darksoho33 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 το τελευταιο που επαιξα ηταν το Secrets of the lost cavern ποια αξιζει να ασχοληθει καποιος? βλεπω - A vampyre story - dracula 3 προτεινεται καποιο
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 overclocked. Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=216426&highlight=overclocked
fearwhatnow Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 The Lost Crown Nikopol Ceville Nemesis Το dracula δεν ειναι καλο.Το A Vampyre Story ειναι καλο.
darksoho33 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 The Lost CrownNikopol Ceville Nemesis Το dracula δεν ειναι καλο.Το A Vampyre Story ειναι καλο. το Lost crown εχω ακουσει καλα λογια αν και δεν του εδωσα χρονο να το παιξω. το ceville ειδα λιγο Youtube τι παιζει και δεν μπορω να πω οτι εχω ολοκληρωμενη εικονα. το nikopol δεν μπορω να το βρω ευκολα αν και εψαξα. το nemesis ειναι του sherlock holmes
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 the last crown και από μένα. Νομίζω δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο και πιο ατμοσφαιρικό. Αν εισαι καινούργιος στον χώρο των adventure δες καλύτερα κάτι πιο συμβατικό σαν αυτά που ανέφερες.
Hom3sick Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 το τελευταιο που επαιξα ηταν το Secrets of the lost cavern ποια αξιζει να ασχοληθει καποιος? βλεπω - A vampyre story - dracula 3 προτεινεται καποιο Το Dracula 3 προσωπικά μου άρεσε αρκετά και για το είδος του έχει εξαιρετικά γραφικά. Μόνο που έχει έναν γρίφο σε κάποιο σημείο σε μια βιβλιοθήκη... άστα να πάνε! Το A Vampyre Story είναι αρκετά καλό και όπου να ναι έρχεται και το δεύτερο μέρος. Κορυφαίο adventure των τελευταίων ετών για μένα είναι το Runaway 2. Αν δεν το έχεις δει μέχρι τώρα, τσέκαρε το οπωσδήποτε!(εξού και ο avatar) Πάντως κάνε λίγους μήνες υπομονή γιατί έρχονται καποια αρκετά κάλα adventures: Gray Matter, Still Life 2, Black Mirror 2 και άλλα πολλά.
EliasKir Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Art of Murder 1&2 Still Life Overclocked Αυτα εχω παιξει και τα προτεινω ανεπιφυλακτα. Επισης επαιξα λιγο το Sam & Max. Πολυ γελιο, ωραιες ατακες, αλλα, για τα γουστα μου, τιποτα παραπανω.
darksoho33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 βασικα παιζω adventures απο το 97, αληθεια το still life 2 Ποτε βγαινει?
fearwhatnow Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 βασικα παιζω adventures απο το 97, αληθεια το still life 2 Ποτε βγαινει? Επαιξα το γερμανικο και μ'απογοητευσε καπως.Κσμια σχεση με το πρωτο.Αργει το αγγλικο.θ'αργησει πολυ μαλλον.
darksoho33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 το Nikopol εχει δει εικονες κλπ φαινεται καλο, δεν το βρισκω ευκολα ομως. το still life 2 οταν βγει πραγματικα θα παρατησω οποιοδηποτε παιζω για να το ξεκινησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.