21century Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Εδω αποκαλυφθηκε ότι η hp ζήτησε και πηρε διαβεβάιωση ότι θα βαζει στα μικρά φορητά της xp ως το καλοκαίρι του 2010 οπότε ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής των 7 θα ειναι τα εξ πι και οχι τα Βιστα...
tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 tritonas00: Εγώ αναφέρομαι στους απλούς χρήστες. Εγώ για την καθημερινότητά μου (browsing, λιγο lost, λιγο supernatural, καμια εργασία στο open office) δεν διακρίνω διαφορά, είτε κάθομαι σε pc με xp, είτε σε pc με vista, είτε σε pc με linux.
lef50 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Επειδη και σε προηγουμενες συζητησεις δεν εχει ξεκαθαριση τι ειναι power και τι απλος χρηστης και μαλλον το βλεπω δυσκολο ας κανουμε μερικους συνδυασμους linux απλος, windows power,linux-windows απλος,linux-windows power:lol: κ.ο.κ Eσεις τι τυπος ειστε?:- Και να μη βαλω και αλλα OS
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 tritonas00: Εγώ αναφέρομαι στους απλούς χρήστες. Εγώ για την καθημερινότητά μου (browsing, λιγο lost, λιγο supernatural, καμια εργασία στο open office) δεν διακρίνω διαφορά, είτε κάθομαι σε pc με xp, είτε σε pc με vista, είτε σε pc με linux. Aπλος χρηστης:παιχνιδια,internet,msn. (κατα τη γνωμη μου παντα..) Αν παω στους φιλους μου και το πω "βαλτε pidgin ωρεεεεεεεεε" θα μου πουν "δεν πας καλα παιδακι μου" και και αν τους πω να βαλουν linux μααααλλον θα φαω και ξυλο!! :lol: Αυτα που ακουνε αυτα ξερουν.Αυτη ειναι η καθημερινη αληθεια..!
tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Aπλος χρηστης:παιχνιδια,internet,msn. (κατα τη γνωμη μου παντα..) Ε, ουσιαστικά αυτό είμαι κι εγώ, απλά δεν παίζω παιχνίδια Άντε καναν emulator (πχ zsnes που για καλή μου τύχη υπάρχει και σε linux ) edit: Αυτό που λες είναι "κομπλεξ" αυτών. Εγώ απλά θέλω messenger, video player, browser. I don't care πως τους λένε, αρκεί να δουλεύουν.
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ε, ουσιαστικά αυτό είμαι κι εγώ, απλά δεν παίζω παιχνίδια Άντε καναν emulator (πχ zsnes που για καλή μου τύχη υπάρχει και σε linux ) edit: Αυτό που λες είναι "κομπλεξ" αυτών. Εγώ απλά θέλω messenger, video player, browser. I don't care πως τους λένε, αρκεί να δουλεύουν. Α ναι σιγουρα...Ελα πες του το..!
Bspus Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τι νοημα εχει καποιος που δουλευει 2χρονια τα βιστα μετα περναει στα 7 ,να κανει οπισθεν στα ΧΡ;κουφο μου φαινεται. Κανενας δεν θα το κανει αυτο. Υπαρχει πολυς κοσμος που ακομα δεν εχει δει καν τα βιστα και μαλλον ουτε προκειται. Η κινηση της MS ειναι πολυ λογικη. Χρηστες των windows δεν ειναι μονο οι home users. Τα XP ειναι ακομα (και μαλλον θα ειναι για πολυ καιρο) το κυριαρχο corporate client λειτουργικο. Το να πει η MS οτι κοβει τα XP pro (γιατι downgrade σε αυτα γινοταν και απο τα βιστα) ειναι πολυ δυσκολο ακομα και αν τα 7 ειναι τοσο καλα οσο υποσχονται. Οι εταιριες δεν αλλαζουν τα λειτουργικα τους σαν τα πουκαμισα ουτε απλως βολευονται με οτι ερχεται μαζι με τον υπολογιστη. Απο την αλλη δεν θελω να σκεφτομαι οτι θα ερθει και η ημερα που οντως θα αναγκαστουμε να ξηλωσουμε τα XP και θα πρεπει να πουμε σε τρομοκρατημενους χρηστες που αλλαζουν υπολογιστη οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το μονο λειτουργικο που (μερικοι) εχουν δει στη ζωη τους.
Administraktor Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ήθελα να ήξερα γιατί κάθε τι ασήμαντο (για να μη χρησιμοποιήσω άλλα επίθετα και φάω ban) που σκέφτεται κάποια ομάδα που αποτελείται από [beep] [beep] [beep] στην M$ βγαίνει πρώτη σελίδα στο insomnia... γιατι το οι πιο πολοι εδω μεσα εχουν Ουιντοους.
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 edit: Αυτό που λες είναι "κομπλεξ" αυτών. Εγώ απλά θέλω messenger, video player, browser. I don't care πως τους λένε, αρκεί να δουλεύουν. Κάμερα έχεις; πιστεύω πως όχι :Ρ
tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Κάμερα έχεις; πιστεύω πως όχι :Ρ Έχω (netbook ) αλλά δεν την χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω καν αν δουλεύει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 άλλο ένα thread Windows VS Linux... yawn...
disqualified Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 άλλο ένα thread Windows VS Linux... yawn... ειχες αυταπατες οτι δε θα πεταχτει κανεις να πει τα δικα του?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 έχεις ένα δίκιο, αλλά πίστευα ότι θα είχαν βαρεθεί...
Apoll Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σχετικά με το Linux = Terminal θα διαφωνίσω. Περισσότερο τερματικό δουλεύω στα Windows στην δουλειά, παρά στο Linux σπίτι. (Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έτρεξα τερματικό στο Linux και προσπαθώ να παίξω και παιχνίδια που δεν υποστηρίζονται όπως το Fallout 3). Επίσης μόνο και μόνο η αναβάθμιση των ΌΛΩΝ των προγραμμάτων και των οδηγών είναι πιο εύκολη πλέον σε μιά καλή διανομή (Ubuntu, Fedora, Suse) παρά στα Windows. Και η πλάκα είναι ότι ανοίγεις ένα πρόγραμμα και διαλέγεις τι θες να βάλεις στο σύστημά σου, επιλέγοντας απο χιλιάδες διαφορετικά προγράμματα. Αντίθετα στα Windows το Googling πάει σύννεφο για να βρούμε κάτι μήπως δουλέψει. Ας μην ήταν η πειρατεία που έχει εκμεταλευτεί η MS και όλοι θα δουλεύαμε σε Linux σήμερα. Ας προσπαθήσει με πείσει κάποιος γιατί να βάλω Windows στο σπίτι ενώ κάνω τα πάντα από το Linux άνετα. Browsing, documents, games, instant messaging (και σε MSN).
disqualified Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ας προσπαθήσει με πείσει κάποιος γιατί να βάλω Windows στο σπίτι ενώ κάνω τα πάντα από το Linux άνετα. Browsing, documents, games, instant messaging (και σε MSN). μα γιατι να σε πεισει καποιος για κατι, καλα κανεις και λειτουργεις με linux αν και εισαι way off topic...και πανω που το λεγαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα