@@sos@@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αυτη ειναι η απαντηση μουοι λαθρομεταναστες ειναι κινδυνος και για τα 3 (ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) Aσε τώρα τι είναι κίνδυνος και τι δεν είναι ... Ο χριστιανός που διδάσκεται από το κατηχητικό το" αγαπάτε αλλήλους " την ελεημοσύνη προς τον συνάνθρωπό του μισεί και χτυπά ανθρώπους που μπήκαν λαθραία στην χώρα του ; Μια σοβαρή απάντηση υπάρχει ;
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 (ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) Μια σοβαρή απάντηση υπάρχει ; Να δεις πως το λένε τα παλικάρια, obvious no is obvious?
-nick- Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Aσε τώρα τι είναι κίνδυνος και τι δεν είναι ... Ο χριστιανός που διδάσκεται από το κατηχητικό το" αγαπάτε αλλήλους " την ελεημοσύνη προς τον συνάνθρωπό του μισεί και χτυπά ανθρώπους που μπήκαν λαθραία στην χώρα του ; Μια σοβαρή απάντηση υπάρχει ; Αυτός που το έχει διδαχτεί αυτό, το πιο πιθανό είναι να μην τους μισεί και να τους χτυπά, ίσως να τους φοβάται λίγο. Αυτοί που θα βγουν στο δρομο και θα χτυπησουν μεταναστατες (στο ξεκαρφωτο) είναι τελειωμένοι φασίστες ή ότι-να-ναι καμμένοι.
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλα αραχτε λιγο ρε παιδια. Αφηστε τον "ανθρωπο" να ψαξει στο forum της Αντεπιθεσης και θα σας απαντησει. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν καποια ποιηματακια για να απαντανε σε τετοιες ερωτησεις παγιδες.
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ερωτηση παγιδα? χαχαχαχα εχω κανει 100 τετοιες ερωτησεις και σαν απαντηση επαιρνα τον καιρο στην Αιγυπτο χαχαχα
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 nick[;2657057']Η ska (reggae/ska/dub) ειδικά' date=' καμμία σχέση. εκτός αν μιλαμε για ska-punk που δεν το γούσταρα ποτέ. Στο θέμα μας, ναι, η υπερβολική λαθρομετανάστευση αδιαμφισβήτητα προκαλεί προβλήματα. Ακόμα και αν η ιδεολογία μας δεν μπορεί να το πολυχωνέψει, ισχύει. Δεν με νοιάζει αν λένε και κάτι παρόμοιο οι φασίστες κλπ, αλλά [b']αν[/b] κάποιος λαθραίος πιάνεται για έγκλημα σοβαρότητας, το καλύτερο θα ήταν η απέλαση. Στα αρχίδια μου αν γενικά τείνω σε αναρχικές/ελευθεριακές φάσεις, σε αυτό το θέμα αυτή είναι η άποψη μου. Γενικά, παροχές, μέρη, σχολεία , μόρφωση κλπ, θα μπορούσαν να είναι λύσεις. Αλλά όλοι ξέρουμε πως λειτουργούσαν και λειτουργούν αυτοί οι θεσμοί, τι χρειάζεται για να γίνουν καλύτεροι ίσως? αυτοργάνωση, αυτοδιαχειριζόμενα αμεσοδημοκρατικά κύτταρα,αποκέντρωση εξουσίας κλπ. Γενικά, δύσκολη η φάση για το ανθρώπινο γένος. I rest my case και ελληνιστί "Νίπτω τας χείρας μου" Με κάλυψε απόλυτα ο φίλος και δεν έχω να προσθέσω ούτε να αφαιρέσω τίποτα
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πηγαινε διαβασε τα posts και καπου θα τα δεις, ετσι οπως το κανατε το τοπικ
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πηγαινε διαβασε τα posts και καπου θα τα δεις, ετσι οπως το κανατε το τοπικ Δεν καταλαβα, χαρη σου κανουμε? Αν θες να ρωτησεις κατι, καντο. Αλλιως, προσωπικα τουλαχιστον, στα λιοκια μου...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πηγαινε διαβασε τα posts και καπου θα τα δεις, ετσι οπως το κανατε το τοπικ Να φανταστω οπως καναμε και την Ελλαδα εμεις οι "αναρχολουμουνιστες"?
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πεστο κανονικα μη φοβασαι, μας εδωσε το ελευθερο ο Λουσιφερ αποκαλωντας δημοσιως τους εβραιους "Σαπουνια για Σκυλους"
@@sos@@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ο ρατσισμός δεν είναι αυθύπαρκτο δημιούργημα του ανθρώπινου μυαλού . Έχει βαθειές κοινωνικές ρίζες στη ίδια τη δομή και τις κινητήριες αντιφάσεις του καπιταλισμού . Στην Ελλάδα είναι αναπόσπαστα δεμένο με την όξυνση όλων των κοινωνικών προβλημάτων και το βάθεμα της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης και βρίσκει φωλιά σε" εγκέφαλους" μισαλλόδοξους. Βέβαια αυτοί οι εγκέφαλοι περνούν μια κρίση , μια κρίση που παύει να δίνει μια στέρεη βάση στη συγκρότηση της υποκειμενικότητας. Αυτή η δομική ανασφάλεια των " εγκεφάλων" , κατά τα άλλα ευαίσθητων και «φιλάνθρωπων», που σκέφτονται (και δεν κοιτάνε την ανικανότητά τους)ότι χάνουν όχι απλώς τη δουλειά ή ένα σίγουρο μέλλον γι’ αυτούς και τα παιδιά τους αλλά κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, τροφοδοτεί την συχνά ακατανόητη έκρηξη εχθρότητας και βίας ενάντια στον Άλλο, τον Ξένο, τον Αλβανό, τον κάθε ξεριζωμένο σύγχρονο "Γιάννη Αγιάννη "του κόσμου τούτου, το αντικαθρέφτισμα του εαυτού τους που χάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.