Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα γιατι δέν μας βλέπω καλά!

Θα γίνουμε βραζιλία στο τέλος όπως είναι οι φαβέλες!

Γιατι να μην γινουμε? Να μαθουν επιτελους λιγη μπαλα οι κατσαπλιάδες που εχουμε.

Άντε όλοι οι αλλοδαποί ΕΞΩ!

ΕΞΩΩΩΩΩ

Χαρτιά παραμονής σε όποιους πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις και τα σύνορα είναι τοσο δύσκολο να τα κλείσουν?

Σε ποιους δηλ? Σε αυτους που τον εχουν μικρο? ή που εχουν μεγαλα μεμε?

Άμα γίνει σώμα καταπολέμησης και σκούπα για αλλοδαπούς θα ενταχθώ απο τους πρώτους!

Να φερω μια ηλεκτρική να κανουμε δουλειά πιο γρηγορα?

Αρκεί να μήν φύγω απο την Κρήτη! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει να ξεσηκωθεί ο λαός και να τους καθαρίσει?

Μην ανησυχείς, αν κωλύεσαι. Θα φερουμε μετανάστες στην Κρητη, ωστε να εχεις την δυνατότητα να τους διώξεις απο κει!

Δέν υπάρχει κρατικό συστημα? εθνική άμυνα? τίποτα! μηδέν!

Που θα μεγαλώσουμε τα παιδια μας Νικο?

Το οτι ο σκληροτράχηλος στρατος της ΕΛΛΑΔΑΣ βρίσκεται στις χωρες τους και φυλάει τις "παπαρούνες" τους. Και γενικα τους έκαναν μ@@νι, δεν φταίει σε τπτ. Για ολα φταίνε οι άλλοι, οι ξενοι!

Πάντως πιο δειλή άποψη δεν υπάρχει. (φιλε Daemonos δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, δεν σε ξέρω, γενικα μιλάω).

Για ολα μας φταινε οι αλλοι, δεν κοιταμε την καμπουρα μας. Οπου λαμογιά και ρεμουλα ειμαστε μεσα.

Για ολα φταιει ο Βυντρα και δεν κοιταει ο Π.Α.Ο να παρει κανεναν παικτη της προκοπής.

Φιλικα.:-)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όπως -εύστοχα- τσίμπησες,αναλύοντας.

Thnkz.

Ε καλά, τώρα πια σ' έχω σπουδάσει...

Αλλά κατάλαβα τι ήθελες να πεις κι επειδή συμφωνώ δεν ήθελα να περάσει στο ντούκου.

Δημοσ.

Δηλαδή ANHLIKOS τι περιμένεις? ο παπούς και η γιαγιά της γειτονιάς που της κλέβουν την σύνταξη κάθε βδομάδα τα πρεζάκια και οι αλλοδαποί να βγούν να διαμαρτυρηθούν?

Για αυτά είμαστε υπευθυνοι "εμείς" (όχι εγώ και εσύ) αλλα αυτοί που κυβερνάνε γιατι δεν έχουν τα Cohones να βγούν και να τους διώξουν.

Ο αλλοδαπός η λαθρομετανάστης που ήρθε εδώ και δουλευει τίμια και τρώει η οικογένειά του ψωμί δέν με πειράζει, αυτοι που φέρνουν ναρκωτικά και λιστευουν τα σπίτια και αρπάζουν τσάντες με πειράζουν!

Κάθε μέρα στην εφημερίδα η στο ράδιο ακους και κάτι που έγινε με αλλοδαπό.

Βέβαια εδώ στην κρήτη είναι καλά παιδιά γιατι "φάγανε" μερικούς άταχτους και ηρέμησαν...

Αλλα βλέπεις στη αθήνα τι γίνεται.Εσείς που ζείτε εκεί ξέρετε καλύτερα.εγώ απο όσα μου λένε και βλέπω κρίνω.

Δέν σε κατάλαβα για ποιό λόγο είναι δειλή η άποψή μου στο θέμα?

Δημοσ.
Δηλαδή ANHLIKOS τι περιμένεις? ο παπούς και η γιαγιά της γειτονιάς που της κλέβουν την σύνταξη κάθε βδομάδα τα πρεζάκια και οι αλλοδαποί να βγούν να διαμαρτυρηθούν?

Για αυτά είμαστε υπευθυνοι εμείς (όχι εγώ και εσύ)

Γκολ απ' τα αποδυτήρια.

Δημοσ.
Γκολ απ' τα αποδυτήρια.

Καμιά φορά το παιχνίδι των λέξεων παρανοείται απο ανθρώπους που δέν είναι σε θέση να καταλάβουν τη σοβαρώτητα του θέματος.

Να λείπουν οι ειρωνίες γιατί αμα είχανε ανοίξει και εσένα το σπίτι σου η αν σε είχαν ληστέψει και μετά τους άφηναν ελευθερους δέν θα έγραφες αυτό που έγραψες αλλα θα καταλάβαινες τι ενοώ...

Δημοσ.
Καμιά φορά το παιχνίδι των λέξεων παρανοείται απο ανθρώπους που δέν είναι σε θέση να καταλάβουν τη σοβαρώτητα του θέματος.

Να λείπουν οι ειρωνίες γιατί αμα είχανε ανοίξει και εσένα το σπίτι σου η αν σε είχαν ληστέψει και μετά τους άφηναν ελευθερους δέν θα έγραφες αυτό που έγραψες αλλα θα καταλάβαινες τι ενοώ...

Σχόλιο ήταν...

Κι επειδή δεν κατάλαβες έδωσε έμφαση στην αντίφαση των γραπτών σου. Άλλο η σοβαρότητα κι άλλο η σοβαροφάνεια. Η πρώτη μπορεί να συνυπάρχει με το χιούμορ, η δεύτερη έλκει το γέλιο

Δημοσ.

Ρε συ Daemonos, γιατι εξισωνεις τον αλλοδαπο με το ληστη;

BTW Λες να φυγουν ολλοι οι μεταναστες, οκ φυγανε! Δε πρεπει και οι ελληνες μεταναστες που ειναι σε αλλες χωρες να ερθουν στην ελλαδα? Θα θελουνε? Αυτοι φυγανε λουγου των μεταναστων στην ελλαδα? Οεο?

Ακουω στη τηλεωραση ο,τι οι μεταναστες καταστρεφουν την οικονομια στην ελλαδα :shock:! Πως? Ξερει κανεις ποια ειναι η βαρια βιομηχανια της ελλαδας? Μη τρελαθουμε ρε παιδια, δε φτεει ο μετναστης, που το καθε "Δημοσιος Υπαλληλος"( προσωπο το οποιο διαχειριζεται δημοσιο χρημα) κοιταει να τα αρπξει απο παντου (πχ η ιστορια τρικαλα)

Δημοσ.
Σχόλιο ήταν...

Κι επειδή δεν κατάλαβες έδωσε έμφαση στην αντίφαση των γραπτών σου. Άλλο η σοβαρότητα κι άλλο η σοβαροφάνεια. Η πρώτη μπορεί να συνυπάρχει με το χιούμορ, η δεύτερη έλκει το γέλιο

Με συνχορείς τότε το παίρνω πίσω! :-)

Daemonos, διάλεξες λάθος χαρακτήρα για avatar.

Ε πρότεινε κανένα να αλλάξω!:devil:

Ρε συ Daemonos, γιατι εξισωνεις τον αλλοδαπο με το ληστη?

Δέν είπα πως είναι όλοι...αλλα οι περισσότεροι απο αυτούς είναι!

Άσε που έχω ακούσει οτι γίνονται "στρατιώτες" για νονούς και προστασίες....

Δημοσ.

Δε θελω να σε προσβαλω, απο το χαρδαβελα το εχει ακουσει? Ξερεις, αυτος λεει ο,τι υπαρχουν φαντασματα.

Παρε καμια εφημεριδα, 1 ευρω εχει και προσφερει καλυτερη ενημερωση...

Δημοσ.

Εντάξει δέν είναι και απίθανο όμως να γίνεται...

Είναι φθηνοί και δέν θα τους κλάψει και κανένας!

χαχαχα

Δημοσ.

Καλα, σκεψου πρωτα ποιοι ειναι αυτοι οι νονοι.

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Δεν ειμαστε ικανοι να φτιαξουμε τα "ντοπια" χαλια μας και μας φταινε για ολα οι αλλοδαποι.

Μακαρι να ηταν το μονο μας προβλημα.

Εισαι "προθυμος" να κυνηγησεις τους αλλοδαπους, αλλα εχεις τα cohones οπως λες, να κατεβεις σε μια πορεια να διαμαρτυρηθεις για τα χαλια του κρατους, τα σκανδαλα, τα λαμογια, την διαφθορα κτλ κτλ? 'Η να κανεις τελος παντων κατι που ο ιδιος πιστευεις οτι θα κανει την διαφορα?

Μερικοι κοιτατε το δεντρο που σας δειχνουν καποια ΜΜΕ (γιατι αραγε?) και χανετε το δασος.

Οι λαθρομεταναστες ειναι ενα προβλημα.

Ειναι ομως ενα μικρο προβλημα που ισως να μην πρεπει να ειναι η πρωτη προτεραιοτητα ενος λαου που "σκυβει" συνεχως... (οχι δεν σκυβει το κεφαλι)

Δημοσ.
Άσε την εφημερίδα αναμασάει τους μέσους όρους, το έχω ξαναποστάρει αλλά πραγματικά αξίζει για σφαιρική ενημέρωση και προβληματισμό

Απο το να βλεπεις τηλεοραση.... Δεν αντεχω τα ρεπορταζ τυπου "Αιματιρη ληστεια στο βυρωνα, σκοτωθηκε νεαρη που περνει μονο 700 ευρω το μηνα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...