stellatr. Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Γεια σας! Εδώ και μέρες δεν μπορώ να ανοίξω το Nero smart start. Βγάζει το μήνυμα: Runtime error. this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Όλα τα άλλα π.χ.Nero Express, Nero WaveEditor κτλ λειτουργούν κανονικά. Έχω το Nero 8 και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πλέον το πρόγμαμμα, ώστε να το κάνω επανεγκατάσταση. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα;
tzouv Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το προγραμμα ηταν crackarismeno η αυθεντικο? Αν ηταν σπασμενο μηπως εκανες κανενα update και το επαθε?
stellatr. Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Όταν πήρα τον υπολογιστή ήταν το nero ήδη μέσα. Δεν ξέρω αν ήταν αυθεντικό ή όχι. (Υποθέτω όχι). Δεν έκανα update, δεν πείραξα τίποτα.
tzouv Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μαλλον θα ηταν δοκιμαστικη εκδοση και εληξε το οριο χρησης της! τωρα πρεπει να το κατεβασεις και να το περασεις ξανα!!
vdanasto Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Όταν πήρα τον υπολογιστή ήταν το nero ήδη μέσα. Δεν ξέρω αν ήταν αυθεντικό ή όχι. (Υποθέτω όχι). Δεν έκανα update, δεν πείραξα τίποτα. Αν πήρες επώνυμο υπολογιστή και το είχε ήδη μέσα, τότε σίγουρα ήταν αυθεντικό. Τώρα σε περίπτωση που έχασες το CD, μπορείς να κατεβάσεις τον installer από το http://www.nero.com ,αλλά πρέπει να έχεις και το serial. Κοίτα στο Nero Control Center, εκεί το γράφει.
Mr.Deo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 φιλε μηπως βρήκες τη λύση; έχω το ίδιο πρόβημα με το pro2009
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.