gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν σε netbook με σημερινό hardware τρέξει ultimate 7 (όχι πετσοκομμένη, κανονική) όπως τρέχει ubuntu 8.10 σήμερα, εγώ θα την αγοράσω και θα ποστάρω photo να χαμογελάω και να κρατάω το κουτί των 7 κάνοντας το σήμα της νίκης, την ώρα που πληρώνω στο ταμείο...
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν σε netbook με σημερινό hardware τρέξει ultimate 7 (όχι πετσοκομμένη, κανονική) όπως τρέχει ubuntu 8.10 σήμερα, εγώ θα την αγοράσω και θα ποστάρω photo να χαμογελάω και να κρατάω το κουτί των 7 κάνοντας το σήμα της νίκης, την ώρα που πληρώνω στο ταμείο... εμ αφου δεν εχεις δει την παρουσιαση της beta...τι να σου κανω.
gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ρε άσε τις beta και πράσινα άλογα. Όταν βγει το τελικό προϊόν θέλω να δω παρουσίαση...
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ρε άσε τις beta και πράσινα άλογα. Όταν βγει το τελικό προϊόν θέλω να δω παρουσίαση... οκ τοτε ας μην κρινουμε μεχρι να βγει..!Οταν βγουν και ειναι @@@τα θα ειμαι ο πρωτος που θα βγει να τα θαψει.
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τα windows 7 θα είναι πανάλαφρα ----> εντάξει μη χαρείτε για τα netbooks θα δώσουμε στα κορόιδα σε προνομιακή τιμή το starter edition με full powahhhh unleashed για 3 ταυτόχρονα προγράμματα-tritonas και million voices πανηγυρίζουν -----> ε καλά μην το δένετε και κόμπο... Επειδή οι προγραμματιστές μας ήταν είναι και θα είναι γιωτάδες-μόνο το marketing και οι αγωγές μας σώζουν- θα δώσουμε και δικαίωμα για downgrade στα XP.... M$... keep walking moderation needed ---> friktes anakrivies scale hit the roof, you know.... Είναι ελαφριά όντως! Όποια έκδοση και να δώσουν στα netbook, netbook θα παραμείνουν. (ο τρίτονας και ο μίλιον πανηγυρίζουν και με άλλα πράγματα..ότι μπήκε το pc τους στο γραφικό περιβάλλον του οποιουδήποτε λειτουργικού είναι γκέϊ (χαρούμενα) τα παιδιά :Ρ) Βασικά οι προγραμματιστές είναι υπάλληλοι, αν "μεταναστεύσουν" στο open source software θα είναι τσακάλια; Πάντως μ@λ@κ1@ της microsoft αυτό δεν βλέπει έτσι ο μέσος χρήστης το νέο λειτουργικό μόνο μένει στο παλιό..!
million_voices Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν σε netbook με σημερινό hardware τρέξει ultimate 7 (όχι πετσοκομμένη, κανονική) όπως τρέχει ubuntu 8.10 σήμερα, εγώ θα την αγοράσω και θα ποστάρω photo να χαμογελάω και να κρατάω το κουτί των 7 κάνοντας το σήμα της νίκης, την ώρα που πληρώνω στο ταμείο... αν απλα και μονο το παραδεχτεις θα προτεινω στο insomnia να μαζεψουμε λ7 για να σε στειλουμε first class-ολα πληρωμενα στο Redmond να γουσταρεις με τον Μπιλακο ΜΑΣ:p:p:-D edit σκεψου μονο ποσες επιστολες και εξοδα θα γλιτωσεις αφου θα μπορεσεις να του τα πρ****, εχμμ παραπονεθεις face to face
gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Προγραμματιστής δεν είμαι, αλλά όταν υπάρχει ανταγωνισμός που παίζει με hardware 10ετίας, ε δεν μπορεί κάτι κάνουν (εξεπίτηδες) λάθος εκεί στην M$. Όταν βγάζουν 7 πιο ελαφριά από τα vista, αυτό τι λέει για τα vista; Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά και πότε ξύπνησαν;
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Προγραμματιστής δεν είμαι, αλλά όταν υπάρχει ανταγωνισμός που παίζει με hardware 10ετίας, ε δεν μπορεί κάτι κάνουν (εξεπίτηδες) λάθος εκεί στην M$. Όταν βγάζουν 7 πιο ελαφριά από τα vista, αυτό τι λέει για τα vista; Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά και πότε ξύπνησαν; Βασικά ανταγωνισμός είναι η apple, το λίνουξ δεν είναι ανταγωνισμός είναι η άλλη άποψη. Με 0.3% απλά μόνο κ μόνο επειδή γκρινιάζουν το ξέρουν το λίνουξ..αλλιώς ούτε beos δεν θα ήταν και το ξέρεις...ούτε εσύ δεν θα το γνώριζες ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 απλά μόνο κ μόνο επειδή γκρινιάζουν το ξέρουν το λίνουξ.. :lol::lol::lol:
million_voices Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αρχιζω να πιστευω οτι ο gdpκλπ ειναι ο Neo,ο tritonas,elven,status ειναι agents και ολοι εμεις οι υπολοιποι εχουμε συνηθισει τοσο πολυ που δεν μπορουμε να αποσυνδεθουμε not :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αρχιζω να πιστευω οτι ο gdpκλπ ειναι ο Neo,ο tritonas,elven,status ειναι agents και ολοι εμεις οι υπολοιποι εχουμε συνηθισει τοσο πολυ που δεν μπορουμε να αποσυνδεθουμε not :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Take the blue pill ρε ρεμάλι μην στο κάνω υπόθετο :Ρ
Street-Fighter Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν σε netbook με σημερινό hardware τρέξει ultimate 7 (όχι πετσοκομμένη, κανονική) όπως τρέχει ubuntu 8.10 σήμερα, εγώ θα την αγοράσω και θα ποστάρω photo να χαμογελάω και να κρατάω το κουτί των 7 κάνοντας το σήμα της νίκης, την ώρα που πληρώνω στο ταμείο... Aντε για να σε δουμε :lol: Πωπω αυτοί οι linuxακιδες την εχουν δει πολυ να ουμε για περαστε πρωτα κανα driver χωρις κωδικες και προβληματα και ψαξιμο και μετα ελατε να την πειτε για τα windows & τα machitosh ε μα
million_voices Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Take the blue pill ρε ρεμάλι μην στο κάνω υπόθετο :Ρ οκ αλλα θελω να μην θυμαμαι τπτ ΤΠΤ θελω να ειμαι καποιος διασημος,ηθοποιος ας πουμε
gdp77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Βασικά ανταγωνισμός είναι η apple, το λίνουξ δεν είναι ανταγωνισμός είναι η άλλη άποψη. Με 0.3% απλά μόνο κ μόνο επειδή γκρινιάζουν το ξέρουν το λίνουξ..αλλιώς ούτε beos δεν θα ήταν και το ξέρεις...ούτε εσύ δεν θα το γνώριζες ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Κάνεις λάθος. To linux είναι clear and present danger για την επιβίωση της M$. Αν δεν υπήρχε linux εσύ δε θα έβλεπες ποτέ τα 7 http://www.youtube.com/watch?v=2_VFKqw1q2Q
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα