ.

Βρε παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές. Οι μετανάστες δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους με τις παρούσες πολιτικές και οικονομικές καταστάσεις που κυριαρχούν εκεί.

Στη θέση τους ούτε εγώ θα επέστρεφα εάν ήξερα ότι δεν θα έχω δουλειά, λεφτά, περίθαλψη και κοινωνική πολιτική.

Άντε να επιστρέψει αυτός που έχει δεσμούς με τη χώρα που έφευγε. Τα παιδιά του όμως δεν έχουν καμία επαφή και ούτε θα ήθελαν να επιστρέψουν..

Εάν τους αντιμετωπίσουμε ρατσιστικά θα συσπειρωθούν και κάποια στιγμή θα έχουμε εμφύλιο .... χάνουν και αυτοί και εμείς.

Αντίθετα εάν αφομιοθούν με την παιδεία, εκπαίδευση, κλπ και θα προσαρμοστούν αυτοί σε εμάς και εμείς με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχει άλλη λύση κατά τη γνώμη μου.

Και στο κάτω κάτω όσους έχω δει να είναι εναντίων των αλλοδαπών και των μουσουλμάνων είναι οι ίδιοι που τους χρησιμοποιούν στις δουλειές τους. Έγιναν και αυτοί αφεντικά... Γιατί δεν προσλαμβάνουν ντόπιους; Μήπως γιατί ζητούν τα αυτονόητα.

Μετά από 15-20 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να εργαστούν. Εάν ήταν ασφαλισμένοι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.. Εάν όχι δυστυχώς για να επιβιώσουν και κλέφτες θα γίνουν και κακοποιοί θα γίνουν.

Για το θέμα της δουλειάς όποιος θέλει βρίσκει δουλειά. Τελευταία επέστρεψα στη περιοχή της καταγωγής μου. Είναι μία με υψηλό ποσοστό ανεργίας. Προς το παρών έχω δει ελάχιστους αλλοδαπούς χωρίς δουλειά και πολλούς ντόπιους να κάθονται στη καφετέρια να περιμένουν να τους πέσει η δουλειά ουρανοκατέβατα. Πληρώνουν αλλοδαπούς να περιποιούνται τα χωράφια τους και αυτοί κλέγονται ότι δεν έχουν δουλειά στο δημόσιο.

Για να μην πω για τη κατάντια να δίνεις τους γονείς σου σε αλλοδαπή να τους γηροκομήσει με αμοιβή τον μισθό του παππού ή της γιαγιάς.

Απέναντη από το σπίτι μου μένει μια οικογένεια από τη βουλγαρία. Γηροκομούν μια γιαγιά. Πρην από τη γιαγιά είχαν ένα παππού.

Αυτό που μου είπανε είναι: έχω χτίσει δύο σπίτια στη Βουλγαρία και πρόσφατα με δάνειο αγόρασα και διαμέρισμα εδώ...!!!

Δεν ξέρω σε εμάς μας κακοπέφτει να κρατάμε και να περιποιούμαστε τους γονείς μας..;

Ας μη κλαιγόμαστε. Θέλουμε και παθαίνουμε ότι παθαίνουμε. Και ας μη δηλητηριαζόμαστε από ρατσιστικές φαμφάρες γιατί τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν έτσι.

Ας περιφρουρήσουν καλύτερα τα σύνορα και ας στείλουν κανένα επαγγελματία στρατιωτικό προς τα εκεί.. Κρεμάνε τα γαλόνια και μου κάθονται στις γραφιάρες τους ροκανίζοντας την φορολογία μου.

Κάποτε τους Έλληνες μετανάστες τους είχαν, ας μου επιτραπεί ο όρος, ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ στην Αμερική. Τώρα γλύφουν το Ελληνικό λόμπι για υποστήριξη στις εκλογές κλπ...

Δημοσ.

νοσοκόμε, τα ίδια λέμε. απλά επειδή, δεν μπορούμε να θρέψουμε, όλους τους πεινασμένους της γης ( 2 δις) γι αυτό λεμε να μπει μια ποσόστωση. Και όσοι παραβαίνουν το νόμο, σπίτι τους. Δεν λέει κανείς "έξω όλοι οι μετανάστες"

Δημοσ.

Και που θέλετε να καταλήξετε με το βίντεο-συρραφή;

Διάβασα κι αυτό από το τρωκτικό που το έχει πάρει από κάπου αλλού, δε λέει και τίποτα.

Η απάντηση του Απάλευτου, είναι απάλευτη αφού δεν απαντάει σε κάτι, άλλο που δεν έχει και σημεία στίξης και είναι μπερδευσιάρικη με τα ερωτηματικά γιατί.

Ουσιαστικά, περιμένω μία απάντηση που να συνδέει την ανεξιθρησκεία με τη (λάθρο)μετανάστευση.

Δημοσ.
Και που θέλετε να καταλήξετε με το βίντεο-συρραφή

Στο ότι υπάρχουν προβοκατόρικες και υποκινούμενες ενέργειες. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο.

Δημοσ.

Ουσιαστικά, περιμένω μία απάντηση που να συνδέει την ανεξιθρησκεία με τη (λάθρο)μετανάστευση.

Τι ακριβώς θες να σου πούμε, για να κάνεις όνειρα γλυκά? εσύ διαφωνείς, με την ποσοστωση ή πιστευεις ότι η ευρώπη μπορεί να θρέψει όλο το κόσμο? Και συμφωνώ με αυτό που λες, άσχετα τα δυο αυτά, αλλά μπορεί ο καθένας, όποτε του μπιπ να σταματάει την κυκλοφορία και να καταστρέφει περιουσίες?

Η μπουρδα που είπε, ο λαλάκης, ήταν ότι οι μετανάστες είναι έξω, επειδή δεν έχουν σπίτι

α) αν έχει ταξιδέψει σε μια αραβική χώρα (πχ αίγυπτος, όλο το βράδυ, οι αιγυπτιοι τριγυρνάνε έξω)

β) και να βρουμε σε αυτούς τους 100 σπίτια, δε νομίζω ότι μπορούμε να βρουμε, στο 1.5 δις των μουσουλμάνων.

Δημοσ.
Στο ότι υπάρχουν προβοκατόρικες και υποκινούμενες ενέργειες. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο.

Tι το ξεκάθαρο είδες?

Εγώ είδα μία μονταρισμένη μαλακία, (σόρρυ για το μαλακία, αλλά μαλακία είναι), που έχουν ξεσκιστεί να αναπαράγουν τα περήφανα ακροδεξιά blog.

Δημοσ.

Όχι δεν πιστεύω πως η Ευρώπη μπορεί να θρέψει όλους τους πεινασμένους. Για την ακρίβεια αυτό που ισχύει είναι πως κλέβει αυτούς που εκ των υστέρων δηλώνει ως πεινασμένους, με σκοπό τα ταϊστούμε.

Θες να βάλουμε ποσόστωση σε αυτά που η ευρώπη μπορεί να εισάγει από αναπτυσσόμενες χώρες; Ας πούμε πετρέλαιο από τη Νιγηρία ή διαμάντια από το Ζαίρ ή ακόμα και όπιο από το Αφγανιστάν. Για να μην πάω σε άλλες ύλες, όπως πυρίτιο και δεν έχουμε το σωστό επεξεργαστή τον πρόστυχο το γρήγορο... Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε από που προέρχεται το ρύζι της ευρώπης για παράδειγμα...

Είμαστε φιλεύσπλαχνοι διότι τους κλέβουμε. Τις τύψεις μας θάβουμε στη γαλαντομία που μας επιτρέπουν τα αγαθά που τους στερούμε.

Την ανεξιθρησκεία, εννοείται πως δε θα τη συζητήσω σε αυτό το θέμα, ωστόσο θα κάνω ένα σχολιάκι σχετικά με το συρραμμένο βίντεο. Αυτά που λέει ο εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας είναι αυτά που θα έπρεπε να λέει ο κάθε πιστός. Προσωπικά, δεν πιστεύω αλλά σέβομαι τους ανθρώπους που διαχωρίζουν τα εγκόσμια από τα θεία. Και το κάνει με τρόπο που οι χριστιανοί, γενικώς, δεν μπορούν να το κάνουν πια. Πιστοί διδαχτείτε από την στάση του.

Δημοσ.

http://www.tvxs.gr/v12486

Tο video αυτό λέει τις απόψεις του προέδρου των μουσουλμάνων , και τι λέει ;

To αυτονόητο : " μην βάλουνε την μετανάστευση στο πολιτικό παιχνίδι , και στις εκλογές. "

Εξω οι πολιτικάντηδες που πατάν πάνω στούς μετανάστες και σπέρνουν την τρομολαγνεία, επιδιώκοντας την άγρα "ψηφαλακίων ".

• Super Moderators
Δημοσ.

Mηνύματα άσχετα με το θέμα και μηνύματα που παραθέτουν ένα link ως απάντηση, χωρίς σχολιασμό, διαγράφηκαν.

Εφιστώ την προσοχή στους συμμετέχοντες να παραμείνουν εντός θέματος και να μην πετάνε ένα link άνευ άλλου τινός - το link από μόνο του δεν είναι άποψη. Το link από μόνο του δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.
http://www.tvxs.gr/v12486

Tο video αυτό λέει τις απόψεις του προέδρου των μουσουλμάνων , και τι λέει ;

To αυτονόητο : " μην βάλουνε την μετανάστευση στο πολιτικό παιχνίδι , και στις εκλογές. "

Εξω οι πολιτικάντηδες που πατάν πάνω στούς μετανάστες και σπέρνουν την τρομολαγνεία, επιδιώκοντας την άγρα "ψηφαλακίων ".

Δλδ για σένα, δεν υπάρχει θέμα μετανάστευσης?

Δημοσ.
Tι το ξεκάθαρο είδες?

Φρέσκο. Δίνει απάντηση στην ερώτηση σου.

Σύντομος σχολιασμός μου για το λινκ:

Εν συντομία, οι καινούριες και "εντελώς τυχαίες" εξεγέρσεις των μεταναστών μερικές μέρες πριν τις Ευρωεκλογές στο κέντρο της Αθήνας είναι υποκινούμενες για πολιτικά οφέλη.

Επίσης, ο λάκης ο οποίος ανήκει και αυτός στην από πάνω κατηγορία, προκειμένου να στηρίξει τον ιδεολογικό χώρο στον οποίο ανήκει, δεν διστάζει να γελοιοποιηθεί προβάλλοντας μια "συγκινητική" υπερευαισθησία για το σεβασμό της ανεξιθρησκείας αλλά όταν αυτός καταπατείται από ιδεολογικά ομοίους του σιωπά.

Τελείως επιγραμματικά, όταν μας συμφέρει σεβόμαστε την ανεξιθρησκεία, τα δικαιώματα κτλ αλλά όταν αυτό δεν έχει κάποιο άλλο αντίκρυσμα, το αποκρύπτουμε επιμελώς γιατί η ανάδειξη του δεν επιτελεί τον σκοπό στον οποίο αποβλέπουμε.

Δημοσ.
Δλδ για σένα, δεν υπάρχει θέμα μετανάστευσης?

Βεβαίως και υπάρχει αλλά δεν λύνεται με επιχειρήσεις "σκούπα " , ούτε με μισαλλοδοξία "εκφοβισμό "- εκφοβισμό αλλά και υπάνθρωπες πρακτικές .

Δημοσ.

Ακολουθούν τα λόγια του Προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για την εξέγερση των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας:*

Πρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης:Θέλω να πω κάτι. Να μη βάλουν τους μουσουλμάνους μετανάστες στο παιχνίδι το πολιτικο κάποιοι που θέλουν να φαίνονται ότι έχουν δύναμη και μπορούνε να βγάλουν τα παιδιά στο δρόμο για να σπάσουν τις βιτρίνες, τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα. Γιατί εγώ ξέρω ότι αυτά τα παιδιά δεν πιστεύουν πουθενά και ξαφνικά στεναχωρήθηκαν για το κοράνι...

(δημοσιογράφος)Τι ενοείτε σε ποιους αναφέρεστε?

Πρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης:Επειδή δεν θέλω να αναφέρω ονόματα για να μη φάω μηνύσεις και δεν έχω όρεξη να τρέχω, δεν φοβάμαι αλλά δεν έχω όρεξη να τρέχω στα δικαστήρια. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι αυτοί που πουλήσανε(?) τα παιδιά. Αν θέλετε να μάθετε για την Πέμπτη την περασμένη, να δείτε τις φωτογραφίες από τη διαδήλωση και θα δείτε τις αφίσες που κρατάγανε τα παιδιά, αμέσως θα καταλάβετε ποιοι δώσανε τις αφίσες στα παιδιά και πήγανε και τους βγάζανε (ενοεί με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές). Όταν βγάζεις τα παιδιά για το ότι ένας αστυνομικός έσκισε το κοράνι και η αφίσα γράφει ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ και κάτω τα χέρια από τους εργάτες και σταματήστε τον πόλεμο... Άλλο το ένα άλλο το άλλο...Σεβόμαστε τα συνθήματα αυτά γιατί είναι από τη ζωή μας και τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, αλλά δεν είναι αυτό τώρα για το κοράνι, έτσι...? Και δεν μπορεί αυτός που είναι άθεος, έχει δηλώσει ότι είναι άθεος, να συγκινηθεί τόσο πολύ για το κοράνι και να πάει να τρέχει για να βγάλει τα παιδιά από τις τρύπες που μένουνε. Παίζουν με το θρησκευτικό αίσθημα, τα παιδιά είναι ευαίσθητα σε αυτό το θέμα, το θέμα είναι ευαίσθητο και θα χαθούνε ζωές. Μη μας βάλουνε μέσα στο παιχνίδι το πολιτικό για τις εκλογές.

*Το κείμενο έκανα μεταφορά εγώ από το βίντεο, όπως ακριβώς ειπώθηκε από τον πρόεδρο της ένωσης μουσουλμάνων Ελλάδος για τις εξεγέρσεις των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, με μικρές αλλαγές στο συντακτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...