Προς το περιεχόμενο

iWeb - Ερωτήσεις

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά κάποιες ερωτήσεις για το iWeb

1) Υπάρχει τρόπος να δω την ιστοσελίδα με το safari ως προεπισκόπηση; Έχει ένα κουμπί σχετικό, αλλά είναι ανενεργό.

2) Κώδικα html μπορώ να δω κάπως;

3) Ό,τι φτιάχνεις στο iWeb, μόνο στο mobile me δημοσιεύεται; Κι αν δημοσιευθεί στο mobile me το url περιλαμβάνει και το mobile me;

4) Γενικά το iWeb αξίζει έιναι μόνο για πολύ απλά πραγματάκια;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3) δημοσιευεις οπου θελεις

4) εξαρταται.... για μενα αξιζει γιατι ειναι γρηγορο και ευκολο και καλυπτει τις απαιτησεις μου (βαζω και μερικα flash και γινεται super)

Μπορείς γενικότερα εκτός από flash να βάλεις και άλλα πραγματάκια java ή άλλα;

Τί εννοείς δημοσιεύεις, όπου θες. Καταρχάς μόνο σε mac ως server δε φαίνεται η ιστοσελίδα;

1, 3) Όπως είσαι στο κεντρικό παράθυρο και έχεις αριστερά τους τίτλους των web pages και στο βασικό χώρο της σελίδες, απλά πάτα πάνω στο εικονίδιο του site, με κανονικό κλικ, και θα βρεις τις επιλογές για να δημοσιεύσεις σε ftp και σε κάποιον φάκελο, απ' όπου θα μπορείς να κάνεις προεπισκόπηση.

4) Δεν έχω δοκιμάσει επαγγελματικά προγράμματα για να ξέρω τις διαφορές, αλλά για τις απλές, βασικές ανάγκες που έχει κάθε χρήστης ή μια μικρή επιχείρηση, εμένα με κάλυψε και με το παραπάνω. Φαντάζομαι βέβαια, πως αυτή η απλότητα πληρώνεται με το να λείπουν κάποια πολύ εξειδικευμένα χαρακτηριστικά.

Δεν ξέρω και πολλά για java να σου πω. Μ' ένα googlάρισμα, βρήκα αυτό:

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=8003805

You embed a Java applet the same as a movie. With the OBJECT element.

Έτσι δεν είναι όλες οι ιστοσελίδες; Και κάνεις ζουμ για να την μεγαλώσεις (ή μεγαλώνεις γραμματοσειρές ή και 'γω δεν ξέρω).

Δεν ξέρω πάντως να σου πω, δεν το έχω ψάξει.

για το μέγεθος της σελίδας εσυ το ορίζεις....

το πόσο πολύπλοκα θες να κανεις εξαρτάται κι από το χρόνο που θα ασχοληθείς όχι μόνο από το πρόγραμμα....

ένα πολύ καλό site για να δεις τι μπορείς και τι όχι να κάνεις με iweb είναι το http://iwebfaq.org/ έχει πολλά hints & tips δες το!!

Καταρχάς, εξαιρετική σελίδα αυτή djmike.

Πώς μεγαλώνω το πλάτος της σελίδας, γιατί by default βγαίνει στενόμακρη.

Όλα βρίσκονται στον inspector... όλα όμως... κοίτα:

post-131740-129062995271_thumb.png

Άψογος!!! Ευχαριστώ ΙnSync.

Έρχονται κι άλλες ερωτήσεις.

Αλήθεια, όποιος έχει φτιάξει με το iWeb κάποιο site, αν θέλει, ας το βάλει να το δούμε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...