alex_125 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η νεότερη έκδοση του YDL; Υ.Γ: Αν δεν σας κάνει κόπο, δώστε και κανα link! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinball_elf Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 'Οποιος το βρεί μπορεί να το κάνει download, να το κάψει σε ένα DVD και να μου το στείλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Η 6.1 http://distrowatch.com/table.php?distribution=yellowdog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyk_x Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η νεότερη έκδοση του YDL; Υ.Γ: Αν δεν σας κάνει κόπο, δώστε και κανα link! Επειδή είδα και το προηγούμενο άρθρο σου. Πριν την εγκαταστήσεις ή καλύτερα πριν κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς δες τι μπορεί να σου προσφέρει και τι όχι η εγκατάσταση Linux στο PS3. Έχε απλά στο μυαλό σου ότι δεν πρόκειτε να σου μετατρέψει το PS3 σε κανονικό PC, και αυτό όχι λόγο Linux αλλά λόγο αρχιτεκτονικής επεξεργαστή (Πολλές εφαρμογές δεν έχουν έκδοση για PPC αρχιτεκτονική, πχ Flash, άρα ξέχνα το youtube) και των κλειδωμάτων που έχει η Sony (απενεργοποίηση των 6 από τους 8 πυρήνες όταν δεν τρέχει το δικό της λειτουργικό, καθώς και της κάρτας γραφικών). Πάντως αν το επιχειρήσεις η Yellow Dog είναι η καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή. Υ.Γ.: 'Έχω κάνει εγκατάσταση Linux στο PS3 μου αλλά ήξερα απ΄'ο πριν τι θα μπορούσα να κάνω και τι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.