Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σε netbook με σημερινό hardware τρέξει ultimate 7 (όχι πετσοκομμένη, κανονική) όπως τρέχει ubuntu 8.10 σήμερα, εγώ θα την αγοράσω και θα ποστάρω photo να χαμογελάω και να κρατάω το κουτί των 7 κάνοντας το σήμα της νίκης, την ώρα που πληρώνω στο ταμείο...

Δημοσ.
Αν σε netbook με σημερινό hardware τρέξει ultimate 7 (όχι πετσοκομμένη, κανονική) όπως τρέχει ubuntu 8.10 σήμερα, εγώ θα την αγοράσω και θα ποστάρω photo να χαμογελάω και να κρατάω το κουτί των 7 κάνοντας το σήμα της νίκης, την ώρα που πληρώνω στο ταμείο...

εμ αφου δεν εχεις δει την παρουσιαση της beta...τι να σου κανω.

Δημοσ.
ρε άσε τις beta και πράσινα άλογα. Όταν βγει το τελικό προϊόν θέλω να δω παρουσίαση...

οκ τοτε ας μην κρινουμε μεχρι να βγει..!Οταν βγουν και ειναι @@@τα θα ειμαι ο πρωτος που θα βγει να τα θαψει.

Δημοσ.
Τα windows 7 θα είναι πανάλαφρα ---->

εντάξει μη χαρείτε για τα netbooks θα δώσουμε στα κορόιδα σε προνομιακή τιμή το starter edition με full powahhhh unleashed για 3 ταυτόχρονα προγράμματα-tritonas και million voices πανηγυρίζουν ----->

ε καλά μην το δένετε και κόμπο... Επειδή οι προγραμματιστές μας ήταν είναι και θα είναι γιωτάδες-μόνο το marketing και οι αγωγές μας σώζουν- θα δώσουμε και δικαίωμα για downgrade στα XP....

M$... keep walking

moderation needed ---> friktes anakrivies scale hit the roof, you know....

Είναι ελαφριά όντως!

Όποια έκδοση και να δώσουν στα netbook, netbook θα παραμείνουν.

(ο τρίτονας και ο μίλιον πανηγυρίζουν και με άλλα πράγματα..ότι μπήκε το pc τους στο γραφικό περιβάλλον του οποιουδήποτε λειτουργικού είναι γκέϊ (χαρούμενα) τα παιδιά :Ρ)

Βασικά οι προγραμματιστές είναι υπάλληλοι, αν "μεταναστεύσουν" στο open source software θα είναι τσακάλια;

Πάντως μ@λ@κ1@ της microsoft αυτό δεν βλέπει έτσι ο μέσος χρήστης το νέο λειτουργικό μόνο μένει στο παλιό..!

Δημοσ.

αν απλα και μονο το παραδεχτεις θα προτεινω στο insomnia να μαζεψουμε λ7 για να σε στειλουμε first class-ολα πληρωμενα στο Redmond να γουσταρεις με τον Μπιλακο ΜΑΣ:P:p:p:-D

edit σκεψου μονο ποσες επιστολες και εξοδα θα γλιτωσεις αφου θα μπορεσεις να του τα πρ****, εχμμ παραπονεθεις face to face

Δημοσ.

Προγραμματιστής δεν είμαι, αλλά όταν υπάρχει ανταγωνισμός που παίζει με hardware 10ετίας, ε δεν μπορεί κάτι κάνουν (εξεπίτηδες) λάθος εκεί στην M$.

Όταν βγάζουν 7 πιο ελαφριά από τα vista, αυτό τι λέει για τα vista; Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά και πότε ξύπνησαν;

Δημοσ.
Προγραμματιστής δεν είμαι, αλλά όταν υπάρχει ανταγωνισμός που παίζει με hardware 10ετίας, ε δεν μπορεί κάτι κάνουν (εξεπίτηδες) λάθος εκεί στην M$.

Όταν βγάζουν 7 πιο ελαφριά από τα vista, αυτό τι λέει για τα vista; Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά και πότε ξύπνησαν;

Βασικά ανταγωνισμός είναι η apple, το λίνουξ δεν είναι ανταγωνισμός είναι η άλλη άποψη. Με 0.3% απλά μόνο κ μόνο επειδή γκρινιάζουν το ξέρουν το λίνουξ..αλλιώς ούτε beos δεν θα ήταν και το ξέρεις...ούτε εσύ δεν θα το γνώριζες ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ :)

Δημοσ.

αρχιζω να πιστευω οτι ο gdpκλπ ειναι ο Neo,ο tritonas,elven,status ειναι agents και ολοι εμεις οι υπολοιποι εχουμε συνηθισει τοσο πολυ που δεν μπορουμε να αποσυνδεθουμε

not :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :cry::lol::cry:

Δημοσ.
αρχιζω να πιστευω οτι ο gdpκλπ ειναι ο Neo,ο tritonas,elven,status ειναι agents και ολοι εμεις οι υπολοιποι εχουμε συνηθισει τοσο πολυ που δεν μπορουμε να αποσυνδεθουμε

not :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :cry::lol::cry:

Take the blue pill ρε ρεμάλι μην στο κάνω υπόθετο :Ρ

Δημοσ.

Aντε για να σε δουμε :lol::lol::lol:

Πωπω αυτοί οι linuxακιδες την εχουν δει πολυ να ουμε για περαστε πρωτα κανα driver χωρις κωδικες και προβληματα και ψαξιμο και μετα ελατε να την πειτε για τα windows & τα machitosh ε μα :P

Δημοσ.
Βασικά ανταγωνισμός είναι η apple, το λίνουξ δεν είναι ανταγωνισμός είναι η άλλη άποψη. Με 0.3% απλά μόνο κ μόνο επειδή γκρινιάζουν το ξέρουν το λίνουξ..αλλιώς ούτε beos δεν θα ήταν και το ξέρεις...ούτε εσύ δεν θα το γνώριζες ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ :)

Κάνεις λάθος. To linux είναι clear and present danger για την επιβίωση της M$. Αν δεν υπήρχε linux εσύ δε θα έβλεπες ποτέ τα 7

http://www.youtube.com/watch?v=2_VFKqw1q2Q

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...