Mystrider Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σας, Έχω 2 προβλήματα συνδεσμολογίας σε Adsl και παλεύω εδω κ κάνα μήνα, έτσι σας τα παραθέτω αν ξέρει κ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1. Πρόσφατα αγόρασα ενα wireless Linksys routeraki ( Linksys WRT54GL )για να αντικαταστήσω ενα παλαιότερο, διαπίστωσα οτι δυστηχώς δεν είναι modem/router αλλα σκέτο router, αυτό σημαίνει οτι πρέπει να συνδέσω πρώτα το modem που έχω με το ιnternet κ μετά να συνδέσω το router αν δε κάνω λάθος, κ έτσι έκανα, σύνδεσα το Siemens CL-110 σαν απλό modem - έβαλα μόνο ρεύμα και καλώδιο τηλεφώνου πάνω κ σύνδεσα το router με την ethernet πάνω στο modem, έπειτα σύνδεσα το PC με ethernet πάνω στο router. To πρόβλημα μου είναι, είναι σωστή συνδεσμολογία αυτη? Έχω internet + wireless internet αλλα έχει μειωθεί έχω την εντύπωση η ταχύτητα μου πολύ, μήπως θάπρεπε να συνδεθούν κάπως αλλιώς? 2. Τέλος ήθελα να ρωτήσω κάτι για ενα ασύρματο δίκτυο, πήρα ενα MSI wireless usb adapter πρίν καμια δεκαριά μέρες ( σε άλλο σπίτι ) και ενώ έχω καλό σήμα απο wireless και δεν έιχα κανένα πρόβλημα για 4-5 μέρες εδω κ μια βδομάδα περίπου το USB συνεχώς αποσυνδέεται απτο ασύρματο δίκτυο και δε λέει να ξαναμπεί, αν μπεί θα μπεί μετα απο επανεκίννηση κ θα ξανα αποσυνδεθεί μετα απο 5 λεπτά. Έxω κλεισει firewalls κλπ. και δοκίμασα να μπώ με laptop στο ίδιο δίκτυο κ η σύνδεση είναι μια χαρά κ σταθερή! Το pc που έχει το USB adapter τό κανα format μόνο κ μόνο για αυτόν το λόγο και αφού εγκατέστησα τον οδηγό του USB πάλι τα ίδια, έχω σκάσει! ( είναι λάθος αν συνδεθώ σε ασύρματο δίκτυο με τη λειτουργία των Windows "αναζήτηση ασύρματων δικτύων" μήπως? Επίσης αν τυχόν έχεις κάναν ιό σβήνεται με format? Μήπως ξεσυνδέεται λόγω ιού? Παιδιά αν με βοηθήσετε σε αυτά σας χιλιοευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 α,ο ιος φευγει με format .β.οχι δεν ειναι λαθος να χρησιμοποιειεις το προγραμμα των windows.c.κανε update τους drivers για την καρτα την ασυρματη.δ.κανε firmware update στον ρουτερ.ε.δοκιμασε σε αλλο καναλι.τωρα για θεμα ταχυτητας δοκιμασε να κατεβαζεις με καλωδιο διαμεσω του siemenskai me καλωδιο διαμεσω linksys.θα πρεπει να ειναι τα ιδια.το ασυρματο ισως παιζει λιγο πιο αργα.ο ενας τροπος ειναιαυτος που ειπες και μετα υπαρχοθυν και αλλοι τροποι για να παιξεις.αλλα και αυτος σωστος ακουγεται.απλα παραξενευομε διοτι το Linksys και το siemens εχουν Ip 192.168.1.1 οποτε μην φανε φρικη.θα εκανα δοκιμη με το siemens να εχει 192.168.1.2 η να εχει 10.0.0.138
Mystrider Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ φίλε όμως έχω την εντύπωση πως ακόμη κ μετά το φορμάτ ο ιός που είχα υπάρχει, λέγεται ntde1ect.com κ πολύ φοβάμαι πως βγαίνει με άλλο τροπο κ όχι με format μιας που "φωλιάζει" κ μέσα στους εξωτερικούς δίσκους, θα μπορούσε να είναι αυτο το πρόβλημα των αποσυνδέσεων άραγε?
guardianx71 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το ntdetect.com είναι απολύτος απαραίτητο (και κρυφό αρχείο κανονικά) ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ. Αν είναι ntde1ect όπως γράφεις τότε κάνε τα κρυφά αρχεία και τα συστήματος να φαίνονται και μπές σε κάθε δίσκο και διέγραψε αυτό και ότι άλλο δεν έπρεπε να υπάρχει αφού επιβεβαιώσεις ότι δεν χρειάζεται. Επείσης από το εκτέλεση τρέξε msconfig και αφαίρεσε από την εκίννηση ότι έχει σχέση με αυτά που διέγραψες και ότι βλέπεις με path στυλ c:\documents.... και temp Κτλ
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ακομα και ενας ιος να μεινει σε ενα δισξκο πρεπει να τρεξεις το αρχειο εκεινο για να κολησει ξανα το pc .αν δεν τρεξει το αρχειο ο ιος μονος του δεν θα παιξει.το αρχειο αυτο ειναι βασικο που λες οποτε μετα απο format να επιβιωσε......
guardianx71 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Εκτός από κάποια εκνευριστικά autorun που περνάνε με το που ανοίγεις τον δίσκο αλλά αυτα τα εντοπίζει οτιδήποτε πάνω από το νορτον 2004
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σε λαθος δισκους εκανες format φιλε μου........... καθαρισου με αυτο
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 το ntdetect ειναι των windows .το ntde1ect.com που λες δεν ειναι windows αρχειο.παρε ενα καλο backup και ριξε ενα καλο formataki αλλιως κανα κανα καθαρισμα και τα backup σου με κανα προγραμμα.
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Θα κολλησει απο το backup. θελει καθαρισμο>backup>format>restore backup>καθαρισμο........ αυτα ειναι τα βηματα για να ειναι σιγουρος
Mystrider Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το format ήταν στον δίσκο των WIndows σωστα, το αρχείο αυτο εξακολούθησε να εμφανίζεται σαν error window κ μετά την εγκατάσταση, βρήκα μετα ενα site που με cmd κλπ., κλπ, λέει πως καθαρίζει ο συγκεκριμένος ιός, τό κανα κ όντως δεν ξαναεμφανίστηκε, η ερώτηση μου είναι, θέλει ξανά φορμάτ ο υπολογιστής ή θεωρητικά θάπρεπε να μην είχα κανλένα πρόβλημα τώρα? Δηλ, πιστεύετε πως δεν δούλευε το usb wireless λόγω του ιού αυτού?
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το format ήταν στον δίσκο των WIndows σωστα, το αρχείο αυτο εξακολούθησε να εμφανίζεται σαν error window κ μετά την εγκατάσταση, βρήκα μετα ενα site που με cmd κλπ., κλπ, λέει πως καθαρίζει ο συγκεκριμένος ιός, τό κανα κ όντως δεν ξαναεμφανίστηκε, η ερώτηση μου είναι, θέλει ξανά φορμάτ ο υπολογιστής ή θεωρητικά θάπρεπε να μην είχα κανλένα πρόβλημα τώρα? Δηλ, πιστεύετε πως δεν δούλευε το usb wireless λόγω του ιού αυτού? ua το δεις στην πραξη.απο εκει και περα εγω θα κανα καλου κακου ενα πληρες backup και ενα φορματακι.και το usb me new drivers να το περασεις κτλ.
Mystrider Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, το κακό είναι πως αποσυνδέσεις το USB Wireless κάνει και σε άλλο PC που το δοκίμασα οπότε ίσως να φταίει κ τo ίδιο, εκτός αν κολλάνε κ αυτά ιο δε ξέρω. Επίσης οδηγούς για το MSI usb δεν βρήκα πουθενά. ( MSI US60SE WIRELESS 11G TURBO G USB DONGLE )
Mystrider Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 για το συγκεκριμένο USB όχι, τελικά πήγα κ αγόρασα ενα Linksys USB wireless, θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.