waves Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ωραία η σελίδα! Δεν τη βρήκα και τραγικά αργή, πάντως. Στον τομέα "Blog" έχει το εικονίδιο για να κάνεις search για τα blogs του site. Να ρωτήσω: κάνει αναζήτηση και στο κείμενο των blog ή μόνο στους τίτλους; Σε μένα αν και το εικονίδιο φαίνεται κανονικά στο iWeb, όταν επισκέπτομαι το site από το Safari εξαφανίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ορίστε το δικό μου... με custom template... είναι πολύ γρήγορο στο server του mobileme... έχω blur-ιάσει προσωπικά δεδομένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 http://www.foodstandard.gr θέλω πολλά να κάνω ακόμα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 1) Πώς μπορούμε να κλειδώσουμε κάποια αντικείμενα ή κείμενα, ώστε να μη χαλάνε, όταν κάποιος zoomάρει (-) ή (+) την ιστοσελίδα; 2) Ένα άσχημο πράγμα, που θέλω να διορθώσω, και djmike έχεις κι εσύ στην ιστοσελίδα σου, είναι, όταν αφήνεις το ποντίκι πάνω σε ένα link λέει (π.χ. στη σελίδα σου djmike στην επικοινωνία) λέει epikoinwnia.html. Αυτό φαίνεται λιγάκι άσχημο, πώς μπορούμε να το διορθώσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 1) δεν ξέρω... 2) οχι μόνο σε link αλλά γενικά μου τη σπάει masking νομίζω λέγεται αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το κάνω όταν το θυμηθώ πως γίνεται και το κάνω θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση για το iWeb. 1) Σίγουρα το iWeb δεν είναι επαγγελματικό πρόγραμμα για κατασκευή ιστοσελίδων. Παρόλα αυτά είναι έυκολο και για κάποιον, που δεν έχει και ιδιαίτερες γνώσεις από html κ.α. βοηθάει πολύ. Ξεκινώντας να φτιάχνεις ένα site με iWeb απλό στη συνέχεια θα μπορείς άραγε να βάλεις πιο εξεζητημένα πράγματα; Θέλω για παράδειγμα να βάλω μια φόρμα επικοινωνίας στην οποία θα μπορεί ο άλλος να γράφει το μήνυμά του και κάποια προσωπικά στοιχεία και να έρχεται στο mail μου. Τέτοια πραγματάκια γίνονται; Μήπως υπάρχει και κανένα βιβλίο για το iWeb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Google is your friend... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ιnsomnia is my best friend !!! Όπως και να έχει ψάχνω, αλλά ρωτάω, μήπως ξέρει και κανείς εδώ να δώσει τα φώτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicos00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα. Υπάρχουν και διάφορες υπηρεσίες. Απο τη στιγμή που έχεις στο iWeb εκείνο το widget για html, εκειμέσα κολλάς οτι κώδικα θες και εμφανίζεται. Για παράδειγμα, υπάρχουν υπηρεσίες shoutbox, που το φτιάχνεις όπως θες και σου δίνει έναν κωδικα. Τον πετάς μεσα στο κουτάκι html σε όποια σελίδα θες και εμφανίζεται. Το ίδιο ισχύει και για ρολόγια, μετρητές επισκέψεων, σχόλια, φόρμες επικοινωνίας, πολλά πράγματα. Αν βρείς λοιπόν κάποια υπηρεσία που να προσφέρει φόρμα επικοινωνίας και να σου δίνει τον κώδικα, μπορείς να το προσθέσεις στη σελίδα σου. Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που μπορώ να προτείνω είναι το js-kit.com για comments, και http://www.shoutmix.com για shoutbox. Και σχετικά με μια ερώτηση που έγινε πιο πριν για το mobile.me, όχι δεν είναι απαραίτητο. Είναι όμως πολύ χρήσιμο. Εγώ χρησιμοποιούσα το iWeb χωρίς το mobile me. Μπορείς να ανεβάσεις κατευθείαν τα αρχεία σε FTP server, ή να τα κάνεις export στον σκληρό σου, και να τα ανεβάσεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το Cyberduck. Είναι λίγο επίπονη διαδικασία όμως για συχνές ανανεώσεις. Εγώ πχ που είχα blog, κάθε μέρα έπρεπε να κάνω export το καινούριο post, να περνάω favicon, να το ανεβάσω στο ftp, να ανανεώνω το sitemap και να γράφω μόνος μου τα rss feeds. Ένας απο τους λόγους που μεταφέρθηκα σε Wordpress, και όλα αυτά γίνονται αυτόματα. Αλλά για μια σελίδα που δεν έχεις σκοπό να την ανανεώνεις σε καθημερινή βάση, το iWeb είναι πάρα πολύ εύχρηστο, φτιάχνεις τη σελίδα μέσα σε μια μέρα, και βγάζει πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 http://iwebfaq.org/site/iWeb_FAQ.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.