Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για προπληρωμενο adsl.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα θελαμε σε ενα laptop να εχουμε Internet χωρις καλωδια γραμμες του OTE κτλπ με προπληρωμενη χρεωση. Γνωριζω πως υπαρχουν αυτα τα usb σα flashakia που εχει η vodafone για παραδειγμα αλλα δεν ξερω αν ειναι προπληρωμενα. Εννοω να αγοραζω 20 ωρες και να εχω αυτες. να μην πληρωνω κατι αλλο.

Υπαρχει κατι?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν εννοείς τα data προγράμματα ,γίνεται.

Είναι προπληρωμένα πακέτα και κάνεις συμβόλαιο με συγκεκριμένο όγκο δεδομένων. Μπες εδώ να δεις τιμές.

• Το θετικό είναι ότι μπορείς να σερφάρεις ασύρματα όπου έχει σήμα η vodafone ή η εκάστοτε εταιρία στην οποία θα μπεις.

Τα αρνητικά είναι ότι :

• στην ουσία πάνε με ογκοχρέωση.Δλδ για 5 γίγα δίνεις το μήνα 30 ευρώ.Είναι επομένως ασύμφορο να κάνεις ένα τέτοιο πρόγραμμα αν σκοπός σου είναι το downloading καθώς το όριο μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί και μετά οι χρεώσεις πάνε ανά megabyte.
  • οι ταχύτητες εξαρτώνται από το σήμα στην περιοχή που είσαι.Δλδ αυτά περί 7Μbps κλπ, δεν θα τα δεις στην πράξη.Το πιο πιθανό είναι να έχεις ταχύτητες 3g ,της τάξης των 384 kbps δλδ.Δεν ξέρω τι παίζει με τα αστικά κέντρα, οπότε καλό θα ήταν να ψάξεις κατά πόσο είναι ανεπτυγμένο το hsdpa δίκτυο ελλάδα στην κάθε εταιρία.

Γενικά,αν θες πολλή χρήση του νετ και μπορείς να βάλεις adsl,είναι προτιμότερη καθώς σου δίνει τη δυνατότητα της απεριόριστης πλοήγησης και υψηλότερων ταχυτήτων.

Τα data πακέτα ενδείκνυνται ως επί το πλείστον για επαγγελματίες που είναι με το λαπτοπ στο χέρι και χρειάζονται ίντερνετ παντού.

edit:

Τώρα που είδα πιο προσεκτικά,στο λινκ που σου δωσα, έχει το Α σκέλος,στο οποίο είναι η αδέσμευτη χρέωση σην οποία μπορείς να ξεπεράσεις τον προπληρωμένο όγκο και το Β στο οποίο σε δεσμεύει ως προς το τι θα καταναλώσεις =)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ... (για το αγόρι μου δηλ :P) Στο σπίτι του δεν έχει γραμμή τηλεφώνου και μόλις μου είπε οτι κάποιος φίλος του αγόρασε ενα μηχανηματάκι προπληρωμένο για 24 ώρες σύνδεσης. Υπάρχει κάτι τέτοιο;:rolleyes:

Μπορεί να κάνει κάτι; Η σελίδα ποιο πάνω ωστόσο δε λειτουργεί :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...