Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και πολύ καλά θα κάνει. Αν είναι να κάνουμε emulation τα exe της microsoft αντί να βρούμε κάτι εναλλακτικό, καλύτερα να βάζουμε windows.

.... και δεν εχεις και αδικο, απλα ας γινει κατι να υπαρχει ενα κοινο format για τα εκτελεσημα αρχεια!!!!

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν οι εταιρειες software-hardware υποστηριξουν, σχεδον ολες, και τις δυο πλατφορμες τοτε θα ερθει και το τελος της microsoft.

Kαι θα κανω μια απλη ερωτηση.Υπαρχει ποτε πιθανοτητα οι εταιριες να υποστηριξουν κατι απτο οποιο δεν προκειται να βγαλουν χρηματα...?

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την κακια για την microsoft.Ετσι μισητε και τις υπολοιπες εταιριες...?Ποιος ειναι ο κυριος στοχος μια ς εταιριας?ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Δημοσ.
.... και δεν εχεις και αδικο, απλα ας γινει κατι να υπαρχει ενα κοινο format για τα εκτελεσημα αρχεια!!!!

Ε, αυτό δεν γινεται προφανώς, αφού το exe είναι πατέντα της microsoft και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί σαν default εκτελέσιμο σε άλλο λειτουργικό σύστημα.

Άσε που το να υπάρχει κοινό εκτελέσιμο για όλα τα λειτουργικά πάλι δεν γίνεται. Άλλη αρχιτεκτονική έχει το ένα άλλη το άλλο (πχ τα windows έχουν registry, τα mac/linux όχι).

Δημοσ.
Kαι θα κανω μια απλη ερωτηση.Υπαρχει ποτε πιθανοτητα οι εταιριες να υποστηριξουν κατι απτο οποιο δεν προκειται να βγαλουν χρηματα...?

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την κακια για την microsoft.Ετσι μισητε και τις υπολοιπες εταιριες...?Ποιος ειναι ο κυριος στοχος μια ς εταιριας?ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Και ποιος ειπε οτι δεν βγαζουν οι εταιρεις φραγκα απο το linux και υπαρχουν και προιοντα hardware με τον tux στο κουτι αλλα μη μου πης οτι η οσια ms δεν ξερει τι εστι εκβιασμος?

Δημοσ.
Και ποιος ειπε οτι δεν βγαζουν οι εταιρεις φραγκα απο το linux και υπαρχουν και προιοντα hardware με τον tux στο κουτι αλλα μη μου πης οτι η οσια ms δεν ξερει τι εστι εκβιασμος?

να επιβιωσει θελει οπως καθε εταιρια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Προβλέπω η τελική έκδοση των Windows 7 να είναι "βαριά"...

και αυτό το λες επειδή?

Δημοσ.

Οχι ρε φιλαρακο, αν η nvidia καθεται καλυτερα στα linux αντι την ati, τι θα προτημησεις?

Οσο για το κερδος των εταιρειων, ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες, οι εταιρειες θελουν money! Δεν ειναι κακο αυτο. Απλα θα μπορουσε πχ η adobe αντι για windows kai mac να ανοιξει και αλλο την αγορα της στα linux. extra money λοιπον. Γιατι δεν το κανει ειναι το θεμα αφου εχει σκοπο το κερδος??????

Δημοσ.

moderation needed ---> friktes anakrivies scale hit the roof, you know....

Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς καλό είναι να μην κάνεις υποδείξεις μεγάλε και να μην προσβάλλεις άλλα μέλη... :mad:

Ότι γράφω είναι από προσωπικές δοκιμές, και δεν συνηθίζω να γράφω πράγματα για τα οποία δεν έχω ιδία άποψη, όπως προφανώς κάνεις εσύ, πιάνοντας απλά χώρο στο topic.

Δεν σε υποχρεώνει κανένας να χρησιμοποιείς windows και η τεχνολογία δεν είναι ποδόσφαιρο για να αναφερόμαστε σ' αυτήν με οπαδική νοοτροπία.

Αυτό το στυλάκι "windows fans - linux fans - mac fans" κλπ. δεν το κατάλαβα ποτέ μου.

Κάθε εργαλείο χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους και έχει διάφορες χρησιμότητες..

Άραγε, το αγαπημένο σου topic έχει τίτλο του στυλ "f..ck windows - linux forever" ??

Δημοσ.
Οχι ρε φιλαρακο, αν η nvidia καθεται καλυτερα στα linux αντι την ati, τι θα προτημησεις?

Φυσικά nVIDIA. Όπως κι έχω κάνει.

Στο παρελθόν ήμουν ATi fan. Αλλά εφόσον κάποια εταιρεία δεν ικανοποιεί πλέον τις ανάγκες μου, δε μπορώ να εξακολουθώ να την προτιμώ.

Απλα θα μπορουσε πχ η adobe αντι για windows kai mac να ανοιξει και αλλο την αγορα της στα linux. extra money λοιπον. Γιατι δεν το κανει ειναι το θεμα αφου εχει σκοπο το κερδος??????

Λογικά θα το έχουν μελετήσει. Εγώ άλλο που δε θα 'θελα. Θα έβγαζα και τα Windows που 'χω εγκατεστημένα σε Virtualbox.

Πιθανότατα το κόστος ανάπτυξης μιας native GTK+ έκδοσης του CS να είναι αρκετά μεγαλύτερο απ' τα προβλεπόμενα έσοδα απ' αυτό.

Δημοσ.
Κανενας δεν θα το κανει αυτο. Υπαρχει πολυς κοσμος που ακομα δεν εχει δει καν τα βιστα και μαλλον ουτε προκειται.

Αλλά ο συγκεκριμένος κόσμος (που έχω συναντήσει άπειρες φορές μπροστά μου) δεν ξέρει όχι απλά πολλές καινούριες βασικές λειτουργίες των Vista, αλλά ούτε καν πως σβήνουν... Παρόλα αυτά το στοματάκι του συγκεκριμένου κόσμου παραμένει να ξεστομίζει

"Δεν μου αρέθουν τα Viθτα"!!

Η κινηση της MS ειναι πολυ λογικη. Χρηστες των windows δεν ειναι μονο οι home users.

Πολύ λογική είναι ποιά κίνηση? Να μπορείς σε καινούριο υπολογιστή να κάνεις βουτιά σε αρχαίο 10χρονο λειτουργικό?

Κι επίσης... Windows Users δεν είναι μόνο οι XP Users!

Απο την αλλη δεν θελω να σκεφτομαι οτι θα ερθει και η ημερα που οντως θα αναγκαστουμε να ξηλωσουμε τα XP και θα πρεπει να πουμε σε τρομοκρατημενους χρηστες που αλλαζουν υπολογιστη οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το μονο λειτουργικο που (μερικοι) εχουν δει στη ζωη τους.

Σιγά ρε φίλε να πούμε?

"Τρομοκρατημένοι χρήστες"!!!

ΠΟΙΟΙ???

* Αυτοί που δεν ξέρουν ούτε καν στα XP τι σημαίνει Service Pack?

* Αυτοί που δεν δοκιμάσανε ποτέ τα Vista στη ζωή τους και δηλώνουν "τρομοκρατημένοι" ?

* Οι κολλημένοι XP Fans που και το the best of the best λειτουργικό να τους παρουσιάσεις, θα συνεχίσουν να γκρινιάζουν επειδή μάθανε να κάνουνε κλικ με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κι αρνούνται κατηγορηματικά να προσαρμοστούνε σε έναν καινούριο?

Εγώ δεν παίζει να ξαναβάλω XP, όσο καλά κι αν ήταν!

Είμαι από τα Vista απόλυτα ικανοποιημένος, έχω καλό μηχάνημα που λειτουργεί αξιοσέβαστα με τα Vista & αν το επόμενο λειτουργικό είναι καλύτερο, θα προχωρήσω στο επόμενο, όπως κι αν το λένε!

Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες χρηστών που η μοναδική βάση τους είναι το γενικό σύνολο που κατ'επέκτασην χρησιμοποιεί XP... ακόμα! ;)

Όποιος έχει μια κρυστάλλινη σφαίρα μπροστά του και βλέπει το μέλλον και δηλώνει τόσο βέβαιος για τη πορεία των XP/Vista/7, ας μας πεί και τους αριθμούς του Lotto μπας και αγοράσουμε την Microsoft!

Δημοσ.

Και μονο που το λενε ειναι ξεφτιλα

Πως δεν ειπανε και για Windows 98

Απο οτι φαινεται τα Xp δε θα πεθανουν ποτε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην υπαρχει μια επιλογη να προσαρμοζεται η εμφανιση των 7 στα xp

Αφου βλεπουν οτι πολλοι δεν μπορουν το περιβαλλον των Βιστα-7

Εγω αν δω οτι στο pc μου τα games πανε πιο αργα στα 7 δεν προκεται να φυγω απο τα XP παντως

Δημοσ.

Ρε ακουτε τι λετε, σιγα την συμφορα αν εκλειψουν τα XP. Τι αδυναμια προσαρμογης και ξεροκεφαλης προσκολλησης ειναι αυτη. Οτι δεν καταφερε η φυση σε εκατομμυρια χρονια το καταφεραν τα XP σε 9. Να εξαφανισει την ικανοτητα προσαρμογης του ανθρωπου :P

Δημοσ.

Χαλαρωστε και καθηστε λιγο να σκεφτειτε ποσα εμπορικα πακετα ΔΕΝ λειτουργουν σε βιστα, και ποσα απο αυτα, τα τελευταια 1-2 χρονια περασαν απο τα 98 στα xp. Υπαρχουν χιλιαδες εταιριες που εχουν και θα εχουν τα XP για αρκετα χρονια ακομη, οχι γιατι τους αρεσει το λειτουργικο, ουτε γιατι φοβουνται τα βιστα, αλλα γιατι ετσι τους επιβαλλει το εμπορικο τους προγραμμα. Αυτο ειναι που τους αναγκαζει, να αλλαξουν πισι, αυτο που τους αναγκαζει να αλλαξουν ή οχι λειτουργικο.

Μη σκεφτεστε μονο απο την πλευρα του home user που καθεται σπιτακι του και κανει δοκιμες στο ποιο λειτουργικο ειναι πιο καινουριο, πιο ομορφο, πιο ευελικτο κλπ.

Οι εταιριες που χρησιμοποιουν υπολογιστες εχουν πλεον αυξηθει ραγδαια, και αποτελουν το σημαντικοτερο ποσοστο, και αυτες παντα θα κινουνται με βαση την αναγκη του εμπορικου τους προγραμματος. Αν το εμπορικο προγραμμα μπορει και λειτουργει σε XP τα επομενα 2000 χρονια (και σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι συμβατο και με αλλες εκδοσεις, πχ 98 ή vista), να ειστε σιγουροι οτι κανεις δεν προκειται να βαλει το χερι στην τσεπη να αλλαξει λειτουργικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...