alex_125 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Γίνεται να αλλάξω τον ελεεινό browser που έχει αρχικά το ps3 με άλλον χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω os;
tonyk_x Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 όχι... και λειτουργικό να προσθέσεις πάλι θα είσαι χωρίς flash στον browser.
giorgos147 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Γίνεται να αλλάξω τον ελεεινό browser που έχει αρχικά το ps3 με άλλον χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω λογισμικό; Να αλλάξεις λειτουργικο;Γιουχου...Δε βρίσκεσαι σε windows/linux/mac κ.λπ. για να υπάρχουν διανομές Μπα...Δεν υπάρχει τρόπος να αλλαχτεί ο browser. Edit:Με πρόλαβε ο tonyk_x
tonyk_x Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Να αλλάξεις λειτουργικο;Γιουχου...Δε βρίσκεσαι σε windows/linux/mac κ.λπ. για να υπάρχουν διανομές Μπα...Δεν υπάρχει τρόπος να αλλαχτεί ο browser. Edit:Με πρόλαβε ο tonyk_x είσαι λίγο φάουλ. Στο PS3 εγκαθιστάς σχετικά εύκολα linux. Είμαι κάτοχος PS3 με Linux. Ο λόγος που δεν θα έχει flash είναι ότι η adobe δεν έχει συμβατή έκδοση του flash για την αρχιτεκτονική PowerPC (το PS3 φοράει PowerPC επεξεργαστή) παρόλο που εδώ και μία τριετία τουλάχιστον έχει υποσχεθεί ότι θα το κάνει.
giorgos147 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 είσαι λίγο φάουλ. Στο PS3 εγκαθιστάς σχετικά εύκολα linux. Είμαι κάτοχος PS3 με Linux. Ο λόγος που δεν θα έχει flash είναι ότι η adobe δεν έχει συμβατή έκδοση του flash για την αρχιτεκτονική PowerPC (το PS3 φοράει PowerPC επεξεργαστή) παρόλο που εδώ και μία τριετία τουλάχιστον έχει υποσχεθεί ότι θα το κάνει. Ωπα,ωπα.Το ξέρω οτι μπαίνει linux.Απλά το παιδί είπε για εγκατάσταση λογισμικού και όχι άλλου λειτουργικού....Σα να λέμε στο λειτουργικό του ps3 να πας να βάλεις firefox.
gherudos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 και μην αλλάξεισ Os...υπάρχει κίνδυνοσ να χάσεις την εγγύηση Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς,φυσικά και δεν χάνεις την εγγύηση είναι επίσημη λειτουργία του PS3 από τη $ony.
kabamaru21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 μια χαρα ειναι ο browser του, για να βλεπεις κατι στα γρηγορα ειναι best!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.