DarkPhoenix Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τον τελευταίο καιρό θέλω και εγώ να βλέπω NOVA γιατί έχω πεθυμήσει την ελληνική Τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι τώρα ότι ο σπιτονοικοκύρης δεν μου επιτρέπει να βάλω δορυφορική κεραία στην ταράτσα η έξω απο το παράθυρο. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν βάλω το πιάτο απο την μέσα πλευρά του παραθύρου αλλά κοντά στο παράθυρο θα εχω σήμα ή τσάμπα τα λεφτά; Έχω ήδη τσεκάρει και τα παράθυρα της κουζίνας, κοιτάνε ανατολικά. Και το τζάμι δεν είναι πολύ χοντρό. Και θα πρέπει να βάλω μεγάλο πιάτο ή και ένα 40" κάνει την δουλειά του;
ArisG88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δυσκολο να εχεις σημα μεσα στο σπιτι. Παντως με 40 εκατοστα σιγουρα δεν θα εισαι οκ
Alxnks Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αν ομως βάλει πιατο 60-80cm και οπως λεει μπορει να εχει 'οπτικη' επαφη με το δορυφορο (βαζοντας το πιατο ακριβως διπλα στο τζαμι)...λογικα θα εχει σημα και να δει κανονικα.
o_magazatoras Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά,συγνώμη κι όλας,πού τους πετυχαίνετε αυτουνούς τους ιδιοκτήτες;Τζάμπα σας φιλοξενούν; Sorry,είδα τόπο διαμονής....
frenzy Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Είναι θέμα νομοθεσίας; Υπάρχει μάξιμουμ επιτρεπόμενος αριθμός κεραιών/πιάτων και θα τον ξεπεράσεις; Ή είναι καπρίτσιο; Πάντως δύσκολο να πιάσεις σήμα μέσα από τζάμι. Σε άλλους δουλεύει σε άλλους όχι απ' ότι βλέπω.
DarkPhoenix Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει νόμος. Το έχω τσεκάρει. Απλά η σπιτονοικοκυρά δεν το γουστάρει για λόγους αισθητικής. Τι να της πώ;;; (ρητορική ερώτηση παίδες) Δεν με χαλάει να βάλω και πιό μεγάλη κεραία, αρκεί να χωράει απ'την πόρτα του διαμερίσματος!!! Δηλαδή με 80" θα είναι καλά; Και κάτι ακόμα. Θα δουλεύει η Νόβα εδώ πέρα με τον κατάλληλο εξοπλισμό ή τσάμπα ο κόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.