HARIS21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ειναι πρωτη φορα ποy θελω να χρησιμοποιησω το nero για να κανω κατι cd που εχω mp3 και να τα γραψω σ ενα dvd.μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει πως θα το κανω...και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο Link με οδηγειες για το nero στα ελληνικα ευχαριστω
tzouv Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Φιλε πατα στο google οδηγιες nero και το πρωτο που θα σου βγαλει ειναι ενα αρχειο doc κανε ανοιγμα με word και διαβασε.. Αν θες μετα απο αυτο βοηθεια ξανα στειλε!!!
Iron_man21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πήγαινε στην ιστιοσελίδα καλύτερα. http://www.nero.com
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Εγώ προτιμώ το Easy CDDA Extractor γι' αυτές τις δουλειές. Υπάρχουν και δωρεάν λύσεις για cd rip, όπως το Audio Grabber, θα χρειαστείς και το lame mp3 dll το οποίο και θα αποσυμπιέσεις στον ίδιο φάκελο με το audio grabber για να μπορέσεις να κάνεις την μετατροπή σε mp3. Το πρόγραμμα είναι και στα Ελληνικά, θα πρέπει να κατεβάσεις το Greek.lng (δεξί κλικ-αποθήκευση προορισμού) και να το αντιγράψεις στον φάκελο εγκατάστασης. Στο Guided Tour έχει αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες πως να κάνεις τις μετατροπές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.