WaVe Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αγόρασα έναν WD external 1TiB τον βάζω στο pc και μου βγάζει το παρακάτω error. Στο pc έχω έναν ακόμα WD 500GB και δουλεύει κανονικά. Έχω usb2, ΧΡ με SP2 πάνω. Τον δοκίμασε σε όλα τα usb, τίποτα και δεν τον βλέπει ούτε στο manager. Τον δοκίμασα στο άλλο μου pc (που είναι και πιο παλιό) και τον βλέπει. Καμιά ιδέα??
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τα Usb σου εχουν προβλημα αν εχεις και αλλες συσκευες συνδεδεμενες, αποσυνδεσε τις και βαλε μονο τον σκληρο. Αν ειναι μονος του τοτε εχεις προβλημα..... που ισως να διορθωθει με format αλλα δεν παιρνω και ορκο
gtsamour Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ο δίσκος παίρνει ρεύμα? Τον ακούς να γυρίζει? Τσάκαρε αν δίνει ρεύμα το τροφοδοτικό του, Αν έχεις τον Elements έχει πολύ μάπα τροφοδοτικό και χαλάει (το έχω πάθει).
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 παίζει να μην είναι με ξεχωριστό τροφοδοτικό πάντως, και να παίρνει ρεύμα (λίγο, προφανώς) από τις USB του συγκεκριμένου pc
gtsamour Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μπορεί και αυτό αλλά 1TB δίσκος 2.5'' δεν ξέρω... υπάρχει?
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αλλά 1TB δίσκος 2.5'' δεν ξέρω... υπάρχει? Όχι, ούτε καν 750άρης...
WaVe Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό, δεν παίρνει από usb. Αν βγάλω τον άλλο WD από πάνω όπως είπε ο Dragonlordcv2002 τότε όντος τον βλέπει, έκανα unistall κ install πάλι τους drivers κ τους βλέπει κ τους 2. Το πρόβλημα μου τώρα πιο είναι, όταν κάνω restart κ έχω πάνω τον 1tb δεν ανοίγει το pc, κολλάει στο logo της mb .. καμιά ιδέα??
gtsamour Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Κάποια επιλογή στο bios πρέπει να απενεργοποιήσεις. Δοκίμασε να κάνεις disable το USB legacy support.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Κοιταξε στο Bios στο Boot sequence να μην ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη Boot from other device. Αν σου κολλησει τοτε για να μην παιδευεσαι βγαζε το καλωδιακι της usb οταν κλεινεις το pc και οταν φορτωσουν τα windows ξανατοποθετεισε το. Το USB legacy support ειναι μονο για να αναγνωριζει αυτοματα keyboard & Mouse USB.
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Καλά τα λέει ο gtsamour, θυμάμαι περίπτωση στο φόρουμ που το USB legacy support δημιουργούσε παρόμοια ζητήματα. Ας δοκιμάσει να το απενεργοποποιήσει. ....απορία μόνο, πως αρχικά δεν του δημιουργούσε ιστορίες......... Πόσο μάλλον στα καλά καθούμενα να του γύρισε το boot options σε boot from other media (USB καλή ώρα)
WaVe Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Στην αρχή δεν μου τον αναγνώριζε καν ... μετά με το unistall & install τους drivers δουλεύουν κ οι 2 μαζί ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.