neas Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Γειά σας θα ήθελα να σας πω το προβλημα μου σχετικα με το creatve I/O Drive. Για καποιους λογόυς το καλωδιο απο την οπτική έξοδο μετακινιόταν απο την θέση του δεξιά και αριστερά δημιουργήθηκε το πρόβλημα της καταστροφής αυτής της εξόδου. Υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω μονο αυτήν την εξοδο. Υπάρχει κάπου στον κοσμο σε κάποια ιστιοσελίδα σε κάποιο καταστημα της ελλαδός να το παραγγείλω. Γιατί για ολο το creative I/O Drive κοστίζει 40 λίρες απο το ebay.co.uk. Ευχαριστώ πολύ Υ.Σ Έχω τοποθετησει και κάποιες φωτογραφίες για καλύτερη απεικόνιση του προβλήματος.
johnzrunner Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Από ότι βλέπω το βύσμα εισόδου είναι πανομοιότυπο με το βύσμα εξόδου. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να ξεκολλήσεις προσεκτικά το αριστερό βύσμα και να το κολλήσεις δεξιά. Αρκεί να έχεις λίγο εμπειρία με το κολλητήρι και να μην χρειάζεσαι την είσοδο. Αν έχεις καμιά παλιά κάρτα ήχου ή μητρική δες μήπως κάνει το βύσμα από εκεί. δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ προσωπικά αλλά φαντάζομαι πως δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.