Προς το περιεχόμενο

Samsung vs Sony LCD TV

DreadKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να αγοράσω μια 32 LCD αυτον τον καιρο και κατεληξα.. σε 2 αλλα δεν μπορω να αποφασίσω πια.

1. Samsung LE32A756R

2. SONY BRAVIA KDL-32V5500

πανω κατω ειναι στην ιδια τιμη. Θα επαιρνα μια 100Hz αλλα δεν θελω να ανεβασω αλλο την τιμη. Την θελω για το χβοχ360 και απλα για μια καλητερη εικονα οταν βλεπουμε TV στο σπιτι ή DVD. Δεν με νοιαζουν αν εχει θηρα ethernet και τετοια... οποτε η βοηθια που θελω να μου δοσετε ειναι στην ποιοτητα εικονας γενικοτερα.

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

το πολύ σε μια εβδομάδα θα βγούνε οι καινούριες samsung σε κώτσo και electro (λόγω Φουρλή μάλλον!) και σιγά σιγά στα υπόλοιπα μαγαζιά.

δεν είμαι σίγουρος για την 756 αλλα η samsung καταργεί όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της (786,856 και 956) και βγάζει καινούριες σειρες 4,5,6,7

οπότε αν το σκέφτεσαι για samsung καλύτερα να περιμένεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η samsung θα σε απογοητεύσει στο gaming λόγο input lag. Ψάξτο λίγο γιατί τουλάχιστον στις μεγαλύτερες οθόνες υπάρχει αυτό το ζήτημα και οφείλεται στον επεξεργαστή εικόνας που χρησιμοποιεί.

Για τη συγκεκριμένη sony δεν γνωρίζω αλλά αν πας σε σειρά W θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.
Η samsung θα σε απογοητεύσει στο gaming λόγο input lag. Ψάξτο λίγο γιατί τουλάχιστον στις μεγαλύτερες οθόνες υπάρχει αυτό το ζήτημα και οφείλεται στον επεξεργαστή εικόνας που χρησιμοποιεί.

Για τη συγκεκριμένη sony δεν γνωρίζω αλλά αν πας σε σειρά W θα είσαι μια χαρά.

1η φορά το ακούω και το διαβάζω τι input lag???

Γίνε ποιο συγκεκριμένος...

Δημοσ.
Καλησπερα.Θελω να αγοράσω μια 32 LCD αυτον τον καιρο και κατεληξα.. σε 2 αλλα δεν μπορω να αποφασίσω πια.

1. Samsung LE32A756R

2. SONY BRAVIA KDL-32V5500

πανω κατω ειναι στην ιδια τιμη. Θα επαιρνα μια 100Hz αλλα δεν θελω να ανεβασω αλλο την τιμη. Την θελω για το χβοχ360 και απλα για μια καλητερη εικονα οταν βλεπουμε TV στο σπιτι ή DVD. Δεν με νοιαζουν αν εχει θηρα ethernet και τετοια... οποτε η βοηθια που θελω να μου δοσετε ειναι στην ποιοτητα εικονας γενικοτερα.

Ευχαριστω!!

Φηλε μου εγω εχω αγοραση τη SONY BRAVIA και ειμαι ευχαρηστημενος και σε game και σε dvd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...