Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της Λ' Ακουϊλα ο 28χρονος Β.Κουφολιάς

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πένθος και στην Ελλάδα

Δεν άντεξε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 28χρονος Βασίλης Κουφολιάς. Ο Έλληνας φοιτητής καταπλακώθηκε στον φονικό σεισμό που έπληξε την πόλη Λ' Ακουιλα της κεντρικής Ιταλίας.

Όπως επιβεβαιώθηκε από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, το πτώμα του άτυχου νεαρού αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Πηγη: in.gr

Οποιος εχει παιδια μπορει να καταλαβει καλυτερα.

Δημοσ.

παλι καλα που ο σεισμος εγινε χθες και οχι νωριτερα. ηταν η πρωτη μερα διακοπων του πασχα για τους καθολικους οποτε οι εστιες θα ειχαν αδειασει σημαντικα. συλληπητιρια στην οικογενεια του παιδιου

Δημοσ.

Το παιδι που χαθηκε απο το σεισμο στην Ιταλια ηταν "δικος μας" Ιντερνετακιας αλλα και Φιλλεληνιστης.

Οποιος το Κρινει Πρεπον ας μπει στη σελιδα που ειχε στο youtube να απευθυνει το υστατο χαιρε. -> http://www.youtube.com/user/HELLASEVOLUTION

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Το παιδι που χαθηκε απο το σεισμο στην Ιταλια ηταν "δικος μας" Ιντερνετακιας αλλα και Φιλλεληνιστης.

Οποιος το Κρινει Πρεπον ας μπει στη σελιδα που ειχε στο youtube να απευθυνει το υστατο χαιρε. -> http://www.youtube.com/user/HELLASEVOLUTION

Ευχαριστω.

αρχικα ολοι ελγαν κουραγιο....μετα καλο ταξιδι:-(:-(

κριμα νεο παιδι

Δημοσ.

περιμεναμε να ακουσουμε καλα νεα.. τελικα δεν τα καταφερες. το εργο σου ομως θα συνεχιστει , συλληπητηρια στην οικογενεια του Βασιλη.

Δημοσ.

Δυστυχώς χάθηκε και πιστεύω και άδικα.

Τα συνεργεία υποτίθετε για την διάσωση με τις μπουλντόζες πάνω ενώ έχουν περάσει έλάχιστες ώρες δεν ήταν ότι καλύτερο.

Από γερμανούς διασώστες διάβαζα ότι τα μεγάλα σκαπτικά μπαίνουν μετά απο 2-3 ημέρες.

Ίσως ο Μπερλουσκόνη βιάζετε λίγο να κλείσει το θέμα.

Δημοσ.
το εργο σου ομως θα συνεχιστει ,

Αυτο δεν το καταλαβα. Δηλαδη τι θα κανεις? Θα σπουδασεις στην Ιταλια παιρνοντας την θεση του?

Δημοσ.
Αυτο δεν το καταλαβα. Δηλαδη τι θα κανεις? Θα σπουδασεις στην Ιταλια παιρνοντας την θεση του?

......ναι μπραβο το βρηκες

boy%20thumbs%20up.jpg

Δημοσ.

Αναφέρεται στο κανάλι του μάλλον, αυτό με ανατριχιάζει.

Δημοσ.

να πω κι εγω συλληπητηρια με τη σειρα μου..

στεναχωρηθηκα τοσο πολυ για το παιδι..

πηγε ιταλια για να σπουδασει και τελικα βρεθηκε κατω απο τα συντριμμια..

μολις ακουσα για το σεισμο φοβηθηκα τοσο πολυ μηπως συνεβη κατι στον αδερφο που σπουδαζει ιταλια κι εγω ειμαι τοσο μακρια του..

φανταζομαι τι πονο θα νιωθουν οι γονεις του και η αδερφη του..

καλο ταξιδι στο βασιλη..εναν απο τους χιλιαδες φοιτητες που φευγουν απο τη χωρα τους για να πετυχουν τον στοχο τους και να σπουδασουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...