Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό WD

WaVe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα έναν WD external 1TiB τον βάζω στο pc και μου βγάζει το παρακάτω error.

Στο pc έχω έναν ακόμα WD 500GB και δουλεύει κανονικά.

Έχω usb2, ΧΡ με SP2 πάνω.

Τον δοκίμασε σε όλα τα usb, τίποτα και δεν τον βλέπει ούτε στο manager.

Τον δοκίμασα στο άλλο μου pc (που είναι και πιο παλιό) και τον βλέπει.

Καμιά ιδέα??

post-1721-129062994927_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα Usb σου εχουν προβλημα αν εχεις και αλλες συσκευες συνδεδεμενες, αποσυνδεσε τις και βαλε μονο τον σκληρο. Αν ειναι μονος του τοτε εχεις προβλημα..... που ισως να διορθωθει με format αλλα δεν παιρνω και ορκο

Δημοσ.

Ο δίσκος παίρνει ρεύμα? Τον ακούς να γυρίζει? Τσάκαρε αν δίνει ρεύμα το τροφοδοτικό του, Αν έχεις τον Elements έχει πολύ μάπα τροφοδοτικό και χαλάει (το έχω πάθει).

Δημοσ.

παίζει να μην είναι με ξεχωριστό τροφοδοτικό πάντως, και να παίρνει ρεύμα (λίγο, προφανώς) από τις USB του συγκεκριμένου pc

Δημοσ.

Έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό, δεν παίρνει από usb.

Αν βγάλω τον άλλο WD από πάνω όπως είπε ο Dragonlordcv2002 τότε όντος τον βλέπει, έκανα unistall κ install πάλι τους drivers κ τους βλέπει κ τους 2.

Το πρόβλημα μου τώρα πιο είναι, όταν κάνω restart κ έχω πάνω τον 1tb δεν ανοίγει το pc, κολλάει στο logo της mb .. καμιά ιδέα??

Δημοσ.

Κοιταξε στο Bios στο Boot sequence να μην ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη Boot from other device. Αν σου κολλησει τοτε για να μην παιδευεσαι βγαζε το καλωδιακι της usb οταν κλεινεις το pc και οταν φορτωσουν τα windows ξανατοποθετεισε το. Το USB legacy support ειναι μονο για να αναγνωριζει αυτοματα keyboard & Mouse USB.

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο gtsamour, θυμάμαι περίπτωση στο φόρουμ που το USB legacy support δημιουργούσε παρόμοια ζητήματα.

Ας δοκιμάσει να το απενεργοποποιήσει.

....απορία μόνο, πως αρχικά δεν του δημιουργούσε ιστορίες.........

Πόσο μάλλον στα καλά καθούμενα να του γύρισε το boot options σε boot from other media (USB καλή ώρα)

Δημοσ.

Στην αρχή δεν μου τον αναγνώριζε καν ... μετά με το unistall & install τους drivers δουλεύουν κ οι 2 μαζί ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...